Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

6FsnBEa.jpggmWAEZC.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

PAoxy5l.jpgnPDHCXN.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

tVOyL70.jpgGtRp6HQ.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

vVNEPAc.jpgMcHxtmG.jpg

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Svjetsko rukometno prvenstvo

4ZX46Yz.jpg

RUKOMET - DIREKTNI LINK NA PONUDU

(Koeficijenti 18.1. u 11:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

West Ham - WBA 1 (1.57) bet365

Domaćini su jedan od timova koji su u ovom trenutku u najboljoj formi u ligi. Popeli su se prilično visoko na tabeli u posljednjih nekoliko utakmica, a sada su samo četiri boda od mjesta koja vode na europska natjecanja. I kao blagoslov, dolazi im utakmica protiv jedne od najgorih momčadi u ligi - West Broma, koji je novopromovirani tim.

Pored toga, ekipa Sam Allardycea se također nalazi na 19. mjestu na tabeli i primili su najveći broj golova od svih momčadi u engleskoj. Zapravo su do sada primili ukupno 41 gol, a niti jedan drugi sastav u ligi nije primio čak ni 35. To dovoljno govori o kakvoj ekipi se ovdje radi.

Pored toga, Čekićari također imaju mnogo bolji međusobni omjer tijekom posljednja tri desetljeća. Moyesova ekipa je zabilježila pobjedu kod kuće u posljednjem susretu protiv Burnleya (1-0). U međuvremenu su njihovi današnji protivnici ostvarili iznenđujuću pobjedu na gostovanju protiv Wolvesa (2-3).

West Ham je u nizu od pet utakmica bez poraza i bili su neporaženi u 12 od svojih 15 utakmica. Tri poraza tijekom tog perioda bila su protiv Chelseaja, Manchester Uniteda i Liverpoola. Imajte na umu da su na domaćem terenu tijekom cijele sezone izgubili samo dva susreta.

S druge strane, njihove kolege gosti su bez pobjede u 23 od posljednjih 26 susreta, a od tri pobjede tijekom tog perioda, jedna je bila protiv momčadi iz niže lige, dok je druga protiv 20. plasiranog Sheffielda. Treća se dogodila u prošlom susretu protiv Wolvesa.

West Ham veliki favorit za pobjedu sa koeficijentom 1.57 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako West Ham povede sa dva gola razlike.

Balbuena i Masuaku su van terena za domaćine, dok gosti dolaze u ovaj susret bez čak šest igrača; Diangana, Callagher, Grant, Johnstone, Phillips i Townsend.

Screenshot_28.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 18.1. u 17:42 CET) 

Hrvatska - Katar prvo poluvrijeme Katar +2.5 1.7 bet365 i prvo poluvrijeme Katar over 11.5 gola 1.7 bet365

Mislim da je ovo value. Hrvatska igra loše, a u prvom poluvrijemenu katastrofalno, a onda diže nivo svoje igre u drugom poluvrijemenu - tako je bilo kod japana i angole. Katar vrlo ozbiljna ekipa, imali problema sa Japancima (posebno zbog loše obrane Šariča - mislim da samo jedna obrana, a drugi golman dobro branio) ali ih pobljedili za razliku od Hrvatske. Ekipe su igrale prošle godine gdje Katar dobio prvo poluvrijeme 17:15, a onda su Hrvati preokrenuli i pobjedili 33:28. Hrvatska primila prvo poluvrijeme od Japanca 17 gola, a od jedne Angole 11 gola, tako da mislim da je vrlo izgledno da može Katar zabit 12 gola do poluvrijemena in ne izgubit poluvrijeme više od 2 gola. 

Svakako probam i @Goksim tip poluvrijeme-kraj Katar-Hrvatska po 9 na bet365

Sretno!!! :)?

prije 10 sati, marand5 said:

Hrvatska - Katar prvo poluvrijeme Katar +2.5 1.7 bet365 online kladionica" rel="">bet365 i prvo poluvrijeme Katar over 11.5 gola 1.7 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mislim da je ovo value. Hrvatska igra loše, a u prvom poluvrijemenu katastrofalno, a onda diže nivo svoje igre u drugom poluvrijemenu - tako je bilo kod japana i angole. Katar vrlo ozbiljna ekipa, imali problema sa Japancima (posebno zbog loše obrane Šariča - mislim da samo jedna obrana, a drugi golman dobro branio) ali ih pobljedili za razliku od Hrvatske. Ekipe su igrale prošle godine gdje Katar dobio prvo poluvrijeme 17:15, a onda su Hrvati preokrenuli i pobjedili 33:28. Hrvatska primila prvo poluvrijeme od Japanca 17 gola, a od jedne Angole 11 gola, tako da mislim da je vrlo izgledno da može Katar zabit 12 gola do poluvrijemena in ne izgubit poluvrijeme više od 2 gola. 

Svakako probam i @Goksim tip poluvrijeme-kraj Katar-Hrvatska po 9 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sretno!!! :)?

