Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 25.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

a1hwirD.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 24.2. u 10:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

18:55 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - LOSC Lille (FRA)
Referee: William Collum (SCO)

18:55 CET -  Kyiv (NSK Olimpiyskiy)
FC Shakhtar Donetsk (UKR) - Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
Referee: Jose Maria Sanchez Martinez (ESP)

18:55 CET - Naples (Stadio Diego Armando Maradona)
SSC Napoli (ITA) - Granada CF (ESP)
Referee: Daniel Siebert (GER)

18:55 CET - Sinsheim (Rhein-Neckar-Arena)
TSG 1899 Hoffenheim (GER) - Molde FK (NOR)
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR)

18:55 CET - Villarreal (Estadio de la Cerámica) 
Villarreal CF (ESP) - FC Salzburg (AUT)
Referee: Felix Zwayer (GER)

18:55 CET - Glashow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - Royal Antwerp FC (BEL)
Referee: Pawel Raczkowski (POL)

18:55 CET - Piraeus (Stadio Georgios Karaiskakis)
Arsenal FC (ENG) - SL Benfica (POR)
Referee: Bjorn Kuipers (NED)

21:00 CET - Eindhoven (PSV Stadion)
PSV Eindhoven (NED) - Olympiacos FC (GRE)
Referee: Clement Turpin (FRA)

21:00 CET - Leverkusen (BayArena)
Bayer 04 Leverkusen (GER) - BSC Young Boys (SUI)
Referee: Davide Massa (ITA)

21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir)
GNK Dinamo (CRO) - FC Krasnodar (RUS)
Referee: Halil Umut Meler (TUR) 

21:00 CET - Rome (Stadio Olimpico)
AS Roma (ITA) - SC Braga (POR)
Referee: Andreas Ekberg (SWE)

21:00 CET - Leicester (Leicester City Stadium)
Leicester City FC (ENG) - SK Slavia Praha (CZE)
Referee: Serdar Gozubuyuk (NED)

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
AC Milan (ITA) - FK Crvena zvezda (SRB)
Referee: Jesus Gil Manzano (ESP)

21:00 CET - Manchester (Old Trafford)
Manchester United FC (ENG) - Real Sociedad de Fútbol (ESP)
Referee: Lawrence Visser (BEL)

21:00 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge (BEL) - FC Dynamo Kyiv (UKR)
Referee: Srdjan Jovanović (SRB)

Napoli vs Granada, Liga Evrope over kartoni ( samo ako postoji klizna granica )

Milan vs C. Zvezda Liga Evrope over kartoni ( samo ako postoji klizna granica )

Nije me bilo deset dana na Forumu. Nadam se da me razumete. Od nedelje 14.02. slavim vec osvojenu titulu Intera. Osvojeni scudetto sam proslavio radno. U nedelju 14.02 sam poceo sa laganim alkoholom i rekreativnim opijatima. Od srede 17.02. sam presao na ostri alkohol i jos ostrije opijate. Vec u cetvrtak 18.02. sam bio zadivljen dejstvom ovih lekova, pa sam poceo da ih uzimam istovremeno. Najpre sam se naduvao kao zmaj, a od petka 19.02. do danas (cetvrtak, rani jutarnji casovi) nicega se ne secam. Ako ovako izgleda prava koma, mogu vam reci da nikada ne bih ni izlazio iz nje. Preskocio sam dva kola Lige Prvaka, za derby Milan vs Inter sam zahtevao da me probude iz kome, ali se na zalost, nicega ne secam. Jedino cega se secam iz lekovitih halucinacija jesu instrukcije koje sam dao poznanicima da napisu za “Poslednju Sansu”.

Posto je Inter osvojio titulu italijanske lige, i to jos pre deset dana, mislim da je pravi trenutak da napisem tri poruke. Jednu poruku cu uputiti samom sebi, drugu administratorima, a trecu Goksimu.

Poruka tebi popo64:

Nikada ne veruj ljudima. I kada te hvale i kada te gaze. Veruj samo sebi. Kada te gaze, jedino sto ti treba jeste vera u sebe. Nije tesko pasti i biti na kolenima. Tesko je podici se na kolena, a to mozes jedino sam. Sada kada je Inter prvak, i kada ti se cini da hodas po zvezdama, a pogotovo kada si zadovoljio svoju kladionicarsku sujetu, gledaj da budes na zemlji, a pokusaj da nikada ne zaboravis sve ove ljubazne reci namenjene tebi:

“... jebo ti kompletan Inter i mamu i sestru i sve sto imas zensko u rodu … ides mi na zivce od kako si poceo ovdje pisati romane, i vjerujem ne samo meni, ti si jedan kurton i samo sam te cekao na ovom … seres 15 dana o Interu, jebo te on u supak. Sretno ti i dalje sa Interom ...”

