Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 02.02. - Cetvrtak 04.02. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Utorak 02.02. - Cetvrtak 04.02

Moj predlog za "Poslednju sansu" za novi mesec cu postaviti negde oko 14.00 casova, posto cekam da izadju neke kvote koje me interesuju, a do tada da podnesem izvestaj.

Prosao je prvi, istorijski mesec, istorijskog topica “Poslednja sansa”. Sve me boli, koliko sam nezadovoljan. Izgubio sam vise nerava za jedan mesec u “Poslednjoj sansi”, nego u celoj kladionicarskoj 2020-oj godini. Naravno, najnezdovoljniji sam sobom. Ono sto mislim o sebi mogu napisati u jednoj recenici, a mogu i opsirno. U jednoj recenici, najkrace bi bilo, neznalico, glupane, amateru, bruko i sramoto foruma. Opsirnije, samo bi prepisao ono sto sam sebi porucio u postu od 19.01. nakon promasenih predloga:

“ ...dakle, popo64 tebi se obracam;

Lupetas kao otvoren prozor godinama na ovom forumu. Mislis da si pametan, a zapravo bi trebalo da cutis, i ostavis kolege u sumnji da si mozda glup. I ne samo sto lupetas godinama, vec si glup kao qurac, a pojam qurac je najveca merna jedinica za glupost. Seljak iz Rosarija, kojeg toliko pljujes, je pravi akademik, naucnik za tebe, bez obzira sto ima 1,66 cm i sto ima koeficijent inteligencije manji od broja cipela. Osim sto si glup kao qurac, i ne mozes da pogodis jedan jedini kladionicarski mec od nekoliko hiljada koliko izadje u ponudi, ti si sve ono sto govore o tebi na forumu, i gledaj dobro to da zapamtis. Potrudiscu se da pisem recenice polako, a ti se potrudi da zapamtis; osim sto si glup,i sto lupetas kao budala na forumu, ti si neznalica, supak, supcina, kurton, bolesnik, ridikul koji umesto na forum, treba da ide na lecenje, pa ako lecenje ne uspe, pravac u ludnicu. Naravno, treba te zakljucati u ludnici, i to dva puta okrenuti kljuc, i isti baciti lavovima. Na kladionicarskom forumu ne trebaju bolesnici koji pisu romane, humoreske, irelevantne stvari, besmislice, gluposti koje veze sa mozgom nemaju. Na forumu je potrebno da pogodis kladionicarski predlog i nista vise. Jednostavno je, ukljuci tu kuglicu sto imas umesto mozga. Dodjes na forum, pogodis tiket, i odes, do vidjenja. Ako nisi to u stanju, popo64, a tebi se obracam, supku, supcino, kurtoncino i neznalice, dozvoli ostalima da pogode tikete. Svi na forumu vec odavno znamo koliko si glup, a ti nam, kada budes imao vremena, napisi koliko da ti damo vremena, da i sam to shvatis. Mi kolege sa foruma ti predlazemo dve mogucnosti. Jedna je da pokusas nesto i da pogodis u “Poslednjoj Sansi”. Druga je da probas prvo sa lekovima. Ako lekovi ne daju rezultate, pokusaj sa ozbiljnim lecenjem. A za to postoje odgovarajuce ustanove. Treba samo da izaberes, bolnicu ili ludnicu, a mi sa foruma cemo se pobrinuti za troskove lecenja ...”

Mnogo, previse sam ocekivao od ovoga Topica, a najvise od sebe, naravno. U najgorim snovima sam ocekivao eventualno jedan promasaj u toku meseca, naravno ne od mene vec od administratora

Sada, na kraju prvoga, istorijskog meseca, sebi najvise zameram. Igrao sam kao pocetnik, ovako sam igrao kada sam pocinjao sa kladjenjem. Promasio sam mec Borac Cacak vs Partizan, koji je bio moja pocetnicka greska, te sam upao u takvu paniku da sam se plasio i Bayerna ili ManCity. Sve ostalo je istorija. Menjao sam predloge, plasio se kao pi*#*ka, i rezultati pravljenja predloga pod stresom i pritiskom su vidljivi.

Igrali smo devet puta. Zajedno smo pogodili samo tri puta. Izudin i Goksim su zajedno pogodili sest puta uz jedan Goksimov neodigran mec.

