Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 8.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

CJg7lHK.jpgCG3KxmV.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

lDxyptL.jpgJKXCSUy.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.2. u 10:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

U ponedjeljak počinje Svjetski kup u skijašnju koji će trajati 14 dana (od 8.2. do 21.2.)

U ponedjeljak je na rasporedu ženska kombijacija. Kombinacija jedna od omiljenih mi disciplina u kojoj je Ivica Kostelić nekad bio neuhvatljiv. Ovo je odlična disciplina za klađenje budući da je mali broj skijaša i skijašica koji su solidni a kamoli odlični u obje discipline. Kada muški dođu na red vidjet ćemo koeficijent na Pinturaulta. 

Kako se radi o Svjetstkom prvenstvu skijašice i skijaši će se bacati na glavu jer im 8. mjesto malo znači, samo prva tri i medalje se broje...

Petra Vlhova je u najboljoj formi i možda najkompletnija skijašica za ovu kombinaciju i 2,50 je i više nego vrijedno rizika. Ugroziti ju može Shriffrin koja mi ove sezone ne djeluje toliko dominantna kao prethodne divje. Sutra (utorak) će naravno situacija biti drugačiji budući da bi u Super-Gu Lara Gut po svim pokazateljima trebala slaviti. 

2021-02-07-11-18-15-bet365-Online-Sports

(Koeficijenti 7.2. u 11:15 CET) 

2021-02-07-11-19-45-bet365-Online-Sports

Atletico Madrid - Celta Vigo / 1 + po karton svaki @ 1.9 

Atletico sa nizom od 5 pobjeda u nizu (ako izuzmemo kupsku utakmicu za koju vjerujem da se nisu puno ni trudili) protiv Celta Vige bez pobjede u zadnjih 6 utakmica. Kvota na Atletico je vec u padu, kad sam uplatio listic bila je 1.66, trenutno je 1.57. 

Edit: steta no za ocekivati je bilo, dvojica igraca sa Covidom... ni ne cudi rast kvote prije utakmice. Izudinov bet zato prosao

Zao mi je sto nisam stigao da objavim ali u prvom kolu Australia opena imao sam dva super dobra tipa a to su protiv klovnova kao sto su Dzumhur i Cilic. Zao mi je sto ih je zdrijeb ovako odredio i nadao sam se da ce imati neke "lakse" protivnike pa da se to napkati i igra kontrahebdukep, no obadvojica su dobili protivnike koji ce ih pomesti na terenu. Sa Dzumhurom se to i desilo i bilo je 0-3  a evo i Cilic ce slicno proci. Mec je u toku, prvi set tekpa ko zeli moze iskoristiti lice.

Inace nastavljam se kladiti kontra ova dva klovna jer oni su jos uvijek dobro rangirani ali njihove karihere su gotove i to treba iskoristiti kad god se moze.

prije 37 minute, IronMaiden said:

Zao mi je sto nisam stigao da objavim ali u prvom kolu Australia opena imao sam dva super dobra tipa a to su protiv klovnova kao sto su Dzumhur i Cilic. Zao mi je sto ih je zdrijeb ovako odredio i nadao sam se da ce imati neke "lakse" protivnike pa da se to napkati i igra kontrahebdukep, no obadvojica su dobili protivnike koji ce ih pomesti na terenu. Sa Dzumhurom se to i desilo i bilo je 0-3  a evo i Cilic ce slicno proci. Mec je u toku, prvi set tekpa ko zeli moze iskoristiti lice.

Inace nastavljam se kladiti kontra ova dva klovna jer oni su jos uvijek dobro rangirani ali njihove karihere su gotove i to treba iskoristiti kad god se moze.

Neki drugi klovn je stavio na Cilica $1000 da ce pobijediti AU Open, kvota 300 bila mislim. Sad je 151

Khimki danas dočekuje Lokomotiv i kvota na njihovu pobjedu je 2.55,po meni je ta kvota promašena, zašto? pokušati ću navesti u par rečenica.