“... popo ti si definitivno de*** ...”

“... de*** koji pise analize … fuj ...”

“ … glupi kurtonu, idi i leci se, a mozes i da popusis svima nama, ako pre toga operes zube ...”

“... supku bolesni, je*** ti sve po spisku, a i sve zensko sto imas u familiji ...”

“... supku, ako nekad dodjes u Split “najgori grad na svetu” slobodno mi se javi da mi popusis...”

“ … tip je redikul totalni ...”

“ … e pa kralju redikul si skupa sa Interom, lik je definitivno maler uvek kada napise analizu za Inter, tip je pao, ali uvek ...”

“ … ovaj bolesni supak jos nije pogodio ni jednu prognozu na forumu, a dozvoljava mu se da pise tolike gluposti i vredja sve nas normalne igrace ...”

“... ovome ne bi trebalo biti mesta na forumu ...”

“ … ovome prvo treba jebati majku i sestru u familiji, zatim mu dozvoliti da nam svima popusi, a potpom ga izbaciti sa foruma ...”

“... od ovog ne ocekujte vise poruke, osim ako ima WI FI na psihijatriji ...”

“... meni je to cista budalastina, ostavljat takve postove, nit brige, a ni pameti, umesto nekog pametnog predloga ...”

“... nema smisla vise govoriti. Sam se vise sramoti sa tim analizama ...”

“... neka mi neko kaze samo jednu prognozu koju je ovaj kurton pogodio ...”

“...kad vidim njegov roman koji nema veze sa zivotom, ranio bi se ...”

“...ovaj se opet vratio svojim glupostima...”

“...pa covjek svaki post koji je napisao je napisao bez veze...”

“...baljezga gluposti, ali sta ces ...”

“...kod mene je na ignore pa ni ne vidim njegove “prognoze” ne zbog stalnih promasaja koliko jer ne volim sapunice od analiza...”

“...smara covek, ja iskreno i ne procitam, samo dve recenice i produzim...”

“… ne pisu svi protiv njega jer je fulao, svi fulamo, vec zato sto njegove analize nemaju veze ni sa fudbalom, ni sa sportom. Pise neke skroz irelevantne stvari...”

“... toliko gluposti na jednom mestu, a najveca je da ce Inter biti prvak.,.”

“...jebo te tvoj Inter... necete jos 15 godina biti prvaci...”

“...lik prica kao da smo svi mi ovde majmuni i kao da ne znamo sta je kladionica, on nas ubedjuje u jadni Inter, ma fuj, pa nije ovaj portal za takve stvari...”

“...lik je definitivno maler, kad god je objavio analizu za Inter, tip je pao...”

“... ne znam cemu toliko pisanje o tom Interu, a nema veze sa analizom...”

“... ali ja ti samo kao covjek kazem ostavi se Intera jer ces ostati sam bez prijatelja, jer neces moc vratiti novce koje si posudio od njih... moj dobar savjet ostavi se Intera i kladi nesto drugo...”

Poruka administratorima, pre svega Izudinu

Od kada sam na Forumu, nikada vam jos nisam dao “like” na vas post. Kao prvo, “like” se zasluzuje, a kao drugo, uvek sam se pitao, zasto bih vam dao “like”, kada ionako dajete jedan drugome medjusobno. Posveticu vam deo posta, a to je mnogo vise od jednog obicnog “like”.

Pokusajte za trenutak da zamislite situaciju da jedno vece organizujem zabavu za puno ljudi. Zaboravite na kladjenje, zamislite obicnu zabavu jedne subotnje veceri. Mogu pozvati mnogo ljudi, i verovatno bi doslo mnogo ljudi. Neki bi otisli ranije, neki bi ostali celu noc. Neki bi se zabavljali i smejali sa mnom, neki bi se smejali meni, a neki bi i puno kasnili. Ali na kraju, nakon sto bi zabava prosla, budite sigurni da bi bilo tek nekoliko onih koji bi ostali da mi pomognu da pocistim nered. I uglavnom, te osobe bi bile oni koji cak nisu ni napravili nered.

Dakle, kada sam bio na kolenima, kada je Inter igrao lose, kada su imali pocetnicke greske u odbrani, kada sam padao na analizama i kada je rulja kidisala na mene, Izudine napisao si ovu jednostavnu recenicu: “...Inter nas je ljudi sve zeznuo, cak i da popo nije objavio analizu, vecina nas bi odigrala Intera jer je to trebao biti prilicno siguran tip, sto se vidi i po statistici …. obrana Intera je amaterski ispala, za to ne mozete kriviti popo…” Administratori, a pre svega Izudine, nikada vam necu zaboraviti sto ste, kada sam bio na kolenima, bili, pre svega administratori, a ne ljudi.

