Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 31.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

1ymhTIx.jpgmpOa2tH.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

HuL0vLM.jpgnHvTEWe.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

ktqSYgt.jpge8snf0a.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

RTbcTCH.jpgrGl8yYT.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

bVwD7Qn.jpg5PSsA5r.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

hKwHXhm.jpgjCyEjfK.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.1. u 18:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Chelsea - Burnley (13:00) bet365
Sudac: Graham Scott (2.50)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.32
069Objb.png

Leicester - Leeds (15:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (2.92)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 1.47
te8Wy76.png

West Ham - Liverpool (17:30) bet365
Sudac: Jonathan Moss (2.55)
Prosjek ekipe 1: 1.05
Prosjek ekipe 2: 1.10
fbotx4e.png

Brighton - Tottenham (20:15) bet365
Sudac: Peter Bankes (3.67)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.26
69egiUf.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Getafe - Alaves (14:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.10)
Prosjek ekipe 1: 3.42
Prosjek ekipe 2: 2.50
zPvMl1y.png

Cadiz - Atl. Madrid (16:15) bet365
Sudac: Jesus Gil Manzano (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 2.35
K4JNvX3.png

Granada - Celta Vigo (19:30) bet365
Sudac: Carlos Del Cerro Grande (5.82)
Prosjek ekipe 1: 2.30
Prosjek ekipe 2: 2.75
m6fFXuC.png

Barcelona - Ath. Bilbao (21:00) bet365
Sudac: Antonio Mateu Lahoz (3.38)
Prosjek ekipe 1: 1.89
Prosjek ekipe 2: 2.63
Xb8SvAX.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Spezia - Udinese (12:30) bet365
Sudac: Antonio Di Martino (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.21
Prosjek ekipe 2: 1.89
ir02eNJ.png

Atalanta - Lazio (15:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (3.40)
Prosjek ekipe 2: 3.16
0KKLe4K.png

Cagliari - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (4.33)
Prosjek ekipe 2: 2.26
kJF2mJM.png

Crotone - Genoa (15:00) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.43)
Prosjek ekipe 1: 2.63
rCtDap7.png

Napoli - Parma (18:00) bet365
Sudac: Federico La Penna (5.43)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.11
116bykm.png

AS Roma - Verona (20:45) bet365
Sudac: Marco Piccinini (3.83)
Prosjek ekipe 1: 2.26
AGNVTJQ.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

FC Koln - A. Bielefeld (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.61

Wolfsburg - Freiburg (18:00) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.72
Prosjek ekipe 2: 1.67

(Koeficijenti 30.01. u 14:11 CET) 

Leicester - Leeds, više od 8.5 kornera (1.33)
Nema šta puno da se piše ovdje, očekujem jednu otvorenu utakmicu i igru na go više. Obje ekipe u vrhu po izvedenim kornerima, Leicester kući 6 kornera po utakmici dok Leeds nešto manje, 5.7. U posljednje tri utakmice Leicestera vidjeli smo 16,13 i 9 kornera dok Leeds u posljednje tri bilježi 13,7 i 9 kornera.

Chelsea - Burnley, 1 (1.35)
Burnley u posljednje 3 utakmice dobio je Liverpoola i Aston Villu te u kupu izbacio Fulhama. Siguran sam da je moral veoma visok ali mišljenja sam također da se oni neće mnogo pitati u ovoj utakmici. Chelsea nije u Bog zna kakvoj formi ali ovakve utakmice moraju dobijati ukoliko misle da se bore za neko od mjesta koje vodi u EL ili LŠ. Pošto sam dugogodišnji navijač Chelsea ovo i nije baš neko objektivno mišljenje tako da, ako ćete igrati, igrajte onoliko koliko pristajete da izgubite.

Lorient - PSG, hendikep -1 (1.41)
PSG gostuje Lorientu, pretposljednjoj ekipi u ligi i ujedno i najgoroj odbrani lige sa 40 primljenih golova u 20 utakmica. Ovdje ne vidim ništa osim dominacije PSG-a. Mislim da će PSG u vrhu sa Mbappeom, Neymarom, Di Mariom i Icardiem biti suviše jak i da sve osim BAREM dva razlike za PSG je veliko razočarenje.

