Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 27.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

p0AJ7MD.jpgANwsxZh.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

9L9hCQG.jpgvNe0pBf.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

mko4Xus.jpg7OGNM8d.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

xOWyxMz.jpgUiUgc2a.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

DaOMWxi.jpgSLyCEjw.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

MPSRZ8G.jpgphsePYC.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 12:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Manchester City - West Ham 1 (1.22) bet365

Manchester City se nada da će nastaviti svoj nevjerojatan niz rezultata u subotu popodne kada ugosti West Hama u prvoj utakmici 26. kola Premier lige. Građani su pobijedili čak 13 uzastopnih utakmica, niz koji ih je katapultirao na deset bodova ispred ostatka tabele. Moralo bi se dogoditi čudo da mašine Pepa Guardiole ne dođu do naslova u svibnju.

Ipak, unatoč spomenutoj prednosti, čini se da Manchester City uopće ne skida nogu sa gasa. Ući će u ovaj susret sa West Hamom kao jasni favoriti za pobjedu po koeficijentu 1.22 u bet35 kladionici, iako su gosti u posljednje vrijeme također ostvarivali dobre rezultate.

David Moyes je napravio čuda sa ovom ekipom West Hama ove sezone. Čekićari trenutno drže četvrtu poziciju na tabeli Premier lige, imaju dva boda više od Chelseaja i čak pet više od Liverpoola.

Domaćini imaju daleko najbolji obrambeni rekord u ligi. Do sada su u 25 odigranih utakmica primili samo 15 golova. Nastavili su nevjerojatnu formu sa pobjedom nad Arsenalom (0-1) na stadionu Emirates.

West Ham je također bio dobar u defnazivi u posljednje vrijeme. Pobijedili su tri i remizirali jednu od posljednje četiri ligaške utakmice, dok su u tom periodu primili samo dva gola. Na temelju posljednjih nekoliko međusobnih susreta i nedavne obrambene forme oba tima, u iskušenju sam da ovdje pokušam na manje od 2.5 gola po koeficijentu 2.50.

Domaćini su teški favoriti i vjerujem da u subotu mogu ostvariti pobjedu od možda 1-0 ili 2-0. City će u ovom susretu biti samo bez Akea, dok na drugoj strani nema Masuakua, Ogbonne i Yarmolenka.

Manchester City: Ederson; Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Sterling, Foden

West Ham: Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Fornals, Lingard; Antonio

PS: Ne zaboravite na EP :)

Screenshot_5.jpg

DIREKTNI LINK!

Sevilla - Barcelona BTTS (1.53) bet365

Sevilla prolazi kroz nevjerojatan niz od sedam pobjeda u ovom trenutku u La Ligi i devet od deset u svim natjecanjima. Jedini poraz su doživjeli protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka. U ovaj susret na domaćem terenu ulaze nakon pobjede protiv Osasune (0-2) u gostima i bit će vrlo težak zadatak za goste iz Katalonije.

Nedugo nakon poraza od Seville u kupu kralja, Barcelona će ponovo okušati svoju sreću, ali ovog puta u La Ligi. Barca je posljednji tjedan dva puta spustila svoj gard protiv PSG-a u Ligi prvaka i Cadiza u La Ligi. Katalonci će u ovaj susret ući nakon pobjede protiv Elchea (3-0) sredinom tjedna, dok su prije toga za vikend remizirali protiv Cadiza (1-1) na domaćem terenu, što je pokazalo klimavu obranu čak i na Nou Campu.

Barcelona je jedna od najboljih momčadi u ligi i nema sumnje u njihovu snagu. Međutim, promjene koje su se desile pod vodstvom novog menadžera Koemana, stvorile su probleme u obrani, jer Katalonci često primaju golove.

Sevilla je ove sezone bila u nizu iz snova u ligi, dok su također dva boda ispod Barce na tabeli sa utakmicom manje. Neće to biti lagana utakmica ni za Sevillu, s obzirom da nisu pobijedili u posljednjih deset međusobnih susreta protiv Barce u La Ligi. Ne mogu prevagnuti u ovom susretu što se tiče pobjednika, ali prisutnost Lionela Messija u sastavu pokazuje se kao mala prednost za gostujuću ekipu u ovom meču. Igrao je izvanredno protiv Elchea i mislim da bi se to moglo nastaviti i ovdje.

