Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Sta li rade administratori uopste? Posto jos uvek nije otvoren topic za utorak, a kamoli sredu, postavljam moj post ovde. 

Hsieh/Strycova vs Aiava/Sharma prvo kolo Australian Open jedinica 1,16 sreda 02.00

Svi na Forumu dobro znamo cemu sluze zene. Osim te upotrebne vrednosti kod zena, tesko cete naci nesto drugo korisno. Bas zbog toga, ako nekome uopste padne na pamet da se kladi na zene, moguca su samo dva slucaja. Ili je osoba koja se kladi na zene, kockarski ovisnik, ili ima sizofrena i mentalna cepanja u mozgu. Treci razlog da se neko kladi na zene, jednostavno nije moguc. Postoji samo jedna gluplja stvar od kladjenja na zene. Ziveti sa zenom, ili jos gore, provesti ceo zivot sa jednom zenom.

U ovom medjuweekendu je ponuda toliko dobra, da samo kockarski narkoman moze izbrati kladjenje na zene. E, pa taj sam. Zapravo, ne bih ni pomislio da se kladim na zene, da nisam video kvotu na mec prvog kola Auatralian Opena u zenskom doublu izmedju Hsieh/Strycova vs Aiava/Sharma od cak 1,16.

Za double Aiava/Sharma sam cuo koliko i za Madagaskar. Samo za vas, kolege sa foruma, cu napisati sta sve znam o double Hsieh/Strycova. Ovaj double ima zajedno 69 godina, Hsieh (Taiwan) ima 35 godina, a cehinja Strycova 34. I jedna i druga su svojevremeno bile No1 na svetskoj listi doublova, naravno svaka u svoje vreme. Hsieh je tri puta bila pobednica Grand Slama 2013-te je osvojila Wimbledon sa kineskinjom Peng Shuai, 2014-te Roland Garros takodje sa kineskinjom, a 2019-te je opet bila pobednica Wimledona sa Strycovom kojoj je to bio prvi Grand Slam. Ali, nemojte da vas to zavara, i da mislite da je cehinja nesto slabija. Cehinja je bila polufinalista u svih cetiri Grand Slam-a, i to cak pet puta, a kako funkcionisu kao double, napisacu vam kroz njihove rezultate u 2019-oj i 2020-oj godini. 2019-te godine su kao double osvojile Birmingham, Wimbledon i to BEZ IZGUBLJENOG SETA, a izgubile su finale u Shenzenu. 2020-te godine su bile jos bolje. Bile su pobednice turnira u Brisbane, izgubile su finale Australian Opena, a bile su pobednice i u Dubaiu, Doxi i Rimu.

E takav double svetskog nivoa, a koji su inace i prvi nosioci na turniru, igraju sa nekim australijskim kurvama koje su dobile wild card iz samo dva moguca razloga. Ili zato sto su domace igracice, ili zato sto se dobro... svi znamo sta.

Mecevi tipa Nadal vs Djere, Djokovic vs Tiafoe, Tsitsipas vs Simon, Schwartzman vs Muller, Zverev vs Cressy, Muguruza vs Gasparjan ili Barty vs Kovinic uopste ne mogu da se igraju kada je u pitanju konacni ishod, dok mec Hsieh/Strycova vs Aiava/Sharma, kladionice kvotiraju sa cak 1,16 cccccc...

Kako je to moguce? Pa, evo ja cu da vam objasnim, kako je moguce. Kao prvo, moguce je zato sto pojam zena i pojam pamet nikada nisu isle zajedno. Kao drugo, da li ste nekada culi za nekoga kuvara svetskog nivoa, a da je zena? Da li ste culi za modnog kreatora svetskog nivoa, a da je zena? Da li ste culi za ginekologa svetskog nivoa, a da je zena? Naravno da niste. Ali da vas pitam nesto, kolege. Da li ste culi za Mia Khalifu, Jesse Jane, Cassidy Banks, Lanu Rhoades, Jayden Jaymes, Miu Malkovu, Tori Black, Harley Jade, Nikki Benz, Angelu White.... evo, ovih desetak sam se setio onako iz glave, trebalo mi je manje od sedam sekundi. Eto zasto je kvota 1,16, nema ih u kuhinji, nema ih na modnim pistama, nema ih u ginekoloskim ordinacijama, ali ih ima na qurccc.......znamo svi gde.

