Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 23.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

APxEqIN.jpg2LZyvoV.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

R77PjGC.jpgtrMogYz.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

EFQOtPI.jpgQNe5U9s.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

vRO67SI.jpgzAcchsz.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

ZPaoXho.jpgSBmjfA6.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

YciH8Ao.jpgQ47cDO5.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 21.1. u 13:55 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

prije 1 minutu, IzudinB said:

Sevilla - Cadiz 1 (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Još samo devet dana i ulazim u historiju posljednje šanse, baš mi je drago zbog toga i nadam se da su članovi i svi koji prate forum ispratili ove dobitne parove. Idemo jakoo do kraja!

Sevilla je jedna od najboljih momčadi na natjecanju i to je bilo tako posljednjih nekoliko godina. Trenutno su zauzeli petu poziciju na tabeli i trude se svim silama ući na jedno od prva četiri mjesta - pogotovo jer se trenutno muče neke najbolje momčadi u ligi. Za sada zaostaju samo četiri boda za drugoplasiranim Real Madridom.

U međuvremenu je Cadiz momčad koja je promovirana tek na kraju prošle sezone. Još uvijek nisu pronašli svoju formu u ovoj intenzivnoj ligi i neprestano se muče sa pobjedama. Trenutno prolaze kroz težak period, pogotovo u gostima. Pored toga Sevilla ima sjajan međusobni omjer protiv ovog rivala, posebno na ovom stadionu. Zbog toga očekujem pobjedu domaćina po koeficijentu 1.44 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako Sevilla povede sa dva gola razlike.

Lopeteguijeva ekipa je zabilježila pobjedu na gostovanju u proškom kolu protiv Alavesa (1-2). U međuvremenu je momčad Alvara Cervere prošlog tjedna odigrala remi kod kuće protiv Levantea (2-2).

Sevilla je bez poraza u 11 od prethodnih 12 utakmica, a jedini poraz u tom periodu su doživjeli protiv Atletica. Imajte na umu da su također pobijedili devet utakmica u tom periodu. Cadiz je bez pobjede u 11 od prethodnih 14 susreta, dok su samo jednom dobili u gostima od listopada 2020. godine. Jedina pobjeda je stigla u Kupu Kralja protiv ekipe iz niže lige.

Domaćini će u ovom susretu biti bez Diego Carlosa, Escudera i Rodrigueza, dok je Vaclik pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Akapoa, Espina, Fernandeza, Jose Marija, Quezada, dok je Marcos Mauro pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_8.jpg

DIREKTNI LINK!

Premier liga

Aston Villa - Newcastle (21:00)
Sudac: Simon Hooper (2.40)
Prosjek ekipe 1: 1.88
Prosjek ekipe 2: 1.83
0WxG4Mx.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Huesca - Villarreal (14:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.00)
Prosjek ekipe 1: 1.74
Prosjek ekipe 2: 1.84
ekatklS.png

Sevilla - Cadiz (16:15) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernandez (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 1.79
Ev19oyr.png

Real Sociedad - Betis (18:30) bet365
Sudac: Cesar Soto Grado (4.10)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.32
PCnPqki.png

Alaves - Real Madrid (21:00) bet365
Sudac: Alejandro Hernandez Hernandez (4.56)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 1.78
xXMAaQd.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

AS Roma - Spezia (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.60)
Prosjek ekipe 1: 2.28
Prosjek ekipe 2: 3.33
LO4A65C.png

AC Milan - Atalanta (18:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.50
Prosjek ekipe 2: 1.94
66Ra58K.png

Udinese - Inter (18:00) bet365
Sudac: Fabio Maresca (7.17)
Prosjek ekipe 1: 1.83
Prosjek ekipe 2: 2.00
rYXQHD3.png

Fiorentina - Crotone (20:45) bet365
Sudac: Marco Piccinini (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.06
Prosjek ekipe 2: 2.67
JRmDcJN.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

A. Bielefeld - E. Frankfurt (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.59
Prosjek ekipe 2: 2.31

Augsburg - Union Berlin (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 1.94

