Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

21.10.2009. Srijeda (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Ok, od danas počinjem sa ozbiljnijim ulozima i vecom aktivnošću na forumu, pa ujedno pozivam sve da se više angažiraju na forumu, te da barem ponovimo uspješnu prošlu sezonu. Samo zajedničkim anganžmanom možemo doći do korisnih informacija, grešaka kladionica i sl. te na taj način povecati postotak dobitnih listića, te stoga podijelite svoja mišljenja na forumu jer ćemo samo tako jedni drugima pomoći!!!

Jučer smo mogli svjedočiti jednom od rijetkih dana u LP kada gotovo ništa nije prošlo. Nevjerojatno je kako su prvi golovi pali tj. tko ih je dao... Rubin, Debrecen i Dinamo KYev, 3 najveća outsidera u jučerašnjim utakmicama. Danas očekujem puno realniji dan, i vjerujem da bi se moglo profitirati.

Još nisam odlučio što ću staviti na glavni listić tj. siguran sam za dva para, ali me mući onaj treći...

Cibona - Siena X2 1,40

Prošle godine sam na ovom paru pao za oko 4.000,00kn, i dobro se sjecam utakmice gdje je Siena do sredine 3/4 bila puno bolja međutim Cibona je nizom nevjerojatnih trica uspjela pobjediti 88-81. Ipak, danas je Cibona sasvim druga ekipa od prošle godine. Iz ekipe su otišli glavni igrači Alan Anderson, Davor Kus, Earl Calloway, Nikša Prkačin i Homan. Zanimljiva je činjnica da su igrači koji više nisu u Ciboni u pobjedi nad Sienom dali čak 70ak od 88 Ciboninih poena.

U klub su došli Marko Tomas, Jamont Gordon,  Dalibor Bagarić i Antonio Graves. Vjerujem da je Cibona bila puno jača ekipa prošle sezone i da će se jako teško suprotstaviti Sieni koja je sačuvala okosnicu ekipe na okupu i jjoš su jači nego prošle seozne kada su u talijanskom prvenstvu došli do titule sa samo jednom izgubljenom utakmicom, uključujući play off.

Cibona je dobro uščla u sezonu, međutim ne igraju tako dobro kao što rezultat prikazuje. Siena je za par klasa jača ekipa, i mislim da će biti oprezni zbog poraza u prošloj sezoni te da će ozbiljno ući u utakmicu i pobjedom otvoriti Euroligu. Naviknuli su igrati i na puno težim gostovanjima te redovito sudjeluju barem u 1/4 finalu Eurolige, a očekujem da će ove sezone ići i korak dalje.

Real Madrid - Milan 1 1,55

Real se je opasno pojačao i u sezonu su ušli relativno dobro. Ronaldo je upitan za današnji nastup, ali Real je prepun vanserijskih igrača. Milan je sa druge strane užasno otvorio sezonu, a ono što može još više zabrinjavati navijače Milana jest blijeda igra. U prošlom kolu su izgubili od Zuricha na San Siru, dok su u Seriji A pobjedili Romu 2:1 iako su gubili 1:0. Pobjedili su dobrim dijelom zahvaljujući i sumnjivom penalu koji je dosuđen za Milan i koji je "uzburkao duhove" u talijanskom nogometu... Također treba uzeti u obzir i da je Milan imao jako tešku utakmicu u nedjelju navečer (20:45) dok je Real lagano pobjedio na Santiago Bernabeu u subotu, te se na miru mogu pripremiti za ovu utakmicu. Navodno Gattuso neće nastupiti za Milan. Očekujem uvjerljivu pobjedu Real Madrida i mislim da je ovo i najveći "zicer" LP danas...

Zurich-Marseille 2 @ 2.00

odlična kvota na marseille, svakako vrijedi probati

Sjažem se sa tim i čak sma razmišljao staviti to na glavni listić, ali sam ipak odustao. Na glavni ću staviti gore napisana dva para, a na drugima ću odigrati Marseille, hendikep na Real 2,40 (IMO valuebet!), CSKA M. (Euroliga), i nešto LP-a...

Košarka analize: http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1031.0.html#msg5621

Tenis analize: http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1030.0.html#msg5620

Autor analiza je Keyser Soze

Navjerojatnije sam lud al ja sam veliki skeptik za Real Milan. Milan koliko god bio ocajan ima momcad sa toliko iskustva u LP da se nikad ne zna s njima kako ce odigrat. Jos jedan problem vidim u prijateljstvu Galliani/Berlusocni i Pereza te transfer Kake u Real. Da ne bi sad ovi njima dali bod jer nerijeseno nije los rezultat za Real, a Milan ocajno treba bodove. Ako ce netko igrat pobjedu Reala nek onda odigra hendikep, jer ako Milan bude u "svom izdanju" Real ce im napunit mrezu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use