Posebna poruka Goksimu

Nadam se da mozes da potvrdis da nismo u rodbinskim vezama. Nadam se da mozes da potvrdis da nisam placen na forumu, a i da se nikada nismo videli u zivotu.

Kao sto znas, objavu da cu se kladiti na Inter kao pobednika Serije A sam napisao pred pocetak sezone. Uplatio sam mnogo vise nego sto je bilo racionalno, a pojacavao sam uplate i tokom sezone. Nikada nisam gubio veru u Inter, ali sam bio na kolenima vise puta u toku sezone, pogotovo kada je Inter igrao lose, a ja se kladio sa tudjim novcem, jer je moj bio blokiran. Kada je Inter igrao lose, i kada sam bio na kolenima, najmanje sto mi je bilo potrebno jeste da citam one ljubazne poruke koje sam gore napisao. Kada sam bio na kolenima, osecao sam se najusamljenijim kockarom na svetu. Jedini ko je bio uz mene jeste veliki bet365 koji je uvek drzao milaneze kao ozbiljnog kandidata za scudetto. Osim sto sam bio najusamljeniji, bio sam i umoran od kladjenja na Inter. Umoran, kao da sam cele sezone kopao u rudniku. Kada me je rulja lincovala, ismejavala, ponizavala i ljubazno se raspitivala za zenski deo porodice, uvek sam imao utisak da si tu negde u blizini, i kao da govoris: “...drzi se, bice sve u redu...”. To neizgovoreno “drzi se, bice sve u redu”, meni je zvucalo kao “...drzi se, uz tebe sam, i ja sam igrao na Inter...” Na kraju je dosla i ta recenica u jednom tvom postu, a izgledala je ovako: “ … i sam sam isto ispratio jos na pocetku sezone, a sve mi se cini da cu podebljati ulog na to da Inter osvaja Seriu A ...”

Drago mi je sto si pre svega kockar, a ne osoba koja se kladi, a potom administrator. Bila mi je privilegija biti u drustvu tebe i velikog bet365 kada sam bio najusamljeniji na svetu.

Posto sam ovaj deo posta uputio administratorima i samom sebi, kolege sa Foruma neka slobodno preskoce ovaj deo.

Moj predlog su svakako kartoni na utakmicama Napoli vs Granada i Milan vs Crvena Zvezda, ali me brine sto kladionice koje pratim jos nisu izbacile ponudu za kartone, i ne znam koji qurac cekaju. Brine me sto kasne, a jos vise cu biti zabrinut kada izadju granice, posto ocekujem da ce biti sramno visoke.Zbog toga je i tesko napisati analizu, ali ako donja granica klizne granice bude pristojna, svakako cu singlovati ove dve utakmice.

Napoli vs Granada, over kartoni po minimalnoj kliznoj granici

O primitivnim juznjacima iz Napulja bih mogao da pisem dva dana i dve noci. Sta se sve u tom klubu desavalo u poslednje dve godine, a posebno u ovoj sezoni, u uredjenim klubovima se ne bi desilo za dvadeset sezona. O njima bi trebalo otvoriti poseban topic, a potom zaposliti nekoga studenta da pise dan i noc o njima dok mu prsti ne oteknu. Tri puta su ove sezone odlazili u karantin, bili na korak od produzenja ugovora treneru Gattusu, da bi trenutno postao “mrtvac koji hoda”. U toku sezone su dobili Juventus, Atalantu (4:0), Romu (4:0) Sociedad u gostima … ali i izgubili od Spezie kod kuce, Sassuola takodje kod kuce, Verone i Genoe u gostima … Iz nacionalnog kupa su vec ispali, iz Lige Evrope ce tek ispasti, a u borbu za scudetto nikada nisu ni ulazili. Najsmesnije od svega jeste sto juznjaci, imaju roster za prva cetiri mesta, ali sta to vredi kada dolaze sa juga. Africkog crnca Osimhena su platili cak 80 miliona, a mogli su meni da plate samo milion da im kazem da taj otpad ne uzimaju.