Khimki jest najgora ekipa u euroligi, imaju samo dvije pobjede u 23 susreta što je sramota kada znamo kakav budžet imaju i igrački kadar. Predvodnik ekipe je indijanac Shved koji ima ponajbolji ugovor u europi ali lik ništa ne osvaja te mi se gadi gledati kako svaku utakmicu igra simultanke, đaba mu sve pare kada neće ništa osvojiti te ništa iza njega ne ostaje. Tu su još Timma, Jović, Bertans, Booker, Mickey itd. Jedno vrijeme su van ekipe trenirali velika većina ovih plaćenika jer su htijeli da smanje ugovore,promijenili su i trenera te bi to sada trebalo ići na bolje jer svi su se vratili u treninge te su valjda turbulencije iza njih .  Bilo je problema sa ozljedama pa i svađama kao što sam rekao ali sada bi trebalo biti sve uredu jer vidim da su na treningu svi osim Bookera koji je dobio prinovu u obitelji pa je dobio slobodno. Doveli su i novoga igraca, stigao je u staro jato Anton Aleksandrovich Ponkrashov te će jako pomoči u rotaciji. Kuban san gledao u dva susreta sa Partizanom te me nisu ništa oduševili te ne vidim kako danas mogu biti ovoliki favoriti, danas očekujem pobjedu Khimkia te da konačno krenu igrati u skladu sa svojim igračkim kadrom.

Benfica je i minusu od -11 bodova za vodećim Sportingom te više ne smiju kiksati. Medvedeva sam ubacio samo da mi malo digne ukupnu kvotu.

Sretno 

jedan.png

prije 2 sati, thescaaar said:

Atletico Madrid - Celta Vigo / 1 + po karton svaki @ 1.9 

Atletico sa nizom od 5 pobjeda u nizu (ako izuzmemo kupsku utakmicu za koju vjerujem da se nisu puno ni trudili) protiv Celta Vige bez pobjede u zadnjih 6 utakmica. Kvota na Atletico je vec u padu, kad sam uplatio listic bila je 1.66, trenutno je 1.57. 

Povećava se kvota ponovo, izgleda da imaju dosta važnih izostanaka.

Što se događa s Vrsaljkom? Dva puta trenirao je odvojen od svih

Vrsljako u petak nije sudjelovao u trening utakmici niti u taktičkim vježbama trenera Diega Simeonea, a u subotu je vježbao sa strane dok su se njegovi suigrači pripremali na stadionu

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsljako, koji se prije dva mjeseca vratio na travnjak nakon operacije koljena, drugi dan zaredom nije trenirao sa suigračima u Atletico Madridu pa je njegov nastup u ponedjeljak protiv Celte Vigo upitan.

Vrsljako u petak nije sudjelovao u trening utakmici niti u taktičkim vježbama trenera Diega Simeonea, a u subotu je vježbao sa strane dok su se njegovi suigrači pripremali na stadionu Wanda Metropolitano za utakmicu sa Celtom.

- On je odradio alternativni i individualni trening. Nema ničeg drugog - rekao je Atleticov glasnogovornik odbivši reći zašto je 29-godišnji igrač radio po posebnom programu.

Vrsaljko je u posljednje dvije prvenstvene utakmice protiv Valencije i Cádiza odigrao po 45 minuta. U obje je dobio žuti karton. 

Do petka ga je Simeone isprobavao na treninzima u momčadi koja bi mogla istrčati protiv Celte, no u petak više nije trenirao sa suigračima.

- Premda iz Atletica ukazuju da nije ozlijeđen već dva dana nije trenirao s momčadi nego sa strane - kaže Chema Fuente, novinar dnevnika Mundo Deportivo koji svakodnevno izvještava o Atléticu.

- No to i nije toliko čudno s obzirom na brojne probleme koje je imao s koljenom. Zbog toga se kontrolira njegovo opterećenje na treninzima - dodaje.

Vrsaljko je ove sezone za vodeću momčad španjolskog prvenstva upisao šest nastupa provevši na travnjaku ukupno 341 minutu.

'Crveno-bijeli' iz Madrida imaju ovaj tjedan problema s izostancima jer se zbog infekcije koronavirusom u karanteni nalaze Joao Felix, Moussa Dembele, Yannick Carrasco i Mario Hermoso.

Protiv Celte ne može igrati niti prvi desni bek Kierran Trippier, koji je suspendiran do 28. veljače odlukom Engleskog nogometnog saveza zbog klađenja na utakmice. Simeone bi zbog izostanka Trippiera i Vrsaljka na to mjesto mogao postaviti veznog Marcosa Llorentea.