B. Leverkusen - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac:  
Prosjek ekipe 1: 1.76
Prosjek ekipe 2: 1.76

Freiburg - Stuttgart (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.18

Mainz - RB Leipzig (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.94
Prosjek ekipe 2: 1.59    

Hertha - W. Bremen (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.65
Prosjek ekipe 2: 2.18

(Koeficijenti 22.01. u 13:36 CET) 

Mainz - Leipzig 2 + više od 1.5 gola (1.61) bet365

Pobijedivši samo jednu od 17 utakmica do sada ove sezone u Bundesligi, Mainz je bio vreća za udaranje ostalim momčadima. Oni u ovaj susret ulaze nakon devet utakmica bez pobjede, nakon poraza od 0-2 kod kuće protiv Wolfsburga u posljednjem kolu.

Leipzig se nalazi na drugoj poziciji u ovom trenutku i imaju prednost od 28 bodova ispred domaćina u Bundesligi. Ovdje dolaze nakon pobjede protiv Union Berlina u prošlom kolu.

Domaćin je bio najgora ekipa u ligi ove sezone, dok također imaju katastrofalnu obranu koja je primila drugi najveći broj golova do sada. Mainzu se ovdje predviđa još jedan poraz i sve osim toga bi definitivno bilo ogromno iznenađenje. Lepzig ima najbolju obranu u ligi koja je primila samo 14 golova u 17 utakmica i četiri boda su iza prvoplasiranog Bayerna, što im daje dodatnu motivaciju. Pored toga nisu izgubili u gostima u posljednjih šest uzastopnih susreta od kojih su četiri bile pobjede.

Međusobni omjeri ova dva tima nam sve govore. Leipzig je pobijedio u četiri od posljednjih pet susreta sa Mainzom. Rezultati su bili 3-1, 0-5, 8-0, 4-1, uz jedan remi 3-3. Zbog toga uz pobjedu Leipziga ovdje igram i to da će biti više od 1.5 gola na utakmici na betbuilderu.

Brosinski, Fernandes, Kunde Malong i St. Juste su van terena za domaćina. Hartmann, Henrichs, Konate, Laimer i Szoboszlai neće nastupiti za goste. Sretno!

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 23.01. u 00:36 CET) 

( Strpljivo) cekanje pada Milana u formi, igranje protiv njih, dok ne izgube, ili igraju nereseno

Ako neko na forumu prati Seriju A, predlazem dve opcije. Prva je, da ako verujete svojim ocima, nastavite da igrate na Milan. Druga opcija jeste da ne verujete svojim ocima, nego meni, i pocnete sa igranjem protiv Milana.

Ako verujete svojim ocima, Milan je trenutno prvi, sa tri boda vise od Intera, i cak 9 boda vise od treceplasiranog Napolija i cetvrtoplasirane Rome. Juve niko ne moze ni da pronadje na tabeli. Ako verujete svojim ocima, Milan je dugorocno gledano, cak i u boljoj godisnjoj formi od jednog Bayerna, najbolje ekipe na svetu. Upravo su doveli Mandzukica, sto znaci da su pomislili da mogu do scudetta. Ako verujete svojim ocima, a ne meni, nema nista lakse od kladjenja na Milan. Danas igraju protiv Atalante, i ako verujete svojim ocima, kvota na njihovu pobedu je cak 2,70. Ja nikada nisam ni cuo, a ni video da je kvota na Bayern, i to na utakmici kod kuce bila 2,70, sto najverovatnije znaci da u bet365 rade neki amateri ili neznalice. Dakle, ako verujete Milanu, odigrajte na njih i spavajte kao beba.

Ako verujete meni, bilo bi pametno, da pocnemo zajedno da igramo protiv njih. Ja ne verujem u njih, a umesto vas sam proucavao i raspored koji ih ceka. Danas igraju sa Atalantom kod kuce, pa za nekoliko dana igraju kup utakmicu sa INTEROM, pa idu Bologni. Ja pocinjem od danas, sa duplom sansom X2 protiv Milana, pa ako padnem, moracu da povecam uplatu, opet protiv njih na kup utakmici sa Interom. Ako i tu padnem, ostaje mi da, ako mi uopste ostane novca, jos vise povecam uplatu protiv njih. Podrazumeva se, ako oni sve tri naredne utakmice pobede, ja cu biti prosjak, a oni bolji klub od Bayerna. Pristajem na to.

