Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA strategija - 1.korak(22.01.2021.)

Ivan98

Recommended Posts

Pozz 

Večeras ovako 

Korak 1 (10€/1%)

Houston bez Wooda ,oladipa vidim na 30+ ako ne bude BO rano ( što nije baš za očekivati da ih Detroit rastavi..)

Murray iz razloga što su igrali prije 2 tjedna protiv Suns-a , lagano 31, iako Murray ne igra ni blizu forme iz playoffa , to je tip igrača koji može 40 + zabiti sam..i 19.5 mi je jednostavno prenisko za takav kalibar..

IMG_20210122_203008.jpg

prije 16 sati, Ivan98 said:

Pozz 

Večeras ovako 

Korak 1 (10€/1%)

Houston bez Wooda ,oladipa vidim na 30+ ako ne bude BO rano ( što nije baš za očekivati da ih Detroit rastavi..)

Murray iz razloga što su igrali prije 2 tjedna protiv Suns-a , lagano 31, iako Murray ne igra ni blizu forme iz playoffa , to je tip igrača koji može 40 + zabiti sam..i 19.5 mi je jednostavno prenisko za takav kalibar..

IMG_20210122_203008.jpg

Kurcina..oladipo kretenu nećeš više na moj listić to ti je sigurno ( ne volim ga svakako,ali je odigrao zadnje 2,3 tekme dobro pa sam ocekivao da će i vcrs voditi ..)

Kurcina Murray .. kratak 2 poena ostao/ trica0/5

Nikako da spojim 2 zaredom  dobitna (zato i je strategija tu), no što je tu je bit će bolje vcrs 

Današnji korak 2 objavim večeras 21-23 h

Iz razloga što se do navečer neznaju izostanci itd..a i granice se dosta mijenjaju tokom dana,pa kad bi objavljivao ranije nebi imalo smisla neko bi igrao npr. Granicu 21.5,a neko 23.5 ...što je glupo.malo jel haha

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use