Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

VtPTO1x.jpgbFp19GR.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

54dns7q.jpggKrnCJu.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.2. u 21:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

OSIJEK - SLAVEN

DINAMO - LOKOMOTIVA

Malo sam se zaletio i pozurio i uzeo sam pobjedu Osijeka koja mi se cinila logicna ali sada primjetim porast koeficijenta na Osijek. Sta je razlog? Ova druga tekme ne znam koliko se isplati igrati za koeficijent 1.25. Dinamo je zadnju kiksao a protiv Lokomotive takodje ima par kikseva u zadnjim medjusibnim duelima. No pobjeda Dinama ne bi trebala ovaj put doci u znak pitanja. Tako da pobjede Osijeka i Dinama daju koeficijent skoro 2.00 pa me zanima imate li vi informacija o utakmicama? Narocito za Osijek jer kvota na njih raste.

HATAYSPOR - FENERBAHCE

GALATASARAY - ISTANBUL

Slicno kso i u hrvatskoj ligi, Galatasaray i Fenerbahce se bore za naslov sa Besiktasom. Standardna prica. Fener igra ranije u gostima u 14.00  a Galatasaray kasnihe u 17.00 u malom gradskom derbiju. Galata vec postaje public bet zbog lose forme i izostanaka kod Istanvula ali treba mozda biti oprezan i vidjeti prvo sastave jer ni Galata ne raspolaze sa bas dobrim kadrom. No za ovu kvotu je dobar bet i sve izned 1.60 je odlicno jer je Istanbul bas los. Sto se tice Fenera, u odlicnoj su formi samo ovdje igraju protiv dobre ekipe jer Hatayspor je takodhe u vrhu. Ne mogu biti pametan bas puno ali mislim da ce ovo Fener rutinski da dobike. Ne znam da li ce biti otvorena tekma i golijada ili pak teska i cvrsta pobjeda Fenera. Mozda najbolje u singlu odigrati da Fener dobija sa samo jednim golom prednosti jer mi je to bolje nego kvota na cistu pobjedu.

Nogomet Prijateljska utakmica
14:30 Levski - Sarajevo 1 - 2,70 formula

Levski igra zavrsnu utakmicu svojih priprema u Umagu i ako je suditi po istim, u nastavku prvenstva Bugarske mogli bi gledati nesto bolje rezultate. U prvom dijelu sezone stvarno su katastrofa, neka sredina tabele, ali eto nesto su mijenali sad tokom priprema i prelaznog perioda.Na pripremama su igrali protiv Domzale i poceli porazom 2:1, a onda su dobili Podbeskidzie 1:0, Koper 2:1 i Olimpiju 1:0. Sto se tice danasnjeg meca, trener Slavisa Stojanovic vjerovatno nece racunati na Stivan Petkov (F) dok je Ilya Yurkov (F) propustio trening pred ovu utakmicu. 

Sarajevo na pripreme dolazi kao lider Premier lige BiH, dakle u potpuno drugom ozracju sto se tice prvenstva od danasnjeg protivnika. Ekipa će u Umagu boraviti od 28. januara do 9. februara gdje će odigrati ukupno tri prijateljske utakmice. Prvu su vec izgubili od momcadi  Domžale sa 4:1, dok ce posle ove danasnje jos odgrati mec sa Triglavom za 6 dana. Moje je misljenje da ce se Sarajevo, hajmo reci rezultatski, bazirati na tu utakmicu ako vec hoce neku pobjedu.Ima problema trener Marinovic, obzirom da mu je skoro otisao ponajbolji igrac momcadi Amar Rahmanovic (F) u Konyaspor. On je otisao a ovi postojeci napadaci Fanimo, Ahmetovic, Islamovic, svi redom odsutni zbog povreda i sigurno ne igraju. 

Po meni za ovu kvotu vrijedi probati pobjedu Levskog, koji bi za kraj priprema upisao pobjedu, dok Sarajevo sa druge strane tek se adapritralo na uslove u Umagu, a zbog tih problema u napadu, usudio bi se tipovati na pobjedu Levskog.

