Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 11.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

FA kup

ucf0W64.jpg

FA KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Kup kralja

9YQp63n.jpg

KUP KRALJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Francuski kup

s8K5umI.jpg

FRANCUSKI KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.2. u 1:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Barnsley - Chelsea 2 (1.25) bet365

Nemam što mnogo pametovati. Kup je utakmica budite oprezni. Jučer odličan dan pogođena pobjeda Seville, nadam se da ste uspjeli ispratiti. Danas idemo nešto laganije i pripremamo se za vikend.

Barnsley je momčad iz druge engleske lige, a u posljednje vrijeme se muče zadržati mjesto na sredini tabele. Trenutno se nalaze na 12. mjestu u Championshipu i imaju zabrinjavajuće negativnu gol-razliku. Također su bili prilično nedosljedni u obrani, tako da čak i na domaćem stadionu nisi bili vjerodostojni u prethodnih nekoliko tjedana.

U međuvremenu se čini da je dolazak Thomasa Tuchela pokrenuo skriveni potencijal Chelseaja. Ponovo su u pobjedničkom nizu i vratili su se među prvih pet na tabeli u Premier ligi. Činjenica da je Tuchelova momčad jedna od najboljih u engleskoj ligi, sama po sebi bi trebala biti dovoljna da ovdje budu ogromni favoriti što i jesu po koeficijentu 1.25 u bet365 kladionici. 

Chelsea je posljednju utakmicu u ovom kupu igrao protiv Lutona kojeg su pobijedili 3-1. U međuvremenu je domaća momčad upisala pobjedu protiv Norwicha (1-0). Plavci su u nizu od tri pobjede i nisu poraženi u sedam od zadnjih osam utakmica. Također su pobijedili šest u tom periodu.

Na drugoj strani Barnsley nema pobjede četiri od posljednjih pet susreta, dok u tri susreta u tom periodu nisu uspjeli postići ni gol. Halme, Kitching i Williams su van terena, dok su Palmer i Sibbick pod upitnikom za domaćine. Na drugoj strani nema Silve, a Havertz je pod znakom sumnje. Sretno!

P.S Ne zaboravite da EP imamo i u FA kupu gdje nam bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Chelsea povede sa dva gola razlike, što je ovdje vrlo izgledno. 

Screenshot_5.jpg

DIREKTNI LINK!

Danas je na rasporedu dupli program u skijanju. Vidjet ćemo odgođeni Super G o kojem sam pisao u utorak - Lara Gut. Uz to imamo i kombinaciju kod muških, meni možda i omiljenu disciplinu. Trenutno je Pinturault najkompletniji skijaš koji je u vrhu u obje discipline i ako ne napravi neku kardinalnu grešku mislim da ga teško tko može ugroziti. 

bet365 daje oko 1,80 i na Gut i na Pinturault što je oko 3,50 ako bi oboje prošlo. 

prije 23 minute, Goksim said:

Danas je na rasporedu dupli program u skijanju. Vidjet ćemo odgođeni Super G o kojem sam pisao u utorak - Lara Gut. Uz to imamo i kombinaciju kod muških, meni možda i omiljenu disciplinu. Trenutno je Pinturault najkompletniji skijaš koji je u vrhu u obje discipline i ako ne napravi neku kardinalnu grešku mislim da ga teško tko može ugroziti. 

bet365 daje oko 1,80 i na Gut i na Pinturault što je oko 3,50 ako bi oboje prošlo. 

Nije kombinacije, isto je super g

Bayern - Tigres | Pobjeda Bayerna (1.33) bet365

Bavarci imaju rijetku priliku osvojiti svoj šesti trofej u godini, koji je Barcelona 2009. godine zabilježila samo jednom u modernom nogometu. Sve što momčad mora učiniti jeste pobijediti u ovoj utakmici, protiv Tigresa. Pobjeda će ovog četvrtka označiti i nasljeđe Hansa-Dietera Flicka u Bayernu. Učinit će nešto što nijedan drugi trener nije učinio u Bayernu. Oni su već u nevjerojatnoj formi, predvođeni napadačem Robertom Lewandowskim. Bayern zaista zabija golove iz zabave i ne trebate biti neki stručnjak da bi predvidjeli što bi se moglo dogoditi meksičkom Tigresu u ovom susretu.

