Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 6.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

On 05. 02. 2021. at 13:33, IzudinB said:

Manchester Utd - Everton (21:00) bet365 online kladionica" rel="">bet365
Sudac: Jonathan Moss" rel="">Jonathan Moss (2.58)
Prosjek ekipe 1: 1.73
Prosjek ekipe 2: 2.05
QCyJLtR.png

Da li netko igra kartone danas? Što mislite o utakmici Manchester Uniteda i Evertona? Vidim da su posljednji dueli između ova dva tima ispunjeni žutim kartonima. Mislim da ćemo ovdje gledati još jedan takav duel, gdje se Manchester United bori za vrh tabele. Imaju tri boda manje od Liverpoola koji također ima utakmicu manje, stoga moraju uzimati bodove u svakoj sljedećoj utakmici, te čekati kiks Liverpoola, koji ima zaista tešku utakmicu protiv Cityja u ovom kolu.

Everton je trenutno na sedmoj poziciji i ako bi ostvarili pobjedu u ovom susretu, definitivno bi se uključili u borbu za prve četiri pozicije. Manchester United ove sezone u prosjeku po utakmici dobije po 1.73 kartona, dok Everton nešto malo više od 2 kartona po utakmici. Svakako po mom mišljenju odlična granica od 3.5 kartona u bet365 kladionici po koeficijentu 2.00, pogotovo ako vidimo da je ova granica u posljednja tri međusobna duela između ova dva tima lagano pređena. Na nekim čak i duplo!

Jedino mi sudac ne ulijeva neku veliku nadu i zbog toga pozivam na oprez, ali je znao pokazati 5 i 7 kartona na nekim utakmicama. Pet je pokazao upravo u utakmici Evertona protiv Chelseaja. 

Screenshot_77.jpg

Vrijedi odigrati over 3.5 sa nešto manjim ulogom, dok mi se još više sviđa opcija da će oba tima imati barem po jedan karton, što možete odigrati na betbuilderu u bet365 kladionici.  Sretno!!

Screenshot_76.jpg

DIREKTNI LINK!

(Koeficijenti 6.02. u 15:00 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Posljednja tri duela između ova dva tima na svim natjecanjima:

4 kartona

6 kartona

7 kartona

prije 22 minute, IzudinB said:

Da li netko igra kartone danas? Što mislite o utakmici Manchester Uniteda i Evertona?

Zbog sudije iskreno nisam pogledao ni granice ni tečajeve ali ovo je nešto što se mora uzeti pa makar i na sitno. Mislim da će ovdje biti mnogo zakašnjelih startova, i definitivno dosta prilika za kartone. 3.5 granica po kvoti 2 je previše dobra da bi se propustila.

prije 1 sat, furyshaa said:

Zbog sudije iskreno nisam pogledao ni granice ni tečajeve ali ovo je nešto što se mora uzeti pa makar i na sitno. Mislim da će ovdje biti mnogo zakašnjelih startova, i definitivno dosta prilika za kartone. 3.5 granica po kvoti 2 je previše dobra da bi se propustila.

Engleska Premier liga zagrarantirano nije nikad opcija za kartone. Skoro svaki od sudija je underas. Svaki start,obstrukcija igre, tuce zavrsavaju pričom sudija i fol nekakvima usmenim opomenama. Jedini overas je onaj i sa najvecim stažom u premier ligi a to je Mike Dean i po mom mišljenju i najbolji je sudija upravo zbog tog jer zna šta ja za priče a što je za kartona i svaki prekršaj za . Pogledajte derbi utakmice kad se sastaju najbolje ekipe skoro niti jedna utakmica ne ide over 4 kartona čak dosta njih završava 3 i ispod kartona. Takav vid sudjenja po mom mišljenju i uništava draž fudbala,nema vatre ono što je nekad bilo. Brutalni startovi se zavrsavaju pričom i upozorenjima prosto nevjerojatan kriterij  za svakog od sudija.  Vidi se da im je naređeno da budu defanzivni dote mjere da više ne znaš šta ja za žuti karton a što ne. Jedini ko istupa iz tE pricee je Mike Dean koji je tu skoro odkako je osnovana premier liga po ovom sistemu i vjerovatno nema ko šta da mu priča i ne jebe zivu silu. Uzmite prosjeke sudija i demantiratajte me ako ne govorim istinu. Ipak drugaciji su prosječni sudija kad sude u europi. 

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use