Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 10.2.2021.


IzudinB

Recommended Posts

1. HNL

MM1MsfI.jpgJ2cyNGb.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

FA kup

YPaH6K4.jpg

FA KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Kup kralja

jnsHUEU.jpg

KUP KRALJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Coppa Italia

t8giVGW.jpg

COPPA ITALIA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Portugalski kup

L7UUaXy.jpg

PORTUGALSKI KUP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.2. u 09:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

VTB LIGA 

ENISEY - CSKA 13:30

+10.5 1,60

Cska se nalazi u velikim problemima sa igračkim kadrom, naime Milutinov je radi ozljede ramena out do kraja sezone, Shengelia je također odsutan par tjedan, Clayburga nema, Mike James je jucer otputovao u Ameriku radi smrtnog slučaja, u zadnjoj utakmicici se ozlijedio Ukhov. Uz to imaju tri poraza u nizu, zadnji poraz od Kaleva je velika sramota ga klub kakav je Cska. Sutra igraju sa Eniseyem koja nije neka ekipa ali nadam se da pokrivaju ovaj hendikep jer Cska stvarno djeluje loše. Ima tu par igrača koji su i dalje prevaga kao Hacket, Hiliard i onaj veliki Šbavo ali oni su jako umorni te je igrački kadar jako tanak. 

Sretno nam, tko se boji nek uzme veći hendikep. 

Link to comment
Share on other sites

Australian Open

  • Kyrgios VS Hubert - 1@1,90 

Uskoro nas ocekuje susret drugoga kola prvog Grand slama ove sezone. Oba tenisača su u prvim kolima imali lagane protivnike te je Nick svoga dobio 3-0 dok je Francuz dobio sa 3-1.Do sada su igrali samo jednom te je taj meč Australac predao kod 1-0 za Francuza. Razlog zašto ovo igram je taj što me je privukla ovolika velika kvota na Nicka. On ima veliki motiv što igra doma te je jednostavno bolji i kvalitetniji igrač od Huberta te se nadam da dolazi jedinica jer kvota je stvarno vrijedna rizika. 

 

Od ostalih prijedloga bi izdvojio pobjedu Wawrnike koji igra sa Fucsovichom sa kojim ima 3-1 H2 skor. Uz to mađar se je jako mučio prvo kolo te me nije nikako kupio dok je Stan dobio lagano 3-0.

Također valja probati i na Kecmanovića Kontra Marinara te Kartaseva, doubl na neki manji ulog, kasno je te nemam volje ni vremena da pišem analizu. 

Sretno svima

Kyrgios win, Kartasev WIN

Wawrinki ni tri meč lopte nisu bile dovoljen,Kecmanović očajan meč. 2 / 4 

Link to comment
Share on other sites

Grenoble - Monaco 2 + više od 2.5 gola (1.95) bet365

Nakon što su ostvarili tri pobjede u posljednja četiri meča u Ligue 2, Grenoble će biti spreman za sljedeći susret u francuskom kupu ove sezone. Nakon što su porazili Clermonta na gostovanju u prethodnom krugu ovog natjecanja, domaćin se plasirao dalje. U ovaj susret ulaze nakon pobjede u gostima protiv Valenciennesa (0-1).

Osim većeg ligaškog iskustva nad domaćinom, Monaco će u ovaj susret ući u nizu od sedam uzastopnih pobjeda u Ligue 1. Pet od posljednjih osam pobjeda stiglo je na domaćem terenu. Oni u ovaj susret ulaze nakon pobjede na gostovanju protiv Nimesa (3-4) u Ligue 1. Gostujuća momčad se u ovu fazu natjecanja plasirala izravno.

Iako su posljednja dva međusobna susreta između ova dva tima završila neriješenim rezultatom, dinamika gostiju se dosta primijenila. Niko Kovač polako vraća Monaca u onu staru formu u kojoj su bili kada je Mbappe bio u ekipi. Ima tu još dosta posla, ali mislim da imaju dovoljno kvalitete i iskustva da ostvare pobjedu protiv Grenoblea. Većina utakmica Monaca u posljednje vrijeme obilovale su golovima, tako da i ovdje očekujem nešto slično. Sretno!