Objektivno, juznjaci nemaju ekipu za igranje na kartone. Prilicno su tehnicki obuceni, igraju napadacki, kada igraju kod kuce, veci deo su na protivnickoj polovini. Dakle, sa tehnicke strane, ako bi uzeo u obzir obucenost igraca, kartoni nisu najbolji izbor. Kada je situacija u klubu u pitanju, oni su idealna ekipa za igranje na kartone. U zadnjih sest utakmica imaju samo jednu pobedu I TO NAD JUVENTUSOM, jedan remi, i cak cetiri poraza. Smesno je da su u nekoliko dana igrali cak tri puta sa Atalantom ( 0:0, 1:3, 2:4), a izgubili su i od otpada Genoe. U klubu trenutno ne postoje dve osobe koje govore izmedju sebe, a imaju barem osamdeset zaposlenih. Nakon sramote od Atalante od 2:4, klub je zabranio svima izjave za stampu sto je ne samo smesno, vec i za tesku robiju. Predsednik kluba misli da Gattusu ne bi trebalo dati ni ovce da cuva, a kamoli igrace. Ja mislim da su potrosili ogroman novac na igrace koji ne vrede ni polovinu, ali da i dalje imaju pristojan roster, ali sta to vredi kada imaju ono sto je neizlecivo, a to je mentalitet. U klubu je pritisak zbog velikog ulaganja, velikih ocekivanja, slabih rezultata, a Ligu Prvaka sledece sezone mogu samo da sanjaju. Podseticu kolege sa foruma da su juznjaci prosle godine kolektivno odbili odlazak u karantin, a u koji ih je poslao predsednik kluba. I to ne samo odbili, vec lepo dosli, spakovali svoje stvari i svako svojim kolima pravac kuci. Da mene pitaju, kao sto me ne pitaju, ja ih ne bi slao u karantin, vec u svinjac, koji bi dva puta zakljucao i kljuc bacio lavovima. bet365 nudi za pobedu Napolija 1,57 sto znaci da pretpostavljaju da mogu do pobede. I ja takodje mislim da mogu do pobede, cak i da mozda i prodju dalje, ali samo ako bih uspeo nekako da zaboravim dogadjaje iz ove sezone. bet365 nakon 0:2 iz prvoga meca nudi za prolaz Granade iznenadjujucih 1,30 sto moze da znaci da ce na mecu biti svega. U prvom mecu je bilo cak deset zutih kartona, cak sedam nakon 77-og minuta, a najsmesnije je da su sedam kartona dobili prvotimci, a tri igraci koji su naknadno usli sa klupe.

Milan vs Crvena Zvezda over kartoni po minimalnoj kliznoj granici

Milan je trenutno drugi na tabeli, sa samo cetiri boda manje od prvaka, a veliki bet365 nudi za njihovu titulu kvotu od cak 10,00 cccccccccccc. Duplo vise od nikada goreg Juventusa u istoriji calcia, (4,50) a imaju cetiri boda vise uz utakmicu vise. Kao i Napoli, i Milan je ispao iz nacionalnog kupa, ispali su iz trke za scudetto, a kao i Napoli, iz Lige Evrope ce tek ispasti. Ne znam da li ce mi neko verovati, ali 23.01. sam napisao na Forumu post-analizu sa temom “ (strpljivo) cekanje pada ekipe Milano u formi, igranje protiv njih ...” Od tog posta, Milan je izgubio od Atalante kod kuce, dva puta od Intera (kup i prvenstvo) od Spezije u gostima, remizirali su sa najgorim klubom na svetu u gostima, dok su dobili Bolognu i Crotone. Milan takodje kao i Napoli, nije najsrecniji izbor za igru na kartone. Mladi, brzi, tehnicki solidno obuceni, kod kuce napadacki orijentisani. Ono sto me ipak hrabri, jeste pad entuzijazma nakon potopa od Atalante, Spezije i Intera, deluje kao da su i oni zaista bili ubedjeni da mogu do titule. Kvota na Milan je 1,40 i to protiv najsmesnijeg kluba na svetu. Kada sam vec kod Crvene Zvezde, moram da napisem situaciju iz 2019-te kada su igrali Ligu Prvaka protiv Bayerna u gostima. Kvota na nemce je bila 1,06 pred pocetak utakmice, da bi nakon pocetka meca pocela DA PADA umesto da raste, i tako bila zacementirana na 1,04 sve do 34-og minuta kada su domaci poveli. Ako neko na Forumu misli da postoji gori klub od Crvene Zvezde, tu sam ja da vas podsetim na rezultate tih pacijenata. Protiv Tottenhama je bilo 0:5 i 0:4, protiv Psg 1:6 i 1:4, protiv Bayerna 0:6 i 0:3. U kakvom je stanju trenutno Milan najbolje vam govori kvota od 1,40. da se utakmica igrala pre dva meseca, kvota bi bila 1,12. Crvena Zvezda je kod kuce mesarska ekipa, sto i nije cudno kada vidite koliko znaju o fudbalu Rodic, Pankov i Gobeljic. U gostima su prave male mace, prava kamilica pogotovo kada igraju protiv vrhunskih ekipa. Sada me mrzi da se secam, a i mozak mi ne funkcionise najbolje, na jednoj ili dve utakmice u gostima u nekim predkvalifikacijama, mesari iz Zvezde zajedno sa domacinima su napravili jedanaest zutih kartona. Teoretski, ovo nije utakmica za kartone, ali ovi iz Zvezde najavljuju da ce biti svasta, kvota na domacine je cudesna, a ja ocekujem da domaci izadju na mec kao da su naterani da igraju. Na prvoj utakmici je bilo sest zutih kartona od koji je jedan bio drugi zuti.