Goksim ima od devet predloga SEDAM pogodaka, jedan promasaj (Dinamo vs Rijeka, Dinamo pobedjuje u barem jednom poluvremenu) i jednu neodigranu utakmicu (Spanija vs Hrvatska)

Izudin ima od devet predloga SEDAM pogodaka, i dva promasaja (Osasuna vs Real Madrid 2 i ManUtd vs Scheffield 1)

Supak, supcina, kurton, bolesnik, ridikul, neznalica ima od devet predloga CETIRI pogodaka i PET promasaja (Sampdorija vs Inter 2, Borac Cacak vs Partizan 2, Dortmund vs Meinz 1, Udinese vs Inter 2, Ajax vs Willem 1-1)

Pri ovakvoj sramoti, koga sada interesuje da je pri rezultatu 0:0 u mecu Samp vs Inter primitivni juznoamerikanac promasio penal za Inter. Koga interesuje da je pri rezultatu 1:1, Dortmund promasio penal. Koga interesuje da je Ajax u prvom poluvremenu protiv Willema imao dve stative, i u drugom poluvremenu pobedio 1:3 …

Administratori, upucujem vam najpre cestitke na dobrom kladjenju. Posle cestitki, imam i poruku za vas. Ima jos da se igra do konacne tabele, do kraja kladionicarske sezone. Vise od tri meseca. Sada kada ste na podijumu, napisacu vam tri poucna primera kako je dolazilo do preokreta, a pisacu dovoljno polako da mozete da zapamtite.

Primer prvi. Sezone 2015/2016 igralo se poslednje kolo holandskog prvenstva. Ajax i Psv su u poslednje kolo usli poravnati na tabeli sa 81 bodom. Ali je Ajax bio u mnogo boljem polozaju jer je bio bolji u gol razlici. Obe ekipe su gostovale, Ajax ocajnom, pretposlednjem De Graafschapu, koji je vec bio u barazu za opstanak. Psv je gostovao solidnom Zwolle-u, i naravno da su se ocekivale obe lagane pobede, kao i lagana titula Ajaxa. Sve je pocelo ocekivano. Psv je poveo rano, u 34-om i 43-em minutu sa 0:2, a Ajax je poveo jos lakse, vec u 16-om 0:1. Posto svi znamo da su igraci stoka, De Graafschap je izjednacio u 55-om minutu, a em sto su bili otpad od ekipe, em im bodovi uopste nisu bili potrebni, jer ih ni deset bodova ne bi spasilo od baraza. Ajaxu nije bilo dovoljno ni 35 minuta da dodju do gola. Najsmesnije je sto su, osim cele Evrope, na tiketima najverovatnije pali i igraci Psv i De Graafschapa, jer su najverovatnije i oni igrali protiv sebe, a na tituliu Ajaxa.

Primer drugi. Sezone 2017/2018, u Seriji A, pet kola pre kraja prvenstva Juve je kao prvoplasirani imao 85 boda, a drugoplasirani Napoli 81. Pet kola pre kraja igrao se u Torinu mec Juve vs Napoli koji je resavao prvenstvo. Sve do 90-og minuta je bilo 0:0, da bi Koulibaly u poslednjem minutu dao gol i otvorio prvenstvo. ( Juve 84 boda, Napoli 83) Napominjem da je Juventus u preostala cetiri kola gosotvao Romi i Interu. Na kraju, Juve nije morao ni da igra, primitivci sa juga su sve sami uradili. Odmah nakon velike pobede u Torinu, seljaci sa juga su potopljeni od Fiorentine sa 0:3, te su kod kuce odigrali 2:2 sa Torinom, i snovi o tituli su otisli u qurac.

Primer treci. Nema treceg primera. Ostavicu prazan prostor. Treci primer cete napisati vas dvojica, na kraju kladionicarske sezone. Napisacete kako je bilo moguce da ispustite toliku prednost u tako malo vremena. Ovi iz Ajaxa, kao i primitivci sa juga ce biti prave male mace, naspram vase price.