Za one kolege, koji veruju svojim ocima, da napomenem da je od ovakve Atalante, pre samo godinu dana, 22.12.2019 Milan bio potopljen sa 0:5 a moglo je biti 0:17. Ako se igraci Milana secaju te sramote, verovatno ce pozeleti da se revansiraju, i to, uz kvotu od 2,70 svakako ide u prilog kolegama sa foruma koji veruju Milanu, a i svojim ocima.

Ako ne verujete meni, verujte nama, meni i bet365 koji ne verujemo Milanu. bet365 kvotira Milan za osvajanje scudetta sa cak 3,25, a cele godine su prvi na tabeli, a doveli su i Mandzukica. Napominjem da je ovo moj predlog, za relativno dugorocno kladjenje, posto cu cekati Milan u naredna tri meca. Pocinjem od danas, dakle dupla sansa X2.

LOŠE VIJESTI ZA RUKOMETAŠE UOČI KLJUČNE UTAKMICE U EGIPTU! DUVNJAK I MARTINOVIĆ U NAJLOŠIJEM STANJU

Duvnjak i Martinović najgore su prošli, dok ostali imaju slabije simptome...

Hrvatska u subotu igra ključnu utakmicu za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a dan uoči utakmice iz Egipta dolaze loše vijesti. Naime, kako javlja RTL, više hrvatskih reprezentativaca požalilo se na želučane probleme...

Kako javlja vlasnik TV prava u svom dnevniku, u najlošijem stanju su Ivan Martinović i Domagoj Duvnjak. Ostali igrači imaju slabije simptome.

image

Martinović, sjajni desni vanjski na ovome turniru, propustio je trening, a testiran je i na koronavirus iz predostrožnosti.

Hrvatska ključnu utakmicu igra u 18 sati i u slučaju pobjede naša reprezentacija bi osigurala plasman među osam bez obzira na ishod susreta protiv Danske u ponedjeljak.

Čim su stigli u Kairo, reprezentativci Norveške požalili su se na želučane tegobe, nakon njih isto je pogodilo i Slovence, a evo na red su došli i Hrvati...

Izvor: Jutarnji list

...

Utakmicu je jučer najavio izbornik Lino Červar. "Respektiramo ih. Igraju prvu utakmicu sa Simonetom, jako važnim igračem Montpelliera, on je prije nekoliko godina na Final Fouru Lige prvaka bio najbolji igrač. Imaju ambicioznu ekipu, odličnog desnog beka i pivota, odlični su u kontri. Svaka naša pogreška može biti kažnjena. Jednostavno moramo igrati kao jučer, čvrsto u obrani i diktirati igru. Taktička disciplina isto mora biti savršena. Jučer smo imali nekoliko tehničkih pogrešaka. Ako to zadovoljimo, idemo u četvrtfinale. To bi već tad bio uspjeh jer nije mala stvar ući u najboljih osam na prvenstvu. No ako to napravimo, onda se naše ambicije mijenjaju", rekao je Červar o Argentini. 

Huesca - Villarreal 2 (1.83) bet365

Domaćini su najgora momčad u cijelom natjecanju i to također na kilometar. Oni su nedavno unaprijeđeni tim i nalaze se na posljednjem mjestu na tabeli. Također su postigli najmanji broj golova od svih momčadi u ligi, a treći su po redu po primljenim golovima. Oni su glavni kandidati za ispadanje na kraju sezone. Zapravo su samo jednom pobijedili kroz ovu sezonu, a odavno su već u velikoj seriji poraza.

U međuvremenu, Žuta podmornica zauzima četvrtu poziciju na tabeli, odmah ispod tri titana španjolskog nogometa. Čini se da su odlučni da se plasiraju u Ligu prvaka - posebno uz lošu formu nekih od najboljih momčadi u natjecanju.

