Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 13.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

PSG - Nice   Nice over 1,5 cards kv 1,66  bet365

Nice je u svih 11 gostujucih utakmica dobila barem jedan karton. Znali su dobit po 4, 5 cak i 6 kartona na utakmici  Prosjek dobivenih kartona u gostima im je 2,7.

Nice igra solidno u gostima. Imaju 45% dobivenih uz 3 poraza. U 2 utakmice su izgubili s hendikepom, ali nisu u niti jednoj deklasirani.

Ocekujem da PSG dobi ovu utakmicu, ali mislim da nece bit 4, 5 razlike pa da to ima utjecaj na kartone.

Uglavnom za ovakvu borbenu Nicu 2 kartona nebi trebala biti problem ?

Stvarno fantastična ponuda danas!

Mnogima će u fokusu biti utakmica Dinama i Osijeka. Dugo je prvenstvo ali derbi definitivno ima težinu. Dinamo je svakako kvalitetnija momčad ali Osijek ima Bjelicu i za HNL igra odlično. Očekujem izuzetno ozbiljan pristup Dinama i ipak pobjedu Dinama koji je kvalitetnija momčad. Osijek ima sasvim solidnu ekipu ali Dinamo kao i uvijek pokupuje sve najveće talente u ligi, zadrži ih neko vrijeme i preprodaje van. Za očekivati je i dosta kartona a vidjet ćemo kako će se izuzetno hladno vrijeme odraziti na igru i teren. 

PSG bi trebao slaviti ali je koeficijent na isto mizeran. Hrabriji mogu probati i 2:0 na poluvremenu za što bet365 daje 5,50. 

Manchester City bi također trebao slaviti ali mislim da je koeficijent kako je već i pisano realan odnosno nema nekog valuebeta sa 1,30. 

Ono što će mnogima proći ispod radara u izuzetno bogatoj ponudi je i susret Hapoel Kfar Sabe i Maccabi Tel Aviva. Maccabi je drugoplasirani, prvo mjesto bježi im dva boda i imaju imperativ pobjede danas. U Izraelskom prvenstvu je razlika u kvaliteti dosta izražena pa vjerujem da ćemo vidjeti rutinsku pobjedu za što kladionice daju 1,35-1,40. 

On 12. 02. 2021. at 18:21, marand5 said:

Jedan lijep tiket za suboto.

Sevilla bez Ocamposa i Navasa, ali igra vrhunsko u napadu i obrani, posljednih 6 utakmica dobila bez primljenog gola, lagano dobila Barcu u kupu itd... Huesca zadnji u ligi i prvi kandidat za ispadanje, igra katastrofalno. Stavrno vidim veliki value u ovih 1.5, a imamo još early payout.

O Brightonu smo več govorili - odličan korneraš i mislim da može bez problema dobit 5 kornera.

Alaves odlična ekipa za kartone, igraju vrlo grubo i skoro svako utakmicu primaju barem 3 kartona, tako da je moje mišljenje da su ova 2 kartona zicer, jer drugačije nemožejo zaustavit brez napad i kontre Barce, mislim da će bit dosta prilika za kartone.

1.jpg

Win ??

prije 8 sati, fran said:

PSG - Nice   Nice over 1,5 cards kv 1,66  bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nice je u svih 11 gostujucih utakmica dobila barem jedan karton. Znali su dobit po 4, 5 cak i 6 kartona na utakmici  Prosjek dobivenih kartona u gostima im je 2,7.

Nice igra solidno u gostima. Imaju 45% dobivenih uz 3 poraza. U 2 utakmice su izgubili s hendikepom, ali nisu u niti jednoj deklasirani.

Ocekujem da PSG dobi ovu utakmicu, ali mislim da nece bit 4, 5 razlike pa da to ima utjecaj na kartone.

Uglavnom za ovakvu borbenu Nicu 2 kartona nebi trebala biti problem ?

Jbt Nica imala jedan faul u drugom poluvremenu

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use