Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 26.1.2021. Četvrtak 28.1.2021 (Posljednja šansa)

Goksim

Recommended Posts

Dinamo - Hajduk  

Dinamo pobjeđuje barem jedno poluvrijeme bet365

Srijeda, 17:05

Nakon kiksa sa Rijekom te spektakularnoj preokreta protiv Gorice očekujem da Dinamo upiše 3 boda uz puno manje drame. Hajduk je predvođen novim trenerom upisao mršavu pobjedu protiv Šibenika od 1:0. Iako Dinamo nije u najboljoj formi te je igrao i daleko bolji nogomet od ovoga mislim da su znatno kvalitetniji od Hajduka koji bi mogao imati izazovno proljeće. 

Alba vs Cska    Euroleague     dvojka

Utakmica se igra u sredu u 20.00 casova.  Ako Izudinov predlog bude utakmica od danas, utorka 26.01. ostajem pri ovome izboru. Ako Izudinov predlog, pak bude utakmica od srede 27.01. dozvolicu sebi mogucnost da mozda u toku dana promenim predlog i stavim pobedu Ajaxa protiv Willema iz poluvremena, dakle 1-1 ( cetvrtak 28.01. 21.00 )  Pravila su pravila, ali topic je moja ideja, tako da nemamo svi jednaka prava. 

prije 13 minute, popo64 said:

Ajax vs Willem 1-1                             Odustajem od Cska i igram pobedu Ajaxa iz poluvremena.       Sta se desava sa Izudinom, zasto nema njegovog predloga?

Evo i mene, malo kasnim, pisao sam već u dnevnoj temi za danas Manchestera, samo sam zaboravio prebaciti u Posljednju šansu. Uglavnom pobjeda Uniteda definitivno FIX DANA!

prije sat vremena, IzudinB said:

Manchester United - Sheffield | Pobjeda Uniteda (1.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ekipa sa vrha tabele igra protiv posljednjeplasiranog tima u ligi. Ovo bi trebala biti jednosmjerna utakmica, gdje će Crveni đavoli lagano ostvariti tri boda protiv posljednjeplasiranog Sheffileda.

Ole Gunnar Solskjaer se suočio sa ozbiljnim kritikama nakon sporijeg početka sezone. Međutim, čini se da je pronašao pobjedničku kombinaciju jer Manchester United izgleda vrlo dobro, čak možda i najbolje u posljednjih desetak godina.

Crveni đavoli u ovaj susret ulaze ohrabreni fenomenalnim učinkom protiv Liverpoola (3-2) u FA kupu. Bruno Fernandes je ušao sa klupe i postigao pobjednički gol u nedelju navečer. Do sada je bio ključna figura u Unitedovih uspjesima ove sezone i imam razloga očekivati da će portugalska zvijezda ponovo postići gol protiv najgore momčadi u ligi.

Sheffield united nije ni sjena prošlosezonske momčadi. Nisu drastično promijenili svoju momčad ove sezone, ali tu očito nešto nedostaje Chrisu Wilderu. U obrani su katastrofalno, dok imaju i daleko najgori napadački rekord u cijeloj ligi (10 golova u 19 mečeva). Sheffield jeste pobijedio tri od posljednje četiri utakmice, ali dvije od ove tri pobjede stigle su u FA kupu protiv rivala iz niže lige. Primili su tri gola u najnovijem porazu u Premier ligi od Tottenhama na domaćem terenu. Sheffield je također uzeo samo jedan bod u posljednjih devet gostovanja ove sezone. Očekujem potpunu kontrolu domaćina u ovom susretu od samog početka utakmice, tako da mislim da će United pobijediti barem sa dva gola razlike, ali za one koji žele sigurniji prolaz neka igraju pobjedu. U ovom susretu im nedostaju Jones, Pellistri, Rojo i Williams koji svakako i ne igraju u timu. Na drugoj strani nema Bergea, Egana, McBurnija, O'Connella, Osborna i Robinsona. Mousset je pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 27.1. u 13:36 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use