Oni su jedna od najbljih momčadi u španjolskom prvenstvu u posljednjih nekoliko godina, a imaju i dobre rezultate u odnosu na ovog rivala tijekom godina.  Uzimajući u obzir sva zapađanja, očekujem da će Villarreal ove subote na Estadio El Alcorazu odigrati pobjednički nastup.

Ekipa Juana Martina izgubila je 1-0 na gostovanju u posljednjem susretu protiv Getafea, dok su gosti odigrali neriješeno protiv Granade (2-2).

Huesca je u nizu od pet poraza i bez pobjede su u 20 od prethodne 21 utakmice. Na domaćem terenu su ove sezone pobijedili samo jednom.

S druge strane, njihove kolege su bez poraza u 25 od prethodnih 26 utakmica, a njihov jedini poraz tijekom ovog perioda dogodio se protiv Seville. U gostima su pobijedili u pet od posljednjih šest utakmica, au posljednja četiri mjeseca su izgubili samo jednom. Pored toga, Emeryjeva ekipa se bori za jedno od prva četiri mjesta, dok su njihove kolege najgora ekipa u ligi. bet365 računa okladu dobitnom ako Villarreal povede sa dva gola razlike. 

Huesca također ima dosta ozljeda, gdje će u ovaj susret ući bez Fernandeza, Insue, Juana Carlosa, Mosquere, Ramireza i Valere. Na drugoj strani nema Chukwuezea, Iborre, Marija, A. Morena i G. Morena. Sretno!

Screenshot_15.jpg

DIREKTNI LINK

prije 3 sati, popo64 said:

( Strpljivo) cekanje pada Milana u formi, igranje protiv njih, dok ne izgube, ili igraju nereseno

Ako neko na forumu prati Seriju A, predlazem dve opcije. Prva je, da ako verujete svojim ocima, nastavite da igrate na Milan. Druga opcija jeste da ne verujete svojim ocima, nego meni, i pocnete sa igranjem protiv Milana.

Ako verujete svojim ocima, Milan je trenutno prvi, sa tri boda vise od Intera, i cak 9 boda vise od treceplasiranog Napolija i cetvrtoplasirane Rome. Juve niko ne moze ni da pronadje na tabeli. Ako verujete svojim ocima, Milan je dugorocno gledano, cak i u boljoj godisnjoj formi od jednog Bayerna, najbolje ekipe na svetu. Upravo su doveli Mandzukica, sto znaci da su pomislili da mogu do scudetta. Ako verujete svojim ocima, a ne meni, nema nista lakse od kladjenja na Milan. Danas igraju protiv Atalante, i ako verujete svojim ocima, kvota na njihovu pobedu je cak 2,70. Ja nikada nisam ni cuo, a ni video da je kvota na Bayern, i to na utakmici kod kuce bila 2,70, sto najverovatnije znaci da u bet365 online kladionica">bet365 rade neki amateri ili neznalice. Dakle, ako verujete Milanu, odigrajte na njih i spavajte kao beba.

Ako verujete meni, bilo bi pametno, da pocnemo zajedno da igramo protiv njih. Ja ne verujem u njih, a umesto vas sam proucavao i raspored koji ih ceka. Danas igraju sa Atalantom kod kuce, pa za nekoliko dana igraju kup utakmicu sa INTEROM, pa idu Bologni. Ja pocinjem od danas, sa duplom sansom X2 protiv Milana, pa ako padnem, moracu da povecam uplatu, opet protiv njih na kup utakmici sa Interom. Ako i tu padnem, ostaje mi da, ako mi uopste ostane novca, jos vise povecam uplatu protiv njih. Podrazumeva se, ako oni sve tri naredne utakmice pobede, ja cu biti prosjak, a oni bolji klub od Bayerna. Pristajem na to.

Za one kolege, koji veruju svojim ocima, da napomenem da je od ovakve Atalante, pre samo godinu dana, 22.12.2019 Milan bio potopljen sa 0:5 a moglo je biti 0:17. Ako se igraci Milana secaju te sramote, verovatno ce pozeleti da se revansiraju, i to, uz kvotu od 2,70 svakako ide u prilog kolegama sa foruma koji veruju Milanu, a i svojim ocima.

