Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 28.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Rrg2Xu7.jpgANwsxZh.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

aYp62Lw.jpgvNe0pBf.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

A1F4DYe.jpg7OGNM8d.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

hWneDwi.jpgUiUgc2a.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

rakI0IG.jpgSLyCEjw.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

wKuyVJP.jpgphsePYC.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 12:37 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Crystal Palace - Fulham (13:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (2.71)
Prosjek ekipe 1: 1.24    
Prosjek ekipe 2: 1.84
h6NDdMZ.png

Leicester - Arsenal (13:00) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.75)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 1.48
QPImAuo.png

Tottenham - Burnley (15:00) bet365
Sudac: Kevin Friend (2.13)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: 1.36
un2og30.png

Chelsea - Manchester Utd (17:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.21)
Prosjek ekipe 1: 1.36
Prosjek ekipe 2: 1.56
WLuTFBt.png

Sheffield Utd - Liverpool (20:15) bet365
Sudac: Jonathan Moss (2.60)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.16
kvPilrt.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Celta Vigo - Valladolid (14:00) bet365
Sudac: David Medié Jiménez (4.73)
Prosjek ekipe 1: 2.79
Prosjek ekipe 2: 2.33
5EAp4ee.png

Cadiz - Betis (16:15) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (3.70)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 2.25
D5ldZPC.png

Granada - Elche (18:30) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.25
Prosjek ekipe 2: 2.39
Df5Ypws.png

Villarreal - Atl. Madrid (21:00) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.92)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.43
sheknmg.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

Sampdoria - Atalanta (12:30) bet365
Sudac: Livio Marinelli (4.25)
Prosjek ekipe 1: 2.65
Prosjek ekipe 2: 1.91
XnLzG2U.png

Crotone - Cagliari (15:00) bet365
Sudac: Michael Fabbri (4.89)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 1.96
mJ2cdKH.png

Inter - Genoa (15:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (3.29)
Prosjek ekipe 1: 1.83    
Prosjek ekipe 2: 2.22
Xkm609p.png

Udinese - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Manuel Volpi (2.00)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.22
bKyiiUG.png

Napoli - Benevento (18:00) bet365
Sudac: Rosario Abisso (4.63)
Prosjek ekipe 1: 1.82    
Prosjek ekipe 2: 2.61
l2Fuxcx.png

AS Roma - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Marco Guida (5.20)
Prosjek ekipe 1: 2.17
Prosjek ekipe 2: 2.35
XhtxN0m.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Union Berlin - Hoffenheim (13:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.18

Mainz - Augsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 2.14

B. Leverkusen - Freiburg (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 1.59

(Koeficijenti 27.02. u 16:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Zanimljiv dan jučer. Od liga petice vjerojatno najveći kiks napravio je Juventus (1.1). @popo64 se sad sigurno budi u nekom haremu gdje je slavio uz žene i alkohol. :D 

Upozoravali smo na oprez sa Juventusom zbog silnih izostanaka koje su imali a i uz to u zadnjih 5 gostovanja u Veroni slavili su samo jednom. Interu se danas otvara ogromna šansa da dodatno poveća prednost i kako igraju ne vidim razlog zašto isto ne bi i iskoristili te rutinski slavili protiv Genoe. Uz pobjedi Intera može se probati i 1/1 kao i, za ne koji vole riskirati, točan rezultat na poluvremenu 2:0. Dodajmo i da bet365 trenutno daje 1,25 za to da Inter osvaja Serie A.

PSG je jučer slavio a biti će zanimljivo vidjeti mogu li Monaco, Lyon i Lille nastaviti niz pobjeda i tako povećati pritisak odnosno zadržati prednost. Lyon gostuje kod Marseillea što će biti izuzetno teška utakmica. Na Lille je neshvatljivo velik koeficijent (1,72) protiv Strasbourg-a. Lille je u četvrtak ispao iz Europske lige (izgubili su od Ajaxa 2:1). Burak Yilmaz, najbolji napadač momčadi, neće igrati za Lille što je vjeorojatno razlog ovako visokog koeficijenta koji, da Lille nema dodatnih problema sa sastavom ne bi trebao biti veći od 1,40. 