Slažem se sa svim napisanim. Hrvatska je do sada prikazala jako lošu igru i to protiv slabijih momčadi, ako će tako izgledati i protiv ozbiljnijih reprezentacija ne piše im se dobro. Hrvatska već dvije utakmice ulazi jako loše u utakmicu i onda se vraća. Protiv Angole gdje je bilo 1,01 na Hrvatsku su jedva vodili 12:11 na poluvremenu, od Japana gubili. Mislim da je prijelaz valuebet i da je lako moguće da opet gubimo na poluvremenu i onda ubacujemo u brzinu više te preokrećemu u drugom. 

Naravno, daleko je ovo od zicera ali budući da smo zadnja dva dana pogodili dva prijelaza imamo "kredita" probati sa ovim okladama kod bet365 na koje je koeficijent 9,00. 

IMG_7554.jpg

Sistem 4/5

West bi po meni trebao dobiti, iznenađujuće prošlo kolo west brown došao do pobijede, sumnjam u to danas. Pokušati ću možda i hendikep. 

Za hrvatsku katar ste više manje sve rekli, ne vjerujem u pobijedu uvjerljivu. 

Uta mi najkritičniji par stoga i idem s sistemom, trebali bi dobiti, al ne bi se čudio da love zaostatak kroz cijelu utakmicu. 

OKl denver po meni granica realna 216, i za 220 moram uzet ispod. 

Sretno svima

Screenshot_20210119_100659.jpg

Roma - Spezia 1 (1.30) bet365

Roma je ove sezone došla izravno do osmine finala u Coppa Italiji. Domaćin je u posljednja dva dvoboja u Seriji A bez pobjede. Njihov prethodni susret završio je porazom na gostovanju protiv Lazija (3-0).

Spezia je bez poraza u posljednja tri susreta u Seriji A. Do toga je došlo nakon osam utakmica bez pobjede u ligi. Njihov prethodni susret bio je u gostima, gdje su podijelili bodove sa Torinom.

Roma je jedna od najboljih momčadi u Seriji A i pobjeda u ovom susretu po koeficijentu 1.30 ne bi trebala biti problem za domaću momčad. Domaćin uživa u prednošću domaćeg terena na kojem nisu izgubili posljednjih 17 utakmica na svim natjecanjima.

Treba napomenuti da je posljednji poraz za Romu došao protiv Lazija, koji je jedna od najjačih momčadi u ligi. Osim toga, njihova momčad je mnogo jača od gostujuće ekipe koja je novopromovirana u Seriji A.

Spezia je morala pobijediti Bolognu (4-0) na domaćem terenu u prethodnom kolu Coppa Italije kako bi se plasirali u osminu finala. Međutim, pobjeda protiv današnjeg domaćina bi definitivno bila veliko iznenađenje.

Screenshot_31.jpg

(Koeficijenti 19.1. u 10:49 CET) 

Watford - Barnsley 1 (1.75) bet365

Watord je jedna od momčadi koje su prošle sezone ispale iz Premier lige. I do sada su u ovoj sezoni pokazali veliku odlučnost da se vrate tamo odakle su i došli. Trenutno su na petoj poziciji na tabeli, a imaju i drugu najbolju obranu u ligi. Pored toga, imaju utakmicu manje, što je sjajna prilika da ova momčad poboljša svoju poziciju - pogotovo jer trećeplasirani Bournemouth ima vodstvo od samo dva boda.

U međuvremenu, Barnsley je jedna od momčadi koje nisu u formi ove sezone, a u posljednje vrijeme ispuštaju bodove alarmantnom brzinom. Također se muče u gostima tijekom većeg dijela ove sezone.

Momčad Xisca Munoza također ima mnogo bolji međusobni omjer protiv ovog rivala tijekom posljednjih godina, te su postigli mnogo golova u tim utakmicama. Zbog toga po koeficijentu 1.75 očekujem pobjedu domaćina u ovom susretu.

Munozova ekipa je pobijedila Huddersfielda (2-0) u posljednjem susretu na domaćem terenu, dok je u međuvremenu Barnsley izgubio protiv Swanseaja (2-0) na svom stadionu.

Watford je bez poraza u 14 od prethodnih 16 utakmica na domaćem terenu, a pritom su pobijedili 12 tih utakmica. Također su postigli dva ili više golova u pet od posljednjih osam utakmica.

Barnsley je izgubio tri od posljednjih pet susreta, a u devet od 13 gostovanja su bez pobjede. Domaćini su u ovom susretu bez Dele-Bashirua, Quinae i Successa. Kabasele i Murray su pod upitnikom. Na drugoj strani nema Bahrea, Kitchinga, B. Williamsa i J. Williamsa. Svakako ne zaboravite da bet365 kladionica računa okladu dobitnom ako domaćin povede sa dva gola razlike.

Screenshot_32.jpg

(Koeficijenti 19.1. u 10:59 CET) 

Pozdrav svima

evo nekih mojih tipova za danas

Rukonet, Japan - Angola. manje od 57.5 kvota 2.00

Prevelika je ovo granica za ove reci cu amaterske ekipe. Iako su se ekipe raspucale na ovom SP ova tekma mi je veliki kandidat za debeli under. Ovdje bih cak ganjao i vecu kvotu na nize granice jer ne ocekujem da ce ukupni broj golova preci 50.