Ako ne verujete meni, verujte nama, meni i bet365 online kladionica">bet365 koji ne verujemo Milanu. bet365 online kladionica">bet365 kvotira Milan za osvajanje scudetta sa cak 3,25, a cele godine su prvi na tabeli, a doveli su i Mandzukica. Napominjem da je ovo moj predlog, za relativno dugorocno kladjenje, posto cu cekati Milan u naredna tri meca. Pocinjem od danas, dakle dupla sansa X2.

Hahahaa što boli činjenica da Milan čitavo vrijeme drži prvo mjesto na tabeli i da kada je inter jednom u sezoni imao priliku da preuzme toliko željeno prvo mjesto izgubi od Sampa..Činjenica da je Milan SAMO JEDNOM u čitavoj prvoj polovici prvenstva istrčao na teren sa najjačom postavom i opet drže prvo mjesto.

prije 4 minute, rossonero7 said:

Hahahaa što boli činjenica da Milan čitavo vrijeme drži prvo mjesto na tabeli i da kada je inter jednom u sezoni imao priliku da preuzme toliko željeno prvo mjesto izgubi od Sampa..Činjenica da je Milan SAMO JEDNOM u čitavoj prvoj polovici prvenstva istrčao na teren sa najjačom postavom i opet drže prvo mjesto.

A imam neki osjećaj da će i danas dobiti Atalantu :D

Just now, Mile5 said:

zbog cega je tako velika kvota na milan 

Vjerovatno samo u činjenici da Milanu i večeras kao i tokom cijele sezone fali nekoliko startera. Konkretno za večeras Calhanoglu, Romagnoli, Bennacer, Saelemaekers koji bi sigurno bili starteri, pored njih Rebić se oporavio ali će biti na klupi. MIlan tokov čitave sezone ima ovakih problema,

Milan - Atalanta 1 (3.00) bet365

Mnogo se govori o ovoj utakmici danas, evo i neko moje mišljenje. Domaćini su do sada igrali zaista fenomenalno. Drže se na samom vrhu tabele sa prednošću od tri boda u odnosu na Inter i masivnih devet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Napoli. Rossonneri će ovog vikenda imati težak zadatak, gdje će igrati protiv jednog od najboljih napada u ligi. Atalanta je sposobna naštetiti bilo kojoj momčadi kada je njihov dan, stim se slažem, ali u posljednje vrijeme i nisam baš tako oduševljen njihovom igrom. Gasperini je imao više loših dana ove sezone nego što se očekivalo. Zbog toga u ovom trenutku zauzimaju tek šesto mjesto, sa velikih 10 bodova iza Milana. Ovdje bi poraz definitivno značio oproštaj Atalante od vrha tabele.

Čvrsta obrana je bila glavni katalizator Milanovog uspjeha ove sezone. Ekipu Stefana Piolija bilo je teško slomiti u posljednjih nekoliko utakmica. Oni su zadržali mrežu netaknutom u tri utakmice, dvije protiv Torina (jednu u kupu - jednu u ligi), te jednu protiv Cagliarija. Zlatan Ibrahimović se vratio u početnu postavi nakon ozljede. Švedski talisman je napravio razliku prošlog vikenda na gostovanju kod Cagliarija.

Atalanta je bez poraza u 12 uzastopnih susreta na svim natjecanjima. Međutim, remizirali su protiv Genoe i Udinesea u posljednja dva ligaška susreta, postigavši pritom ne više od jednog gola. Znajući koliko je dobro MIlan igrao u posljednje vrijeme, pogotovo u defanzivi, ne bi bio iznenađen kada bi se Atalanta mučila postići gol u ovom susretu na Giuseppe Meazzi. Mislim da ću ovdje igrati na pobjedu Milana.

Kao što kolega @rossonero7 kaže, par igrača nedostaje, ali su igrali bez njih već neko vrijeme. Tu je naravno i Mandžukić koji bi mogao napraviti svoj debi u Milanu u današnjoj utakmici. Pioli je govorio o mogućnosti igranja njega i Ibrahimovića u istom sastavu, pa ćemo vidjeti. Mislim da Milan ove sezone ima izvanrednu šansu da osvoji Seriju A! Sretno!

