Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 3.3.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Ligue 1

xPDETk1.jpgSLyCEjw.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 12:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

• Goksim pinned this topic

Baskonia ovdje ogroman favorit,još kad se doda činjenica da gosti dolaze bez printezisa,martina i papanikolaua,pogotovo je veliki hendikep izostanak martina koji provede 23 minute u prosjeku na parketu,daje 9 koševa i ima 5 skokova po utakmici,ima najbolji postotak šuta u ekipi i najbolji u skokovima u napadu,dok je baskonia najjača na centarskim pozicijama i mislim da će se upravo ovdje napraviti velika razlika.

Baskonia ima u zadnjih 10 tekmi 8 pobjeda,imaju još šanse za uhvatiti doigravanje tako da vjerujem da im motiva neće nedostajati.

Kad pogledamo njihove utakmice redovito prelaze 80 koševa,a i njihove pobjede su prilično uvjerljive,zvezdu zadnju razbili 20 razlike,khimiki prije toga 22 razlike,prije su maznili i reala u gostima 20 razlike,tako da vjerujem da če i ovdje razlika biti prilična.Još kad se pri tome dodaju skromne napadačke mogučnosti gostiju mislim da če utakmica biti poprilično jednosmjerna.

IMG_20210303_080925.jpg

IMG_20210303_074816.jpg

Uz raniji prijedlog iz Engleskog Championshipa dodao, kao tip dana predložio bi i utakmicu Bordeaux - PSG

Lillw, PSG, Lyon i Monaco su nagurani u četiri boda. PSG-u prva pozcija bježi 2 boda i budući da igraju i sa Lilleom i sa Lyonom ovise o sebi ali trebaju napraviti niz pobjeda kako bi osigurali naslov. Jasno je da će do kraja prvenstva u 11 kola drugi konkurenti još prosuti bodove a za vidjeti je koliki će učinak imati PSG. bet365 trenutno daje lijepih 1,40 da PSG osvaja naslov što se uz Sporting Lisabon i još par izglednih prvaka može vezati za poprilično lijepi koeficijent.

Bordeaux je 11. plasirana momčad sa prosječnim rezultatima. S obzirom na sve investicije, novi stadion koji imaju igraju daleko ispod očekivanja. Ako se pitate kakva im je forma odgovor je katastrofalna. U zadnjih 6 utakmica poraženi su čak 5 puta a jedini bod izvukli su protiv Marseillea i to u utakmici gdje su imali čak dva igrača više preko 30 minuta. Imao sam nesreću gledati tu utakmicu :D koja je bila sve samo ne gledljiva. Bordeaux je pokazao sav svoj jad i bezidejnost u toj utakmici gdje nisu uspjeli stvoriti ozbiljnu priliku u 35 minuta igre sa dva igrača više. Svaka iole ozbiljna momčad iskoristila bi ovakvu situaciju ali ne i Bordeaux. U toj utakmici Hatem Ben Arfa, možda i najbolji igrač Bordeauxa, pucao je sa 20-25m u četiri navrata iz apsolutno neizrađenih situacija umjesto da kombinatorikom iskoriste čak dva igrača više. 

Prema izjavama igrača atmosfera u Bordeauxu nije sjajna...

Nakon te utakmice Bordeaux je poražen još dva puta a kako igraju očekujem da će upisati još dosta poraza do kraja sezone. Ugodno sam iznenađen ovako visokim koeficijentom na PSG koji planiram iskoristiti. Očekivao sam 1,25, ne 1,44 koliko bet365 daje. Early payout vrijedi za Ligue 1. 

Mbappe ne igra, kao ni Neymar što je vjerojatno razlog nešto većeg koeficijenta međutim nakon viđenog dojma sam da bi PSG i sa rezervnim sastavom pobjedio Bordeaux. 