Dinamo - Lokomotiva 1 (1,25)

Dinamo je u prošlom kolu kiksao i izgubio prvi put u povijesti na Maksimiru protiv Šibenika. Ranije su upisali pobjedu protiv Hajduka ali i izgubili od Rijeke. Lokomotiva je uvijek imala poseban odnos sa Dinamom. Slavili su na Poljudu 1:0 što više nije veliko dostignuće kao nekad. Prije toga poraženi su od Šibenika čak 4:0 da bi ih Osijek savladao sa laganih 3:0. 

Očekujem rutinsku pobjedu Dinama a lako moguće da na poluvremenu vidimo i 2:0. Tip za ovaj topic je pobjeda Dinama po, za veći ulog pristojnih 1,25 kod bet365

Moj predlog je Euroleague, pobeda Zalgirisa protiv Crvene Zvezde.

Utakmica se igra u cetvratak, pa cu nesto opsirniju analizu, napisati danas u toku dana, ili eventualno sutra. Izabrao sam u najuzi izbor utakmice Zalgiris vs Crvena Zvezda (jedinica), Burnley vs ManCity (dvojka) i Fenerbahce vs Zenit (jedinica) ali ni za jedan mec nisam spreman da zalozim vitalne organe. Ova tri meca su najverovatnije odigrati u sistemu "dva od tri", ali za "Poslednju sansu" biram ipak jedinicu na Zalgiris po kvoti od 1,35 

prije 1 minutu, IzudinB said:

Burnley - Manchester City 2 (1.20) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Manchester City je ovu sezonu krenuo nešto sporije nego inače, ali su se uspjeli vratiti na vrh tabele i pronaći svoju pravu formu. Pobijedili su 12 uzastopnih utakmica na svim natjecanjima i tri boda su ispred drugoplasiranog Manchester Uniteda sa utakmicom manje. Pep Guardiola je napravio nekoliko značajnih promjena u domaćem meču protiv Sheffielda. Na klupi je ostavio Raheema Sterlinga, Joaoa Cancela, Johna Stonesa, Rodrija i Riyada Mahreza. Očekuje se da će se većina ovih igrača vratiti u početnu postavu na gostovanju protiv Burnleya.

Gosti bi tako trebali imati puno više energije od domaćina kojem očito nedostaje takva dubina da bi često mijenjali i odmarali svoje ključne igrače u tako gustom rasporedu.

Burnley ima drugi najgori napadački rekord u cijeloj ligi. Do sada su u 20 kola postigli najviše 12 golova i teško možemo od njih očekivati neki gol u ovom susretu. Domaćini su u posljednje vrijeme uspjeli ostvariti važne uzastopne pobjede nad Liverpoolom i Aston Villom, ali brzo su se vratili starim navikama pa su izgubili od Chelseaja u gostima (2-0). Ovdje danas očekujem laganu pobjedu Citya sa više golova razlike. Za one hrabrije ako želite pokušajte sa hendikepom.

Aguero, Ake i De Bruyne su van terena. Na drugoj strani Barnes, Brownhill, Taylor i Wood su pod znakom sumnje. Također napominjem da bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako City povede sa dva gola razlike, što je vrlo izgledno. Sretno!