Almeria - Sevilla 2 (1.50) bet365

Utakmica četvrtfinala španjolskog kupa Kralja u kojoj će Almeria odmjeriti snage sa Sevillom. Ekipa iz La Lige je veliki favorit u ovoj utakmici, ali drugoligaša koji će ih ugostiti ne smiju olako shvatiti. Almeria ima izvanrednu sezonu i u dobrom su položaju da zarade promociju u viši rang, a sada imaju priliku da se kvalificiraju za polufinale nakon što su ostvarili četiri pobjede u ovom kupu do sada.

Sevilla u ovaj susret ulazi na poleđini odličlne forme, nakon što su izgubili samo jednu utakmicu u svim natjecanjima od prosinca 2020. godine. U tom je razdoblju odigrano 15 utakmica, a ekipa Julena Lopeteguija ostvarila je 12 pobjeda uz dva remija i jedina momčad koja ih je pobijedila u tom periodu je Atletico Madrid. Ipak, kladionice su davale velike kvote na Sevillu, čak 1.70 je bila na početku, a sada je već pala na 1.50 i sigurno će još pasti prije utakmice.

Iako je Almeria obrambeno čvrsta ekipa, vjerujem da Lopeteguijeva ekipa ima sve št je potrebno da ostvari pobjedu u ovom susretu, a sudeći prema izgledima, pobjeda u gostima po ovom koeficijentu mi se čini predobra da se ne bi odigrala. Acuna, Escudero i Rodriguez su van terena za goste, dok je Vaclik pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_65.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Essen - Bayern Leverkusen 2 + više od 1.5 gola na utakmici (1.33) bet365

Essen je momčad koja igra u četvrtom nivou njemačkog nogometa, dok je Leverkusen jedna od najboljih ekipa u Bundesligi i vječni su kandidati za mjesta koja vode u Ligu prvaka. U ovom trenutku se ekipa Petera Bosza nalazi na petoj poziciji u Bundesligi i glavni cilj im je mjesto među prva četiri tima. Činjenica da su prvaci Njemačke Bayern Munchen izbačeni iz ovog natjecanja, daje veliku nadu timovima koji su još u konkurenciji. Pored toga Leverkusen protiv ovog tima ima savršen rekord u međusobnim susretima. Svakako očekujem besprijekoran nastup Leverkusena i prolazak u četvrtfinale. Ipak, što god budete igrali na ovaj susret budite oprezni sa ulozima, s obzirom da Leverkusenu nedostaje osam igrača. Amiri, Arias, Bailey, Baumgartlinger, Bender, Paulinho, Tah i Weiser su van terena za goste, dok su Bender i Diaby pod upitnikom. Domaćini će biti samo bez Pronicheva i Sauerlanda. Očekujem pobjedu gosta i više od jednog gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_66.jpg

(Koeficijenti 2.2. u 10:55 CET) 

Bournemouth - Sheff Wed 1 (1.44) bet365

Tri uzastopna poraza u Championshipu produžila su niz bez pobjede na četiri uzastopne utakmice za Bournemouth. Ipak se domaćin nalazi na 6. poziciji na tabeli i još tri boda bi im pomogla da za sada ostanu u zoni koja vodi u doigravanja za promociju u veću ligu. U ovaj susret ulaze nakon što su pretrpjeli poraz na gostovanju protiv Readinga (3-1).

Sheffield Wednesday je pri dnu tabele. Njihov nedavni niz bez poraza dao im je nadu za bolje sutra, ali su ponovo poraženi u posljednjem susretu u gostima protiv Coventryja (2-0). Gosti su izgubili samo jednu od posljednjih pet susreta u svom rasporedu.

Dva od posljednja tri poraza Bournemoutha došla su protiv momčadi koje se nalaze ispod njih na tabeli. Niz bez pobjeda domaćinu stvara nove probleme, međutim, oni imaju 23 boda prednosti ispred gostujuće ekipe, što im daje blagu prednost pred ovaj susret.

Osim toga, Bournemouth igra prilično dobro na domaćem terenu, gdje imaju samo dva poraza u posljednjih 12 susreta ove sezone. Sheffield Wednesday je u posljednjih pet utakmica ostvario tri pobjede, remi i poraz. Gostujuća momčad je pobijedila sve tri utakmice na domaćem terenu. Njihova forma u gostima je katastrofalna sa četiri poraza u posljednjih pet susreta, te čak osam poraza u 12 odigranih utakmica u gostima. 