I za kraj, ne znam da li znate, Ibrahimovic ce biti jedan od voditelja-ucesnika cuvenog sund muzickog festivala u Sanremu. Tamo je pozvan da bude neka vrsta zabavljaca, dvorske lude, sto je naravno, sa zadovoljstvom prihvatio. U klubu, naravno niko nema nista protiv, cak nije vazno sto ih cekaju gostovanja kod Rome, Verone, Fiorentine, utakmica kod kuce sa Napolijem ...

Arsenal - Benfica 1 (1.75) bet365

Stadion Georgios Karaiskaki, dom grčkog Olympiacosa će ugostiti uzvratni susret 1/16 finala između Arsenala i Benfice. Topnici su bili bolja ekipa u prvoj utakmici odigranoj prije sedam dana u Rimu, ali nisu to uspjeli u potpunosti iskoristiti, tako da su se morali zadovoljiti samo sa neriješenim rezultatom (1-1).

Mikel Arteta ima velike ambicije u ovom natjecanju, znajući da je Arsenalu nemoguće uključiti se u bitku za najbolje četiri ekipe u engleskoj Premier ligi.

Topnici drže deseto mjesto i zaostaju 11 bodova za četvrtoplasiranim West Hamom, a preostalo im je 13 utakmica do kraja sezone. Dobra vijest za španjolskog menadžera je da je njegova momčad pokazala znakove poboljšanja u posljednjih nekoliko tjedana u usporedbi sa groznim početkom sezone. Nominalni domaćini u ovaj susret ulaze kao favoriti sa koeficijentom 1.75 u bet365 kladionici.

Benfica se muči da pronađe pravi ritam još od početka sezone. Imaju jednu od najgorih sezona u domaćoj ligi u posljednjih deset godina. Momčad Jorgea Jesusa se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli Primeira lige i imaju 15 bodova zaostatka za vodećim Sportingom nakon 20 odigranih kola. Morat će se potruditi kako bi osigurali kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone, jer trenutno zaostaju pet bodova od drugoplasiranog Porta.

Benfica je postigla samo jedan gol u posljednje dvije utakmice u domaćem prvenstvu, iako su igrali protiv Moreirensea i Farensea u tom periodu. Arsenal je nedavno postigao četiri protiv Leedsa (Pierre Emerick Aubameyang postigao hat-trick), a ove nedelje su na domaćem terenu izgubili od lidera Manchester Cityja (0-1). Svakako imajte na umu da ako Arsenal povede sa dva gola razlike, bet365 kladionica automatski računa okladu dobitnom!

U ovom susretu će Arsenalu nedostajati Holdin, dok je Thomas pod upitnikom. Na drugoj strani nema Almeide, Jardela i Samarisa.

Arsenal: Leno; Bellerin, Luiz, Gabriel, Tierney; Xhaka, Ceballos; Saka, Odegaard, Smith Rowe; Aubameyang

Benfica: Leite; Gilberto, Vertonghen, Otamendi, Grimaldo; Silva, Weigl, Pizzi, Everton; Nunez, Waldschmidt

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK!

Hoffenheim - Molde 1 (1.28) bet365

Sve upućuje na golijadu kada se večeras sastanu Hoffenheim i Molde po drugi put u sedam dana. Norvežani su pokazali fantastični timski duh kada su se u dva navrata uspjeli vratiti iz zaostatka od dva pogotka. Izborili su se do neriješenog rezultata (3-3) u prvoj utakmici odigranoj na neutralnom terenu - stadionu De La Ceramica u Villarrealu. Sada se utakmica igra na domaćem terenu Hoffenheima u Sinsheimu.

Ovdje je teško zanemariti da je Hoffenheim ogroman favorit za prolazak dalje. Prije svega, oni su na gostujućem meču postigli tri gola.

Drugo, općenito su jači u ovom duelu, a konačno su odigrali jedan fenomenalan nastup u domaćem prvenstvu u nedelju kada su pobijedili Werdera (4-0). Momčad koju vodi Sebastian Hoeness je tako u posljednje dvije utakmice postigla čak sedam golova. Vjerujem da tu napadačku formu mogu zadržati i protiv Norvežana u ovom susretu.

Iako se nije mogao naslutiti Moldeov uspjeh u prvoj utakmici protiv Hoffenheima, ekipa Erlinga Moea uspjela je zapanjiti svijet sa sjajnim napdačkim nastupom u tom susretu. Međutim, oni su ozbiljno hendikepirani u ovom dvoboju zbog činjenice da nova sezona norveškog Eliteseriena neće započeti još za mjesec dana. Molde, koji je svoju sezonu u domaćoj ligi završio kao drugoplasirana momčad, nije igrao natjecateljsku utakmicu od sredine prosinca prošle godine.