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

OD 18:05 RIJEKA - HAJDUK Napad na hotel i špijun na treningu. Čeka se jadranski derbi

RIJEKA i Hajduk danas od 18:05 igraju zaostalu utakmicu 5. kola HNL-a, a tekstualni prijenos tog susreta, kao i svih ostalih HNL susreta, možete pratiti na Indexu.

Glavni sudac susreta bit će Dario Bel iz Osijeka kojem će pomoćnici biti Goran Pataki i Dino Knez. Četvrti sudac na Rujevici će biti Marko Cestarić. Za VAR i AVAR suce delegirani su Marin Vidulin i Miro Grgić. Kontrolor suđenja bit će Vlado Svilokos.

Rožman potencira borbu na sredini terena

Susret je jučer najavio trener Rijeke Simon Rožman koji je naglasio veličinu jadranskog derbija te naglasio što će biti ključno za pobjedu u derbiju. 

 


 

"Jadranski derbi uvijek nosi emociju više. Hajduk bodovno možda nije na razini koju su željeli jer ekipa ima kvalitetu i dobro igraju u posljednje vrijeme. Derbi će odlučivati sitnice, a mi moramo smanjiti greške", rekao je trener Rijeke Simon Rožman.

Rijeka je proteklih godina značajno popravila statistiku u ogledima protiv Hajduka, ali tradicija u ovakvim ogledima ne znači previše.

"Svaka utakmica je za sebe, posebice u ovom prvenstvu gdje ima dosta oscilacija kod svih ekipa. Moramo biti svjesni što nije razini i jako je bitno tko će osvojiti sredinu terena", zaključio je Simon Rožman.

Tramezzani miran

Utakmicu je jučer najavio i trener Hajduka Paolo Tramezzani koji je pojasnio što očekuje od svoje momčadi, ali i istaknuo da ne treba tražiti isprike za neuspjeh. 

 

"Znamo koliko znači ova utakmica. To je derbi, važna utakmica za nas. Imali smo dan više za regeneraciju i što bolju pripremu za ovu utakmicu. Pokušali smo naći rješenja. Moramo biti spremni i fokusirani svih 90 minuta, biti opasniji u napadačkom segmentu. Pokušali smo neke stvari na treningu. Bit ćemo spremni za utakmicu", rekao je jučer Tramezzani pa dodao:

"Analizirali smo Rijeku i gledali dosta njihovih utakmica. Znam da prošlih deset godina nije bilo lako s njima i u 30 međusobnih utakmica smo dobili samo dvije, ali sutra imamo šansu. Sve je važno. Ne želimo se vaditi na prevelik broj utakmica, kišu... U 90 minuta moramo pokazati kakva smo momčad."

Kakva je situacija u momčadi?

"Čolina se osjeća dobro, a konačnu odluku o sastavu donijet ću večer prije utakmice", zaključio je Talijan. 

Špijunaža uoči okršaja

Podsjetimo, ovaj derbi imao je i zanimljivu uvertiru. Dva dana prije jadranskog derbija zbio se zanimljiv događaj na treningu Hajduka. Bili se za utakmicu pripremaju u mjestu Viškovu na igralištu Halubjana.

Na trening tamo došao je Vjekoslav Miletić, pomoćni trener Rijeke. Naravno, bio je u špijunskoj misiji, ali Hajdukov trener Paolo Tramezzani zatražio je od njega da ode. Miletić ga je poslušao, ali je nastavio sa špijuniranjem s obližnjeg brda odakle je dalekozorom pratio trening Hajduka. 

Okršaj prije okršaja

Nešto ružniji dio uvertire bio je incident koji su izazvali riječki navijači. Došlo je do velikog incidenta ispred hotela u Opatiji gdje su smješteni Hajdukovi igrači. Skupina od 20-ak huligana napala ih je i gađala hotel.

Huligani su stigli pred hotel u kojem je smješten Hajduk. Pri dolasku su počeli s vrijeđanjem, bacanjem boca na hotel, a s Hajdukovog vozila skinuli su registracijske oznake.

