Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 14.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Esbjerg - Bietigheim over 56 goals 1.7 (rukomet zene) LP.

Zadnje kolo rukometne lige prvaka. Ekipe koje igraju brz rukomet a pri tome prva utakmica je I posljednja u grupnoj fazi I nema bas nikakav znacaj.  Sta god da se desi pobjeda jedne ili druge ekipe ostat ce na istim pozicijama. Domacin ce proci a gost ispasti is LP. Utakmica ce biti rasterecenA I mislim da bi trebali gledati utakmicu sa dosta golova.

Dortmund - Odense  Dortmund over 27 golova. (Rukomet zene ) LP.

Drugi prijedlog za odigrati dolazi opet iz zenskog rukometa. Domacin je ekipa koja igra na golove dok Odense ovisno o protivniku I znacaju utakmice znaju igrati brzo I  sporo. Gost jeste bolja ekipa ali njima pobjeda nista ne znaci kao domacinima.  Dortmundu pobjeda garantira prolaz dalje koje je Odense vec obezbjedio. Nemam provjerene informacije ali dosta bi trebao rotirati trener Odensea I vjerujem da danas njegove rukometasice nece ginuti u odbrani.  Mislim da ce igrati u napdaju kako igraju I biti na uobicajnoj razini dok igra u odbrani zahtjeva dodatno trosenje koje im ne treba. Dortmund je u njihovom prvom mecu postigao 27 golova kao gost, vjerujem da ce danas prebaciti tu marginu cisti jer je Odenseu nebitan mec. 

Bamberg- Alba Berlin over 1.62      1.7

Necu ovde puno pisati . Bamberg- kuci daje puno poena kao I dosta ekipa u njemackom prvenstvu.  Alba je imala dosta problema sa ozljedma ali to je ekipa koja svakome mogu natrpati 90 poena a nije da ne znaju I prebaciti,njihov trener voli brzu kosarku sa velikim brojem posjeda I ne igraju neku odbranu.  Mislim da bi i ovo vrijedi odigrati.  Sretno ko bude igrao jer ipak mozes imati najbolju informacije svijetu,dosudjenje penale ako nemas srece,djaba ti sve informacija.  Ali eto ima kao neku value za odigrati.

prije 1 minutu, Nihad26celebic said:

Esbjerg - Bietigheim over 56 goals 1.7 (rukomet zene) LP.

Zadnje kolo rukometne lige prvaka. Ekipe koje igraju brz rukomet a pri tome prva utakmica je I posljednja u grupnoj fazi I nema bas nikakav znacaj.  Sta god da se desi pobjeda jedne ili druge ekipe ostat ce na istim pozicijama. Domacin ce proci a gost ispasti is LP. Utakmica ce biti rasterecenA I mislim da bi trebali gledati utakmicu sa dosta golova.

Dortmund - Odense  Dortmund over 27 golova. (Rukomet zene ) LP.

Drugi prijedlog za odigrati dolazi opet iz zenskog rukometa. Domacin je ekipa koja igra na golove dok Odense ovisno o protivniku I znacaju utakmice znaju igrati brzo I  sporo. Gost jeste bolja ekipa ali njima pobjeda nista ne znaci kao domacinima.  Dortmundu pobjeda garantira prolaz dalje koje je Odense vec obezbjedio. Nemam provjerene informacije ali dosta bi trebao rotirati trener Odensea I vjerujem da danas njegove rukometasice nece ginuti u odbrani.  Mislim da ce igrati u napdaju kako igraju I biti na uobicajnoj razini dok igra u odbrani zahtjeva dodatno trosenje koje im ne treba. Dortmund je u njihovom prvom mecu postigao 27 golova kao gost, vjerujem da ce danas prebaciti tu marginu cisti jer je Odenseu nebitan mec. 

Bamberg- Alba Berlin over 1.62      1.7

Necu ovde puno pisati . Bamberg- kuci daje puno poena kao I dosta ekipa u njemackom prvenstvu.  Alba je imala dosta problema sa ozljedma ali to je ekipa koja svakome mogu natrpati 90 poena a nije da ne znaju I prebaciti,njihov trener voli brzu kosarku sa velikim brojem posjeda I ne igraju neku odbranu.  Mislim da bi i ovo vrijedi odigrati.  Sretno ko bude igrao jer ipak mozes imati najbolju informacije svijetu,dosudjenje penale ako nemas srece,djaba ti sve informacija.  Ali eto ima kao neku value za odigrati.

Samo da te ispravim u lp mislim da nema ispadanja ni u muskoj ni u zenskoj svi idu dalje

prije 1 minutu, ante16 said:

Samo da te ispravim u lp mislim da nema ispadanja ni u muskoj ni u zenskoj svi idu dalje

Ne mogu garantirati 100% ali u grupi imas 8 timova od koje zadnja 2 kluba ipadaju. Moraju ispast nekad inace takmicenje nema smisla igralo bi se do beskonacno da nema  ispadanja :).  Kad prodje ovo kolo ispadaju 2 zadnje ekipe I onda se grupe spajaju .

prije 2 minute, Nihad26celebic said:

Ne mogu garantirati 100% ali u grupi imas 8 timova od koje zadnja 2 kluba ipadaju. Moraju ispast nekad inace takmicenje nema smisla igralo bi se do beskonacno da nema  ispadanja :).  Kad prodje ovo kolo ispadaju 2 zadnje ekipe I onda se grupe spajaju .

https://www.glasistre.hr/sport/svih-16-ekipa-u-rukometnoj-ligi-prvakinja-ide-dalje-699615  evo ti prijatelju