Ovdje je teško zaobići igranje na pobjedu Hoffenheima po koeficijentu 1.28 u bet365 kladionici, koja također računa okladu dobitnom ako Hoffenheim povede sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno u ovom susretu.

Budite oprezni sa ulozima, s obzirom da Hoffenheimu nedostaje veliki broj igrača, ali mislim da su oni igrali bez njih i u prošlom susretu. Akpoguma, Bičakčić, Geiger, Hubner, Nordtveit, Posch i Stafylidis su van terena za domaćine, dok su Belfodil, Gačinović i Skov pod upitnikom. Na drugoj strani za Molde sigurno neće nastupiti Brynhildsen, Gregorsen, Haraldseid i Omoijuanfo.

Hoffenheim: Baumann; Kasim, Vogt, Richards; Gacinovic, Rudy, Samassekou, John; Baumgartner; Dabbur, Kramaric

Molde: Linde; Pedersen, Bjornbak, Gregersen, Haugen; Bolly, Aursnes, Ellingsen, Andersen; Sigurdarson, Eikrem

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Milan - Crvena Zvezda 1 (1.45) bet365

Rossoneri su jedna od najboljih momčadi u Italiji ove sezone, a kao što je poznato, talijanska liga je jedna od tri najbolje u Europi. Momčad je odlučna vratiti svoju staru slavu, iako se trenutno nalaze na drugoj poziciji u Seriji A, međutim iznad aktualnog prvaka, Juventusa.

Njihov napad predvodio je vječni Zlatan Ibrahimović, a sedmerostruki europski prvak će zasigurno pokušati osvojiti trofej u Europi ove sezone. Milan je u prvoj utakmici u gostima već postigao dva gola. Pored toga igraju protiv ekipe koja dolazi iz relativno slabije lige, kao što svi znamo.

Momčad Dejana Stankovića mora postići gol u ovom susretu, jer su primili dva na svom terenu. Crvena Zvezda se ne može pohvaliti dobrim rezultatima protiv talijanskih momčadi. Pored toga, Piolijeva ekipa je izgubila samo četiri puta ove sezone na domaćem terenu i to od Juventusa, Atalante i Intera - tri najbolje momčadi u Italiji, a četvrti poraz doživjeli su protiv momčadi iz Ligue 1 Lillea. Rossoneri žele trofej u Europi i sa pravom računaju da će večeras biti bolja momčad na terenu. Očekujem pobjedu Milana po koeficijentu 1.45 u bet365 kladionici. Podsjećam da bet365 računa okladu dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike.

Bennacer i Mandžukić neće nastupiti za domaćine, dok je Diaz pod upitnikom. Bakayoko, Milunović, Nikolić i Rodić su van terena, dok su Eraković, Ivanić i Katai pod znakom sumnje.

Milan: Donnarumma; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Meite, Kessie; Castillejo, Krunic, Leao; Rebic

Crvena Zvezda: Borjan; Milunovic, Pankov, Degenek; Gobeljic, Kanga, Petrovic, Gajic; Ben Nabouhane, Ivanic; Pavkov

Screenshot_3.jpg

prije 7 minute, IzudinB said:

Milan - Crvena Zvezda 1 (1.45) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Rossoneri su jedna od najboljih momčadi u Italiji ove sezone, a kao što je poznato, talijanska liga je jedna od tri najbolje u Europi. Momčad je odlučna vratiti svoju staru slavu, iako se trenutno nalaze na drugoj poziciji u Seriji A, međutim iznad aktualnog prvaka, Juventusa.

Njihov napad predvodio je vječni Zlatan Ibrahimović, a sedmerostruki europski prvak će zasigurno pokušati osvojiti trofej u Europi ove sezone. Milan je u prvoj utakmici u gostima već postigao dva gola. Pored toga igraju protiv ekipe koja dolazi iz relativno slabije lige, kao što svi znamo.

Momčad Dejana Stankovića mora postići gol u ovom susretu, jer su primili dva na svom terenu. Crvena Zvezda se ne može pohvaliti dobrim rezultatima protiv talijanskih momčadi. Pored toga, Piolijeva ekipa je izgubila samo četiri puta ove sezone na domaćem terenu i to od Juventusa, Atalante i Intera - tri najbolje momčadi u Italiji, a četvrti poraz doživjeli su protiv momčadi iz Ligue 1 Lillea. Rossoneri žele trofej u Europi i sa pravom računaju da će večeras biti bolja momčad na terenu. Očekujem pobjedu Milana po koeficijentu 1.45 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Podsjećam da bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike.