Uskoro su se na prozorima pojavili i Hajdukovi igrači. Nakon kraćeg prepucavanja igrači su se odlučili sukobiti s huliganima koji su se dali u bijeg.

Policija je stigla na mjesto događaja i izvršila očevid, a pojačane su i mjere sigurnosti oko hotela u kojem je odsjela splitska momčad. Prema policijskom izvještaju, nije utvrđeno remećenje reda i mira. U blizini su našli registracijske oznake i vratili ih Splićanima, a nisu pronašli niti jednog izgrednika.

Izvor: index.hr

Link to comment
Share on other sites

Dijon - Lille 2 (1.61) bet365

Bez pobjede u posljednjih sedam utakmica, Dijon je u katastrofalnoj formi ove sezone. Nalaze se na samom dnu tabele na 19-oj poziciji sa istim brojem bodova kao i posljednjeplasirani Nimes. Domaćin je bio u nizu od četiri poraza prije ove utakmice u kupu, uključujući taj poraz na gostovanju protiv Montpelliera (4-2) u posljednjoj utakmici u Ligue 1. Oni ove sezone imaju samo dvije pobjede u dosadašnje 24 utakmica. Jednu pobjedu su ostvarili u posljednjih deset sureta.

Izgubivši samo jednu od posljednjih deset mečeva u Ligue 1 ove sezone, Lille će se veseliti kvalifikacijama za 1/16 finala u ovom natjecanju. Gostujuća momčad će biti ogroman favorit za šestu pobjedu u nizu, nakon što su pobijedili na gostovanju protiv Nantesa (0-2) u posljednjoj utakmici. Koeficijent na Lille je u padu, nema se tu što mnogo pričati, treba sačekati sastave, ali ovdje predviđam pobjedu gostiju i mislim da će kvota još padati do početka tekme. Sretno!

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

‘NEMA ALIBIJA ZBOG UMORA, KIŠE, TERENA... NE! IDEMO POKAZATI KAKVA SMO MOMČAD!‘

Paolo Tramezzani uoči jadranskog derbija na Rujevici

 

Talijanski stručnjak Paolo Tramezzani večeras prvi put dolazi s Hajdukom na Rujevicu, slijedi mu njegov premijerni jadranski derbi i pritom ne traži nikakva opravdanja.
- Nema alibija oko serije napornih utakmica, kišnog vremena, kvalitete terena... Ne! Imamo 90 minuta na terenu gdje možemo pokazati koliko smo zaista sposobni odigrati kvalitetnu utakmicu u ovom trenutku. Moramo pokazati kakva smo trenutačno momčad - odlučno je kazao Tramezzani iz Hajdukove riječke baze u Opatiji, u kojoj se splitska momčad nalazi nakon odrađene utakmice s Osijekom u gradskom vrtu.

Pritom se trener Bijelih dobro upoznao i s tradicijom recentnih jadranskih derbija.
- Znam da su ovo u posljednjih 10-ak godina za Hajduk neugodne, teške utakmice. Pobijedili smo tek dvije utakmice u zadnjih 30, ali možda je to i dobro jer imamo šansu promijeniti tradiciju. Okrenuti smjer...

Tramezzani je svjestan gdje je najveći problem njegove momčadi.
- Imali smo dan više za odmor nego protekli tjedan. Važno je momčad dobro oporaviti jer dosta je igrača bilo uključeno u seriju utakmica. Na treninzima smo isprobali neke nove napadačke varijente, znam da moramo biti opasniji u zadnjih 30 metara ispred suparničkih vrata.

Ključan je prostor kojeg analitičari često nazivaju "zadnja trećina". Hajduk rijetko šutira prema protivničkim vratima, tek pet udaraca uputili su Bijeli u okvir tijekom posljednje tri utakmice. Zato Tramezzani mora pronaći rješenje, mora pronaći raspoložive igrače koji će unaprijediti napadačku igru. Jer, važna je utakmica večeras na Rujevici...
- Dobro znamo što znači ova utakmica. Derbi. Važna utakmica za nas. Pokušali smo što bolje pripremiti utakmicu i nastojat ćemo biti 90 minuta u utakmici.