Screenshot_74.jpg

DIREKTNI LINK!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kada vidite ovakvu ponudu za ovaj medjuweekend, od utorka do cetvrtka, postavljaju se samo tri pitanja. Kako pronaci vreme za spavanje, kako obuzdati pohlepu i kao najvaznije, veci je problem sta izbeci i neodigrati, nego na cemu se kladiti.  Teska srca sam izabrao sedam predloga, vise od ovoga nisam mogao da suzim svoje izbore, tako da sam morao prakticno da masakriram ponudu i preskocim barem sto utakmica koje bih rado igrao. Ili da budem precizniji, najradije bih igrao sve utakmice iz ponude za ovaj medjuweekend, ukljucujuci i kosarkaske utakmice Euroleague. Cak i ovih sedam predloga sam odigrao u sistemu, jer ako iz ovakve ponude za naredna tri dana uspemo da budemo "u minusu", onda stvarno treba da se polijemo benzinom i samo zapalimo. Psv vs Shakhtar, jedinica, sada ili nikada vise, i jedan veliki X za svaki slucaj, kvota 1,40 (5,00) Prvi par je odmah i najnesigurniji, odnosno ovaj predlog je u ovom trenutku prvi i najozbiljniji kandidat za izbacivanje iz sistema, odnosno jednom nogom je vec van ovog (dobitnog sistema). Kakav smo mi Forum i ko ga sve cini, najbolje se vidi po tome sto sam za onu istorijsku prognozu jos u devetom mesecu da ce Psv biti prvak holandskog prvenstva dobio jedan i po "like", a kada sam vam nagovestio da postoje (teorijske) mogucnosti da yebete besplatno dobio sam ovoliko:   To znaci da vas besplatno yebanje interesuje, a da se malo zainteresujete za ovaj Psv, za to vas boli qurac, zar ne? Ja ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put gledao da neka ekipa igra slicno ovom Psv-u. Mozda onaj Heynckesov Bayern i Feyenoord iz sezone 2022/2023 i tacka. Malo i Leverkusen iz prosle sezone podseca na Psv, i to je sve. ManCity je bio mocan, ali nije bio spektakularan kao Psv.  Pa hajde onda da vidimo sta ovaj Psv cini mocnim, a sta su mu mane. U holandskom prvenstvu su trenutno prvi sa pet bodova vise od Utrechta i sedam od Ajaxa, ali i utakmicom vise. Imaju dvanaest pobeda, nula neresenih utakmica, i jedan poraz od Ajaxa. Gol razlika im je u plusu 36, na 13 utakmica su dali 45 golova sto je 3,46 po mecu. Prakticno, holandsko prvenstvo igraju sami sa sobom, a uporedo igraju i Ligu Prvaka. Ove sezone su odigrali 17 utakmica u svim takmicenjima i svih sedamnaest su otisle u over 1,5 gol na utakmici a cak trinaest su otisle u over 2,5 gola. Isto tako, na svih sedmanest utakmica su dali gol, ukljucujuci i gol Juventusu i Psg-u. Tajna Psv-a je u tri stvari. Odlicna selekcija, odlican trener, bas kao stvoren za Psv i holandsku ligu, i sam karakter holandskog fudbala. Znaci imamo na delu sjajan roster, ofanzivno orijentisanog trenera i savrsenu holandsku ligu gde se klubovi cak i u gostima protiv Psv-a ne povlace. Imamo na delu brze i tehnicki savrsene igrace, imamo puno trcanja i ritma, imamo brzo oslobadjanje lopte, sutira ko je u najboljoj poziciji, i nema nikakvog carinjenja lopte, i na kraju imamo holandsko prvenstvo gde je sramota igrati defanzivno, pa koga onda moze da cudi sto je Psv "u plusu" 36 golova, zar ne? Ali, sta cemo sa Juventusom, gde je Psv od onakve ekipe izgubio sa 0:3. Jeste, igrali su nereseno sa Psg-om u gostima, razmontirali Gironu kod kuce, ali i remizirali sa Sportingom. Problem sa Psv-om je sto ne znaju da igraju takticki, prakticno i na na rezultat van holandskog prvenstva. U holandskom prvenstvu imaju prostora da postizu golove iz peterca, ali kada im se ekipa skupi sa osam ili devet igraca ispred sesnaesterca, kao Juventus, onda deluju kao seoska ekipa. Na tabeli zajednicke tabele Lige Prvaka su tacno "na crti", 24-tom mestu, bas na mestu koje i zasluzuju, Ako ne racunamo "uljeza" Dinamo iz Zagreba, ispred njih