Bennacer i Mandžukić neće nastupiti za domaćine, dok je Diaz pod upitnikom. Bakayoko, Milunović, Nikolić i Rodić su van terena, dok su Eraković, Ivanić i Katai pod znakom sumnje.

Milan: Donnarumma; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Meite, Kessie; Castillejo, Krunic, Leao; Rebic

Crvena Zvezda: Borjan; Milunovic, Pankov, Degenek; Gobeljic, Kanga, Petrovic, Gajic; Ben Nabouhane, Ivanic; Pavkov

Screenshot_3.jpg

I primio dva gola u istoj toj utakmici, i to od protivnika sa igracem manje.

prije 7 minute, IzudinB said:

Da naravno, sve znam, jer sam ih i sam mašio u toj utakmici, ali sve osim pobjede Milana na San Siru bi bilo veliko iznenađenje moraš priznati :)

To se slazem, no meni osobno je ta kvota za pobjedu Milana (1.45) premala u odnosu na rizik da izvuku opet 2:2 isl i idu na produzetke ili penale

U Zagreb uopće nije doputovao najbolji igrač Krasnodara

MARCUS Berg, ponajbolji pojedinac u redovima ruskog Krasnodara, nije doputovao u Zagreb i neće nastupiti u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europa lige protiv Dinama.

Berg je bio strijelac i asistent u prvom srazu ovih dviju momčadi koji je s 3:2 otišao na Dinamovu stranu, a bio je i tema kojoj je Dinamov trener Zoran Mamić posvetio dio konferencije za medije najavljujući sutrašnju utakmicu.

Upozoravao je Mamić na njega, govorio da mu treba smanjiti prostor, spriječiti protok lopte do njega i biti mu blizu tijekom utakmice. Srećom po Dinamo, sve ovo pokazuje se nepotrebnim u planiranju susreta koji na Maksimiru počinje sutra u 21 sat.

Nije poznat razlog zbog kojeg Berg propušta utakmicu u Zagrebu.

Izvor: Index.hr

Dinamo Zagreb - Krasnodar 1 (2.20) bet365

Dinamo Zagreb je trenutno najbolja momčad u Hrvatskoj. Nalaze se na vrhu hrvatske prve lige, a do sada su postigli ukupno 52 gola. Njihova dominacija očituje se činjenicom da su samo dvije druge momčadi u ligi postigle nešto više od 30 i 40 golova. Večeras igraju na domaćem terenu i u prvoj utakmici su izborili pobjedu u kojoj su uspjeli postići tri gostujuća gola (2-3). Dinamo je u pobjedničkom nizu od četiri utakmice, dok su pobijedili u 15 od prethodnih 19 utakmica. Imajte na umu da su također pobijedili 14 od posljednjih 18 nastupa na domaćem terenu. Na Maksimiru su izgubili samo tri puta od ožujka 2020. godine.

U međuvremenu je Krasnodar na sedmoj poziciji u ruskoj Premier ligi i prolaze kroz težak period. Primaju dosta golova, dok su također u zabrinjavajućem nizu u gostima posljednjih nekoliko mjeseci. Krasnodar je također izgubio četiri od posljednjih pet utakmica, dok su u svih pet mečeva u tom periodu primili dva ili više golova. Oni su također bez pobjede u 11 od posljednjih 13 gostovanja.

Krasnodar je pred ovaj susret u problemima, s obzirom da u Zagreb nije doputovao jedan od njihovih najboljih igrača Marcus Berg. On je bio strijelac i asistent u prvoj utakmici protiv Dinama. Također neće biti Ramireza, Safonova, Stotskog i Utkina, dok je Petrov pod upitnikom. U Dinamu je Franjić suspendiran, dok neće biti ni Moharramija zbog ozljede. Očekujem pobjedu domaćina po koeficijentu 2.20 u bet365 kladionici.

Dinamo: Livakovic; Ristovski, Lauritsen, Theophile-Catherine, Gvardiol; Ivanusec, Jakic, Orsic; Ademi, Majer; Petkovic

Krasnodar: Gorodov; Smolnikov, Martynovich, Kaio, Chernov; Wanderson, Olsson, Vilhena, Claesson; Cabella, Ionov

Screenshot_4.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Dinamo po prvi put može do šeste europske pobjede u nizu

Ante Čačić je svoj niz od pet uzastopnih pobjeda započeo u legendarnoj utakmici protiv Ludogoreca, Vida je tada u 97. minuti srušio Bugare. A onda su "modri" nizali po dvije pobjede protiv Šerifa i Maribora

Dinamo sutra traži još jedan veliki rekord, "modri" priželjkuju šestu europsku pobjedu u nizu. Svakako rezultat vrijedan divljenja, ali i nešto što Zagrepčani u svojoj povijesti još nikada nisu uspjeli ostvariti. Nogometaši Zorana Mamića na svom su putu u Europskoj ligi nanizali pet uzastopnih pobjeda, padali su dva puta Wolfsberger (1-0 i 3-0), Feyenoord (2-0), CSKA Moskva (3-1) i Krasnodar (3-2).

