Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 09.02.2021.


splicho83

Recommended Posts

Gil Vicente - Sporting 2 (1.55) bet365

Sporting je trenutno najbolja momčad u ligi. Na vrhu su tabele s vodstvom od pet bodova, a ove sezone još uvijek nisu izgubili niti jednu utakmicu. Imajte na umu da imaju i utakmicu manje. Samo je Porto postigao više golova od njih ove sezone, a impresivno je da je momčad Rubema Amorima jedina u ligi koja je primila samo deset golova do sada.

U međuvremenu su domaćini trenutno jedna od najgorih momčadi u ligi. Bili su u nizu od pet poraza prije pobjede protiv Boaviste koja je u zoni ispadanja. Pored toga, gosti imaju savršen međusobni omjer protiv Gil Vicentea tijekom posljednjih godina. Sporting je u nizu od pet pobjeda, dok su bez poraza bili u 23 od 25 utakmica. Na gostovanju su također bili bez poraza u 11 od 12 utakmica. 

S druge strane su domaćini izgubili četiri od posljednjih pet susreta, a u sedam od prethodnih osam su bili bez pobjede. Također su pobijedili samo jednom na domaćem terenu kod kuće od rujna 2020. godine. Diogo i Miullen su van terena za domaćine, dok gosti nemaju problema sa ozljedama!

Sporting.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Link to comment
Share on other sites

BKN bez duranta večeras,vrača se irving,očekuje se da sve konce povuče harden,koji je svaku tekmu oko ove granice,očekuje se koji koš više od njega,uz naravno mogući TD,tako da bi ova granica trebala bit pređena,a Grant,najbolji strijelac momčadi protiv ekipe koja nezna za obranu,očekuje se da da svojih 20 ak koševa

IMG_20210209_212424.jpg

Link to comment
Share on other sites

HOU bez wooda i oladipa večeras,očekuje se gordon kao starter,igrač koji je na prosjeku od 18 koševa,najviše ispucanih trica u svojoj momčadi,najbolji u postotku skobodnih bacanja,jedan od igrača sa dobrim postotkom šuta za svoju momčad,čak je među vodećim po postoku šuta za 3 poena i koji je najkorisniji igrač u svojoj momčadi,očekuje se da iskoristi izostanak oladipa i da provede više minuta na terenu,uz naravno koji šut više

IMG_20210209_215027.jpg

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use