Izvor: 24sata.hr

Atletico Madrid - Celta Vigo | Više od 1.5 gola (1.36) bet365

Domaćini su najbolja momčad u španjolskom prvenstvu ove sezone i to sa sedam bodova prednosti nad drugoplasiranom Barcelonom i trećeplasiranim Realom. Da sve to bude još impresivnije, oni imaju i dvije utakmice manje. Kako stvari stoje, izgleda da će Atletico Madrid napokon donijeti titulu svojim navijačima ove sezone nakon što su ostvarili 15 pobjeda u 16 odigranih utakmica. Jedini poraz su doživjeli od Real Madrida.

Važno je da utakmice ne uzimaju zdravo za gotovo. Unatoč vodstvu od sedam bodova, rivali su Barca i Real Madrid. Ova dva tima sigurno mogu izvući čuda, međutim, ekipa Diega Simeonea će morati dati sve od sebe kako se to ne bi dogodilo do kraja sezone.

Večeras igraju na domaćem terenu i protiv jedne od najgorih momčadi u natjecanju - Celte Vigo, koja je u nizu od šest utakmica bez pobjede. U tom periodu su imali i niz od četiri poraza. Njihova forma na gostujućim terenima bila je zabrinjavajuća tijekom cijele ove sezone, dok su još samo tri momčadi u ligi primile više golova od njih.

Pored toga momčad Simeonea ima mnogo bolji međusobni omjer. Ovdje svi očekuju pobjedu Atletico Madrida, međutim, s obzirom na to da će im nedostajati Dembele, Hermoso, Carrasco, Joao Felix, Trippier, Vrsaljko, ne bih preporučio klađenje na pobjedu, nego na više od 1.5 gola na utakmici po koeficijentu 1.36 u bet365 kladionici.

Ukoliko se odlučite kladiti na pobjedu domaćina, svakako predlažem bet365 koji okladu računa dobitnom ako Atletico povede sa dva gola razlike. Gosti će u ovom susretu biti samo bez Alvareza i Junca. Sretno!

Screenshot_84.jpg

DIREKTNI LINK!

prije 23 sati, Goksim said:

U ponedjeljak počinje Svjetski kup u skijašnju koji će trajati 14 dana (od 8.2. do 21.2.)

U ponedjeljak je na rasporedu ženska kombijacija. Kombinacija jedna od omiljenih mi disciplina u kojoj je Ivica Kostelić nekad bio neuhvatljiv. Ovo je odlična disciplina za klađenje budući da je mali broj skijaša i skijašica koji su solidni a kamoli odlični u obje discipline. Kada muški dođu na red vidjet ćemo koeficijent na Pinturaulta. 

Kako se radi o Svjetstkom prvenstvu skijašice i skijaši će se bacati na glavu jer im 8. mjesto malo znači, samo prva tri i medalje se broje...

Petra Vlhova je u najboljoj formi i možda najkompletnija skijašica za ovu kombinaciju i 2,50 je i više nego vrijedno rizika. Ugroziti ju može Shriffrin koja mi ove sezone ne djeluje toliko dominantna kao prethodne divje. Sutra (utorak) će naravno situacija biti drugačiji budući da bi u Super-Gu Lara Gut po svim pokazateljima trebala slaviti. 

2021-02-07-11-18-15-bet365-Online-Sports

(Koeficijenti 7.2. u 11:15 CET) 

2021-02-07-11-19-45-bet365-Online-Sports

Jel otkazana kombinacija?

Botafogo - Gremio | Pobjeda Gremija u bilo kojem poluvremenu (1.33) bet365

Sa samo četiri pobjede u 33 nastupa ove sezone, Botafogo se nalazi na dnu tabele. Oni su bez pobjede u posljednjih sedam susreta, nakon remija u gostima protiv Palmeirasa (1-1) u posljednjem susretu.

Unatoč tome što su također sedam utakmica bez pobjede u ligi, Gremio je i dalje na sedmoj poziciji na tabeli. U svojih sedam utakmica bez pobjede imali su samo dva poraza. Gostujuća momčad u ovaj susret dolazi nakon remija protiv Santosa (3-3) na domaćem terenu.

Botafogo je ove sezone bio 'vreća za nabijanje' za ostale momčadi u ligi. Imaju četiri poraza u posljednjih pet susreta.

Gosti se također bore da ostanu na mjestima koja vode u kvalifikacije za Copa Libertadores, tako da će vjerujem iskoristiti ovu priliku da osvoje sva tri boda i možda uđu u borbu za prve četiri pozicije koje direktno vode u spomenuto natjecanje.