Screenshot_18.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

prije 1 minutu, IzudinB said:

Milan - Atalanta 1 (3.00) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mnogo se govori o ovoj utakmici danas, evo i neko moje mišljenje. Domaćini su do sada igrali zaista fenomenalno. Drže se na samom vrhu tabele sa prednošću od tri boda u odnosu na Inter i masivnih devet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Napoli. Rossonneri će ovog vikenda imati težak zadatak, gdje će igrati protiv jednog od najboljih napada u ligi. Atalanta je sposobna naštetiti bilo kojoj momčadi kada je njihov dan, stim se slažem, ali u posljednje vrijeme i nisam baš tako oduševljen njihovom igrom. Gasperini je imao više loših dana ove sezone nego što se očekivalo. Zbog toga u ovom trenutku zauzimaju tek šesto mjesto, sa velikih 10 bodova iza Milana. Ovdje bi poraz definitivno značio oproštaj Atalante od vrha tabele.

Čvrsta obrana je bila glavni katalizator Milanovog uspjeha ove sezone. Ekipu Stefana Piolija bilo je teško slomiti u posljednjih nekoliko utakmica. Oni su zadržali mrežu netaknutom u tri utakmice, dvije protiv Torina (jednu u kupu - jednu u ligi), te jednu protiv Cagliarija. Zlatan Ibrahimović se vratio u početnu postavi nakon ozljede. Švedski talisman je napravio razliku prošlog vikenda na gostovanju kod Cagliarija.

Atalanta je bez poraza u 12 uzastopnih susreta na svim natjecanjima. Međutim, remizirali su protiv Genoe i Udinesea u posljednja dva ligaška susreta, postigavši pritom ne više od jednog gola. Znajući koliko je dobro MIlan igrao u posljednje vrijeme, pogotovo u defanzivi, ne bi bio iznenađen kada bi se Atalanta mučila postići gol u ovom susretu na Giuseppe Meazzi. Mislim da ću ovdje igrati na pobjedu Milana.

Kao što kolega @rossonero7 kaže, par igrača nedostaje, ali su igrali bez njih već neko vrijeme. Tu je naravno i Mandžukić koji bi mogao napraviti svoj debi u Milanu u današnjoj utakmici. Pioli je govorio o mogućnosti igranja njega i Ibrahimovića u istom sastavu, pa ćemo vidjeti. Mislim da Milan ove sezone ima izvanrednu šansu da osvoji Seriju A! Sretno!

Screenshot_18.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Isplati se probat hendi -1,0. Kvota je 5, a lova se vraca ako dobe samo jedan razlike

Leverkusen - Wolfsburg | Oba tima daju gol i više od 2.5 gola (1.95) bet365

Pobjeda na domaćem terenu u posljednoj utakmici protiv Dortmunda otvorila je vrata za povratak Leverkusena u borbu za titulu. Niz od četiri utakmice bez pobjede je srušio njihov moral, ali su ga definitivno vratili u prošlom kolu. Ponovno igranje na domaćem terenu će im definitivno dati malu prednost u predstojećem meču.

Wolfsburgova serija bez poraza nastavlja se na treću utakmicu zaredom. Ovaj put su prikupili sva tri boda nakon dva uzastopna remija. U ovaj susret ulaze nakon pobjede u gostima protiv Mainza (0-2).

Leverkusen je izgubio samo jednu od posljednjih deset domaćih utkamica na svim natjecanjima. Osim toga, domaćin je u posljednja dva susreta na domaćem terenu ostvario pobjede. U posljednjih pet utakmica kao domaćini u njihovim utakmicama su oba tima postigla gol.

Wolfsburg ima tri boda manje od Leverkusena i definitivno imaju šansu da naprave probleme domaćinima. Međutim, i oni imaju klimavu obranu koja se pokazala u posljednja dva remija. Pobijedili su samo jednu u posljednjih pet utakmica u gostima.

