Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 1.2.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

GYwlo0V.jpgC5IwvbI.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 1.2. u 0:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Parma perm - Khimki 2    

Svejstan sam igre I trenutne situacije u Khimkiju,njihovom ocajnom nizu koji je jako dug. Ekipa je  I puna jako dobrih poentera koji ocigledno ne mogu vise da narade za Shveda koliko ovaj moze da uzme suteva. Problemi su naravno dosta dublji od povreda nekoliko igraca te jedan se oporavi ,zadesi povreda drugog,neko ode zbog nezadovoljstva oko minutaze,trener je naravno promjenjen usred losih rezultara. Ali koliko god da su losi kvota 2.10 protiv gore navedenog protivnika mora se uzeti. Naprosto ako ne igraju protiv cska,zenita,lokomotive,ili unic kazan,favoriti su veliki protiv bilo kojeg drugog kluba. Mislim da je ovo veijedno pokusati u sutrasnjoj me bas izdasnoj ponudi.

Watford - QPR 1 (1.75) bet365

Watford se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tabeli, a tijekom cijele sezone su kandidati za sami vrh. Oni su također nedavno ispali iz Premier lige, te su kao takvi mnogo iskusniji od ostalih timova u Championshipu. Trenutno imaju tri boda manje od drugoplasiranog Swanseaja, a izgleda da Swansea neće odustati od svog cilja da završi među prva dva tima ove sezone. Domaćinima zato ne preostaje ništa drugo nego da se nastave boriti do kraja kako bi se plasirali u doigravanje ili osigurali izravnu promociju natrag u Premier ligu.

U međuvremenu je QPR jedna od najslabijih momčad u natjecanju, a smješteni su samo četiri boda iznad zone ispadanja. Također su pobijedili samo šest utakmica tijekom cijele sezone, a u gostima su se mučili gotovo cijelu sezonu. Watford ovdje također ima sjajan rekord protiv ovog protivnika tijekom posljednjih godina. Zbog toga očekujem pobjedu domaćina.

Munozova ekipa je u nizu od četiri utakmice bez poraza, dok su tri od te četiri bile pobjede. Na domaćem terenu su bez poraza u 13 od posljednjih 14 nastupa, a da su pritom pobijedili 11 susreta.

Na drugoj strani su gosti bez pobjede u 11 od prethodnih 13 susreta, dok je tako također bilo u 16 od posljednjih 19 gostovanja. Budite oprezni Watford je bez Dele-Bashirua, Fostera, Kabasele, Perice, QUine i Successa. Murray je pod upitnikom. Na drugoj strani nema Amosa, Owensa i Wallacea.

P.S Ne zaboravite na to da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako Watford povede sa dva gola razlike. Sretno!

Screenshot_55.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Porto - Rio Ave 1 (1.36) bet365

Porto se nalazi na drugoj poziciji na tabeli Primeira lige i do sada su postigli najveći broj golova. Oni također vode tešku potjeru za Sportingom za naslov, a u ovom trenutku imaju četiri boda manje od njih. Oni su također bili fenomenalni na domaćem terenu tijekom cijele ove sezone i rijetko su gubili utakmice gotovo cijelu proteklu godinu.

U međuvremenu je Rio Ave jedna od najslabijih momčadi u ligi. Pobijedili su samo tri puta u sezoni 2020/21. Samo Belenenses ima manje postignutih golova od njih ove sezone. Oni su također loša momčad u gostima u posljednjih nekoliko mjeseci i što je najvažnije imaju katastrofalan međusobni omjer protiv Porta tijekom posljednjih godina. Prema svemu sudeći ovdje možemo očekivati pobjedu domaćina.

Porto je pobijedio u 15 od prethodnih 19 utakmica, dok su postigli dva ili više golova u 10 od posljednjih 13 susreta. Također su pobijedili 16 od posljednjih 19 nastupa na domaćem terenu.