Posljednja dva remija za Gremio pokazuju klimavu obranu gostujuće momčadi, međutim, unatoč tome oni redovno postižu golove. Zbog toga mislim da je oklada na to da će Gremio pobijediti barem jedno poluvrijeme u ovoj utakmici po koeficijentu 1.33 apsolutni zicer. U ovom susretu će gosti biti bez Geromela i Lea Gomesa, dok je Churin pod upitnikom. Botafogo je bez Fernandesa i Barrosa.

Screenshot_85.jpg

DIREKTNI LINK!

Leeds - Crystal Palace BTTS (1.61) bet365

Crystal Palace nije pokazao nikakvu konstantnost ove sezone u ligi. Uspjeli su pobijediti osam od 22 odigrane utakmice, a većina tih pobjeda došla je protiv nekih od najgorih timova u ligi ili protiv nekih momčadi koje su apsolutno van forme. Trenutno se nalaze na 13. poziciji na tabeli, gdje imaju isti broj bodova kao i dvije momčadi ispred njih - 12-plasirani Southampton (koji ima pet poraza u nizu) i 11-plasirani Leeds protiv kojeg igraju večeras.

Povrh svega toga, desetoplasirani Arsenal (koji ima dva boda više) izgubio je protiv Aston Ville i sada ova dva tima sa pobjedom imaju šansu da znatno poprave svoje stanje na tabeli.

U međuvremenu, ekipa Marcela Bielse nastavlja svoj klimavi niz pobjeda i poraza, dok još uvijek nisu pronašli svoj pravi ritam u Premier ligi. Od početka im je cilj da izbjegnu katastrofu i osiguraju opstanak za sljedeću sezonu, a na pravom su putu da to i urade puno lakše nego što se očekivalo. Prema svemu sudeći očekuje nas žestok susret sa više golova.

Leeds je u posljednjem meču na domaćem terenu izgubio protiv Evertona (1-2), dok je u međuvremenu Crystal Palace pobijedio u gostima protiv Newcastlea (1-2).

Domaćini su uspjeli odigrati samo dvije utakmice bez primljenog gola u posljednjih 12, a obje su odigrali protiv momčadi koje se bore za opstanak u ovom trenutku (Burnleya i West Broma).

Također su pobijedili samo dva puta kod kuće od rujna 2020. godine, a primili su dva ili više golova u šest od posljednjih 11 nastupa na Elland Roadu. Leeds ima tri poraza u posljednjih pet susreta, uz dvije pobjede protiv Leicestera i Newcastlea u posljednja tri susreta. U ta tri susreta smo vidjeli golove na obje strane terena, što očekujem i ovdje po koeficijentu 1.61 u bet365 kladionici.

Što se tiče Crystal Palacea, oni su primili barem po gol u 20 od posljednje 23 utakmice. Naime, na gostujućima terenima su uspjeli odigrati samo jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih 13.

Što se tiče izostanaka, Leedsu neostaju Berardi, Forshaw, Koch, Llorente, Poveda i Rodrigo. Na drugoj strani također ima mnogo izostanaka; Ferguson, Hennessey, Sakho, Schlupp, Tomkins, Wickham i Zaha su van terena, dok su McArthur, McCarthy i Ward pod upitnikom.

Leeds: Meslier; Ayling, Struijk, Cooper, Alioski; Phillips; Raphinha, Dallas, Klich, Harrison; Bamford

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Dann, Cahill, Van Aanholt; Townsend, Milivojevic, Riedewald, Eze; Ayew, Benteke

Screenshot_86.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

prije sat vremena, sparow said:

Jel otkazana kombinacija?

Da, nažalost

CORTINA D’AMPEZZO, Italy – No fans. Now no race.

The opening event of the Alpine skiing world championships scheduled for Monday was postponed due to heavy snowfall.

Organizers called the women’s combined off with no immediate new date for the race announced, although the International Ski Federation said information about rescheduling would come later.

The forecast calls for better weather later in the week.

Still, it’s a rough start for an event that was already deprived of fans due to a nationwide ban on spectators at sports events in Italy amid the coronavirus pandemic.

Aware of the forecast, organizers had already swapped the two portions of the combined, putting the slalom first and running the super-G as the second leg. The winner of the event is determined by adding together the skiers’ times from the two runs.

Mikaela Shiffrin, Petra Vlhova, Michelle Gisin and Federica Brignone are among the favorites in combined.