Nedavne utakmice bez pobjede i navika ispuštanja bodova u gostima stvorit će probleme Koemanu i njegovoj momčadi. Prošli međusobni susret u kupu kralja sam prognozirao pobjedu Seville što je i prošlo po kvoti 3.25, ali ovog puta idem na nešto sigurniju opciju, gdje očekujem da oba tima postignu gol po kvoti 1.53 u bet365 kladionici. Sevilli nedostaju Acuna i Ocampos, dok na drugoj strani nema Arujoa, Coutinha, Fatija i Roberta.

Sevilla: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Rekik; Jordan, Fernando, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Munir

Barcelona: Ter Stegen; Dest, Pique, Lenglet, Alba; De Jong, Busquets, Pedri; Griezmann, Messi, Dembele

Screenshot_6.jpg

Premier liga

Manchester City - West Ham (13:30) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.11)
Prosjek ekipe 1: 1.12
Prosjek ekipe 2: 1.20
9l5QC1v.png

WBA - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Lee Mason (1.67)
Prosjek ekipe 1: 1.36
Prosjek ekipe 2: 1.44    
IIIUujL.png

Leeds - Aston Villa (18:30) bet365
Sudac: Peter Bankes (3.33)
Prosjek ekipe 1: 1.44
Prosjek ekipe 2: 1.70
gj5qWRF.png

Newcastle - Wolves (21:00) bet365
Sudac: Mike Dean (3.69)
Prosjek ekipe 1: 1.84
Prosjek ekipe 2: 1.60
MoYGM4S.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Eibar - Huesca (14:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes ()
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.92
6gar8fC.png

Sevilla - Barcelona (16:15) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández ()
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 1.71    
EvKgtEY.png

Alaves - Osasuna (18:30) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.30)
Prosjek ekipe 1: 2.54
Prosjek ekipe 2: 2.13
GEE2Mmo.png

Getafe - Valencia (21:00) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (4.10)
Prosjek ekipe 1: 3.33
Prosjek ekipe 2: 2.08
iLjobck.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Spezia - Parma (15:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (5.67)
Prosjek ekipe 1: 3.09
Prosjek ekipe 2: 2.39
Jq6gKmR.png

Bologna - Lazio (18:00) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.11)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 3.00
ak9CZBk.png

Verona - Juventus (20:45) bet365
Sudac: Fabio Maresca (6.50)
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 2.23
QOL363G.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Bayern - FC Koln (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.27    
Prosjek ekipe 2: 1.91

Bor. Dortmund - A. Bielefeld (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.48

Stuttgart - Schalke (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 2.36

Wolfsburg - Hertha (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 1.77

RB Leipzig - B. Monchengladbach (18:30) bet365
Sudac:  
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 2.00

(Koeficijenti 26.2. u 12:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Popunjavanje tiketa sa cetiri para, i to sve dok vam ne oteknu prsti, ili dok ne napunite prosecan stocni vagon pun tiketa.

Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put odigrao tiket sa cetiri para. Mozda jos u vreme onih zlikovaca iz zemaljskih kladionica, koji su svojevremno nudili uslov od minimum cetiri para na tiketu. Razbojnicima koji su to svojevremno smislili bi trebalo samo pozeleti posteno sudjenje i tesku dozivotnu robiju. Kada bi se desilo da me od kladionicarske ponude zaboli glava, a i da dan traje vise od 24 casa, obicno bi koristio siri sistem da zadovoljim kockarske nagone. Vec sam nekoliko puta napisao, tiket od cetiri para na konacni ishod ima vise od osamdeset kombinacija, od cega je samo jedna dobitna. Naravno, svih onih vise od osamdeset kombinacija, idu u korist kladionica. Moja kladionica nudi 100% bonusa na eventualnu isplatu ako popunite 15 ili 18 parova na tiketu, sada me mrzi da se secam. Cetiri para na tiket ne bih stavio, taman da novac pronadjem na ulici, osim ako nije izuzetak. E, pa dosao je taj dan. Dan koji duuuuuuuugo cekam.

Kao prvo, veliki bet365 je izbacio jos oho-hoo ponude za Ligu Prvaka, Ligu Evrope, dva naredna kola Serije A, dva naredna kola engleske Premier Lige, Bundesligu, La Ligu, holandsku ligu koju obozavam, sva nacionalna prvenstva, Aba League, italijansku basket ligu, nacionalne lige u basketu ….glava mi je otekla od ponude. Ako postoji zivot posle ovog zivota, verovatno ni u tom sledecem ne bi uspeli da stignete da napunite prosecni stocni vagon sa tiketima od cetiri para. Dok humano delim sa vama svoju pamet, trenutno je 04.30 ujutro, a ja nisam sastavio jos ni jedan tiket, gubim vreme samo zbog vas.