Bayer Leverkusen - Bor Dortmund. tip 3+ i 4+

Dortmund je pao protiv fenjerasa Mainza a ovdje mu i Leverkusen moze nanijeti ozbiljan udarac. Dortmund je nestabilan i igra promjenjivo iz utakmice u utakmicu..Oba tima imaju po 29 poena i borba je za vrh a u ovu utakmicu Leverkusen ulazi nakon odlicnih serija sa pobjedama  nakon niza od 4 utakmice bez pobjede.Ne vidim kako ovdje nece biti golova na obe strane i ovo mi je tekma za igrati na veliki broj golova.

Anderlecht - Sporting Charloi.  3+ i oba daju gol i 4+

Slicna situacija kao i u prethodnom mecu. Dca rima sa vrha tabele koja su u jako losij formi. Anderlecht 3 poraza u zadnje 4 ligaske a Sp Charloi 3 poraza u nizu. Anderlecht zadnju izgubio 2-0 u gostima i pri tome im defanzicni dobio crveni karton. Nisu dali gola u zadnje 3 utakmice. Sp Charloi ima 3 poraza ali su dali dosta golova do sada, tacnije 32 gola i jedna su od ofanzivnijih momcadi. Medjusobni omjer pogotovo u zadnjim utakmicama ne ukazuje na to da ovdje moze biti golova ali ipak ja mislim da ce ih biti na obe strane i da ovo ide u 3+ a mozda i 4+ a kvote su odlicne

LEICHESTER - CHELSEA. tip 3+ i 4+ i oba daju gol

Kladionice stavljaju Leichestera kao faborita i mnogi predvidjaju njihovu pobjedu ali ja mislim da je ovo blize pobjedi gosta ali vise vjerujem u otvorenu tekmu sa golovima i to na obe strane. Predvidjam neku pobjedu Chelsea 2-1 ili 3-1 ili neki remi sa golovima kao sto je 2-2. Leichester konstantno dobar ove sezone i ima odlicne rezultate medju kojima su pobjeda nad Tottenhemom te remi sa Man Utd ali su u zadnjim kolima imali laksi zadatak protiv timova koji su u krizi i to su dobro iskoristili.Chelsea nakon krize i 3 tekme bez pobjede dolazi nakon triumfa u gostima nad Fulhamom. To im moze biti okidac da nastave sa uspjehom. Ocekujem dobru tekmu i dosta golova 

Dva brzinska

Brazil - Poljska tip 2 @ 3,00 
Brazil - Poljska 1 pol. tip 2  @2,35 

Brazilci su se u obje utakmice provukli i uzeli po bod, Poljaci ostavili bolji utisak na mene, samo je pitanje koliko traga je ostavila utakmica sa Španjolcima na njihovu mladu ekipu, ali bez obzira na to uzimam ih i vjerujem da mogu uzet pobjedu i dva boda prenjeti u sljedeću rundu.

Njemačka - Mađarska njemačka over 4,5 isključenja @1,85

Njemci tradicionalno čvrsta obrana, ponekad i gruba pa i pregruba, sude Gubica i Milošević ponajbolji sudački par na svijetu poprilično laki na obarača a utakmica za bodove u drugom krugu i vjerujem da će bit muška i čvrsta igra sa puno isključenja

prije 1 sat, hrki13 said:

Dva brzinska

Brazil - Poljska tip 2 @ 3,00 
Brazil - Poljska 1 pol. tip 2  @2,35 

Brazilci su se u obje utakmice provukli i uzeli po bod, Poljaci ostavili bolji utisak na mene, samo je pitanje koliko traga je ostavila utakmica sa Španjolcima na njihovu mladu ekipu, ali bez obzira na to uzimam ih i vjerujem da mogu uzet pobjedu i dva boda prenjeti u sljedeću rundu.

Njemačka - Mađarska njemačka over 4,5 isključenja @1,85

Njemci tradicionalno čvrsta obrana, ponekad i gruba pa i pregruba, sude Gubica i Milošević ponajbolji sudački par na svijetu poprilično laki na obarača a utakmica za bodove u drugom krugu i vjerujem da će bit muška i čvrsta igra sa puno isključenja

Poljaci održali lekciju Brazilcima

Njemci još nije kraj imaju 6 isključenja

prije 22 sati, SLEG1355 said:

Sistem 4/5

West bi po meni trebao dobiti, iznenađujuće prošlo kolo west brown došao do pobijede, sumnjam u to danas. Pokušati ću možda i hendikep. 

Za hrvatsku katar ste više manje sve rekli, ne vjerujem u pobijedu uvjerljivu. 

Uta mi najkritičniji par stoga i idem s sistemom, trebali bi dobiti, al ne bi se čudio da love zaostatak kroz cijelu utakmicu. 

OKl denver po meni granica realna 216, i za 220 moram uzet ispod. 

Sretno svima

Screenshot_20210119_100659.jpg

5/5 

Puno sreće na Nuggets točno 220 koševa. 

Screenshot_20210120_083711.jpg.b8100325a59f5cf661d22f6320ccf806.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use