The men’s and women’s super-G races are scheduled for Tuesday.

Next Monday is a reserve day in the schedule.

https://skiracing.com/opening-race-at-worlds-postponed-due-to-snowstorm/

prije 3 sati, IronMaiden said:

Poraz Cilica je bio  realan dobio je dosta dobrog protivnika a dzumhur nikad nije ni bio igrac top 10-20 tako da nista cudno

prije 5 sati, tome1993 said:

Khimki danas dočekuje Lokomotiv i kvota na njihovu pobjedu je 2.55,po meni je ta kvota promašena, zašto? pokušati ću navesti u par rečenica.

Khimki jest najgora ekipa u euroligi, imaju samo dvije pobjede u 23 susreta što je sramota kada znamo kakav budžet imaju i igrački kadar. Predvodnik ekipe je indijanac Shved koji ima ponajbolji ugovor u europi ali lik ništa ne osvaja te mi se gadi gledati kako svaku utakmicu igra simultanke, đaba mu sve pare kada neće ništa osvojiti te ništa iza njega ne ostaje. Tu su još Timma, Jović, Bertans, Booker, Mickey itd. Jedno vrijeme su van ekipe trenirali velika većina ovih plaćenika jer su htijeli da smanje ugovore,promijenili su i trenera te bi to sada trebalo ići na bolje jer svi su se vratili u treninge te su valjda turbulencije iza njih .  Bilo je problema sa ozljedama pa i svađama kao što sam rekao ali sada bi trebalo biti sve uredu jer vidim da su na treningu svi osim Bookera koji je dobio prinovu u obitelji pa je dobio slobodno. Doveli su i novoga igraca, stigao je u staro jato Anton Aleksandrovich Ponkrashov te će jako pomoči u rotaciji. Kuban san gledao u dva susreta sa Partizanom te me nisu ništa oduševili te ne vidim kako danas mogu biti ovoliki favoriti, danas očekujem pobjedu Khimkia te da konačno krenu igrati u skladu sa svojim igračkim kadrom.

Benfica je i minusu od -11 bodova za vodećim Sportingom te više ne smiju kiksati. Medvedeva sam ubacio samo da mi malo digne ukupnu kvotu.

Sretno 

jedan.png

Koeficijent je toliki jer se očekuje da i danas khimiki nastupi bez svojih glavnih zvijezda,a ako to bude tako,jel se navodno još nezna,onda je lokomotiv favorit svakako,al s druge strane s khimikijem se nikad nezna al se isplati riskirati po tome koeficijentu

Boras vs sodjertale 

Igrali prije 15 ak dana,di je sodjertale bio domaćin i pobjedili su 24 razlike,97:73,

Sad igraju opet meć ali je boras domaćin.

Boras ima kući ove sezone 3 poraza kod kuće,na omjeru su 5:3 kod kuće dok su gosti na omjeru 7:1 u gostima,zadnjih 5 tekmi,gosti na omjeru 4:1,dok su domaćini zadnjih 5 na omjeru 2:3,

Domačini postižu dosta koševa ali nemogu se pohvaliti nekom zavidnom formom,dok su gosti u odličnoj formi,poderali su ih prije 15 dana,ne vidim zašto nebi opet,koeficijent i više nego odličan,s tim da očekujem puno manju razliku koševa i malo bolji otpor domaćina ali opet čistu pobjedu gostiju

IMG_20210208_160314.jpg

IMG_20210208_160536.jpg

IMG_20210208_160603.jpg

IMG_20210208_162018.jpg

IMG_20210208_161938.jpg

Sinoć odlične partije roziera,haywarda i balla,pogotovo roziera i balla što se tiče trica,prvi ubacio 5 a drugi 3,trice,dali su u prve 3 četvrine već preko 100 koševa,houston bez wooda,jučer cody zeller odlično otvorio utakmicu,mislim da danas neće na taj način ući u tekmu,mislim da večeras tu ulogu preuzima hayward,koji je standardno dobar.CHA na prosjeku od 110 poena ove sezone,tako da mislim da ovu granicu mogu lako preć još pogotovo pto su j dobroj napadačkoj formi.Hou bez wooda večeras,tako da mislim da bi oladipo napokon trebo odigrat dobru tekmu,na zadnjoj je bio užaš,29% šuta iz igre.

IMG_20210208_205407.jpg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use