Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 14.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ix1fDTJ.jpgDo1yzo0.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

bjh3Cdf.jpgdt0mRqD.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

1FrJlX1.jpgePwqYFz.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

JZbqZT9.jpg0Vgdn2S.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

gjqNUqI.jpgn0n9JtL.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

8lrOCGi.jpgF0wcQiR.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.2. u 10:57 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Moguće postave u Bundesligi za nedelju!

Eintracht Frankfurt vs. Cologne

Frankfurt: Trapp - Tuta, Hinteregger, N'Dicka - Durm, Sow, Hasebe (c), Kostic - Kamada, Younes - Silva
Out: -
Doubtful: Barkok (back), Schubert (ill)
Coach: Adi Hütter

Cologne: T. Horn (c) - Cestic, Mere, Czichos - Ehizibue, Skhiri, Özcan, J. Horn - Duda, Rexhbecaj - Dennis
Out: Andersson (knee), Kainz (knee)
Doubtful: Bornauw (back), Hector (muscular), Jakobs (ankle), Wolf (ankle)
Coach: Markus Gisdol

Wolfsburg vs. Borussia Mönchengladbach

Wolfsburg: Casteels (c) - Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio - Schlager, Arnold - Baku, Gerhardt, Steffen - Weghorst
Doubtful: -
Coach: Oliver Glasner

Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus - Hofmann, Stindl (c), Thuram - Plea
Doubtful: Zakaria (knee)
Coach: Marco Rose

Premier liga

Southampton - Wolves (13:00) bet365
Sudac: Graham Scott (2.44)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 1.57
i5d63KH.png

WBA - Manchester Utd (15:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 1.74
vIMKAEp.png

Arsenal - Leeds (18:30) bet365
Sudac: Stuart Attwell (4.38)
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 1.50
cZ75Xax.png

Everton - Fulham (20:00) bet365
Sudac: Andy Madley (2.67)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.18
dnJ4Vct.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Getafe - Real Sociedad (14:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (5.25)
Prosjek ekipe 1: 3.77
Prosjek ekipe 2: 2.27
Y3G8Q9c.png

Real Madrid - Valencia (16:15) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 2.41
kJVbdXs.png

Levante - Osasuna (18:30) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.70)
Prosjek ekipe 1: 1.81    
Prosjek ekipe 2: 2.73
ipWFqVK.png

Villarreal - Betis (21:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 2.68
azlv8Me.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A

AS Roma - Udinese (12:30) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 2.10
QPMbQ9G.png

Cagliari - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Marco Piccinini (3.38)
Prosjek ekipe 1: 2.10
Prosjek ekipe 2: 1.86
uL0YFP9.png

Sampdoria - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Fabio Maresca (6.71)
Prosjek ekipe 1: 2.90
Prosjek ekipe 2: 2.38
PEvZTL1.png

Crotone - Sassuolo (18:00) bet365
Sudac: Ivano Pezzuto (-)
Prosjek ekipe 1: 2.95    
Prosjek ekipe 2: 2.48
ucNcqDV.png

Inter - Lazio (20:45) bet365
Sudac: Michael Fabbri (5.43)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 3.14
NK0PTXi.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

E. Frankfurt - FC Koln (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 1.95

Wolfsburg - B. Monchengladbach (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.20

(Koeficijenti 13.02. u 20:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Prvenstva su duga ali jučerašnji rezultati će sigurno imati veliku težinu u raspletima. 

Dinamo je pobjedio Osijek u derbiju. 

PSG je slavio dok je Lyon kiksao. 

City je upisao pobjedu dok se Liverpool još jednom poskliznuo te ugasio nade o obrani naslova i najoptimističnijim navijačima. 

A ono najbitnije ostavio sam za kraj, i Juve i Milan su jučer izgubili na radnost mnogih koji su se kladili na to da će Inter biti prvak. Mislim da je @popo64 sinoć bio jako sretan čovjek i navijao za južnjake u sudaru Napolija i Juventusa. bet365 je srušio koeficijent da Inter osvaja Serie A sa 2,00 na 1,72. Do prije par dana koeficijent je bio i 2,50...

Inter danas ugošćuje Lazio koji me osobno nije impresionirao. Igraju solidno ali ništa više od toga. Immobile je igrač koji često čini razliku - ove sezone je u 19 utakmica dao 14 golova.

Inter je bez dileme kvalitetnija momčad a mislim da će danas biti i znatno motiviraniji jer pobjedom preuzimaju prvo mjesto te bježe Juventusu na lijiph 8 bodova prednosti, 16 kola prije kraja. Milan bi zaostajao jedan bod. 

Ako pogledamo formu, u zadnjih 5 utakmica jedino je inter bez poraza, 3 pobjede i dva X-a (Udinese i Roma). I Juve i Milan pak nemaju X-a zadnjih 5 utakmica ali su uz tri pobjede čak dva puta poraženi. 