Rijeka?
- Analizirali smo, gledali puno utakmica Rijeke. Spremili smo za dvoboj. Sastav? Tek nakon zadnjeg treninga odredit ću početnu postavu.

Možda odluku ostavi i za srijedu ujutro, da vidi do posljednjeg trenutka koja je jedanaestorica najbolja za ovu jaku utakmicu, nakon Dinama i Osijeka treću iz te kategorije ovog proljeća. Čolina se vraća na mjesto lijevog beka umjesto isključenog Mujakića, a izgledan je i povratak Teklića, veznjaka koji je postigao zgoditak za Bijele u posljednjem remiju iz rujna 2019. godine. Na klupi bi i dalje trebao ostati kapetan Caktaš, ali pritom nije isključeno da nakon dvije utakmice bez minutaže ovog puta tijekom utakmice i uđe u igru.

Izvor: sportske.jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

‘SAMO HAJDUK POBIJEDITE I TO JE TO! KOGA GOD SRETNEMO U GRADU SVI NAM GOVORE ISTO, NEMA VEĆEG RIVALSTVA‘

Stoper riječke momčadi prisjeća se posljednje pobjede Rijeke na Rujevici protiv Hajduka

Luka Capan svježe pamti pobjedu nad Hajdukom 2:0, tik prije prvog lockdawna i privremenog prekida sezone. Za Rijeku je taj 8. ožujka 2020. bila prekrasna večer. Zabili su Čolak u 61. minuti i Gorgon u 72. s bijele točke.

- To nam je jedna od najboljih utakmica koje smo odigrali. Bila je fantastična atmosfera na Rujevici, divna nogometna priča. Hajduku smo dali tek dvije-tri poluprilike da dođe do gola. Radili smo odličan presing i puno šansi stvorili. Bio bih iznimno sretan kad bismo ponovili takvo izdanje.

Što očekujete danas? Dominaciju Rijeke ili al pari dvoboj?
- Mislim da će prije biti al pari. Oni nisu u bajnoj situaciji što se tiče rezultata i vjerojatno im nedostaje samopouzdanja, ali Hajduk je Hajduk. Njegovo ime uživa kod nas igrača veliki respekt. Morat ćemo biti izuzetno oprezni. U zadnjim susretima rano primimo pogodak, potom se suparnici povuku i to je teško probiti. Nedostajat će nam navijači…

Armada je došla na trening dati vam podršku, po tome se također vidi da je to posebna utakmica.
- Je, mi to znamo. Ne samo nama igračima i klubu, nego i navijačima puno znači. Kad nekoga sretneš u gradu i prepozna te, kaže ti: “Samo Hajduka pobijedite i to je to”. Pobjeda nad Lokomotivom dala nam je više mirnoće i samopouzdanja. U zadnjim susretima imao sam osjećaj da ne možemo zabiti skoro ništa, a u obrani radimo gluposti.

Pobjedom biste Hajduk jako udaljili od ozbiljne konkurencije za Europu.
- Odvojili bismo se, ali dugo je prvenstvo. Trebaju nam bodovi jer cilj nam je borba za vrh, prvo želimo preskočiti Goricu, a dalje ćemo vidjeti.

Na pitanje kako se Riječani nose s ritmom od dva nastupa tjedno, Rijekin stoper je kazao...
- Pred Hajduk nema umora taman da sam igrao tri utakmice u tri dana! Točno je da nama igračima takav ritam, kad nema treninga nego samo utakmice i regeneracija, najviše odgovara.

Dakle, Hajduk je najveća inspiracija?
- Tako je. To su najveći rivaliteti, drago mi je igrati s njima je to su utakmice pune borbe, emocija, nema ljepšeg od sraza s Hajdukom!