su svi oni koji i treba da budu iznad, dok je ispod njih prava septicka jama, Crvena Zvezda, Slovan, Sturm, Shakthar, Salcburg ... Ako iz grupe timova koji su iznad Psv-a, izbacimo timove koji bi realno trebali da budu u septickoj jami, a ne medju elitom, a to su Dinamo Zagreb, Club Brugges i Feyenoord, a istovremeno klubove koji ne pripadaju septickoj jami, prebacimo u elitu, a to su Psg i Stuttgard, znaci da ostaje jedno mesto do kojeg se treba dovuci uz porodjajne muke. Jedno mesto, a utakmica sve manje, sutra sa Shakhtarom, pa idu Brestu, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Liverpool. Kada vidite kvotu od 1,40 pa jos da raste, to je prvi znak da treba da pronadjete najblizi most i da skocite na glavu. Kvota od 1,40 kao da kaze svakom kockaru "morala bi da dodje ova jedinica, ali nije sigurno", ili kao sto volimo da kazemo "moraju da pobede", ili "ako nisu u stanju da pobede ukrajince onda neka idu u qurac" O Shakhtaru nista ne znam, osim da im je Arsenal dao tek jedan gol, yebem li im majku, neka ispadnu iz Premier League, ali u ovoj analizi nije ni vazan gost, jer sve zavisi od domacina. Meni je Psv jedna od najspektakularnijih ekipa koje sam gledao, ali nemam nikakvo poverenje u njih kada je u pitanju prakticni, ili fudbal na rezultat, a ovo je bas takva utakmica.  Znaci, predlog za kladjenje, za sada, dok ih ne izbacim do kraja dana jeste jedinica, sada ili nikada vise, uz obavezno po koji X, nereseni ishod, jer ne zaboravite, Psv u holandskom prvenstvu nema nijedan nereseni ishod, a u Ligi Prvaka ima vec dva. Crvena Zvezda vs Stuttgard, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20 Ako ovde sutra padnem, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. Mozda je za ovu analizu najbolje samo da pogledamo stanje na dnu tabele Lige Prvaka Ono dno tabele Lige Prvaka bas sve pokazuje. Nula pobeda, nula bodova, najvise primljenih golova u Evropi, a nisu igrali ni sa Bayernom, ni sa Arsenalom, ni sa Leverkusenom. Znaci, ako verujemo svojim ocima, najgora ekipa u Evropi. Prava slika i prilika Srbije, putujuci cirkus Lige Prvaka, politicko-sportska-propagandna parodija modernog fudbala. Ova tabela pokazuje svu sustinu modernog sporta. Mozes da radis sta hoces, i da pricas sta hoces unutar Srbije, ali kada izadjes van, i kada se skines u gace i izadjes na teren, jedino na terenu mozes da  pokazes sta si i ko si zaista. Jos bolja slika od ove tabele jeste apsurd koji ce se sutra desiti kada na teren izadju startne postave. U rosteru Crvene Zvezde se nalazi Silas, koga je prakticno Stuttgard letos otpisao, ali je lepse kada se kaze da ga je poslao na pozajmicu, i to bas u Zvezdu. Stuttgardu je bilo vazno samo da vise ne placa to crno go***, pa su ga ustupili Zvezdi, dok je Zvezdi taj otpad od igraca najskuplje pojacanje u istoriji kluba. Da ne govorimo o Krunicu, koji je takodje ljubazno zamoljen da ode iz Milana i Fenerbahcea. Na neki nacin moze da se kaze da Zvezda prima sav otpad od drugih klubova, a ne zeli da igra Ligu Konferencije sa tim otpadom, vec samo Ligu Prvaka. Stuttgard je prosle godine bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja nemackog fudbala. Drugi u Bundesligi, iznad Bayerna, treci najbolji napad u Bundesligi, izborena Liga Prvaka i sve to uz napadacki i ofanzivni fudbal. Prosle godine su bili prava napadacka masina, ali su na zalost, prodali okosnicu tima, prvog strelca i dva stopera. Problem sa ovim Stuttgardom je sto se sadasnji tim mnogo razlikuje od proslogodisnjeg, sto kaze i tabela gde su trenutno deveti.  Da sam ja Crvenoj Zvezdi sastavljao raspored, ne bih bio u stanju da sastavim ovako lepe protivnike, kao sto su im sasatvaili oni lopovi iz Uefe. Barcellona, Psv, Stuttgard, Inter, Benfica ... jedino bi im izbacio Milana, a dodelio Arsenala, Bayerna i Liverpoola, pa bi bas sve bilo po mom ukusu.  