Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 sati, IzudinB said:

Nisam vlasnik foruma, smrtnik sam baš kao i svi. Sve što ovdje objavim i sam odigram, tako da je vjeruj i meni krivo kada promašim neku utakmicu. Iskreno da smo se mi sa foruma skupili i napravili ekipu uspjeli bi pobijediti ovog Essena, a kamoli Leverkusen koji igra u jednoj od najboljih liga na svijetu. Promašaj je veliki dio kladionice i moraš biti spreman na to. U posljednje vrijeme sam počeo izbacivati po 3-4 analize upravo zbog toga što mi je više vas reklo da pratim previše liga. Ovo je bila kup utakmica i u svakoj takvoj utakmici pozivam na oprez sa ulozima, s obzirom da je to kup i da treneri uvijek rotiraju sastave, pogotovo jer imaju veliki broj utkamica tijekom sezone pa je to prilika da se odmore zvijezde u timu kako bi bili spremniji za Bundesligu. Svakako mi je drago što je moja 'loša' analiza potaknula tebe na pisanje, volio bi vidjeti više tvojih analiza i rado bih ih ispratio. Zahvaljujem na kritici i pozdravljam nove rasprave za srijedu, idemo jako predobra je ponuda! :)

prije sat vremena, IronMaiden said:

ma sve je ok. svi grijesimo. da bilo ko moze pogadjati vecinu tipova onda klafionice ne bi ni postojale.Vise sam u reboltu pisao ali sa jasnom namjerom koja stoji i sada.Razlog je jer sam i sam bas iste gteske kao i ti pravio. previse tipova odvlaci ti paznji i fokus. skoncentrisi se na manji broj tipova i vidjet ces razliku. vjeruj mi. Nema sumnje u to da si kvalitetan tispter ali samo smanji broj tipova i za pisanje i igru i vidjet ces kako ce ti se isplatiti. Sretno. 

Jeste gledali Leverkusen!?? Ljudi 5 stativa pogodili ... Trebalo bit ladno 3:0...kup utakmica , zasto nemile pare uplacujete na to...pa se onda istresate na ljude tu... Wtf ?!

prije 5 minute, Ivan98 said:

Jeste gledali Leverkusen!?? Ljudi 5 stativa pogodili ... Trebalo bit ladno 3:0...kup utakmica , zasto nemile pare uplacujete na to...pa se onda istresate na ljude tu... Wtf ?!

Da, užas. I onda poveli u produžetku da bi nakon toga primili dva gola. Ne znam je li itko nakon što je Leverkusen poveo stavili i jedan € na to da će izgubiti u produžetku, koeficijent je sigurno bio astronomski. 

Nisu tu njemci završili, i Dortmund je uspio prokockati 2:0 i to kako. U nadoknadi su dali gol za 3:1 ali je u akciji prije VAR vidio kazneni udarac pa je 3:1 postalo 2:1 a nakon izvedenog penala imali smo i 2:2...

Podsjećam da je i Bayern ispao na spektakularan način a danas je Njemački kup opet na rasporedu :D

prije 1 minutu, Goksim said:

Da, užas. I onda poveli u produžetku da bi nakon toga primili dva gola. Ne znam je li itko nakon što je Leverkusen poveo stavili i jedan € na to da će izgubiti u produžetku, koeficijent je sigurno bio astronomski. 

Nisu tu njemci završili, i Dortmund je uspio prokockati 2:0 i to kako. U nadoknadi su dali gol za 3:1 ali je u akciji prije VAR vidio kazneni udarac pa je 3:1 postalo 2:1 a nakon izvedenog penala imali smo i 2:2...

Podsjećam da je i Bayern ispao na spektakularan način a danas je Njemački kup opet na rasporedu :D

Bailey jednom prilikom puca i nogom iskopa komad travnjaka 20cm promjera ?teren isto boze sacuvaj ....

Kolko puta se pisalo o kup utakmicama i nikako nauciti...

Bolje da se singlira 4 X-a ,Jučer bi ubili pare hahah

prije 10 minute, Ivan98 said:

Bailey jednom prilikom puca i nogom iskopa komad travnjaka 20cm promjera ?teren isto boze sacuvaj ....

Kolko puta se pisalo o kup utakmicama i nikako nauciti...

Bolje da se singlira 4 X-a ,Jučer bi ubili pare hahah

I opet cu odigrat danas wolsburg nema veze sto je kup, pa ovo je ogromna prilika svima da osvoje kad nema bayerna

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use