Njihova trenutna forma u ligi i dalje sugerira da bi mogli postići barem jedan gol Leverkusenu. Dakle, možemo očekivati golove na obje strane terena u ovom susretu i definitivno više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_19.jpg

Milan - Atalanta bet builder Milan više od 3,5 kornera ?

Atalanta više od 2,5 kornera ?

Milan min 1 karton ?

Atalanta min 1 karton  kvota 1,83  bet365 ?

Nema se šta puno pametovat. Oboje imaju velik broj kartona i kornera

Opatija - Kustošija

Ne znam što se dešava s ovom utakmicom i u kakvom sastavu će izaći ekipe, ono što sam uspio izvući jest da se radi o turniru u Zagrebu, gdje ce mozda Kustosiji ici vise na ruku ta cinjenica iako gledatelja naravno nema pa nekakve prednosti eventualno su upitne. Opatija nije bas u dobroj formi, jest da je rijec bila o prijateljskim pripremnim utakmicama ali su u nizu od 3 poraza. Najnovija vijest jest da su pojačali obranu s igračem iz druge austrijske lige koje najavljuju kao dobar posao. Razlog ovog svega jest trend trenutni, tecaj je svugdje srusen na Opatiju, iako nisam pobornik praćenja, ali bilo kako bilo pratim ovo s trenutnim tecajevima koje drzi Germania gdje u ovom trenutku je daleko iznad trenutnog stanja na trzistu.

Opatija (5.30) 1u Germania
Opatija 1x (2.46) 4u Germania

Gorica - Dinamo

Utakmice bez gledatelja su poceli imati utjecaja i na kartone kod nas, sudac ove utakmice Zebec je lani bio na prosjeku od gotovo 5,5 kartona po utakmici HNLa, ove sezone je to palo dosta, trenutno je na nekih 3,5 kartona po utakmici HNLa. Gledajuci trend kartona u ekipama, imamo situaciju da u 15 odigranih utakmica HNLa obje ekipe imaju prosjek od svega 2 kartona po utakmici.

Under 4,5 kartona (2.03) 5u Germania

prije 3 sati, rossonero7 said:

Vjerovatno samo u činjenici da Milanu i večeras kao i tokom cijele sezone fali nekoliko startera. Konkretno za večeras Calhanoglu, Romagnoli, Bennacer, Saelemaekers koji bi sigurno bili starteri, pored njih Rebić se oporavio ali će biti na klupi. MIlan tokov čitave sezone ima ovakih problema,

Pa i nebi rekao..za Bennacera ima zamjenu sada je tu Tonali koji igra puno bolje a i odlicni Meite. Ko navijac dobro poznajem i atmosfera je odlicna..nije bio Bennacer na zadnje par utakmica a i Theo koji je bio lazno pozitivan. Jedino nema Romagnolija a novo pojacanje Tomori je odradio jedan trening samo, ocekujem da startuje Kalulu koji igra odlicno.

Moji tip je bts&o2.5 a moze i 3.5.

prije 2 sati, prlito said:

Opatija - Kustošija

Ne znam što se dešava s ovom utakmicom i u kakvom sastavu će izaći ekipe, ono što sam uspio izvući jest da se radi o turniru u Zagrebu, gdje ce mozda Kustosiji ici vise na ruku ta cinjenica iako gledatelja naravno nema pa nekakve prednosti eventualno su upitne. Opatija nije bas u dobroj formi, jest da je rijec bila o prijateljskim pripremnim utakmicama ali su u nizu od 3 poraza. Najnovija vijest jest da su pojačali obranu s igračem iz druge austrijske lige koje najavljuju kao dobar posao. Razlog ovog svega jest trend trenutni, tecaj je svugdje srusen na Opatiju, iako nisam pobornik praćenja, ali bilo kako bilo pratim ovo s trenutnim tecajevima koje drzi Germania gdje u ovom trenutku je daleko iznad trenutnog stanja na trzistu.

Opatija (5.30) 1u Germania
Opatija 1x (2.46) 4u Germania

Opatija dobila 2:1 :D

https://www.novilist.hr/sport/nogomet/bjelanovic-i-furijan-odveli-opatijce-do-pobjede-u-zagrebu-dubrava-bolja-sesveta/

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use