Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Betfair - trebam pomoc

Recommended Posts

Pozdrav

Razmisljam da krenem sa exchange i prvi mi je izbor Betfai. 

Prije svega zanima me da li se na Betfairu moze vrsiti putem mobilnog telefona (da li je moguce raditi tu razmjenu i nuditi svoj koeficijent). Jer ako nije moguce to raditi sa mobilnog onda nema smisla nastavljati sa citanjem dalje 

Ako je moguce, onda trebam pomoc. Ja sad ne vidim neku razliku izmedju Betfaira i ostalih online kladionica. Utakmice su tu i postavljeni koeficijenti kao i na svim drugim onlolone kladionicama.(moguce da gledam pogresnu ponudubi da za razmjenu ima neka opcija, novi sam tu i tek istrazujem stranicu).

Mene najvise i konkretno zanima sljedece i tu mi bas treba pomoc sa svim detaljima. Recimo utakmica Liverpool- Everton uzivo i tu se daje recimo 1.70 da ce biti 3+ na utakmici (over 2.5). Kako sada ja mogu postaviti da zelim da igram tih 3+ (over 2 5) ali sa kvotom vecom od te, recimo sa 1.90.D) Da li mogu nekako ponuditi tih over 2.5 sa keof 1.90 i cekati da neko uzme ili kako to ide jebiga. Iz ovih ponuda ja to ne kontam ili gledam pogresnu ponudu i kvote.

Ne kontam ovo zaista. Na Betfairu kvote cak i do 10% manje nego u obicnim online kladionicama. Primjera live je utakmica i 0-0 i obicne kladionice daju 2.50nza 3+ a na Betfairu 2.30. Mislio sam da je obratno.No pitanje je i dalje kako ja mogu ponuditi da odigram tih 3+ ali u ovom slucaju sa kvotom 2.60 ako oni nude 2.30??

prije 6 sati, IronMaiden said:

Pozdrav

Razmisljam da krenem sa exchange i prvi mi je izbor Betfai. 

Prije svega zanima me da li se na Betfairu moze vrsiti putem mobilnog telefona (da li je moguce raditi tu razmjenu i nuditi svoj koeficijent). Jer ako nije moguce to raditi sa mobilnog onda nema smisla nastavljati sa citanjem dalje 

Ako je moguce, onda trebam pomoc. Ja sad ne vidim neku razliku izmedju Betfaira i ostalih online kladionica. Utakmice su tu i postavljeni koeficijenti kao i na svim drugim onlolone kladionicama.(moguce da gledam pogresnu ponudubi da za razmjenu ima neka opcija, novi sam tu i tek istrazujem stranicu).

Mene najvise i konkretno zanima sljedece i tu mi bas treba pomoc sa svim detaljima. Recimo utakmica Liverpool- Everton uzivo i tu se daje recimo 1.70 da ce biti 3+ na utakmici (over 2.5). Kako sada ja mogu postaviti da zelim da igram tih 3+ (over 2 5) ali sa kvotom vecom od te, recimo sa 1.90.D) Da li mogu nekako ponuditi tih over 2.5 sa keof 1.90 i cekati da neko uzme ili kako to ide jebiga. Iz ovih ponuda ja to ne kontam ili gledam pogresnu ponudu i kvote.

Ne kontam ovo zaista. Na Betfairu kvote cak i do 10% manje nego u obicnim online kladionicama. Primjera live je utakmica i 0-0 i obicne kladionice daju 2.50nza 3+ a na Betfairu 2.30. Mislio sam da je obratno.No pitanje je i dalje kako ja mogu ponuditi da odigram tih 3+ ali u ovom slucaju sa kvotom 2.60 ako oni nude 2.30??

@IronMaiden dosta toga je objašnjeno u donjem tekstu. Moguće je igrati back i lay kod Betfair kladionice, odnosno kladiti se protiv drugih igrača. Ako gledaš ponudu fokusiraj se na jače utakmice gdje će biti i više ponuđenih koeficijenata. 

Meni je Betfair exchange najbolji za tenis, košarku live a znali su imati i fantastične koeficijente za ispadanja u Formuli 1. 

https://www.svijetkladjenja.com/online-kladionice/betfair/betfair-back-i-lay-oklade/

• 3 months later...

Moze lo mi neko najjednodtavnije i kao malom djetetu objasniti sljedece u vezi ovog betting exchange..

Revimo, krece utakmica Arsenal-Chelsea i ja zelim da igram live  over 2.5 (3+). Na obicnim kladionicama je kvota recimo 1.90 za over 2.5.  Kako ja mogu traziti da uplatim na Betfairy recimo na 1.95? Dakle necu da igram na kvotu 1.90 ili nize nego zelim da uplatim sa kvotom 1.95 ili vise!! Nadam se da shvatate sta je ppenta..Ako u tom trenu nemam ponudu za 1,95 znaci li da moram da cekam kao i na obicnoj kladionici da kvota poraste? Moze malo pojasnjenja tu uz to objasnjenje sa BACK i LAY? HVALA

prije 16 minute, IronMaiden said:

Moze lo mi neko najjednodtavnije i kao malom djetetu objasniti sljedece u vezi ovog betting exchange..

Revimo, krece utakmica Arsenal-Chelsea i ja zelim da igram live  over 2.5 (3+). Na obicnim kladionicama je kvota recimo 1.90 za over 2.5.  Kako ja mogu traziti da uplatim na Betfairy recimo na 1.95? Dakle necu da igram na kvotu 1.90 ili nize nego zelim da uplatim sa kvotom 1.95 ili vise!! Nadam se da shvatate sta je ppenta..Ako u tom trenu nemam ponudu za 1,95 znaci li da moram da cekam kao i na obicnoj kladionici da kvota poraste? Moze malo pojasnjenja tu uz to objasnjenje sa BACK i LAY? HVALA

Ne moraš čekati nego jednostavno staviš ponudu na tržište koeficijenata gdje nudiš uplatiti npr. 100€ na over 2,5 golova po 1,95. Ako tržište poklopi taj koeficijent oklada ti je uplaćena. 

Igrati over 2,5 gola možeš na dva načina - tako da igraš back overa po 2,5 ili da igraš lay (da neće biti taj ishod) undera po npr. 2,10. Lay izračun i više o Betfair back i lay okladama na https://www.svijetkladjenja.com/online-kladionice/betfair/betfair-back-i-lay-oklade/

Hvala Goksime

bit ce mi ovo od pomoci a nadam se da cu te moci kontaktirati i da mi mozes pomoci u vezi trejdovanja. 

Nakon novog fijaska na Euru, izgubio sam i ono malo nade da se analiziranjem i prognozama moze nesto postici. To moze biti samo zabava i nista vise. Tko zeli zaradu mora odustati od toga i potraziti sta novo. Ja cu se samo posvetiti trejdovanju ali od septembra kada krene nova sezona. Sada cu samo ispratiti Eyro i tu stajem.

Goksime mozes li mi reci koja je najbolja kompanija ili kladionica za trejdovanje? Imam racun na Betfair, nisam ga koristio godinama ali primjwtim da oni imaju na live kladjenje dosta nize koeficijente...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use