Izvor: sportske.jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

Prva tekma,nema se puno šta dodat,gosti se na svakoj tekmi kreću oko 100,opava u prosjeku daje preko 80 koševa,tako da vjerujem da će se margina lako prebaciti,drugi par,derbi vtb lige,očekujem jednu egal utakmicu i da oba tima postignu bar 71 poen,i jednima i drugima to ide s lakoćom,u međusobnim susretima bude dosta koševa tako da vjerujem da nema problema za preć ove niže granice

IMG_20210210_153409.jpg

Link to comment
Share on other sites

I jedni i drugi odlični,city 21 utakmicu bez poraza a swansea 11,swansea na 3.mjesu u championshipu sa utakmicom manje,swanse je na zadnjih 15 tekmi dobila karton,pošto se igra na jednu tekmu,mislim da će morat igrat kako znaju malo grublje tako sa za suca koji daje u prosjeku 4.kartona nebi trebo bit problem pokazati 1karton,a što se tiče pobjednika mislim da je tu sve jasno i da je city i dobivao puno jače protivnike nego swansea,tako da mislim da će oni to rutinski odradit,opet ne vjerujem u neko napucavanje ali pobjeda svakako sa bar dva gola citya,a što se tiče kornera i jedni i drugi su vodeči po broju kornera,city vodeći u premiershipu a swansea druga po kornerima,projekcija za današnju tekmu je da će bit 10 ak kornera,ali ja sam ipak odlučio uzet manju i sigurniju varijantu

IMG_20210210_155051.jpg

Link to comment
Share on other sites

Prva tekma završila 0:0 tako da je ovdje sve otvoreno,što se tiče napada i jesni i drugi odlični po tom pitanju ali kad je u pitanju obrana,onda bi tu malu prednost dao napoliu,ali za večeras im nema ni manolasa ni koulibalya,tako da bi stoperi trebali biti maksimović i rahmani,tako da očekujem golove na obe strane,pošto je aktivan rezultat i za jedne i druge očekuje se i malo žešči start koji,tako da sucu koji daje 5 kartona u prosjeku nebi trebo biti problem pokazati dva kartona,a pošto se očekuje otvorena i napadačka igra očekujem i da bude više od 6 kornera

IMG_20210210_161043.jpg

Link to comment
Share on other sites

Sevilla - Barcelona 1 (3.50) bet365

Ovo će biti prvi od tri susreta koje će ove dvije ekipe igrati u naredna tri tjedna, jer igraju i u ligi kasnije ovog mjeseca, samo tri dana prije nego što budu igrali uzvratni susret u ovom kupu početkom ožujka. Katalonci su nekako pronašli način da održe svoj pobjednički niz i u prošlom kolu kupa kralja i u posljednjoj utakmici u ligi.

Momčad koju vodi Ronald Koeman bila je na rubu ispadanja sa dva gola zaostatka dvije minute prije posljednjeg zvižduka u četvrtfinalu kupa prošlog tjedna protiv Granade. Ipak su Antoine Griezmann i Jordi Alba nekako spasili svoj klub i odveli Barcelonu do pobjede od 3-5 na stadionu Nuevo Los Carmenes. Koeman je odlučio odmoriti svoje zvijezde za vikend u Primeri, međutim nisu ništa mogli bez Messija koji ulazi u drugom poluvremenu i nakon toga se Barca vraća protiv Betisa i ostvaruje sva tri boda u pobjedi od 2-3. I u toj utakmici su jedva došli do bodova.

Sevilla u ovaj susret ulazi u pobjedničkom nizu. Pobijedili su sedam uzastopnih utakmica na svim natjecanjima, dok su bili odlični u obrani u tom periodu. Julen Lopetegui radi fantastičan posao na klupi Seville. Njegova ekipa je u posljednjih sedam mečeva u svim natjecanjima primila samo jedan gol. Momčad je sada jača još za Papua Gomeza, koji je uspio doći u siječnju iz Atalante i u svom debiju protiv Getafea postiže gol.

Iako su Katalonci u nizu od šest pobjeda, Sevilla je u posljednje vrijeme izgledala dosta bolje. Mislim da je domaćin sposoban napraviti velike probleme ranjivoj Barci i zbog toga na jednom listiću definitivno igram pobjedu Seville po koeficijentu 3.50 što ima vrijednost. Samo mi nije jasno što pada koeficijent na Barcu kada nemaju pola ekipe na raspolaganju. Za Barcu nema Arauja, Braithwaitea, Coutinha, Desta, Fatija, Piquea, Pjanića i Roberta. Sevilla će dočekati Barcelonu bez Acune, Navasa, Ocamposa i Oscara. Očekujem još jedan fenomenalan nastup Seville. Sretno!