Lazio je u brutalnoj formi, imaju 6 pobjeda u nizu, zadnji put nisu slavili 3.1. kada su odigrali 1:1 kod Genoe. Mislim da je vrijeme da taj niz stane. Inter je bolja momčad koja će taktički biti superiorno postavljena. Igrači su fizički jači a motivacija će biti na strani Intera. Pobjeda bi bila šlag na tortu svega dobroga što je Inter u Serije A u zadnjim kolima napravio. 

1,75-1,80 na Inter mi se čini itekako vrijedno rizika. 

Utakmica između Rijeke i Istre 1961 upitna, odigravanju prijete niske temperature i zaleđeni travnjak

Rujevički travnjak nije se stigao osušiti nakon obilnih kiša/Foto Arhiva NL

Rujevički travnjak nije se stigao osušiti nakon obilnih kiša/Foto Arhiva NL

Do srijede je Rijeku natapala obilna kiša, teren se nije imao prilike osušiti i ako u velikoj mjeri bude zaleđen odigravanje utakmice moglo bi biti upitno

RIJEKA Temperature ispod ništice stigle su na Kvarner, meteorološka postaja smještena na stadionu HNK Rijeka najnižu temperaturu u noći s četvrtka na petak izmjerila je ujutro u 4 sata i 21 minutu kada je živa pokazivala minus od 1,8 stupnjeva Celzijevih. Budući da je za subotu najavljena bura i temperatura koja bi mogla otići i do šest stupnjeva ispod ništice, odnosno da će debelog minusa biti i u noći sa subotu na nedjelju, bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovi temperaturni ekstremi odraziti na rujevički travnjak. Jer do srijede je Rijeku natapala obilna kiša, teren se nije imao prilike osušiti i ako u velikoj mjeri bude zaleđen odigravanje utakmice moglo bi biti upitno.

Slična se situacija dogodila prije gotovo tri godine kada su morali igrati Rijeka i Dinamo, ali je glavni sudac Damir Batinić odgodio utakmicu zbog zaleđenog travnjaka. Razlika je što je tada u vrijeme početka utakmice temperatura zraka bila tri stupnja u minusu, dok je za nedjelju kroz dan najavljeno zubato sunce i maksimalna temperatura od plus četiri stupnjeva Celzijevih što, s obzirom na termin utakmice u 15 sati, daje nadu da odgode ipak neće biti.

Izvor: Novi List

---------------------------------------

Na prvu Rijeka je veliki favorit međutim oprez sa ovom utakmicom upravo zbog vremena i stanja terena. U Rijeci puše jaka bura i bit će užasno hladno i vjetrovito pa će uvjeti za igru biti loši kao i teren. Samim tim biti će lakše raditi destrukciju igre. Rijeka je kvalitetnija od Istre i u normalnim uvjetima trebala bi bez problema slaviti u susjedskom derbiju međutim s obzirom na situaciju možda oklada na manje golova ne bi bilo loša opcija. Također, može se probati i točan rezultat 1:0 ili 2:0 za Rijeku jer je teško očekivati golijadu u ovakvoj situaciji. 

Očekujem dominaciju Rijeke te da neku gužvu, polušansu ili ubacivanje i iskoriste a nakon toga povlačenje te fokus na obranu i to da ne prime gol te naravno kontre i polukontre koje na ovakvom terenu neće biti tako lako izvesti. Lako moguće 1:0 FT. 

Pozdrav kladioničari, imam jedno pitanje, jel ko u plusu, osim Goksima?? 

Pratim dosta ovaj forum i čitam romane, al imam osječaj ,da svi "pušimo" na duge staze.

Ja osobno, dospijem na bet365 do neke love,al umjesto da dignem, padnem na nulo.

uvijek ,jedno te isto. Ili igram na gole, kartone, kornere, ili izpratim, neki vaš predlog,uvijek je prst u guzico, hehe. 

bez zamjerke.  Dolazim iz Slovenije, zato možda , nije sve tečno napisano. 

Jedan tiket za danas

O interu je sve jasno

Atalanta u super formi, igra odlično i puno zabija, mislim da može Atalanta sama dat 3 gola, a i možda da primi kojeg...

Everton isto daje puno golova, a i prima. Pobjedili na produžetke totenham i remizirali sasvim na kraju protiv man. uniteda, tako da vidimo da može igrat i zabijat protiv najboljih ekipa premier lige, a kamoli protiv fulhama na svom terenu. Mislim da je ova kvota 2 veliki value, a imamo još early payout. Fulham dosta kompaktna ekipa koja zna izvuč remi u gostima, ali mislim da je Everton u predobri formi da nebi danas slavio. Međusobni susreti kod Evertona idu isto u prilog ovom tipu.

Sretno!!! :D?

2.jpg

Jučer je u Bundesligi svi 5 utakmica završilo X-om što se ne viđa često. I Leverkusen i Dortmund su od favorita kiksali, Leverkusen spektakularno jer je imao 2:0 do 88' minute. 