Atalanta - Lazio, više od 2.5 (1.50)
Ovo je utakmica kojoj se posebno radujem sutra jer sam ubjeđen da će ovdje biti brdo šansi pa time i golova. Obje ekipe gaje ofanzivan stil igre i igraju na go više. U posljednjih 10 utakmica Atalante vidjeli smo 7 over-a na ovu granice a 3x su ostali ispod i to sa Juventusom 1:1, Genoa 0:0 i Udinese 1:1. Lazio u posljednjih 6 utakmica prolazio granicu 5x dok su samo jednom ostali ispod i to u pobjedi proitv Parme od 0:2. Prije par dana ova dva tima su se susrela u kupu gdje ih je Atalanta izbacila pobjedivši rezultatom od 3:2 uz također pormašen penal igrača Atalante. U posljednje 4 utakmice vidjeli smo redom 6,5,5 i 5 golova između ova dva time i ništa drugačije mislim da se ne treba očekivati ni od sutrašnje utakmice. 

Napoli - Parma, 1 (1.30)
Druga utakmica iz talijanske lige, susret između Napolia i Parme. Napoli trenutno na 6 mjestu sa 34 boda, 2 manje od Atalante i 3 manje od Rome ali i sa utakmicom manje. Parma pretposljednja, 13 bodova i siguran sam da ih očekuje grčevita borba do kraja sezone. Napoli ukoliko želi da se priključi nekoj borbi za sami vrh tabele ovakve utakmice bi trebao rješavati bez ikakvih problema. U 18 odigranih utakmica ostvarili su 11 pobjeda, 1 nerješenu i 6 izgubljenih dok ekipa Parme ima 2 pobjede, 7 nerješenih te 10 izgubljenih utakmica. Parma u posljednjih 8 utakmica bilježi 7 poraza i nerješeno sa Sasssuolom. Sve osim pobjede Napolia bilo bi ravno senzaciji.

Cadiz - Atl. Madrid, 2 (1.55)
Nakon kiksa Real Madrida kući protiv Levantea Atletico ima priliku pobjeći im na 10 bodova i utakmicu manje što sam siguran da sa kvalitetom i iskustvom mogu i hoće postići. Titula im nikada nije bila bliže IAKO JE O TOME RANO GOVORITI ali sve je u njihovim rukama. U 18 odigranih susreta imaju 15 pobjeda, 2 nerješene i 1 poraz. Cadiz sa druge strane na 12. mjestu, 24 boda iz 20 susreta sa 6 pobjeda, 6 nerješenih i 8 izgubljenih susreta, gol razlika 17:27. Atletiko u par utakmica koje sam gledao izgleda nezaustavljivo, primili su samo 8 pogodaka u 18 susreta gdje su postigli 36 pogodaka što zaista izgleda impresivno. Uz sve ovo mislim da je pobjeda Atletica veoma izgledan tip za sutrašnji dan.

Barcelona - Ath. Bilbao, više od 2.5 (1.53)
Da ne dužim previše, ove godine već su se ova dva tima 2x susretala, 06.01 Barcelona je pobjedila 2:3 dok je 17.01. u kupu bilo 2:2 u regularnih 90. gdje je Bilbao prošao pogotkom u produžetku za 2:3. Mislim da se ova utakmica neće previše razlikovati od prethodne dvije i da ćemo i ovdje sigurno vidjeti 3 pogotka na meču. Barcelonina odbrana ne izgleda ni trun uvjerljivo baš kao ni odbrana Ath. Bilbaoa.

Analize nisu nešto detaljisane ali napisao sam ukratko ono što ja mislim da je važno za prolaz tipa koji sam odigrao.

Danska - Švedska, 1 (1.45)
Nisam baš upratio Sveđane na ovom takmičenju ali gledao sam posljednju utakmicu sa Francuzima gdje po mom mišljenju nedostatak golmana je bio ključan. Čak u par navrata Francuska protiv Švedske je izgledala kao da će se u svakom trenutku vratiti u igru ali su radili neke glupe stvari i mašili glupe prilike i dopuštali još gluplje stvari za koje mislim da nema šanse da prođu kod Danaca. Danci će sigurno pristupiti ovome kako spada i mislim da će čitavu utakmicu držati pod kontrolom i ništa da neće prepustiti slučaju. Hansen je zaista životinja i čitavo vrijeme pravi veliku razliku na terenu. Landin strašan golman. Sigurno neće biti lagano, sigurno neće nalupati Šveđane ali mislim da pobjeda Danaca je veoma izgledan tip.

Chelsea - Burnley 1 + oba daju gol (3.25) bet365

Tuchel je kao menadžer Chelseaja odigrao svoju prvu utakmicu bez golova protiv Wolvesa. U toj utakmici su bili mnogo bolji i napadali su skoro cijelih 90 minuta, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. I Wolvesi su također imali svoje šanse koje su bile rijetke, te iako nisu postigli gol, pokazali su koliko je zapravo Chelseajeva obrana labilna. Svakako očekujem mnogo bolji pristup ovoj utakmici.