U HNL-u Osijek je u petak napravio čudo. Varaždin je vodio 2:0 do pola sata prije kraja da bi Osijek sve okrenuo i uzeo tri boda. Nevjerojatno, slično kao i Leipzig jučer... Dinamo ima imperativ pobjede i iako su u četvrtak igrali Europsku utakmicu morali bi slaviti protiv Slaven Belupa. Jasno je da je Dinamo daleko kvalitetniji a morao bi biti i motiviraniji. . 

O Istra sam pak dosta pisao i generalni dojam je da igraju daleko bolje nego što to rezultati pokazuju. Pobjedili su Šibenik 2:0 u kupu sredinom tjedna što potvrđuje sve o ćemu sam pisao međutim u utakmici protiv Varaždina kao i ranijima znali su imali dosta nesreće te imaju ogromnih problema sa realizacijom, stvaraju dosta prilika, pogotovo za momčad iz donjeg doma, ali ne znaju ih iskoristiti. Protiv Varaždina su imali i kazneni udarac i igrača više, te barem 10 polušansi za postizanje gola i na kraju su primili gol u sudačkoj nadoknadi iz jedine prilika Varaždina a to je bio slobodan udarac na 40 metara od gola koji je bio savršeno ubaćen i lopta glavom skrenuta u mrežu. 

Gorica nije bezveze treća međutim ne bi bio iznenađen da Istra napravi iznenađenje danas. Nakon ove Istri slijede četiri utakmice gdje mogu i moraju uzeti bodove, Šibenik i Lokomotiva doma, Lokomotiva i Belupo u gostima. Nakon toga, Hajduk, Dinamo, Rijeka... Uglavnom, oprez sa Goricom danas a sljedeću subotu Istra će mi sigurno biti u izboru osim ako se ne desi nešto nepredviđeno tipa zaraza par standardnih igrača koronavirusom i slično...

I za kraj u La Ligi Barcelona je svladala Sevillu a Real sutra ima ogroman ispit protiv Real Sociedada. Dojam je da Real igra užasno i pravo je čudo kakve rezultate ostvaraju u zadnje vrijeme. Utakmica protiv Atalante bila je za izbacivanje obje momčadi iz natjecanja. Po strani što oklada na veći broj udaraca nije prošla (iako je i uz užasnu igru bilo poprilično blizu 2-3 su falila), ali odigrati tako mrtvu, dosadnu, sporu utakmicu bez tempa, prilika ili želje je bilo baš tužno. Ispod svakog standarda Lige Prvaka i nadam se da će im se to vratiti.

O Realu više sutra, međutim danas je Atletico Madrid koji gostuje kod Villarreala u fokusu. Koeficijent na Atletico je 2,37 što sve govori o težini utakmice koja ih čeka. Ateltico je imao fantastičan niz i ogromnu prednost pred Realom i Barcelonom međutim dobar dio toga se istopio u zadnja četiri kola gdje su slavili svega jednom. Naravno, svakom nizu dođe kraj međutim protiv Levantea su imali i puno nesreće. Mislim da su udarci bili 20-1 do par minuta prije kraja a rezultat 0:1... Poraženi su i od Chelsea u Ligi Prvaka gdje ih još čeka uzvrat ali jasno je da im je potrebna pobjeda za dizanje samopouzdanja i održavanje bodovne prednosti, tim više jer i Real bi mogao kiksati sutra...

Moram priznati da sam iznenađen sa tako visokim koeficijentom na Atletico Madrid. Istina, Villarreal je 6. najbolji domaćin lige te su poraženi svega jednom u 12 utakmica što je za respekt. Sa druge strane Atletico je drugi najbolji gost koji je od 11 gostovanja slavio čak 8 puta. Ono što je pak najveći razlog zašto mislim da će Ateltico slaviti, osim motivacije, stila igre te kvalitete jesu i rezultati Villarreala koji u zadnjih 5 utakmica nema pobjede u La Ligi. U goroj su formi od Atletica koji ima najgori period sezone...