S druge strane, njihov današnji protivnik je bez pobjede u osam od posljednjih deset susreta, dok su izgubili tri od prethodna četiri gostovanja. Svakako pozivam na oprez sa ulozima na današnje utakmice, s obzirom da je ponedjeljak i da nas sutra očekuje dobra ponuda u Premier ligi i 1. HNL. A pored toga Porto također ima dosta izostanaka, gdje će biti bez čak sedam igrača koji će sigurno biti van terena. To su Baro, Evanilson, Luis Diaz, Mbaye, Nanu, Otavio i Sergio Oliviera. Corona, Manafa i Marcano su pod upitnikom. Junio i Pereira su van terena za goste. Sretno! 

Screenshot_56.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 1.2. u 9:22 CET) 

Cska danas ide na gostovanje bez Milutinova kojega neće biti do kraja sezone radi ozljede ramena,uz to fali James radi svađe sa trenerom i suigračima.Poljaci su ove godine dobra ekipa te ne očekujem razbijanje Rusa uz to su umorni od dvije jake utakmice Eurolige a nova već slijedi ovaj tjedan te ako budu vodili će odmarati glave igrače.

Kimki danas dolazi bez Timme, Shveda,Bookera, Mickeya i Jovića.Domacini nisu bog zna kakva ekipa ali ocekujem pobjedu jer kao i Cska i Kimki je imao dvostruki program prosli tjedan te sa skraćenom rotacijom teško mogu do pobjede danas.

Igosi su imali dovoljno odmora od zadnje utakmice dok Split igra nakon niti 24 sata.Jučer su igrali produžetak sa Zabokom te su bez Đokovića ( out do kraja sezone) i sada Mesićeka,doveden je Babić ali će se pridružiti ekipi tek kad se ona vrati u Split.Igosi jure F4 aba lige te očekujem pobjedu jer ekipa igra sjajno pod vodstvom Bajiča.

Zvezda je isto imala dvostruki program u euroligi te su jako umorni,uz to sve svađa trenera i O brayanta te sam mišljenja da će dobiti danas ali ne tako lako,inače po tradiciji su ovo teški mečevi.

Sretno tko prati.

Screenshot_1.png

Samo da skrenem pažnju da se danas igra jedan od najvećihh portugalskih derbija Sporting Lisabon - Benfica. Običn oove utakmice obiluju kartonima a bet365 je iste stavio u ponudu. Granica je 6,5 ali se sa betbuilderom ista može smanjiti i na 4,5 ili 5,5 što može biti razmatrano za neki jači ulog...

Utakmica se igra u kasnom večernjem terminu što također ide na ruku jer obično gledamo utakmice sa više kartona u večernjim susretima (više nego onima koji se igraju u 12:30 u nekim drugim ligama...)

2021-02-01 11_11_15-bet365 - Online Sports Betting.png

(Koeficijenti 1.2. u 11:12 CET) 

Također, zanimljivo za spomenuti danas se opet igra susret CSKA i Podravke u rukometu nakon što su igrali jučer međusobno. U tom susretu CSKA je slavila 30:26 a i danas pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, dapaće, lako moguće da bude i puno uvjerljivija. 

Rukometašice Podravka Vegete danas su odigrale prvu od dvije zakazane utakmice s CSKA Moskvom, na gostujućem terenu i u tijesnoj borbi utakmicu izgubile u zadnjih sedam minuta susreta u kojem su bile dominantnija ekipa na terenu, rezultatom 30:26, poluvrijeme 18:16.

Hrabro su krenule u utakmicu Podravkašice, s dobro postavljenom obranom, ali u prvim minutama uspio se domaćin malo odvojiti. U sedmoj minuti Ruskinje su na 6:3. Nastavila je naša ekipa smirenim ritmom i dalje kroz utakmicu, strpljvo do jedanaeste minute kada je Dumanska obranila ključnu loptu, a Mugoša sjajno poentirala za samo gol zaostatka. Dolaze Saračevićeve odabranice i do izjednačenja i to u 20. minuti, a kako se čini ekipa je svoju smirenost odlučila održati do kraja poluvremena, gdje je u zadnjoj sekundi Mugoša sjajno poentirala za 18:16. To je ujedno bio i njezin četvrti pogodak čime su ona i Dejana Milosavljević bile najbolji strijelci prvog poluvremena.