Koln ima dosta izostanaka a mislim da je red i da jedna utakmica ne završi X-om. bet365 daje 1,50 na Eintracht što mi se čini primamljivo...

prije 27 minute, pippen33 said:

Pratim dosta ovaj forum i čitam romane, al imam osječaj ,da svi "pušimo" na duge staze.

Ja osobno, dospijem na bet365 online kladionica" rel="">bet365 do neke love,al umjesto da dignem, padnem na nulo.

uvijek ,jedno te isto. Ili igram na gole, kartone, kornere, ili izpratim, neki vaš predlog,uvijek je prst u guzico, hehe. 

Samo treba pametno igrat i moze se bit u plusu

prije 10 minute, Goksim said:

Jučer je u Bundesligi svi 5 utakmica završilo X-om što se ne viđa često. I Leverkusen i Dortmund su od favorita kiksali, Leverkusen spektakularno jer je imao 2:0 do 88' minute. 

Koln ima dosta izostanaka a mislim da je red i da jedna utakmica ne završi X-om. bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje 1,50 na Eintracht što mi se čini primamljivo...

Slazem se s tobom za frankfurt, samo cu ja bolje uzet frankfurt over 1 goal isti je koef. 

prije 48 minute, pippen33 said:

Ja osobno, dospijem na bet365 online kladionica" rel="">bet365 do neke love,al umjesto da dignem, padnem na nulo.

Hahah istina! 

Slažem se. Goksim super odigra, volio bih da stavi svoje tikete prije uplate da ga apsolutno ispratim!

Ovdje su svakojaki prijedlozi, neke popratim pa prođe I ne prođe, nešto sam odigram ali nisam nešto zadovoljan. ?

prije 40 minute, pajoeks said:

Hahah istina! 

Slažem se. Goksim super odigra, volio bih da stavi svoje tikete prije uplate da ga apsolutno ispratim!

Ovdje su svakojaki prijedlozi, neke popratim pa prođe I ne prođe, nešto sam odigram ali nisam nešto zadovoljan. ?

Njegova je prednost sto ne filozofira igra realne parove i zato pogađa

Jedan na mali ulog.

-Szeged dosta bolji od Vardara, na ovoj poziciji su jer su ekipa koja je najvise osjetila koronu u rukometu ove godine. Svi su na raspilaganju zdravi osim Stepa., i kadar im je neusporedivo jaci od Vardara.. Vardar nikakav, i s Portom i sa Nexeom..gdje se provukli..Szeged ima previse kvalitete po meni da ne dobije, sigurnije mozda i draw no bet..

- Dva bet bildera, ocekujem gust rezultat, tvrde tekme, pa ako se netko ne odvojo dobra sansa da prodje

- Najgori gost lige Varberg..nije ni Ystad u bajnoj formi, ali ovo bi trebali uzeti..Varberg ce svakako u 2. ligu mislim, a domacinu bi bodovi dobro dosli

- Inter, puno je receno, i k tome navijac sam, samo zato 1x, inace bi eighter half ili 1

- Magdeburg, odlican domacin, dosta bolja ekipa, pobjeda za ostanak u borbi za najvise pozicije...

20210214_124441.jpg

prije 50 minute, pajoeks said:

Hahah istina! 

Pa ne pogađa goksim sve živo ... Pada kao i svi nije svemoguć .., samo moram potpisati riječi   @ante16  ,čovjek je 100% u pravu.

Goksim ne nabaca  7/8 favorita na isti listić ,igra sa ozbiljnim ulozima ..

odigraj 1.5 1.6 rokni 300€ i uzmeš 150€ lagano ...samo problem većine je sto  bi svi s 10€ uzimali 200+ 400+ itd ...e to neide

Ja nekako sam dojma kroz svoje viđenje ,da je jedan od bitniji elemenata izbjegavanje nekih mečeva , znati preskočiti zlata vrijedi ..

I na kraju pitaj goksa kolko je popušio na Superbowlu... Vi vidite samo 1 stranu lol!

prije 2 minute, Ivan98 said:

Pa ne pogađa goksim sve živo ... Pada kao i svi nije svemoguć .., samo moram potpisati riječi   @ante16  ,čovjek je 100% u pravu.

Goksim ne nabaca  7/8 favorita na isti listić ,igra sa ozbiljnim ulozima ..

odigraj 1.5 1.6 rokni 300€ i uzmeš 150€ lagano ...samo problem većine je sto  bi svi s 10€ uzimali 200+ 400+ itd ...e to neide

Ja nekako sam dojma kroz svoje viđenje ,da je jedan od bitniji elemenata izbjegavanje nekih mečeva , znati preskočiti zlata vrijedi ..

I na kraju pitaj goksa kolko je popušio na Superbowlu... Vi vidite samo 1 stranu lol!

Btw evo  npr Frankfurt danas je  veliki value , i Wolfsburg 1x(1.40). Wolfsburg kući nije izgubio uopće do sad ..kvota ~2  

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use