Stuttgard igra takodje ultraofanzivno, iako je letnjim promenama narusen balans. Odigrali su do sada sedamnaest utakmica, gde su petnaest otisle u over 1,5 gol na utakmici, jedanaest u over 2,5 gola, a cak sest utakmica na strani su otisle u overe 3,5 gola. Problem sa Stuttgardom je sto igraju toplo-hladno. U stanju su da razmontiraju Dortmund sa 5:1 ili dobiju Juventus u sred Torina, a onda odigraju 1:1 sa Hoffenheimom kod kuce, ili izgube dva puta uzastopno kod kuce, od Atalante i Eintrachta. Do kraja grupne faze, Zvezda igra jos cetiri utakmice, i onda bye-bye Ligo Prvaka. Sutra igraju sa Stuttgardom, pa idu Milanu, pa im dolazi Psv, pa idu Young Boysima. Ja sam procenio da nekako mogu do cetiri boda na kraju, ali ne znam gde bi mogli da uzmu taj jedan bod, ako sam im vec upisao pobedu u zadnjem kolu kod Young Boysa. Stuttgard je idealan protivnik ako zelite zlo Zvezdi. Trce, lako se oslobadjaju lopte, u tri ili cetiri dodavanja su u stanju da dodju do protivnickog gola. Prosle sezone su bili jedina ekipa koju Leverkusen nije dobio u dve utakmice, obe su zavrsene remijem 1:1 i 2:2. Protiv Reala su igrali odlicno, imali precku, a da dodam i nesto iz statistike iz meca sa Juventusom u sred Torina. Protiv Juventusa su imali 22 suta ka golu, od toga samo u prvom poluvremenu 12, uz to im je golman Juventusa odbranio penal, a jedan gol im je ponisten, a barem jos tri gola nisu dali, a da niko ne zna kako. Stuttgard je zanimljiv i po tome, sto daju golove u zavrsnicama, kao da ih kolega @fic stavlja u svojim predlozima. Protiv Wolfsburga su gubili, pa izjednacili u 97-om minutu, pa kod kuce gubili od Hoffenheima sa 0:1, pa izjednacili u 99-om minutu, pa ugurali gol Juventusu u 92-em minutu, pa ovo pa ono. Ako sutra padnem, i na utakmici bude jedan ili nijedan gol, to nece biti zbog neznanja, vec zato sto Stuttgard dolazi bez pola tima. Kompletan napad im je povredjen, cak tri napadaca nece igrati, Prvi strelac Undav, prva zamena Toure i prvotimac Leweling. A osim njih povredjeni su jos takodje starteri Al Dakhil i Zagadou. Hajde, oduzmite vi prva tri napadaca gradjanima, Bayernu ili Liverpoolu, pa da vas vidimo.  Ali, nema veze, idem na nemce, nema veze, neka padnem. Idem protiv zla i drvoseca. Zvezda nije odigrala nijednu utakmicu od 10.11. sto je vec 16 dana, jer cas igraju reprezentacije, cas pada kisa, cas duva vetar, a za sutra, koristicemo i molitve ako treba, samo da bude neizvesno u prvih deset minuta, a posle neka se ekipe raspucaju. ManCity vs Feyenoord over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,12 Ovde moze da ne bude golova, samo kao onda kada sam igrao da ce Juventus dati gol Empoliju, a utakmica zavrsila nista-nista, pa onda Juve da cetiri komada Interu u gostima. Ili kada sam igrao da ce Bayern dati vise od gola St. Pauliju, a utakmica zavrsila 1:0 a bolje mi je da se ni ne secam kada sam igrao da ce Aston Villa dati vise od gola Zrinjskom, a utakmica zavrsila rezultatom 1:0 u 90 plus 4-tom. Dakle, ovde nece biti golova, samo ako gradjani i holandjani budu igrali protiv mene, jer zele da me sruse.  Bayern daje gol Psg-u, kvota 1,10 Iako Bayern smatram svetim klubom, od mene ove sezone jos niste culi da se divim bavarcima. Ali zato golovi ... e to je vec druga stvar. Mene Bayern nicim nije impresionirao, jer osim Benfice kod kuce, nijednu utakmicu koju su trebali da dobiju, a da nije krs od tima u pitanju, nisu dobili. 1:1 kod kuce sa Leverkusenom, kada sam igrao over 2,5 gola, yebem li im majku, pa 0:1 protiv Aston Ville u gostima, pa potop od 1:4 od Barcellone, pa 3:3 sa Eintrachtom ... znaci jedno veliko nista sa iole jacim protivnicima. Ali, ova kvota od 1,10 da Bayern daje gol na utakmici ... ccccccc to stvarno ne znam kada moze da se vidi u ponudi.  