U petoj minuti drugog poluvremena Podravka Vegeta ponovno dolazi do izjednačenja, rezultat je 19:19. Franušić pogađa za vodstvo Podravke u 37. minuti, a razlog je to za uzbunu u redovima ruskih protivnica pa su iskoristili svoju minutu odmora. Napeto je i u nastavku utakmice dosta jurišanja i izgubljenih lopti. Lijepo se je probila Franušić kroz rusku obranu, ali nije uspjela iz nezgodne pozicije odvesti ekipu na +2. Međutim, dobra realizacija u nastavku drži ekipu u utrci za pobjedu koju toliko priželjkuju nakon dugo vremena. Na vratima je Ećimović, 44. je minuta i Carlos izvana zabija za novo vodstvo 23:22.

Može se reći kako su u drugom poluvremenu ritam nametnule Podravkašice pa je domaća ekipa kontinuirano sustizala rezultat. Na sredini poluvremena domaća ekipa ima napad za vodstvo no nisu ga uspjele iskoristiti. Podravka nakon toga ne zabija taj bitan pogodak i CSKA je u vodstvu, prvi puta od početka drugog poluvremena. Uspijevaju se odvojiti na +2, no Lamprini zabija nakon isključenja Carlos i Podravka Vegeta ponovno puše za vrat protivnicama. Milosavljević nesretno s bijele crte ne uspijeva zabiti i izmiče izjednačenje uz raspoloženu vratarku ruskih protivnica, koja ih je u drugom dijelu drugog poluvremena i vratila u borbu za pobjedu. Čvrsto i borbeno i u zadnjim minutama susreta, kada se domaća ekipa ponovno odvojila na +2, a ozlijeđena Carlos ne uspijeva smanjiti zaostatak minutu i pol prije kraja i Moskva je na +3. Podravku ostavljaju bez pogotka i poentiraju za vodstvo 30:26, ujedno i najveće u cijeloj utakmici.

Nakon utakmice svoj komentar dala je Magdalena Ećimović.

U prvim minutama loše smo ušli u utakmicu, ali kako je utakmica tekla dalje rasli smo i nismo im dozvoljavali da se odvoje. Ponosna sam na cure jer smo se borili do zadnje minute. Ponovno nam je nedostajalo malo sreće i iskustva , ali mi se nismo predavale. Sutra nas čeka nova utakmica, nova borba i spremne smo, bez obzira na poraz dati sve od sebe – rekla je Magdalena Ećimović. 

Sutra u 17 sati na rasporedu je još jedan susret s ruskom ekipom. Vjerujemo da će cure ponovno dati od sebe, a u današnjem su susretu pokazale karakter, borbenost i spremnost na dobar timski posao. Možda baš sutra uspiju doći do pobjede koju nakon tri tijesne utakmice zaredom uistinu i zaslužuju. Gledati ih i bodriti možete na 2.programu Arena Sport televizije.

prije 10 sati, Nihad26celebic said:

Parma perm - Khimki 2    

Svejstan sam igre I trenutne situacije u Khimkiju,njihovom ocajnom nizu koji je jako dug. Ekipa je  I puna jako dobrih poentera koji ocigledno ne mogu vise da narade za Shveda koliko ovaj moze da uzme suteva. Problemi su naravno dosta dublji od povreda nekoliko igraca te jedan se oporavi ,zadesi povreda drugog,neko ode zbog nezadovoljstva oko minutaze,trener je naravno promjenjen usred losih rezultara. Ali koliko god da su losi kvota 2.10 protiv gore navedenog protivnika mora se uzeti. Naprosto ako ne igraju protiv cska,zenita,lokomotive,ili unic kazan,favoriti su veliki protiv bilo kojeg drugog kluba. Mislim da je ovo veijedno pokusati u sutrasnjoj me bas izdasnoj ponudi.