Očekivani sastav

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Rafinha, Paredes, Herrera; Draxler, Icardi, Kean

prije 19 minute, Goksim said:

Uz raniji prijedlog iz Engleskog Championshipa dodao, kao tip dana predložio bi i utakmicu Bordeaux - PSG

Lillw, PSG, Lyon i Monaco su nagurani u četiri boda. PSG-u prva pozcija bježi 2 boda i budući da igraju i sa Lilleom i sa Lyonom ovise o sebi ali trebaju napraviti niz pobjeda kako bi osigurali naslov. Jasno je da će do kraja prvenstva u 11 kola drugi konkurenti još prosuti bodove a za vidjeti je koliki će učinak imati PSG. bet365 online kladionica">bet365 trenutno daje lijepih 1,40 da PSG osvaja naslov što se uz Sporting Lisabon i još par izglednih prvaka može vezati za poprilično lijepi koeficijent.

Bordeaux je 11. plasirana momčad sa prosječnim rezultatima. S obzirom na sve investicije, novi stadion koji imaju igraju daleko ispod očekivanja. Ako se pitate kakva im je forma odgovor je katastrofalna. U zadnjih 6 utakmica poraženi su čak 5 puta a jedini bod izvukli su protiv Marseillea i to u utakmici gdje su imali čak dva igrača više preko 30 minuta. Imao sam nesreću gledati tu utakmicu :D koja je bila sve samo ne gledljiva. Bordeaux je pokazao sav svoj jad i bezidejnost u toj utakmici gdje nisu uspjeli stvoriti ozbiljnu priliku u 35 minuta igre sa dva igrača više. Svaka iole ozbiljna momčad iskoristila bi ovakvu situaciju ali ne i Bordeaux. U toj utakmici Hatem Ben Arfa, možda i najbolji igrač Bordeauxa, pucao je sa 20-25m u četiri navrata iz apsolutno neizrađenih situacija umjesto da kombinatorikom iskoriste čak dva igrača više. 

Prema izjavama igrača atmosfera u Bordeauxu nije sjajna...

Nakon te utakmice Bordeaux je poražen još dva puta a kako igraju očekujem da će upisati još dosta poraza do kraja sezone. Ugodno sam iznenađen ovako visokim koeficijentom na PSG koji planiram iskoristiti. Očekivao sam 1,25, ne 1,44 koliko bet365 online kladionica">bet365 daje. Early payout vrijedi za Ligue 1. 

Mbappe ne igra, kao ni Neymar što je vjerojatno razlog nešto većeg koeficijenta međutim nakon viđenog dojma sam da bi PSG i sa rezervnim sastavom pobjedio Bordeaux. 

Očekivani sastav

Paris Saint-Germain: Navas; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa; Rafinha, Paredes, Herrera; Draxler, Icardi, Kean

Iz tog razloga misljenja sam da ce sva cetiri navedena kluba nastojati svim silama uzeti sva tri boda veceras i vrijedi ih rasporediti u kombinaciju 2x double

Edit: kazes uz Sporting Lisabon... kad igraju oni?

prije 12 sati, tihi372 said:

Baskonia ovdje ogroman favorit,još kad se doda činjenica da gosti dolaze bez printezisa,martina i papanikolaua,pogotovo je veliki hendikep izostanak martina koji provede 23 minute u prosjeku na parketu,daje 9 koševa i ima 5 skokova po utakmici,ima najbolji postotak šuta u ekipi i najbolji u skokovima u napadu,dok je baskonia najjača na centarskim pozicijama i mislim da će se upravo ovdje napraviti velika razlika.

Baskonia ima u zadnjih 10 tekmi 8 pobjeda,imaju još šanse za uhvatiti doigravanje tako da vjerujem da im motiva neće nedostajati.

Kad pogledamo njihove utakmice redovito prelaze 80 koševa,a i njihove pobjede su prilično uvjerljive,zvezdu zadnju razbili 20 razlike,khimiki prije toga 22 razlike,prije su maznili i reala u gostima 20 razlike,tako da vjerujem da če i ovdje razlika biti prilična.Još kad se pri tome dodaju skromne napadačke mogučnosti gostiju mislim da če utakmica biti poprilično jednosmjerna.

IMG_20210303_080925.jpg

IMG_20210303_074816.jpg

Hvala

Capture.PNG

Capture1.PNG

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use