Da se to tako gleda uvijek bi bilo po kvotam . Roma je prosula toliko bodova bodova upravo na ovakvim utakmicama.  Tu I jesu gdije jesu jer nisu ozbiljan ekipa. Dovoljno su dobri da ostanu u ligi a o tituli mogu samo mastati. Za mene je iznenadjenje da su pobjedilli a jos vece iznanadjenje lagznim rezultatom. Roma nije za velikog uloga.  Oni si za golova I kornera tih gluposti  treba  igrati a pobjedu ,skoro nikad. Golova ce primati a znaju poneki I dati.  Da uvjek favoriti pobjedjuju ne misleci samo na najjace ekipa svijeta u svim sportovima nego opcenito da sve prilazi po kvotama,kladinice ne bi ni postojale,svaki mulac bi prilazio. 

Danas u 16:00 igra se i all start VTB lige, u ponudi kod bet365

Kao i u svakom all staru očekuje se užasno puno poena pa over ovdje sigurno može biti opcija. Granica je sa razlogom visokih 259,5 poena.

Kao drugu okladu predlažem ono što već par godina igram kada je NBA all star u pitanju i što smo više puta i pogodili - prijelaz. Koeficijent je 6,50 odnosno 8,50 ovisi što se bira. 

World Stars su blagi favoriti ali opcija da Russian stars vode na poluvremenu a World stars slave uopće nije nerealna, pogotovo ako znamo kakav je pristup u ovakvim utakmicama i koliko će rotiranja igrača biti... 

prije sat vremena, Goksim said:

Danas u 16:00 igra se i all start VTB lige, u ponudi kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

Kao i u svakom all staru očekuje se užasno puno poena pa over ovdje sigurno može biti opcija. Granica je sa razlogom visokih 259,5 poena.

Kao drugu okladu predlažem ono što već par godina igram kada je NBA all star u pitanju i što smo više puta i pogodili - prijelaz. Koeficijent je 6,50 odnosno 8,50 ovisi što se bira. 

World Stars su blagi favoriti ali opcija da Russian stars vode na poluvremenu a World stars slave uopće nije nerealna, pogotovo ako znamo kakav je pristup u ovakvim utakmicama i koliko će rotiranja igrača biti... 

95 poena u prvoj cetvrtini ;) 

Ide over lagano 

Inter - Lazio over 9.5 kornera 1.72 bet365

Ovo mi je veliki value i sigurnija opcija nego pobjeda Intera. Oba kluba super korneraša, brzo igraju i puno ubačaja sa strane, očekujem ofenzivnu igru i dosta prilika, šuteva i gola. Zadnji međusobni susreti : 15, 12, 10, 15, 14, 13, 14, 18, 12, 16 kornera, zadnje utakmice Intera: 14, 14, 6, 10, 12 kornera, zadnje utakmice Lazia: 14, 4, 10, 15, 9 kornera. Ekipe zbog dobrog napada puno kornera dobivaju, ali i puno dozvoljavaju zbog lošije obrane i paničnih reakcija - Inter dozvolio recimo lošoj Fiorentini 7 kornera... Mislim da bi granica za ovu kvotu trebala bit barem 10.5, na sitno odigram i ovar 12 po 3.75 na bet365, pa i betbuilder inter pobjeda+oba gol+više od 9 kornera+ više od 4 kartona i svaki dobiva karton po kvoti 9 na bet365.

Sretno!!! :D?

prije 8 sati, pippen33 said:

Pozdrav kladioničari, imam jedno pitanje, jel ko u plusu, osim Goksima?? 

Pratim dosta ovaj forum i čitam romane, al imam osječaj ,da svi "pušimo" na duge staze.

Ja osobno, dospijem na bet365 online kladionica" rel="">bet365 do neke love,al umjesto da dignem, padnem na nulo.

uvijek ,jedno te isto. Ili igram na gole, kartone, kornere, ili izpratim, neki vaš predlog,uvijek je prst u guzico, hehe. 

bez zamjerke.  Dolazim iz Slovenije, zato možda , nije sve tečno napisano. 

Bas dobro pitanje za razmisliti. Ja konstantno gubim. U toku sedmice dobijem jednom, jednom ili dva puta zavrsi bez gubitka ili dobitka a sve ostalo samo gubitak. Tako da iz tjedna u tjedan nizem negativan ucinak. Ne znam sta se desava.Rezultati su bas brutalni. Previse iznenadjenja i nelogicnosti. A bas sam u nastavku nakon nove godine ocekivao da ce biti boljih rezultata jer nije bilo ni reprezentativnih natjecanja niti europskih kupova. Ali ne, svaki dan neka teska iznenadjenja na koja se lako upecam. Igram nogomet u 90%  slucajeva. Zbog tih losih rezultata nemam vise ni neku strategiju jer idem s jedne na drugu ali ako se lose pogadja ni jedna ne moze pomoci. Danas me recimo Man Utd najvise iznenadio i nanijeo najtezi udarac.

prije 8 sati, Goksim said:

Jučer je u Bundesligi svi 5 utakmica završilo X-om što se ne viđa često. I Leverkusen i Dortmund su od favorita kiksali, Leverkusen spektakularno jer je imao 2:0 do 88' minute. 

Koln ima dosta izostanaka a mislim da je red i da jedna utakmica ne završi X-om. bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje 1,50 na Eintracht što mi se čini primamljivo...

Lijepo proslo tvoje i over 1 gol, bravo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use