Dve i po utakmice od cetiri koliko ce biti na tiketu ste vec pogodili, i za to ne treba da se zahvaljujete meni, vec velikom bet365 sto postoji. Za ostale jednu i po utakmicu cete morati da se koristite molitvama ako treba.

Prvi par je naravno Inter vs Genoa po smesnoj kvoti od 1,20. Ne napustajte forum, molim vas, necu vas vise daviti sa Interom. Znam da sam vam se vec popeo na qurac. Cak ih vise necu pominjati na Forumu za ovu sezonu. Titulu su vec oho-hoo osvojili, usli su u formu bas kada je najpotrebnije i kada se resava prvenstvo, a i ne igraju nijedno drugo takmicenje osim prvenstva. U zadnjih sest prvenstvenih meceva imaju pet pobeda, jedan remi i nula poraza i gol razliku 14:1. Tacno je da Genoa nije izgubila sedam uzastopnih utakmica, i da se nakon smene trenera od najozbiljnijeg kandidata za ispadanje, lagano dovukla do sredine tabele.

Zahvaljujuci velikom bet365, imamo mogucnost da igramo vec i sledece kolo Serije A, a to je vec u utorak, sredu i cetvrtak 02, 03 i 04. Ne znam da li cete verovati, ali i drugi par je Inter, ali ovoga puta u gostima protiv Parme. Ako hocete, ja mogu i za taj mec da vam napisem analizu od nekoliko stranica. Ako necete, samo da vas podsetim da je Inter vec igrao sa Parmom kod kuce, da je bilo 2:2 u neverovatnom mecu, i da sam naravno napisao analizu i za taj mec. Ta analiza vam se izgleda jaaaako dopala, pa ste se sedmicama nakon toga raspitivali za zenski deo moje porodice. Odmah da napomenem, da cu prilikom punjenja stocnog vagona tiketima, svakako na taj mec odigrati i poneki X, nereseno po trenutnoj kvoti od 5,80. Na Parmu cu se vratiti jos jednom kada budem pisao o Cagliariju u drugom delu posta.

Treci par na tiketu ce biti utakmica Liga Evrope Granada vs Molde, po trenutnoj kvoti od 1,40 a koja se igra 11.03 i to je par koji sam pola vec pogodio. Zapravo na mojim tiketima to ce biti cetvrti, poslednji par, dakle par koji cu cekati, i ostaviti mogucnost da se ili ogradim X-om, ili da pratim utakmicu live. Prosto je neverovatno kako je moguce da sam izgubio iz vida utakmicu Liga Evrope od cetvrtka izmedju Hoffenheima i Molde, i hvala svevisnjem sto je tako. Ili sam bio toliko naduvan od opijata i alkohola, pa sam propustio taj mec, ili sam bio opsednut zutim kartonima na utakmicama Liga Evrope. Iako sam Ligu Evrope pratio u kombinovanim prenosima, i to u lezecem polozaju pod halucinacijama, secam se dosta detalja iz tog meca. Mogu samo zamisliti kako je bilo kockarima koji su igrali taj mec. Juce sam procitao da je Hoffenheim imao cak 26 suteva na gol norvezana, a procitao sam i da je scandinavcima ovo najveci domet u istoriji kluba kada su evropska takmicenja u pitanju. Granada nije ekipa koja mi uliva poverenje za punjenje stocnog vagona tiketima, ali me hrabri odnos spanskih ekipa prema evropskim takmicenjima. U zadnjih 17 godina, spanske ekipe su DESET puta osvojile ligu Evrope, Sevilla SEST puta, Atletico Madrid tri puta i Valencia jednom. Sve u svemu, ovaj par sam stavio kao poslednji, cetvrti, a posto sam prva dva vec pogodio, do 11.03 cu vec smisliti kako cu braniti tikete. Sa ova tri para sam uspeo da se dovucem, u trenutku dok pisem post, do kvote od 2,10 dakle Inter vs Genoa 1,20, Parma vs Inter 1,25 i Granada vs Molde 1,40 = 2,10.