Dawson i Iorfa nedostaju za goste, dok im je van Aken pod upiznikom. Ne zaboravite da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Bournemouth povede sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_67.jpg

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Stipić: Osijek igra tvrdo, lukavo i pod svaku cijenu na rezultat. Ne zanima ih dojam

NOGOMETAŠI Slaven Belupa u utorak od 16 sati u Gradskom vrtu gostuju kod Osijeka u 19. kolu Prve HNL.

Ovaj susret Koprivničanima dolazi nakon pobjede na domaćem terenu protiv Varaždina 2:0. Strijelci za Slaven su u tom susretu bili Nemanja Glavčić i Törles Knöll.

"Slaven počinje stvarati jake pojedince"

"U prvom momentu nakon utakmice smo osjetili olakšanje i bili puni dopamina, ali nismo bili iznenađeni rezultatom i pobjedom. To je plod našeg zajedničkog rada. Polako, ali sigurno slažemo kockice. Ostvarujemo solidne rezultate i ekipa počinje izbacivati i stvarati jake pojedince. Kada se dečki iz spoznaje svoje kvalitete još više opuste za očekivati je da se klupko još bolje zakotrlja", rekao je trener Slavena Tomislav Stipić.

Njegova momčad je trenutno peta na ljestvici s 20 bodova, dok su Osječani na diobi prvog mjesta s 39. U prva dva susreta ovih momčadi u aktualnoj sezoni Osijek je slavio u gostima, dok je susret u Gradskom vrtu završio bez pobjednika.

"Osijek je jako opasan iz prekida"

"Osijek je jedna ambiciozna organizacija koja kreira novi poredak moći u hrvatskom nogometu. Ekipa igra tvrdo, lukavo i pod svaku cijenu na rezultat. Ne zanima ih ocjena dojma. Statistika govori da postižu malo golova iz igre, ali su zato jako opasni i uspješni iz kaznenih udaraca, kornera i slobodnih udaraca", rekao je Stipić, čija je momčad posljednji susret odigrala u petak pa se nameće pitanje koliko je umorna.

"Kakav umor?! Idemo se opet igrati i uživati, ali ovaj put u Osijeku. Moja ekipa je tim koji ima sposobnost pobijediti Osijek. Nadam se da će magija ovih riječi inspirirati moju ekipu", zaključio je Stipić.

Izvor: index.hr

Osijek - Slaven Belupo 1 (1.66) bet365

Dinamo i Osijek imaju isti broj bodova nakon 18 odigranih kola. Danas će se boriti za prvu poziciju, gdje se očekuju pobjede od oba tima. Osijek ima nešto težu utakmicu protiv petoplasiranog Slavena, ali mislim da bi trebali ostvariti pobjedu, s obzirom da imaju najbolju obranu u ligi.

Screenshot_70.jpg

Izvor: bet365

Dugo nismo gledali ovakvu borbu za prvu poziciju u 1. HNL, bit će vrlo zanimljivo. Osijek je također najbolja ekipa na domaćem terenu ove sezone, čak su bolji i od Dinama na svom terenu, gdje imaju samo jedan poraz uz gol razliku 13:4. Osijek je ostvario sedam pobjeda u devet susreta na ovom stadionu. Očekujem pobjedu i Osijeka i Dinama. Sretno!

Screenshot_69.jpg

DIREKTNI LINK!

(Koeficijenti 2.2. u 12:24 CET) 

prije 3 sati, IronMaiden said:

OSIJEK - SLAVEN

DINAMO - LOKOMOTIVA

Malo sam se zaletio i pozurio i uzeo sam pobjedu Osijeka koja mi se cinila logicna ali sada primjetim porast koeficijenta na Osijek. Sta je razlog? Ova druga tekme ne znam koliko se isplati igrati za koeficijent 1.25. Dinamo je zadnju kiksao a protiv Lokomotive takodje ima par kikseva u zadnjim medjusibnim duelima. No pobjeda Dinama ne bi trebala ovaj put doci u znak pitanja. Tako da pobjede Osijeka i Dinama daju koeficijent skoro 2.00 pa me zanima imate li vi informacija o utakmicama? Narocito za Osijek jer kvota na njih raste.