Imajte na umu ogromnu razliku u kvaliteti između europskog nogometa i timova sa američkog kontinenta. Tigres je prošle sezone osvojio CONCACA Ligu prvaka, ali doista nisu dorasli njemačkim gigantima. 

Bayern je trenutno najbolja momčad na svijetu i odlučni su po svaku cijenu osvojiti ovaj trofej. U 48 od posljednjih 50 utakmica bili su bez poraza, a pritom su ostvarili 45 pobjeda u tom periodu. 

Screenshot_7.jpg

Dobro je igrati i hendikep na Bayern u ovom susretu, s obzirom da su postigli dva ili više golova u devet od posljednjih 11 utakmica. Koeficijent odličan, međutim, za one koji bi voljeli nešto sigurnije, mislim da je pobjeda Bayerna sa više od 1.5 gola na utakmici po koeficijentu 1.33 prilično izgledno. Sretno!

Screenshot_6.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 11.2. u 10:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 55 minute, Goksim said:

Gut odradila odlicno ?

Sad sam malo gledao statistiku. Pinturaulta je vise klasicni slalomas i nije ovdje favorit toliki, barem po tecaju. Tesko ce proci moj tip da ce zavrsiti medju top 3. Ali nadam se da ce mi barem proci duel protiv kanadjanina Crafworda koji je spustas. Pinturaulta starta 10. a  Crafword 4. Ne znam, ovo je velika lutrija.

Prestao sam se davno kladiti na skijanje nakon sto tri takmicara na koje sam se kladio nisu uspjeli cak ni utrku da zavrse.

Rukomet Liga Prvaka

Celje - Veszprem : poluvrijeme/kraj Veszprem/Veszprem 1.27 bet365

Mala kvota, ali mislim da vrijedi skombinirati sa recimo Čelzijem i Atl. Bilbaom 1x o kojim ste već pričali danas. Celje igra solidno, bek Šarac ih vuče jer zabija puno, dobili Nantes u gostima (loša igra Celja i Nantesa, ali bio Nantes još goriji) a dobili Zagreb jedva jedva, u zadnjim sekundama imao Zagreb zicer za remi, ali nije zabio (imali su skoro cijeli meč 3-4 gole prednosti, a na kraju skoro prokockali pobjedu). Tako da igra im je solidna, ali rade puno tehničnih grešaka i ako Vesprem dobro pokrije Šaraca i mislim da se budu pripremili na njega, onda ne vidim realnih mogučnosti da im pariraju. Veszprem je gladan pobjede, u ovoj godini dvaput izgubili od Barcelone i samo remi u domačoj ligi, tako da mislim da će imat ozbiljan pristup i lagano riješit ovu utakmicu.

Sretno!!! :D?

Barnsley - Chelsea / Chelsea to win to nil (2.00) bet365

Bluesi su usponu forme nakon dolaska Thomasa Tuchela na klupu, ostvarili su tri uzastopne pobjede, a u četiri utakmice pod Tuchelovim vođstvom primili su samo jedan gol. Sa Barnsleyom su već jednom igrali ove sezone i to u 1/16 finala EFL Kupa, gdje su ih dobili rezultatom 6:0.

Ovo je sastav Chelseaja za večeras: Kepa, Emerson, Christensen, Zouma, Alonso, Gilmour, Kante, Hudson-Odoi, Ziyech, Pulišić, Abraham.

Barnsleyu ne ide baš najbolje u Championshipu, gdje su bez pobjede u posljednjih pet utakmica i trenutno zauzimaju 13. mjesto. Ne vjerujem da mogu ozbiljnije zaprijetiti Chelseaju u ovoj utakmici, te očekujem pobjedu gostiju bez primljenog gola.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use