Treci, odnosno cetvri par bih ostavio vama na izboru, a ja cu napisati koji je moj stav. Treci, odnosno cetvrti par bih nazvao sa nekoliko imena, a to su strast, adrenalin, uzbudjenje, izazov … ali i jednostavnost, sigurnost. U svakoj ligi postoji barem jedan mec koji ce odigrati cela Evropa, a ja se svakako osecam evropljaninom, nikako balkancem. Dakle, Digione vs Psg, Bayern vs Koln, Dortmund vs Bielefeld, ManCity vs West Ham … a gde su basket utakmice, gde su kartoni, gde su overi na Psv vs Ajax, Alkmaar vs Feyenoord, Roma vs Milan, gde je Liga prvaka, Liga Evrope, Nba utakmice ...samo kada jos ne bi moralo i da se spava ponekad. Naravno da svi tkz “ziceri” nece doci, ali je verovatno da ce poneki i doci, zar ne, a te izbore sam nazvao recima jednostavnost i sigurnost. Kada sam pominjao strast, adrenalin, uzbudjenje, izazov … e to je vec nesto drugo. To prepustam vama.

Ono sto cu ja vezivati sa ona dva i po para koja sam vec pogodio jesu svakako i tkz “ziceri”, ali vise iz basketa, pogotovo nacionalnih prvenstava. Kada je u pitanju izazov u mom slucaju, na nekim tiketima ce se naci i igranje protiv Milana, koji su u kompletnom qurcu. Po kvotama nisu favoriti niti protiv Rome (nedelja, kvote 2,25 3,40 3,10), a nisu nesto niti protiv Udinesea (sreda, kvota 1,75). Naravno da nemam nista protiv Milana, iako ih pljujem iz dana u dan. U pitanju je razum, a razum kaze da oni neamju ni roster, ni trenera, ni formu, a ni raspored za titulu. To ne kazem samo ja, to kaze i bet365 koji daje kvotu 10,00 za titulu. Naravno da pristajem da mi obore dosta tiketa, ako pobede na obe utakmice, a i posteno je da to napisem pred pocetak odigravanja utakmica. Razume se da ko veruje Milanu vec juce moze da veze obe pobede, protiv Rome i Udinesea zajedno sa osvajanjem scudetta po kvoti od 54,25

Kada je u pitanju adrenalin, uzbudjenje, pokusacu da ucestvujem u spasavnju nekih ekipa od ispadanja, tu pre svega mislim na Torino, Fiorentinu i Cagliari.

Ako pogledate donji deo italijanske tabele, odnosno borbu za opstanak, bice vam jasno koliko je fudbal glup sport, sto i nije cudno kada ga igraju najgluplji ljudi na planeti. Ekipe do desetog mesta, ukljucujuci i Inter su gotovo sigurne da nece ispasti. Na desetom mestu je Sampdorija koja bezi poslednjoj ekipi iznad zivog blata, a to je Torino, deset bodova. Jedino sto je sigurno jeste da Crotone ispada, i da su Cagliari i Parma u najtezoj situaciji. Ono sto fudbal cini najglupljim sportom u istoriji svih igara, jeste sto Cagliari i Parma uopste nemaju roster koji zasluzuje ispadanje. Nemaju roster za ispadanje, ali igraju gore od Liverpoola i Barcelone zajedno. Sa druge strane, roster za ispadanje nemaju ni Torino, Fiorentina, a igraju kao da im napad vodi seljak iz Rosarija. Sa trece strane, Spezia i Benevento su ubedljivo, uz Crotone, tri najgore ekipe, a igraju hrabro, odvazno, bore se, vidi se iz aviona da se trose, da zele opstanak. Torino je za italijanske prilike nesto poput Evertona, Fiorentina bi da je ja vodim sa klupe, bila ispred Milana, dok bi Cagliari, takodje da ih ja vodim sa klupe, bio u zlatnoj sredini, a sve tri ekipe bi bile u grupi timova koja bi resavala pobednika Serije A. Ovako, borba za opstanak ce se voditi sa nozem u zubima. Posto je 04.30 i post pisem spavajuci, zaista nemam snage da pisem raspored svih ekipa koje su u zivom blatu.