HATAYSPOR - FENERBAHCE

GALATASARAY - ISTANBUL

Slicno kso i u hrvatskoj ligi, Galatasaray i Fenerbahce se bore za naslov sa Besiktasom. Standardna prica. Fener igra ranije u gostima u 14.00  a Galatasaray kasnihe u 17.00 u malom gradskom derbiju. Galata vec postaje public bet zbog lose forme i izostanaka kod Istanvula ali treba mozda biti oprezan i vidjeti prvo sastave jer ni Galata ne raspolaze sa bas dobrim kadrom. No za ovu kvotu je dobar bet i sve izned 1.60 je odlicno jer je Istanbul bas los. Sto se tice Fenera, u odlicnoj su formi samo ovdje igraju protiv dobre ekipe jer Hatayspor je takodhe u vrhu. Ne mogu biti pametan bas puno ali mislim da ce ovo Fener rutinski da dobike. Ne znam da li ce biti otvorena tekma i golijada ili pak teska i cvrsta pobjeda Fenera. Mozda najbolje u singlu odigrati da Fener dobija sa samo jednim golom prednosti jer mi je to bolje nego kvota na cistu pobjedu.

Pa nije Galatasaray baš u tako lošoj formi što se tice utakmica doma. U zadnjih 7 utakmica doma imaju 2 remija i 5 dobivenih plus što su zadnje dvije tekme dobili 6:0 i 6:1

prije 2 sati, fran said:

Pa nije Galatasaray baš u tako lošoj formi što se tice utakmica doma. U zadnjih 7 utakmica doma imaju 2 remija i 5 dobivenih plus što su zadnje dvije tekme dobili 6:0 i 6:1

prije 6 sati, IronMaiden said:

OSIJEK - SLAVEN

DINAMO - LOKOMOTIVA

HATAYSPOR - FENERBAHCE

GALATASARAY - ISTANBUL

Nema miereza i jurcevica zato mozda raste koef. 

prije 11 sati, IzudinB said:

Essen - Bayern Leverkusen 2 + više od 1.5 gola na utakmici (1.33) bet365 online kladionica">bet365

Essen je momčad koja igra u četvrtom nivou njemačkog nogometa, dok je Leverkusen jedna od najboljih ekipa u Bundesligi i vječni su kandidati za mjesta koja vode u Ligu prvaka. U ovom trenutku se ekipa Petera Bosza nalazi na petoj poziciji u Bundesligi i glavni cilj im je mjesto među prva četiri tima. Činjenica da su prvaci Njemačke Bayern Munchen izbačeni iz ovog natjecanja, daje veliku nadu timovima koji su još u konkurenciji. Pored toga Leverkusen protiv ovog tima ima savršen rekord u međusobnim susretima. Svakako očekujem besprijekoran nastup Leverkusena i prolazak u četvrtfinale. Ipak, što god budete igrali na ovaj susret budite oprezni sa ulozima, s obzirom da Leverkusenu nedostaje osam igrača. Amiri, Arias, Bailey, Baumgartlinger, Bender, Paulinho, Tah i Weiser su van terena za goste, dok su Bender i Diaby pod upitnikom. Domaćini će biti samo bez Pronicheva i Sauerlanda. Očekujem pobjedu gosta i više od jednog gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_66.jpg

(Koeficijenti 2.2. u 10:55 CET) 

izvini vlasnik si foruma il ko zna sta vec al ovo najbolje pokazuje da nemas pojma o ovome. Ne vidim sta je poenta izbaciti svaki dan 5+ ovako losih i rutinskih i bezvrijednih analiza. Pratim te vec dugo al stvarno ti neko mora ovo otvoreno reci. Skocentrisi se na 2-3 para dnevmo. Pa nisi sveznadar. Igras sve moguce mrtve zicete. Cisto samoubistvo. 

prije 5 minute, IronMaiden said:

izvini vlasnik si foruma il ko zna sta vec al ovo najbolje pokazuje da nemas pojma o ovome. Ne vidim sta je poenta izbaciti svaki dan 5+ ovakvo losih i rutinskih i bezvrijednih analiza. Pratim te vec dugo al stvarno ti neko mora ovo otvoreno reci. Skocentrisi se na 2-3 para sldnevmo. Pa nisi sveznadar. Igras sve moguce mrtve zicete. Cisto samoubistvo. 