Na zene nije preporucljivo bacati ni tudji novac, a kamoli svoj. Staviti zene na tiket moze samo bolestan covek. Ali, kvoti od cak 1,16 protiv australijskih kurvi jednostavno ne mogu da odolim, pa makar propao na kocki. Naravno samo vezano sa nekim drugim kladionicarskim parom, kao sto je na primer utakmica Inter vs Lazio u nedelju.

Ako neko ipak odigra ovaj mec na nekom narodnom ili seljackom tiketu, i padne, ne pljujte po meni, vec po zenama. A kakva sizofrena i mentalna cepanja se desavaju u zenskom mozgu, ispricacu vam, samo za vas, kroz privatni zivot Barbore Strycove. Prvo je bila udata za svog trenera Jakuba Zahlavu. Sta bi drugo mogli da rade jedan trener i jedna igracica u nekom hotelu, u nekoj dalekoj vukojebini dve-tri sedmice nego da se jebbbb....... svi znamo sta. Drugi suprug joj je bio pevac David Kraus, a koga je zatekla sasvim slucajno sa drugom zenom. Treci partner joj je bio opet trener Tomas Krupa, a koji ju je ostavio zbog Katerine Pliskove. Barbora Strycova je odgovorila tako sto je odvela u krevet ex trenera bas Katarine Pliskove, Davida Kotyza. Glava me je zabolela dok sam uspeo da pohvatam ko tu koga jebbbb.... svi znamo sta. U trenutku dok pisem ovaj post, trenutno je udata za novinara Petr Matejceka, ali ko zna sta sve moze da se desi do kraja turnira. Inace, cehinja je bila i suspendovana na sest meseci zbog dopinga.

Ako ste bili ubedjeni da nema glupljih ljudi na planeti od seljaka iz Rosarija, Paul Pogbe, Maria Balotellija, Neymar da Silve Santos Juniora, Francesca Tottija, Aubameyanga, Sterlinga ili Alexisa Sancheza, znajte da su oni male mace, kamilica, pravi akademici naspram bilo koje zene na svetu, a to ce biti i jedini razlog ako padnete na kvoti od 1,16

prije 13 sati, IzudinB said:

Botafogo - Gremio | Pobjeda Gremija u bilo kojem poluvremenu (1.33) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sa samo četiri pobjede u 33 nastupa ove sezone, Botafogo se nalazi na dnu tabele. Oni su bez pobjede u posljednjih sedam susreta, nakon remija u gostima protiv Palmeirasa (1-1) u posljednjem susretu.

Unatoč tome što su također sedam utakmica bez pobjede u ligi, Gremio je i dalje na sedmoj poziciji na tabeli. U svojih sedam utakmica bez pobjede imali su samo dva poraza. Gostujuća momčad u ovaj susret dolazi nakon remija protiv Santosa (3-3) na domaćem terenu.

Botafogo je ove sezone bio 'vreća za nabijanje' za ostale momčadi u ligi. Imaju četiri poraza u posljednjih pet susreta.

Gosti se također bore da ostanu na mjestima koja vode u kvalifikacije za Copa Libertadores, tako da će vjerujem iskoristiti ovu priliku da osvoje sva tri boda i možda uđu u borbu za prve četiri pozicije koje direktno vode u spomenuto natjecanje.

Posljednja dva remija za Gremio pokazuju klimavu obranu gostujuće momčadi, međutim, unatoč tome oni redovno postižu golove. Zbog toga mislim da je oklada na to da će Gremio pobijediti barem jedno poluvrijeme u ovoj utakmici po koeficijentu 1.33 apsolutni zicer. U ovom susretu će gosti biti bez Geromela i Lea Gomesa, dok je Churin pod upitnikom. Botafogo je bez Fernandesa i Barrosa.

Screenshot_85.jpg

DIREKTNI LINK!

Lagano ispratio

• Goksim unpinned this topic
prije 19 sati, tihi372 said:

Koeficijent je toliki jer se očekuje da i danas khimiki nastupi bez svojih glavnih zvijezda,a ako to bude tako,jel se navodno još nezna,onda je lokomotiv favorit svakako,al s druge strane s khimikijem se nikad nezna al se isplati riskirati po tome koeficijentu

WIN WIN. Kimki je čak mogao i do pobjede ali dobro nećemo se puno bunit kad nam je prošlo ć. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use