Pomenucu samo Cagliari, sa kojim cu pokusati da se dovucem do opstanka. Cagliari u zadnjih 16 utakmica nema pobedu, poslednji put su pobedili 07.11. a od tada imaju nula pobeda, pet remija i jedanaest poraza, uz gol razliku 11:27. U zadnjih osam utakmica, imaju jedan remi i sedam poraza i gol razliku 2:11. Umesto vas, ja sam odgledao vecinu njihovih utakmica, i zaista igraju gore od Liverpoola, a kao i crvena govna, zasluzuju ispadanje iz lige. U nedelju igraju sa ekipom Crotone u gostima, a ja cu im svakako pruziti sansu na nekom tiketu, mada ne zasluzuju. Ako na ona tri para koja su vec prosla, a imaju kvotu od 2,10 dodate na jednom tiketu X, a na drugom 2, dobicete kvotu na jednom 7,56 a na drugom 4,41. Osim ovolikih kvota, dobicete iluziju da se zajedno sa govnima iz Cagliarija borite za opstanak. Inace, za Cagliari igraju, ako bi se ono uopste moglo nazvati igrom, Godin (ex Atletico Madrid, Inter), Naingolan, Asamoah (ex Inter, Juve), Rugani (ex Juve), Joao Pedro (ex Estoril, Santos, Penarol), Simeone, Rog …

I ne zaboravite, Inter vs Genoa 1, Parma vs Inter 2 (X), Granada vs Molde 1 = kvota 2,10, a ako ne zelite da spasavate Cagliari, Torino ili Fiorentinu, ili ne verujete Psg-u ili Bayernu, cetvrti par izaberite sami, toliko valjda mozete. Ako igrate toliko tiketa da njima mozete da napunite stocni vagon, na utakmici Intera protiv Parme, obavezno i X.

Ah,da... ako Inter ne pobedi Genou, svi tiketi su otisli u qurac, to vam je barem jasno.

17:00 Zadar - Partizan 1 2.40 SS

Veliki pad je na Zadar, osobno sam uplatio dok je bilo 3.0 na Zadar jučer. 

Razlog? PARTIZAN u utorak ima jako bitnu utakmicu u Italiji Kontra Trenta, ta utakmica im je puno bitnija nego ova u Aba liga jer ode nemogu uhvatiti Play off a u eurocupu gaje nade da mogu osvojit i igrati dogodine euroligu iako od toga nema ništa. Uz to danas dolaze desetkovani bez Veličkovića, Paiga, Mike i vjerovatno Mousyla. Zadru fali samo Bursac a uz to kod nas je euforija nakon osvajanja kupa a dolazi Partizan i kud ces većeg motiva. Ja na ovo idem jako. 

Ako vam se čini da nece proći imate hendikep i vežite sa Cedevitom danas protiv Fmp-a. Jaka blažic, Perry ne smiju izgubiti jer im onda F4 opasno visi. Ne vjerujem da će momci Jurice Golemca danas kiksati iako su imali težak meč u sridu sa Krkom. Naravno Bayer danas isto mora dobit a čini mi se da su svi problemi iza njih nakon sjajne predstave u utorak protiv Lacia. I naravno zadnji par za vezati je Dinamo, Bjelica je jučer dobio i Dinamo ne Smije kiksati. Sretno tko isprati. 

prije 50 minute, tome1993 said:

Razlog? PARTIZAN u utorak ima jako bitnu utakmicu u Italiji Kontra Trenta, ta utakmica im je puno bitnija nego ova u Aba liga jer ode nemogu uhvatiti Play off a u eurocupu gaje nade da mogu osvojit i igrati dogodine euroligu iako od toga nema ništa. Uz to danas dolaze desetkovani bez Veličkovića, Paiga, Mike i vjerovatno Mousyla. Zadru fali samo Bursac a uz to kod nas je euforija nakon osvajanja kupa a dolazi Partizan i kud ces većeg motiva. Ja na ovo idem jako. 

Ako vam se čini da nece proći imate hendikep i vežite sa Cedevitom danas protiv Fmp-a. Jaka blažic, Perry ne smiju izgubiti jer im onda F4 opasno visi. Ne vjerujem da će momci Jurice Golemca danas kiksati iako su imali težak meč u sridu sa Krkom. Naravno Bayer danas isto mora dobit a čini mi se da su svi problemi iza njih nakon sjajne predstave u utorak protiv Lacia. I naravno zadnji par za vezati je Dinamo, Bjelica je jučer dobio i Dinamo ne Smije kiksati. Sretno tko isprati. 