Tim se mora uskoro oporaviti i početi dosljedno osvajati bodove. Dobra stvar je što ovu utakmicu igraju na domaćem terenu i to protiv ekipe koja je smještena na 15. mjesto na tabeli. Pored toga Tuchelova momčad također ima odličan međusobni omjer protiv ovog rivala. Ovdje je logično očekivati pobjedu Chelseaja, oni moraju dobijati ovakve utakmice ako misle da se vrate barem na ta mjesta koja vode na europska natjecanja, jer mi se čini da su već upropastili šansu za titulu.

Međutim, imajte na umu da su gosti u dobrom nizu u posljednje vrijeme. Zabijaju golove redovno, dok su pobijedili i neke od najboljih momčadi u ligi, uključujući Liverpoola na Anfieldu. Oni su također u prošlom kolu zabilježili pobjedu protiv Aston Ville (3-2) na domaćem terenu.

Tuchelova momčad nije poražena u četiri od posljednjih pet susreta, dok su u tom periodu pobijedili tri utakmice. Ono što je najvažnije, ostali su neporaženi u protekla 23 nastupa na domaćem terenu, izuzevši poraze protiv Manchester Cityja i Liverpoola.

Plavci također u posljednje vrijeme nisu toliko sjajni u obrani i shodno tome mislim da bi oba tima mogla postići gol u ovom susretu. Burnley je u nizu od tri pobjede, a u tom periodu su uspjeli postići čak sedam golova. Oni su također ostvarili pobjedu u posljednja dva gostovanja. Na Stamford Bridgeu nisu postigli gol samo na dvije utakmice od 2009. godine. 

Gosti su bez pobjede u sedam od posljednjih deset gostovanja. Oni također tijekom posljednjih godina imaju zabrinjavajući rekord u odnosu na Chelsea i zbog toga mi se ovdje također sviđa pobjeda domaćina. Ako to kombiniramo na bet365 kladionici daju nam koeficijent 3.25 što definitivno ima vrijednost i iskreno vrijedi probati. Ako niste sigurni u ovu okladu onda predlažem samo pobjedu Chelseaja! Sretno!

Screenshot_51.jpg

(Koeficijenti 31.01. u 2:31 CET) 

Cadiz - Atletico Madrid 2 (1.50) bet365

Cadiz se nalazi na sredini tabele u ovom trenutku i njihov niz od četiri utakmice bez poraza je prekinut porazom od 3-0 na gostovanju protiv Seville u prošlom kolu.

Atletico Madrid je spreman da ove sezone otme naslov Real Madridu. Gosti su već podigli prednost na sedam bodova ispred gradskog rivala, a njihov niz od sedam pobjeda je ozvaničen sa pobjedom kod kuće protiv Valencije (3-1) u posljednjem kolu. Real Madrid također ima dvije utakmice više, a jučer su iznenađujuće izgubili protiv Levantea na domaćem terenu.

Budući da se ovdje očekuje velika dominacija gostiju, nema sumnje da možemo očekivati pobjedu po koeficijentu 1.50 u bet365 kladionici. Svakako ako igrate pobjedu u bet365, oklada će vam se računati dobitnom ako povedu sa dva gola razlike. Gostujuća momčad je do sada pokazala najbolju formu ove sezone, a u ligi su izgubili samo od Real Madrida.

Atletico je ekipa koja ove sezone ima najbolju obranu u ligi koja je primila samo osam golova do sada, dok također imaju i drugi najbolji napad u ligi koji je postigao čak 36 golova, što je samo tri manje od Barce.

Za domaćine neće nastupiti Akapo, Espino, Jose Mari i Quezada. Na drugoj strani nema Carrasca, Hermosa i Trippiera. Sretno!

Screenshot_52.jpg

DIREKTNI LINK!

(Koeficijenti 31.01. u 2:41 CET) 

Lille - Dijon 1 (1.33) bet365

Lille je ogroman favorit za pobjedu u ovoj utakmici, a svaki drugi rezultat bi definitivno bio veliki šok. Lille u ovaj susret ulazi na trećoj poziciji i ima 45 bodova, a samo ih gol razlika dijeli od PSG-a, dok imaju samo jedan bod manje od trenutnog lidera Lyona. Proteklog vikenda Lille je zabilježio vrlo dobru pobjedu u gostima protiv Rennesa (1-0), dok su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet susreta, uključujući i posljednje tri u nizu. Lille je također uživao u nedavnim pobjedama protiv Reimsa i Nimesa. 

