Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

U supersportu daju odličan koeficijent na pobjedu hajduka,hajduk dolaskom novog trenera ipak pokazuje napredak u igri,polako ali iz utakmice u utakmice su sve bolji i bolji,na zadnjoj utakmici protiv dinama čak je to i imalo nekog smisla ali jednostvano nisu imali sreće protiv raspoloženog oršića,dok s druge strane pak lokomotiva koja je zasluženo na zadnjem mjestu,jel ne igraju nikako,i još me više čudi što su spas našli u jerku leki,stručnjak u pm,koeficijent pre dobar da se ne uzme,bez obzira što nema publike hajduk je posebna priča na poljudu,iako nisam njihov navijač al mislim da za njih stižu bolji dani

IMG_20210130_155037.jpg

26.01.2020. je datum kada sampdoria zadnji put nije postigla pogodak na domačem terenu u utakmici protiv sassuola koja je završila 0:0,od tada do dana danasnjeg su postigli pogodak na svakoj domačoj utakmici,kad se pogleda s druge strane juve kojem ove sezone obrana nije jača strana pick mi ima itekako smisla i šteta mi je propustit po toj kvoti

IMG_20210130_155740.jpg

prije 16 sati, fran said:

Bologna - Milan bet builder  Bologna over 1 cards

Milan over 0 cards   kv. 1,80  bet365 online kladionica" rel="">bet365

Bologna kao domacin dobiva 2,5 kartona po utakmici. U svih 9 domacih utakmica je dobila barem jedan karton.

Milan kao gost dobiva 3 kartona po utakmici i u svim 9 gostujucih utakmica je dobivao kartone. Mislim da Milanu nece biti lako ovo gostovanje jer je Bolognu kod kuce do sad nadigrala jedino Roma, a i u zadnjih 6 međusobnih utakmica Milan nije dobio niti jednu sa hendikepom.

Zbog svega navedenog mislim da bi kartoni trebali proci a kolko vidim niti sudac nije loš za over kartona.

Bravo, sve pohvale

prije 6 sati, fran said:

Inter - Benevento bet builder  Inter over 0 cards 

Benevento over 1 cards   kv. 1,66  bet365 online kladionica" rel="">bet365

Inter je doma u 9 utakmica dobio 17 kartona ( 1,8 po utakmici ). Nije dobio karton samo protiv Crotonea kojeg su dobili 6:2. E sad ako nakantaju u startu Benevento postoji mogucnost da ne dobe karton niti u ovoj utakmici, ali Inter u principu nemože dobiti utakmicu bez drame pa se nadam da ce tako biti i danas.

Benevento je u 9 gostujucih utakmica dobio 30 kartona ( 3,3 po utakmici ). Jako su gruba ekipa. Znali su dobit na utakmici po 5 i 6 kartona. I u utakmicama koje su izgubili sa vecim hendikepom imali su velik broj kartona. Po nekoj statistici ako ih i Inter pocne punit to ih nece zaustavit da dobe kartone.

Sudi Fabrizio Pasqua i daje po utakmici 4,31 karton ( sofascore )

Jel se moze brobat benevento vise 2

prije 27 minute, ante16 said:

Jel se moze brobat benevento vise 2

1, 2, 6, 3, 4, 4, 2, 3, 5 to su njihovi kartoni u gostima. Kolko vidim kad i gube sa hendikepom dobivaju kartone. Možda ih to dodatno raspizdi.

Od Rome su izgubii 5:2 i dobili 2 kartona,  od Verone su izgubili 3:1 i dobili cak 6 kartona,  od Crotonea su izgubili 4:1 i dobili 5 kartona.

Ocito su jako gruba ekipa.

Vidim da i ekipe koje igraju protiv Intera dobivaju dosta kartona.

A gle definitivno Benevento može imat više od 2 malo teže, al može

prije 5 minute, fran said:

1, 2, 6, 3, 4, 4, 2, 3, 5 to su njihovi kartoni u gostima. Kolko vidim kad i gube sa hendikepom dobivaju kartone. Možda ih to dodatno raspizdi.

Od Rome su izgubii 5:2 i dobili 2 kartona,  od Verone su izgubili 3:1 i dobili cak 6 kartona,  od Crotonea su izgubili 4:1 i dobili 5 kartona.

Ocito su jako gruba ekipa.

Vidim da i ekipe koje igraju protiv Intera dobivaju dosta kartona.

A gle definitivno Benevento može imat više od 2 malo teže, al može

Probat cu jedno i drugo

prije 12 sati, maestro81 said:

FMP - Buducnost 2 1.50 

Sasvim fina kvota. Malo cudna odluka prosli tjedan smjena trenera Buducnosti jer ne znam koliko ce dobiti sa novim. Jeste Milojevic već neko utabano ime i sve ali po meni su trebali zadrzat domaceg trenera.6 ekipa je u borbi za playoff, i svaka pobjeda sada vrijedi duplo, pogotovo na gostovanjima. Imaju puno bolji roster i mislim da pobjeda ne bi trebala dolazit u pitanje. 

Lagano sve doslo, komotno moglo i 20 razlike...

prije 7 sati, IzudinB said:

U posljednja dva međusobna susreta je bilo šest i devet žutih i po jedan crveni. Koeficijent u Unibetu nije baš sjajan na 6.5 granici, ali mislim da bi mogla biti pređena s obzirom da je ovo najvažnija utakmica za oba kluba. Međutim, ako budeš igrao pažljivo sa ulozima.

Screenshot_47.jpg

Žuti se zaredali u nadoknadi od čak 14 minuta... Ne znam jel važi crveni karton za trenera što se tvoje oklade tiče, nisam baš upućen u ta pravila klade !

prije 14 minute, Silviyo1302 said:

Žuti se zaredali u nadoknadi od čak 14 minuta... Ne znam jel važi crveni karton za trenera što se tvoje oklade tiče, nisam baš upućen u ta pravila klade !

Crveni karton se ne računa za trenera, baš šteta, ali sam tu išao sa manjim ulogom tako da sam opet dobro prošao ako se tako može reći. Međutim, odlična utakmica za kartone over lagano prošao. Nadam se da si to odigrao. Idemo jako i u nedelju :)

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use