Bayern, ne bayer

Porto - Sporting Lisabon

Utakmica od ogromne važnosti u kojoj možemo očekivati lako moguće i dvoznamenkast broj kartona. Prije početka sezone kao i svake godine Porto i Benfica su bili glavni favoriti za osvajanje naslova međutim malo je vjerojatno da će isti i osvojiti. Ove godine se obje momčadi muće i gotovo svaku drugu utakmicu na koeficijentima 1,20-1,50 znaju iznevjeriti. 

Sporting ima čak 10 bodova prednosti u odnosu na Porto a vjerovali ili ne čak 15 bodova prednosti pred Benficom i iznenađujuć je koeficijent oko 1,25 koliko daje unibet da Sporting osvaja naslov. Portu je pobjeda danas vjerojatno i zadnja šansa da ulovi kakav takav priključak, Sporting bi sigurno bio zadovoljan i sa X-om gdje bi zadržali 10 bodova. Ni poraz nije katastrofalan jer bi i dalje imali lijepih +7 ali definitivno današnja utakmica će itekako utjecati na rasplet prvenstva. 

Porto je u prvoj utakmici Lige Prvaka slavio protiv Juventusa 2:1 da bi istim rezultatom pobjedili i Maritimo. U toj utakmici nisu pokazali puno i da nije bilo smješnog ali opravdanog penala u sudačkoj nadoknadi prednost Sportinga bi bila i veća.. 

Mislim da će Porto biti izuzetno nabrijam i vjerojatno će biti bliže pobjedi međutim tko god slavio kartona ne bi trebalo izostati. 

Utakmicu sudi Joao Pedro Pinheiro koji je zanimljivo sudio utakmicu kupa između Sportinga i Porta 19.1.2021., dakle prije 5 tjedana, i tada je pokazao 7 žutih kartona. Mislim da je igračima do titule daleko više stalo nego do kupa i da će danas imati još teži posao...

Juventus danas kod Jurića igra s deset juniora

Juventus danas kod Jurića igra s deset juniora
Foto: EPA-EFE/MARIO TADDEO

JAKO teška situacija za Juventus. Danas od 20:45 mora kod Verone pobijediti kako bi ostao u utrci za naslov. Međutim, gostuje kod Ivana Jurića, specijalista za velikane i to s nevjerojatno oslabljenom momčadi.

Ozlijeđeni su mu Chiellini, Bonucci, Cuadrado, Arthur, Dybala i Morata, dok je Danilo suspendiran. Zato je Andrea Pirlo za ovu utakmicu poharao omladinsku školu Juventusa te u Veronu prema pisanju talijanskih medija vodi čak desetak igrača mlade momčadi.

Talijani navode da će Pirlo i bez dva prekaljena stopera igrati s trojicom središnjih braniča: De Ligtom, Demiralom i Sandrom. Na bokovima će biti Chiesa i Bernardeschi, a u vezi McKennie.

Izvor: Index.hr

Danas Hajduk igra utakmici nakon 17 dana pauze. Posljednju utakmicu su igrali upravo protiv Rijeke kada su slavili 1:0. Rijeka je pak u međuvremenu odigrala tri utakmice te iako nisu slavili ni u jednoj od njih sigurno su fizički pripremljeniji i u boljem ritmu nego Hajduk koji je bio pogođen koronavirusom. 

Iako je Rijeka pokazala dosta slabosti ove sezone i nema snagu kao prije nekoliko sezona kada je bila što je Osijek sada, mislim da će danas biti daleko bliži pobjedi...

Analizirali smo razloge zbog kojih bi Jadranski derbi mogao otići na stranu jednog od dva rivala

Na 100 kuna uloženih na pobjedu Rijeke može se zaraditi 230 kuna, na pobjedu Hajduka omjer je nešto veći, pa se za sto uloženih kuna može uprihoditi 360 kuna