Dijon se nalazi na 18. mjestu, ali iznenađujuća pobjeda u ovom susretu, te poraz Nantesa bi ih odveo na 17. mjesto. Klub doduše nije u dobroj formi i nisu dobili utakmicu još neposredno prije Božića. Proteklog vikenda Dijon je izgubio važnu utakmicu sa 3-2 od 19.plasiranog Lorienta koji je definitivno stavio Dijona pod veliki pritisak.

U gostima je Dijon pobijedio samo 20% svojih utakmica, ali nedavna forma na gostovanju se poboljšala i uspjeli su uzeti osam od mogućih 15 bodova. Lille bi trebao dobiti ovu utakmicu, jer imaju sjajan rekord nad Dijonom i u vrlo su dobroj formi. Očekujem pobjedu domaćina. 

Pied i Yilmaz neće nastupiti za domaćine, dok gosti ovdje dolaze bez Benzije i Chale. Ne zaboravite na Early Payout na bet365! Sretno!

Screenshot_53.jpg

(Koeficijenti 31.01. u 2:52 CET) 

Napoli - Parma 

Po meni bi ovdje trebalo biti nabijanja Parme. Koja od svih momcadi igra najruzniji i najlosiji nogomet, i mislim da se vracaju u Serie B. Napoli iako ima sastav za titulu, borit ce se za Lp jer su ove sezone kiksnuli puno puta, upravo na ovakvim malim utakmicama, protiv ekipa iz donjeg doma tabele. Mislim da ce danas pokriti i 2.5 hendikep. 

prije 6 minute, maestro81 said:

Napoli - Parma 

Po meni bi ovdje trebalo biti nabijanja Parme. Koja od svih momcadi igra najruzniji i najlosiji nogomet, i mislim da se vracaju u Serie B. Napoli iako ima sastav za titulu, borit ce se za Lp jer su ove sezone kiksnuli puno puta, upravo na ovakvim malim utakmicama, protiv ekipa iz donjeg doma tabele. Mislim da ce danas pokriti i 2.5 hendikep. 

I ja isto imam takav osjecaj, tako da pratim

Spezia - Udinese    Spezia over 1 cards ?   kv 1,28  

Napoli - Parma  bet builder  Napoli over 1 goals ?

Parma over 1 cards ?    kv, 1,72

Ukupna kvota 2,22  bet365

Spezia je u 9 domacih utakmica svaku utakmicu dobila karton.  Štoviše Spezia nema utakmice gdje je primila samo jedan karton nego minimalno 2 kartona ( kartoni Spezie  2, 2, 3, 3, 3, 6, 3, 6, 4 )  Znaci u 9 utakmica je dobila 34 kartona što je po utakmici 3,7 kartona

Napoli je zadnju utakmicu doma uništio Fiorentinu sa 6;0 a zatim je izgubio u gostima od Verone 3:1. Danas ocekujem da Napoli to naplati Parmi i zabi barem 2 gola jer je ipak Parma u daleko lošijoj formi od Verone.

Što se tice kartona Parma je u 9 gostujucih utakmica dobila 21 karton što je 2,3 kartona po utakmici.

Utakmicu sudi Federico La Penna i ima 5,43 kartona po utakmici

prije 3 minute, fran said:

Spezia - Udinese    Spezia over 1 cards kv 1,28  

Napoli - Parma  bet builder  Napoli over 1 goals

Parma over 1 cards  kv, 1,72

Ukupna kvota 2,22  bet365 online kladionica" rel="">bet365

Spezia je u 9 domacih utakmica svaku utakmicu dobila karton.  Štoviše Spezia nema utakmice gdje je primila samo jedan karton nego minimalno 2 kartona ( kartoni Spezie  2, 2, 3, 3, 3, 6, 3, 6, 4 )  Znaci u 9 utakmica je dobila 34 kartona što je po utakmici 3,7 kartona

Napoli je zadnju utakmicu doma uništio Fiorentinu sa 6;0 a zatim je izgubio u gostima od Verone 3:1. Danas ocekujem da Napoli to naplati Parmi i zabi barem 2 gola jer je ipak Parma u daleko lošijoj formi od Verone.

Što se tice kartona Parma je u 9 gostujucih utakmica dobila 21 karton što je 2,3 kartona po utakmici.

Utakmicu sudi Federico La Penna i ima 5,43 kartona po utakmici

Idemo danas po dobitak

Frka me staviti svoje parove jer svaki put kad ih stavim padne listic. No evo, svi su na golove ili btts. Sve su to timovi koji u prosjeku daju/primaju vise od 2 gola po utakmici

Roma v Verona over 2.0,2.5 @1.475

Besiktas v Trabzonspor BTTS @1.66

Atalanta v Lazio over 2.0,2.5 @1.475

Napoli vs Parma over 2.5 @1.53 

Sretno ako odaberete nesto od ovog

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use