Olimpija vs Larne, Conference League, jedinica, kvota 1,22 Ko se kladi na utakmicama Conference League, lige stvorene da gubitnici imaju gde da igraju, i da cetvrtak kladionicama ne bude prazan dan, taj bi stvarno morao da pokaze lekarsko uverenje da je zdrav. Ali, ovo je predlog kolege @nutrija koji od kada igra svetu Poslednju Sansu, nikada nije bio plasiran ispod treceg mesta na tabeli, a nasi administratori su skinuli takvom igracu pet pogodaka mesec dana pre kraja sezone, sto nikada necu zaboraviti niti oprostiti. Ovaj predlog igram samo da bih nervirao ceo Forum. Predlozi kolega @Fitoz @nuki01 @zmajo ili @fic neka svako odluci za sebe Yebi ga, kakav god da je ovaj kolega @Fitoz ipak je aktuelni pobednik svete Poslednje Sanse. Nema vise najbrzi internet na Forumu, ali ispunjava sve kriterijume da igra sa nama svetu Poslednju Sansu. Dovoljno je zao i bahat, nicega ga nije sramota, snalazi se deset puta bolje od kolege @unkdy pa ako vam se svidja njegov predlog da Barcellona pobedjuje bilo kojim rezultatom osim 1:0, uzmite ga. Kao sto sam vec sto puta napisao na ovom smesnom Forumu, nasi administratori i kolega @mesrine nece uci u prvu ligu u narednih sto godina, jer se svake godine pravo niotkuda uvek pojave neke kolege za koje uopste ne znas ko su i odakle su dosli. Ko su sada ovi @zmajo i @nuki01 ko je uopste cuo za njih, otkud oni na celu drugoligaskog blata? I tako svake godine se pojavi neko, a administratori i @mesrine nikada da dodju na red ... cccccc Ako verujete drugoligaskim igracima, uzmite over 2,5 kartona na mecu Hull vs Sheffield, ili sacekajte kolegu @zmajo Ne znam da li mi je draze sto smo kolegu @fic vratili, ili sto smo mu postavili predlog koji mu je (opet) po stoti put prosao u 100-om minutu utakmice, ali hajde da vidimo sta ce i on postaviti, pa neka svako izabere od ova cetiri predloga onaj za koji misli da je najrealniji. Dortmund vs Bayern, Bundesliga, over 2,5 gola (subota), kvota 1,35 Ova utakmica se igra u subotu, a ovde sam je postavio samo da imamo barem jedan pogodak iz sistema. Samo jos da dodam raspored svetog Bayerna. danas igraju sa Psg-om, pa za tri dana idu Dortmundu, pa za tri dana igraju kup utakmicu sa Leverkusenom, majko moja. I za kraj, samo jos da vam kazem, koje utakmice sam propustio ili izbegao, jer sam disciplinovan. Golovi na mecu Dinamo Zagreb vs Dortmund, pa dvojku na Atalantu protiv onog krsa od tima Young Boysa, pa dvojku na Milan i jedinicu na Leverkusen, koje ce odigrati ceo svet, pa Inter daje gol Leipzigu ... a gde su tek utakmice Euroleague .... Za kraj i da kazem da Atalanta nema poraz u zadnjih 11 utakmica, gde ima samo dva neresena ishoda i devet pobeda, od toga sest puta uzastopno, a idu onom krsu od tima Young Boysu.        
    • Pa neće me valjda i 4x zaredom prodati.. Četvrtak 20:30h Košarka, Euroliga  Partizan - Olympiacos - hendikep +10.5 (Partizan pobjeđuje ili ne gubi sa više od 10 poena) 1 (1.25) bet365 
    • 26.11. Nogomet/Man City vs Feyenoord/over 1,5 gol Citya/1,22, Boabet, bivši unibet  
    • Konferencijska liga Celje vs Jagiellonia,vise od 1,5 golova u utakmici,psk,koef.1,30
    • Utorak,26.11.2024.Liga prvaka Manchester City-Feyenrood 1 Ljudi moji,što je ovo?! Nekad se na pobjedu Cityja žurilo u 15:00 h; igrala se poluvremena;over 1.5 itd. Tek sad otvorio stranicu,pročitao sve i vidim ovo slobodno. Jedino ako me netko ne pretekne dok tipkam. Istina,izgubili su 5zaredom;ali crni niz mora jednom stati. Ako i uprskaju  jedina loša stvar je da ne dobivam bod. Nisu mi baš omiljena ekipa.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use