Nisu baš favoriti to i sam koeficijent govori,koji je u porastu u večini kladionica,pokušavao sam naći neke informacije zašto je koeficijent baš toliki na khimiki,našao sam jedino da je upitan shved

prije 7 sati, Goksim said:

Samo da skrenem pažnju da se danas igra jedan od najvećihh portugalskih derbija Sporting Lisabon - Benfica. Običn oove utakmice obiluju kartonima a bet365 online kladionica" rel="">bet365 je iste stavio u ponudu. Granica je 6,5 ali se sa betbuilderom ista može smanjiti i na 4,5 ili 5,5 što može biti razmatrano za neki jači ulog...

Utakmica se igra u kasnom večernjem terminu što također ide na ruku jer obično gledamo utakmice sa više kartona u večernjim susretima (više nego onima koji se igraju u 12:30 u nekim drugim ligama...)

Soares sudi, to je odlicno. Ovaj je i moj pick za danas i jedini.

prije 6 sati, tihi372 said:

Nisu baš favoriti to i sam koeficijent govori,koji je u porastu u večini kladionica,pokušavao sam naći neke informacije zašto je koeficijent baš toliki na khimiki,našao sam jedino da je upitan shved

Da , nedostajalo I'm je nekoliko igraca ali eto opet kod gostiju nije bas ocajan bio lineup. Bio je jovic,Bertans,McCollum ,Mickey.  Mislim da su je cak I hladno dobili (jeste da je krajnji resultat  bio 3 razlike) ali prije kraja zadnje cetvrtine imali si finih 9-10 razlike.  Vjerovatno su se opsutili u zadnjoj cetvrtini ali su imali kontrolu nad utakmicom ma da kao sto gore reko rezultat krajnji nije komotan,ma da kakva prednost mora biti da bi khimkiju garantovali pobjedu. Znali su ispustit + 17,18 razlike.Ugl mislim da bi skoro uvijek u istim stastavu protiv ovakvih ekipa odnosili pobjedu (skoro uvijek) nekad teze nekad lakse.  Nista ne govorim za tvoju prognozu svidjala mi se kad si napisao sve vezano za dvomec , moglo he naravno otici I na tvoju strani,naravno sport je u pitanju.  Poz

prije 7 sati, Goksim said:

Također, zanimljivo za spomenuti danas se opet igra susret CSKA i Podravke u rukometu nakon što su igrali jučer međusobno. U tom susretu CSKA je slavila 30:26 a i danas pobjeda ne bi trebala doći u pitanje, dapaće, lako moguće da bude i puno uvjerljivija. 

36:20 FT
Hendikep je bio samo -6,5 ;)

prije sat vremena, Nihad26celebic said:

Da , nedostajalo I'm je nekoliko igraca ali eto opet kod gostiju nije bas ocajan bio lineup. Bio je jovic,Bertans,McCollum ,Mickey.  Mislim da su je cak I hladno dobili (jeste da je krajnji resultat  bio 3 razlike) ali prije kraja zadnje cetvrtine imali si finih 9-10 razlike.  Vjerovatno su se opsutili u zadnjoj cetvrtini ali su imali kontrolu nad utakmicom ma da kao sto gore reko rezultat krajnji nije komotan,ma da kakva prednost mora biti da bi khimkiju garantovali pobjedu. Znali su ispustit + 17,18 razlike.Ugl mislim da bi skoro uvijek u istim stastavu protiv ovakvih ekipa odnosili pobjedu (skoro uvijek) nekad teze nekad lakse.  Nista ne govorim za tvoju prognozu svidjala mi se kad si napisao sve vezano za dvomec , moglo he naravno otici I na tvoju strani,naravno sport je u pitanju.  Poz

Ja sam ih ipak preskočio jel je dosta rastao koeficijent na dvojku

prije 20 sati, Goksim said:

Samo da skrenem pažnju da se danas igra jedan od najvećihh portugalskih derbija Sporting Lisabon - Benfica. Običn oove utakmice obiluju kartonima a bet365 online kladionica" rel="">bet365 je iste stavio u ponudu. Granica je 6,5 ali se sa betbuilderom ista može smanjiti i na 4,5 ili 5,5 što može biti razmatrano za neki jači ulog...

Isprato hvala ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use