Ja se ne bi slozio s tobom, nekad je ima sve pogođeno, nekad se desi los dan, realno je odigrao to sto ovi ne mogu dobit essena neznam sta da kazem

prije 27 minute, IronMaiden said:

Pratim te vec dugo al stvarno ti neko mora ovo otvoreno reci. Skocentrisi se na 2-3 para dnevmo

Svako sam sebi bira na koji način će igrati,pa ti od njegovih 5 izaberi 2-3 ili nemoj,to je na tebi,da ti se ne svidja kako igra i šta piše nebi ga pratio dugo vremena,čovjek koji je jedini stalno aktivan i piše za razliku od mnogih drugih,treba bit što više analiza pa makar i zicera a svako će na kraju sam od sebe odlučiti šta igrati,naravno da bi bilo najbolje da svi sve pogode ali mora biti i dobrih i loših dana

prije 23 minute, tihi372 said:

Svako sam sebi bira na koji način će igrati,pa ti od njegovih 5 izaberi 2-3 ili nemoj,to je na tebi,da ti se ne svidja kako igra i šta piše nebi ga pratio dugo vremena,čovjek koji je jedini stalno aktivan i piše za razliku od mnogih drugih,treba bit što više analiza pa makar i zicera a svako će na kraju sam od sebe odlučiti šta igrati,naravno da bi bilo najbolje da svi sve pogode ali mora biti i dobrih i loših dana

Sve je to dio kladionice. Idemo dalje ?

prije 10 sati, IronMaiden said:

izvini vlasnik si foruma il ko zna sta vec al ovo najbolje pokazuje da nemas pojma o ovome. Ne vidim sta je poenta izbaciti svaki dan 5+ ovako losih i rutinskih i bezvrijednih analiza. Pratim te vec dugo al stvarno ti neko mora ovo otvoreno reci. Skocentrisi se na 2-3 para dnevmo. Pa nisi sveznadar. Igras sve moguce mrtve zicete. Cisto samoubistvo. 

Nisam vlasnik foruma, smrtnik sam baš kao i svi. Sve što ovdje objavim i sam odigram, tako da je vjeruj i meni krivo kada promašim neku utakmicu. Iskreno da smo se mi sa foruma skupili i napravili ekipu uspjeli bi pobijediti ovog Essena, a kamoli Leverkusen koji igra u jednoj od najboljih liga na svijetu. Promašaj je veliki dio kladionice i moraš biti spreman na to. U posljednje vrijeme sam počeo izbacivati po 3-4 analize upravo zbog toga što mi je više vas reklo da pratim previše liga. Ovo je bila kup utakmica i u svakoj takvoj utakmici pozivam na oprez sa ulozima, s obzirom da je to kup i da treneri uvijek rotiraju sastave, pogotovo jer imaju veliki broj utkamica tijekom sezone pa je to prilika da se odmore zvijezde u timu kako bi bili spremniji za Bundesligu. Svakako mi je drago što je moja 'loša' analiza potaknula tebe na pisanje, volio bi vidjeti više tvojih analiza i rado bih ih ispratio. Zahvaljujem na kritici i pozdravljam nove rasprave za srijedu, idemo jako predobra je ponuda! :)

ma sve je ok. svi grijesimo. da bilo ko moze pogadjati vecinu tipova onda klafionice ne bi ni postojale.Vise sam u reboltu pisao ali sa jasnom namjerom koja stoji i sada.Razlog je jer sam i sam bas iste gteske kao i ti pravio. previse tipova odvlaci ti paznji i fokus. skoncentrisi se na manji broj tipova i vidjet ces razliku. vjeruj mi. Nema sumnje u to da si kvalitetan tispter ali samo smanji broj tipova i za pisanje i igru i vidjet ces kako ce ti se isplatiti. Sretno. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use