U Engleskoj veliki derbi igraju Chelsea i Manchester United, momčadi koje drže peto i drugo mjesto na ljestvici i momčadi koje nemaju poraz u zadnjih 5 utakmica. Realno, City nitko neće uloviti jer igraju lijepo, upisuju pobjede te imaju 13, ako Manchester i pobjedi lijepih 10 bodova prednosti. Velika borba će se voditi za drugo mjesto a zanimljivo je da je Liverpool tek šesti. Tko bi to rekao kada je sezona počinjala pa i prije dva mjeseca kada su kladionice veće šanse za osvajanja Premier League davali Liverpoolu nego Cityju...

Vrijedi obratiti pažnju i na nizozemsku ligu gdje igraju PSV-a i Ajax-a. Ovaj veliki derbi često obiluje golovima kao i kartonima. 

Napoli - Benevento bet builder Napoli over 1 goals, ?  Benevento over 1 cards ? kv 1,86 bet365 

Napoli je doma dobio zadnje 3 utakmice ( Fiorentina 6:0 Parma 2:0 Juventus 1:0 ). Ako hoce u LP mora nastaviti dobivati utakmice Ne igram da ce Napoli dobiti zbog toga jer Benevento zna u gostima zabiti, a onda Napoli ionako mora dati 2 gola.

Što se tice kartona Benevento je u zadnjih 11 utakmica u gostima dobio 34 kartona što je u prosjeku 3 kartona po utakmici

Sudi Rosario Abisso i ima prosjek 5,59 kartona po utakmici

prije 1 sat, FRX11 said:

o'sullivan-- higgins

Dali moze Higgins danas maznut Osullivana..dobra kvota

Neizvjestan susret

alternative total over na granici 14,5 ili 15,5 mi se cini najbolja opcija kod bet365

Sumnjam da ce biti razbijanja vec neizvjestan meč

Igra se do 10, dakle vec sa 10:5 ili 10:6 je oklada win a ocekujem i 10:8/9 na kraju

( Strpljivo ) cekanje remija, neresenog ishoda na utakmicama ekipe Cagliari

Ako neko uopste cita Forum nedeljom, iskoristio bih svoju dobrotu i humanost da vam predlozim da eventualno razmislite o igranju na nereseni ishod Cagliarija u narednih pet utakmica. Ako ima barem jedan kolega na Forumu koji voli ovaj alternativni oblik kladjenja, ja cu imati utisak da sam koristan na Forumu. Ja cu svakako pokusati da spasavam Cagliari ispadanja, mada niti zasluzuju, niti ulivaju poverenje. Pocinjem vec danas protiv Crotonea koji je vec ispao, tako sto sam vezivao pojedinacno X, i pojedinacno dvojku.

Dodatni problem za mene, jeste sto ujedno i cekam X, nereseno na Cagliari, ali vas to uopste ne bi trebalo da brine. Ja sam cekao za vas u prethodnim kolima, vama preporucujem da pokusate da trazite/cekate nereseno u narednih pet kola. Ako padnete danas, podrazumeva se da postepeno povecavate ulog. 

Zao mi je sto ovaj oblik alternativniog kladjenja nisam pomenuo u jucerasnjem postu, pa danas, u poslednji trenutak, a sada je 13.15, cinim dobro delo. Utakmica se igra u 15.00

Da podsetim, Cagliari u zadnjih 11 utakmica ima nula pobeda, jedan remi i deset poraza. Imali su SEDAM vezanih poraza, pa jedan remi, (a koji sam jedva docekao) pa su vezali tri poraza. Remi sa Sassuolom sam uhvatio, ali mi to nije dovoljno, a i ubedjen sam da ce ih biti jos oho-hooo. Poslednja tri poraza sam ja padao za vas, tako da je vama dovoljno samo da imate strpljenje, i dovoljno novaca za bacanje. Cagliari veoma tesko pobedjuje, zapravo uopste ne pobedjuje, promenili su odlicnog trenera, danas igraju sa novim trenerom na klupi, i predstoji im pakao u borbi za opstanak. Nemaju roster za ispadanje, imaju povoljan raspored, imace i laksu utakmicu sa Juventusom koji ima na klupi najgoreg trenera u istoriji svih sportova, ukljucujuci i individualne.

Inace, danas igraju u gostima sa Crotoneom, pa kod kuce sa Bolognom, idu Sampdoriji, docekuju Juve, pa idu Speziji. Raspored je idealan za neresene ishode, a sve sam to, samo za vas, ja pripremio.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use