Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.1. - 21.1. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Moj predlog za "Poslednju sansu"   Utorak 19.01. - Cetvrtak 21.01

Cremona vs Armani     Serie A, basket      dvojka

U ovom trenutku moj najveci zivotni problem jeste, ubedljivo poslednje mesto u “Poslednjoj sansi”. Moj problem nije ni pandemija, ni svetska ekonomska kriza, ni globalno zagrevanje, problem nisu ni vakcine, problem nije ni da li ce uspeti inauguracija Joe Bidena, problem nisu ni klimatske promene...moj najveci problem jeste sramota koju dozivljavam u “Poslednjoj sansi”. Umesto kolega sa foruma, ucinicu napor da pljujem sam po sebi.

Dakle, popo64 tebi se obracam;

Lupetas kao otvoren prozor godinama na ovom forumu. Mislis da si pametan, a zapravo bi trebalo da cutis, i ostavis kolege u sumnji da si mozda glup. I ne samo sto lupetas godinama, vec si glup kao qurac, a pojam qurac je najveca merna jedinica za glupost. Seljak iz Rosarija, kojeg toliko pljujes, je pravi akademik, naucnik za tebe, bez obzira sto ima 1,66 cm i sto ima koeficijent inteligencije manji od broja cipela. Osim sto si glup kao qurac, i ne mozes da pogodis jedan jedini kladionicarski mec od nekoliko hiljada koliko izadje u ponudi, ti si sve ono sto govore o tebi na forumu, i gledaj dobro to da zapamtis. Potrudiscu se da pisem recenice polako, a ti se potrudi da zapamtis; osim sto si glup,i sto lupetas kao budala na forumu, ti si neznalica, supak, supcina, kurton, bolesnik, ridikul koji umesto na forum, treba da ide na lecenje, pa ako lecenje ne uspe, pravac u ludnicu. Naravno, treba te zakljucati u ludnici, i to dva puta okrenuti kljuc, i isti baciti lavovima. Na kladionicarskom forumu ne trebaju bolesnici koji pisu romane, humoreske, irelevantne stvari, besmislice, gluposti koje veze sa mozgom nemaju. Na forumu je potrebno da pogodis kladionicarski predlog i nista vise. Jednostavno je, ukljuci tu kuglicu sto imas umesto mozga. Dodjes na forum, pogodis tiket, i odes, do vidjenja. Ako nisi to u stanju, popo64, a tebi se obracam, supku, supcino, kurtoncino i neznalice, dozvoli ostalima da pogode tikete. Svi na forumu vec odavno znamo koliko si glup, a ti nam, kada budes imao vremena, napisi koliko da ti damo vremena, da i sam to shvatis. Mi kolege sa foruma ti predlazemo dve mogucnosti. Jedna je da pokusas nesto i da pogodis u “Poslednjoj Sansi”. Druga je da probas prvo sa lekovima. Ako lekovi ne daju rezultate, pokusaj sa ozbiljnim lecenjem. A za to postoje odgovarajuce ustanove. Treba samo da izaberes, bolnicu ili ludnicu, a mi sa foruma cemo se pobrinuti za troskove lecenja.

Cremona vs Armani     basket Serie A     dvojka

Ovo je odlozeni prvenstveni mec nacionalnog prvenstva koji se nije odigrao pre par sedmica jer je bilo nekoliko zarazenih Covidom. Kvota na goste je 1,15 sto samo govori u kakvom sam psihickom stanju u “Poslednjoj sansi”. Po odnosu ove dve ekipe, ovo je utakmica u rangu Borac Cacak vs Partizan, ili Dortmund vs Meinz, a na obe sam pao, i to tesko, veoma tesko pao. Ponovicu, kada bi sportisti bili ljudi, ovo bi Milano trebao da dobije sa 37 razlike. Posto su sportisti stoka, a Armani ima veoma zgusnut raspored, imaju i veoma vaznu utakmicu sa Bayernom u Euroleague, ovo ce za njih najverovatnije biti ponizenje sto moraju da igraju ovakve utakmice. Prvi su na tabeli, imaju ozbiljne sanse da udju u Top 8 Euroleague, igraju utakmice na svakih dva-tri dana, a danas idu u goste otpadu od ekipe, pa je lako moguce da ce ih boleti qurac za mec. Inace, Cremona je na samo nekoliko sedmica pred pocetak ovogodisnje sezone, istupila iz takmicenja zbog finansijskih problema, prakticno su se vratili na amaterski rang, da bi tek nekoliko dana pred pocetak sezone nekako navukli novac, i skupljali igrace po njivama, fabrikama i bolnicama.

Fulham - Manchester United 2 (1.53) bet365

Crveni đavoli su prvoplasirana ekipa na tabeli Premier lige i nakon razdoblja od gotovo osam godina ponovo izgledaju kao momčad koja može osvojiti titulu. Imaju dva boda prednosti ispred drugoplasiranog Manchester Cityja, koji im je ujedno i glavni suparnik, zajedno sa Leicesterom.

Pored toga ekipa Pepa Guardiole ima utakmicu manje i to će stvoriti dodatni pritisak na lidere, zbog toga je ovo MUST WIN utakmica protiv jednog od najgorih timova u ligi.

Fulham je pobijedio samo dvije utakmice tijekom ove sezone, a kod kuće su postigli ukupno šest golova u devet utakmica, dok su primili čak 13. Domaćini iz Londona su doživjeli poraz u prošlom susretu na domaćem terenu protiv Chelseaja (0-1), dok su bez pobjede u 15 od posljednjih 17 utakmica, tako je bilo i u devet od 11 na domaćem terenu.

Crveni đavoli imaju mnogo bolji međsobni omjer protiv Fulaham tijekom posljednjih godina. Manchester United je također bez poraza u deset od posljednjih 11 utakmica, dok su ostvarili pobjedu u sedam utakmica u tom periodu. U gostima su pobijedili 14 od posljednjih 20 susreta. S obzirom na ovu statistiku, očekujem da će United produžiti svoj boravak na vrhu tabele sa još jednom pobjedom u ovom susretu.  Ne zaboravite na EP u bet365 kladionici.

Za domaćine neće biti Cairneya, Kongola, Lemine, Robinsona, dok je Mitrović pod upitnikom. Na drugoj strani nema Jonesa, Pellistrija, Roja i Williamsa. Sretno!

Screenshot_33.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use