Screenshot_7.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

prije 11 sati, IzudinB said:

Dijon - Lille 2 (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Bez pobjede u posljednjih sedam utakmica, Dijon je u katastrofalnoj formi ove sezone. Nalaze se na samom dnu tabele na 19-oj poziciji sa istim brojem bodova kao i posljednjeplasirani Nimes. Domaćin je bio u nizu od četiri poraza prije ove utakmice u kupu, uključujući taj poraz na gostovanju protiv Montpelliera (4-2) u posljednjoj utakmici u Ligue 1. Oni ove sezone imaju samo dvije pobjede u dosadašnje 24 utakmica. Jednu pobjedu su ostvarili u posljednjih deset sureta.

Izgubivši samo jednu od posljednjih deset mečeva u Ligue 1 ove sezone, Lille će se veseliti kvalifikacijama za 1/16 finala u ovom natjecanju. Gostujuća momčad će biti ogroman favorit za šestu pobjedu u nizu, nakon što su pobijedili na gostovanju protiv Nantesa (0-2) u posljednjoj utakmici. Koeficijent na Lille je u padu, nema se tu što mnogo pričati, treba sačekati sastave, ali ovdje predviđam pobjedu gostiju i mislim da će kvota još padati do početka tekme. Sretno!

Screenshot_2.jpg

DIREKTNI LINK!

 

prije 8 sati, IzudinB said:

Sevilla - Barcelona 1 (3.50) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo će biti prvi od tri susreta koje će ove dvije ekipe igrati u naredna tri tjedna, jer igraju i u ligi kasnije ovog mjeseca, samo tri dana prije nego što budu igrali uzvratni susret u ovom kupu početkom ožujka. Katalonci su nekako pronašli način da održe svoj pobjednički niz i u prošlom kolu kupa kralja i u posljednjoj utakmici u ligi.

Momčad koju vodi Ronald Koeman bila je na rubu ispadanja sa dva gola zaostatka dvije minute prije posljednjeg zvižduka u četvrtfinalu kupa prošlog tjedna protiv Granade. Ipak su Antoine Griezmann i Jordi Alba nekako spasili svoj klub i odveli Barcelonu do pobjede od 3-5 na stadionu Nuevo Los Carmenes. Koeman je odlučio odmoriti svoje zvijezde za vikend u Primeri, međutim nisu ništa mogli bez Messija koji ulazi u drugom poluvremenu i nakon toga se Barca vraća protiv Betisa i ostvaruje sva tri boda u pobjedi od 2-3. I u toj utakmici su jedva došli do bodova.

Sevilla u ovaj susret ulazi u pobjedničkom nizu. Pobijedili su sedam uzastopnih utakmica na svim natjecanjima, dok su bili odlični u obrani u tom periodu. Julen Lopetegui radi fantastičan posao na klupi Seville. Njegova ekipa je u posljednjih sedam mečeva u svim natjecanjima primila samo jedan gol. Momčad je sada jača još za Papua Gomeza, koji je uspio doći u siječnju iz Atalante i u svom debiju protiv Getafea postiže gol.

Iako su Katalonci u nizu od šest pobjeda, Sevilla je u posljednje vrijeme izgledala dosta bolje. Mislim da je domaćin sposoban napraviti velike probleme ranjivoj Barci i zbog toga na jednom listiću definitivno igram pobjedu Seville po koeficijentu 3.50 što ima vrijednost. Samo mi nije jasno što pada koeficijent na Barcu kada nemaju pola ekipe na raspolaganju. Za Barcu nema Arauja, Braithwaitea, Coutinha, Desta, Fatija, Piquea, Pjanića i Roberta. Sevilla će dočekati Barcelonu bez Acune, Navasa, Ocamposa i Oscara. Očekujem još jedan fenomenalan nastup Seville. Sretno!

Screenshot_7.jpg

DIREKTNI LINK!

Nadam se da ste uspjeli ispratiti :)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use