Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

17.10.2009. Subota (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Kao prvo podsjecam sve da je slj. tjedan Liga Prvaka i Kup UEFA pa lagani oprez sa ekipama koji će igrati LP tijekom tjedna...

Freiburg - Bayern M. 2 1,60

Bayernu je stanka došla u dobrom trenutku budući da nisu uspjevali doći do rezultata, te su imali vremena uigrati ekipu i pripremiti se za naredne utakmice. Ipak, biti će nešto oslabljeni budući da su Olić i Robben ozljeđeni, dok je Ribery upitan i očekujem da bude na klupi i ukoliko bude potrebno uđe oko 60'minute (nadam se da do toga neće doći). Sa druge strane niti Freiburg nije kompletan, te im nedostaju 3 vrlo važna igrača: Jager, Krmas i Behmann.

Čak bi rekao da je sa ovim ozljedama više oslabljen Freiburg koji nema tako dugu klupu, a Bayern mora početi sustizati HSV i Leverkusen koji su Bayernu u osam kola pobjegli čak 8 bodova, što je za Bayern koji želi uzeti titulu alarmantno...

Everton-Wolverhampton 1 1,50

Nakon dobrog starta Wolverhampton je počeo padati u igri, što se je odrazilo na rezultate. U zadnjem kolu su izgubili od jako lošeg Portsmoutha, dok se Everton diže u formi i u zadnjih 6 utakmica imaju 4 pobjede. Doma su solidni i rijetko kada kiksaju protiv ovakvih ekipa, pa nema razloga da im i danas ne vjerujem...

Juventus-AC Fiorentina 1 1,80

Juventus je upao u krizu rezultata i vrijeme je da iz toga izađu. Stanka im je došla u najbolje vrijeme te su imali vremena konsolidirati se i pripremiti za naredne utakmice. Sissoko se vraca u ekipu što bi trebalo znatno dići nivo igre... Zadnje 4 utakmice nisu pobjedili budući da ih niti ozljede u ekipi nisu zaobišle, međutim sada je stanje nešto bolje i vjerujem da će upisati "juventusovsku" pobjedu (1:0 / 2:0) i tako skupiti dodatno samopouzdanje prije važne utakmice LP...

Slaven Belupo - Istra 1 1,50

Slaven je kvalitetnija i iskusnija ekipa, dok Istri ne leže gostovanja. Na zadnjem gosotvanju su iznenadili sve kada su u Zadru uzeli bod, međutim mislim da se to neće ponoviti protiv Slavena...

Aston Villa - Chelsea 2 1,90

Chelsea juriša na toliko željeni naslov prvaka i vjerujem da će ove godine napokon uspjeti u tom naumu. Aston Villa je solidna ekipa, a problem za Chelsea bi mogao biti umor budući da je veliki broj igrača ima rep. nastupe, međutim unatoč tome mislim da će razlika u kvaliteti doći do izražaja...

Zagreb-Dinamo Zagreb 2

Dinamo će nastupiti sa najjačom ekipom i za očekivati je da će uvjerljivo slaviti u ovom gradskom derbiju. Željeti će uvjerljivu pobjedu prije putovanja u Amsterdam, te će pokušati skupiti samopouzdanja i uigrati redove za tu važnu utakmicu.

Valencia - Barcelona

Očekujem jako zanimljivu utakmicu i mislim da Barcelona neće uzeti sva tri boda. Dilema mi je dali igrati 1X ili oba daju gol. David Villa je upitan za utakmicu ali i Barcelona ima nekih problema oko sastavljanja ekipe...

HC Neuchatel YS-EHC Visp 2 1,35

Mervue Utd-U.C.D. 2 1,35

UCD pobjedom protiv predzadnje ekipe na tablici gotovo da osigurava prvo mjesto nakon jučerašnjeg kiksa Shelbourna...

Pozivam sve da se također pridruže i napišu svoje mišljenje, analize i/ili listiće jer ćemo samo na taj nacin jedni drugima pomoći na forumu...

E da...

Sunderland - Liverpool 1X

Ovaj par bi preporučio da ne igrate, ili ako igrate uzmite u obzir da Liverpool igra bez Torresa i Gerrarda, dok se je Sunderland nedavno pobjedonosno vratio sa Old Traforda gdje je odigrao 2:2... Fortuna je ovaj par stavila kao bonus tip i 1X je 1,86 što ću negdje odigrati...

Hmm ja danas necu igrat za ozbiljniji ulog jer je slijedeci tjedan LP pa tko zna tko ce sa kakvom postavom izac.

Podrzavam Valencia Barcelona oba daju gol i vjerujem da bi se to moglo odigrat i na Deportivo Sevilla te Genoa Inter također.

Juventus Fiorentina hmm oba tima imaju dobru postavu ali oboje trebaju pobjedu u LP tako da me ne bi zacudio nerijesen rezultat ili under.

Bayern Munchen mi je na crnoj listi, ne igram ih vise nikad, pa ni onda  :P

Slaven Belupo i Lyon bi trebali upisat lake pobjede.

229 Zagreb-Dinamo Zagreb  sub 20:30 8,40  4,50  1,30  2,90  - 1,10  1,80  - 1

263 Juventus-AC Fiorentina  sub 18:00 1,90  3,50  5,30  1,25  2,10  1,40  3,20 - 2

tečaj: 44,5200

ulog: - 0,48 kn(5% mt) = 9,52 kn

dobitak: 423,83 kn

Šta mislite o ovome?

Nije puno love, al nekak mi sve smrdi da danas nista nece bit kako bi trebalo bit i da je danas lud normalan i vice versa?

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use