A Dinamo je samo jednom, u svojoj dugogodišnjoj europskoj povijesti, pa gledajući i one starije generacije koje su se natjecale (i osvojile Kup Velesajamskih gradova), stigao do pet uzastopnih pobjeda. Bilo je to 2012. godine, na klupi "modrih" sjedio je Ante Čačić, a njegov je Dinamo tada uz puno sreće pogotkom Vide u 97. minuti prvo srušio Ludogorec (3-2). I onda nizao pobjede protiv Šerifa (1-0, 4-0) i Maribora (2-1, 1-0). No, to su bile kvalifikacije za Ligu prvaka, ovogodišnji je uspjeh ipak - razina više.

Istina, početkom ljeta i nije sve djelovalo tako uspješno, Dinamo je krajem kolovoza započeo svoju europsku sezonu i odmah bio na korak do ispadanja. Mučio se Dinamo kod Cluja, od 51. minute igrao bez isključenog Theophilea, ali - preživio. Livaković je obranio penal u regularnom dijelu igre, Dinamo je s igračem manje odradio i produžetke (ukupno na terenu 69 minuta bio s igračem manje), pa prošao na penale. Ali, tog dana dobio i Joška Gvardiola.

Samo tri tjedna kasnije stiglo je gostovanje u Mađarskoj, ispadanje od Ferencvarosa, pa su "modri" preselili u Europsku ligu. Točnije, u kvalifikacije u kojima ih je čekala Flora Tallinn. Dinamo je grupnu fazu Europske lige otvorio s dva remija (doma Feyenoord 0-0, vani CSKA Moskva 0-0), a onda je krenula "plava balada". I pet uzastopnih pobjeda. A vjerujemo kako će se taj niz, nastaviti i u četvratk, pa da će Dinamo protiv Krasnodara stići do šeste europske pobjede u nizu. I ostvariti još jedan rezultat za povijest... 

Pet uzastopnih europskih pobjeda Ante Čačića

1. Dinamo - Ludogorec 3-2 (Rukavina 2, Vida)
2. Šerif - Dinamo 0-1 (Beqiraj)
3. Dinamo - Šerif 4-0 (Vida, Beqiraj, Čop, Ibanez)
4. Dinamo - Maribor 2-1 (Čop, Badelj)
5. Maribor - Dinamo 0-1 (Tonel)

Pet uzastopnih europskih pobjeda Zorana Mamića

1. Dinamo - Wolfsberger 1-0 (Atiemwen)
2. Wolfsberger - Dinamo 0-3 (Majer, Petković, Ivanušec)
3. Feyenoord - Dinamo 0-2 (Petković, Majer)
4. Dinamo - CSKA Moskva 3-1 (Gvardiol, Oršić, Kastrati)
5. Krasnodar - Dinamo 2-3 (Petković 2, Atiemwen) 

Izvor: 24sata.hr

prije 8 minute, TazMan said:

Onda okinut da Milan zabija 2+ gola..... Koef.je isti,možda i malo veći  ?

Kakve smo srece bit ce utakmica s jednim ili nijednim golom :D ko Atalanta sinoc

Treba tu vidjeti kome je uopce pobjeda bitna od svih tih utakmica. Od cijele vecerasnje ponude na pobjedu cu samo uplatiti za Dinamo, sve ostalo nije vrijedno rizika

Edit: imas pravo, veci je (1.53)

prije 4 minute, thescaaar said:

Kakve smo srece bit ce utakmica s jednim ili nijednim golom :D ko Atalanta sinoc

Treba tu vidjeti kome je uopce pobjeda bitna od svih tih utakmica. Od cijele vecerasnje ponude na pobjedu cu samo uplatiti za Dinamo, sve ostalo nije vrijedno rizika

Ja također još razmišljam,tražim informacije....Opcije su

Dinamo,Dinamo timski 2+ gola ( Rusima nije dovoljno 1:0 pobjeda,trebat će se više otvorit)

Milan pobjeda ,Milan timski 2+ gola 

Leverguzen pobjeda......... 

prije 10 minute, TazMan said:

Ja također još razmišljam,tražim informacije....Opcije su

Dinamo,Dinamo timski 2+ gola ( Rusima nije dovoljno 1:0 pobjeda,trebat će se više otvorit)

Milan pobjeda ,Milan timski 2+ gola 

Leverguzen pobjeda......... 

Ono cega me je strah kod Dinama je sto je njima dovoljan i nerijesen rezultat, no ipak se nadam da ce pred domacom publikom ipak uloziti napor i ici na pobjedu i u ovoj utakmici

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use