Simon Rožman i Paolo Tramezzani/Foto Arhiva NL

Simon Rožman i Paolo Tramezzani/Foto Arhiva NL

RIJEKA Jadranski derbi godinama je nalikovao na promet jednosmjernom ulicom. Rijeka je zahvaljujući kvalitetnim ulaganjima u igrački kadar i brojnim splitskim slabostima u (pro)vođenju sportske politike bila osjetno dominantnija. U Hajduk su se morali zadovoljiti pokojim remijem i rijetkim pobjedama. Posljednja Hajdukova pobjeda na Rujevici, sretna i spretna, ali u konačnici zaslužena, mogla bi, barem se tako nadaju na Poljudu, donijeti promjenu tih trendova. Rijeka je već duže vrijeme u krizi igre i rezultata, a Hajduk s novim trenerom i novim igračima traži novi zalet prema vrhu. Pitanje je naravno imaju li na Poljudu realnu podlogu za takva promišljanja, neupitno je pak da Rijeka ima puno bolje igrače nego što to pokazuje prvenstvena ljestvica. Možda su Dinamo i Osijek u ovom trenutku nedodirljivi, ali Gorica sigurno nije financijski, a kamoli igrački toliko snažnija i kvalitetnija kao što to sugerira poredak na ljestvici…

Kladioničarska ponuda sugerira veliku neizvjenost uoči jubilarne 160. utakmice Rijeke i Hajduka. Na 100 kuna uloženih na pobjedu Rijeke može se zaraditi 230 kuna, na pobjedu Hajduka omjer je nešto veći, pa se za sto uloženih kuna može uprihoditi 360 kuna. Jasno, pod uvjetom da Splićani dobiju drugi Jadranski derbi zaredom što se nije dogodilo još od vremena kada se na Kantridi prizivao neki strani ulagač koji će spasiti klub od niželigaškog nogometa.  Možda će onima koji budu htjeli popraviti svoj kućni budžet olakšati stvari naša mini analiza stanja u oba tabora i predviđanja što bi moglo prevagnuti u derbiju.

RIJEKA

ZAŠTO ĆE DOBITI… 

Sudeći prema izjavama iz Rovinja momčad Rijeke dočekat će Jadranski derbi odmorna i dobro raspoložena, a trener Rožman iskoristio je nekoliko treninga da popravi neke stvari u igri svoje momčadi. Bijeli se dakle očekuju u optimalnom stanju, a kada je tako onda Hajduk teško može izbjeći crnu sudbinu na Rujevici.

Rijeka ima dovoljno kvalitetnih i iskusnih igrača koji dobro znaju koliko pobjede nad Hajdukom  znače navijačima, ali i svima u klubu. Osim toga utakmica je značajna i zbog konačnog plasmana. Pobjeda može ponovo probuditi nadu u borbi za treće mjesto, ali u prvom redu Rijeku učvrstiti na četvrtoj poziciji. Nema sumnje da će se igrači “baciti na glavu” za sva tri boda.

ZAŠTO NEĆE DOBITI…

Rijeka je već tjednima u silaznoj putanji, momčad ima dosta problema u igri koje nije tako lako riješiti u nekoliko dana ili treninga. Teško je to obrazložiti s tezom da je u pitanju zamor materijala zbog prevelikog broja utakmica. Trener Simon Rožman ima dosta široki roster, osim toga Rijeka je nekada znala igrati mjesecima u europskom ritmu pa se nije toliko spominjao umor od prevelikog broja utakmica. Očito su te momčadi bile satkane od čvršćeg i kvalitetnijeg materijala ili su bile drugačije vođene.

Prije odlaska u Rovinj branič Zoran Arsenić je napustio Rujevicu. S momčadi na mini pripreme nisu otputovali ni Domagoj Pavičić i Sandro Kulenović. Službeno su na kratkom odmoru (usred sezone!). Neslužbeno, stvari stoje nešto drugačije. Trener Rožman iz Rovinja je govorio o “odnosima, greškama, nerazumnim stvarima na terenu…”, pokazatelj da neke stvari u momčadi nisu onako harmonične kao što bi trebale biti. A takve stvari nerijetko znaju biti presudne na terenu. Posebno u derbijima kao što je ovaj protiv Hajduka.

HAJDUK

ZAŠTO ĆE DOBITI…

Na Poljudu definitivno uoči derbija imaju određenu psihološku prednost i samopouzdanje koje grade na nedavnoj pobjedi na Rujevici. Hajduk nije u toj utakmici blistao, ali je pobijedio i uključio se u borbu za četvrto mjesto. Igrači Hajduka su shvatili da mogu, da je Rijeka ranjiva, odnosno da više nije tako uvjerljiva i moćna na svojem travnjaku kao prijašnjih sezona.

Paolo Tramezzani je vrlo pragmatičan trener, sigurno neće iskočiti iz svojeg talijanskog kaputa i promijeniti način igre zahvaljujući kojemu je upravo na Rujevici nedavno ostvario veliku pobjedu. Rijeka ima problema kada se mora otvoriti i organizirano napasti, a Rožman nakon serije neuspjeha nema pravo na kalkulacije – treba pobjedu kao kap vode žedan u pustinji. Takav pristup je upravo ono što njegov iskusniji kolega priželjkuje i sigurno će to znati iskoristiti.

ZAŠTO NEĆE DOBITI…

Mijo Caktaš ostao je na Poljudu. Trenira s drugom momčadi Hajduka jer nije htio korigirati ili produžiti ugovor pod klupskim uvjetima. Caktaš je najbolji strijelac u povijesti Jadranskih derbija, uostalom, svojim pogotkom riješio je nedavni ogled na Rujevici. Bez Mije jednostavno protiv Rijeke – ne ide.

Splićani su nakon posljednjeg Jadranskog derbija završili u karanteni. Cijela momčad i stručni stožer. U svlačionicu je ušla korona, ispostavilo se čak i opasniji britanski soj virusa. Počelo se trenirati nekoliko dana prije odlaska na Rujevici što jasno sugerira da momčad ne može biti ni približno spremna za zahtjevnu utakmicu protiv Rijeke.

Izvor: NoviList

prije sat vremena, Goksim said:

Porto - Sporting Lisabon

Utakmica od ogromne važnosti u kojoj možemo očekivati lako moguće i dvoznamenkast broj kartona. Prije početka sezone kao i svake godine Porto i Benfica su bili glavni favoriti za osvajanje naslova međutim malo je vjerojatno da će isti i osvojiti. Ove godine se obje momčadi muće i gotovo svaku drugu utakmicu na koeficijentima 1,20-1,50 znaju iznevjeriti. 

Sporting ima čak 10 bodova prednosti u odnosu na Porto a vjerovali ili ne čak 15 bodova prednosti pred Benficom i iznenađujuć je koeficijent oko 1,25 koliko daje unibet da Sporting osvaja naslov. Portu je pobjeda danas vjerojatno i zadnja šansa da ulovi kakav takav priključak, Sporting bi sigurno bio zadovoljan i sa X-om gdje bi zadržali 10 bodova. Ni poraz nije katastrofalan jer bi i dalje imali lijepih +7 ali definitivno današnja utakmica će itekako utjecati na rasplet prvenstva. 

Porto je u prvoj utakmici Lige Prvaka slavio protiv Juventusa 2:1 da bi istim rezultatom pobjedili i Maritimo. U toj utakmici nisu pokazali puno i da nije bilo smješnog ali opravdanog penala u sudačkoj nadoknadi prednost Sportinga bi bila i veća.. 

Mislim da će Porto biti izuzetno nabrijam i vjerojatno će biti bliže pobjedi međutim tko god slavio kartona ne bi trebalo izostati. 

Utakmicu sudi Joao Pedro Pinheiro koji je zanimljivo sudio utakmicu kupa između Sportinga i Porta 19.1.2021., dakle prije 5 tjedana, i tada je pokazao 7 žutih kartona. Mislim da je igračima do titule daleko više stalo nego do kupa i da će danas imati još teži posao...

Ja ovo definitivno igram dvoznak na Sporting, pa taman da i izgube... Tko ih gleda, zna kakva su mašina ove godine, a Porto jednostavno igra loše ! Slažem se da je ovo biti ili ne biti Portu, ali pita se nešto i Sporting, a s obzirom da nemaju posla u Europskim natjecanjima mogu se maksimalno pripremit za svaki ligaški dvoboj... Možda je to i razlog za 20 utakmica bez poraza !

prije 5 sati, tome1993 said:

Koef dodatno pao, sada je 1,90-1,90 konačni ishod 

(2,15 na Zadar u regulardnom vremenu)

West Brom - Brighton : Brighton više od 5.5 kornera 1.66 bet365

Već smo pričali kako je Brighton super ekipa za kornere, zadnju utakmicu protiv c. palaca 13 kornera, granica je bila 6.5 koju su prošli skoro već na poluvrijemenu, mislim da će i danas puno napadat, a s tim dobit barem 6 kornera. Ali ako će west brom prvi zabit i onda Brihton lovi rezultat, onda je to več lagani win. 

Mislim da ih budem igrao do kraja sezone svaku utakmicu na over kornera, nije bitno koja bude granica.

Sretno!!! :D?

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use