Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.1.2021.


IzudinB

Recommended Posts

Serie A

qNxmSEM.jpgbp6Qaid.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

UYJcVGy.jpgAPFf19Y.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

xqtQ6rY.jpgXFEQGex.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

 

 

(Koeficijenti 14.1. u 15:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Odgledao jučer Slovenija - Južna Koreja, i već je od samog početka utakmice sve izgledalo da bi Koreanci mogli dobro nadrljati. 51 gol koliko je Slovenija postigla je malo, s obzirom koliko su zicera fulali, samo Janc je fulao 4-5 puta. Koreanci kao operisani od rukometa, odbrana nepostavljena u velikoj većini situacija, ono je za nepovjerovati. Imao sam na poluvremenu -15.5 na Slovence live, i došlo sa lakoćom, nadam se da ste i vi šta lovili live kada ste vidjeli da ono vodi kantanju. 

Kasnije sam gledao Švedsku i Makedoniju, i stvarno mi je bilo iznenađujuće kako su Makedonci loše odigrati, za čitav meč nisu imali dvije smišljenje akcije, ali dobro dan prije turnira su saznali da učestvuju tako da ok. 

Hrvatska - Japan -8 (AH) @1.92 

Ovo mi se čini da bi moglo biti slična utakmica kao Slovenija i J. Koreja. Prvo, sviđa mi se kakva je atmosfera u reprezentaciji Hrvatske, djeluje da su svi motivisani na max. i da je medalja za najmanje očekivati. Suditi po izjavama prije meča, Hrvatska će se oslanjati na fizičku dominaciju, a Japanci pokušati nešto iz kontre, što im je u principu i jedina šansa. Čitava reprezentacija je iz japanske lige. Mislim da nas očekuje lagana pobjeda Hrvatske sa minimalno 10 golova razlike.

Link to comment
Share on other sites

Samo bi skrenuo pažnju na utakmicu Lazio - Roma, jedan od najvećih gradskih derbija te sudar momčadi koji se iz temelja mrze. Naravno publike nema pa će ambijent biti malo drugačiji ali svejedno mislim da se ove 4,5 i over 5,5 kartona kod bet365 ovdje mogu uzeti u razmatranje. Uz to, pametno je pogledati utakmicu te loviti overe kartona ako granice padnu zbog sporog start na početku ili ako se vidi da ekipe idu "na nož". 

Utakmica se igra u 20:45 što također ide na ruku, znali su ih stavljati i 15:00 kada je bilo publike kako bi se izbjeglo nerede nakon utakmice... 

Sudi Orsato

Link to comment
Share on other sites

Union Berlin - Leverkusen BTTS (1.80) bet365

Union Berlin je u nizu od pet utakmica bez poraza u ligi sa tri remija u tom periodu. Domaćin je do sada izgubio samo dvije utakmice ove sezone i u svojih 15 utakmica prikupili su 25 bodova, sa šest pobjeda i sredam remija. U svom posljednjem ligaškom susretu podijelili su bodove sa Wolfsburgom (2-2).

Bayer Leverkusen je prekinuo niz od 13 utakmica bez poraza u Bundesligi ove sezone. Gosti su izgubili također samo dvije utakmice, a oba poraza su došla u posljednja tri susreta u njihovom rasporedu. Oni su u 15 ligaških nastupa ove sezone prikupili 29 bodova iz osam pobjeda i pet remija. U ovaj susret ulaze nakon remija (1-1) na domaćem terneu protiv Werdera.

Nema sumnje da se očekuje jedan uzbudljiv meč sa dosta akcije. Union Berlin u utakmicu ulazi sa nizom bez poraza, dok također uživaju u prednosti domaćeg terena. Treba napomenuti da su remizirali tri od posljednjih pet susreta, što nam govori da imaju klimavu obranu koja će vjerojatno primiti golove. Za momčad poput Leverkusena to ne bi trebao biti problem.

Međutim, Leverkusen je naišao na pad forme u ovoj fazi natjecanja. Izgubivši dva meča zaredom, gosti će definitivno imati problema u obrani. Zbog toga vjerujem da bi mogli vidjeti golove na obje strane terena u ovom susretu po koeficijentu 1.80 u bet365 kladionici.

Domaćini će u ovaj suret ući bez Gentnera, Krusea, Pohjanpaloa, Schlotterbecka i Ujaha. Aranguiz, Arias, Bellarabi, Bender, Palacios, Paulinho i Weiser su van terena za goste.

Screenshot_3.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lazio - Roma | Oba tima daju gol (1.53) bet365

Ovotjedna akcija u talijanskoj Seriji A započinje u petak navečer sa velikim derbijem. Lazio će ugostiti Romu u Derby della Capitaleu i trebali bismo gledati jedan odličan meč s obzirom na nedavnu formu ova dva tima. Lazio je postigao značajan napredak na tabeli nakon što su skupili deset bodova u posljednjih pet ligaških utakmica.

Teško da će se vratiti u utrku za naslov, pa su plasman u prva četiri mjesta najveći prioritet.

Roma je upravo odigrala iscrpljujuću utakmicu protiv milanskog Intera, gdje su se jedva izvukli sa jednim bodom i zadržali trećem jesto. Što se tiče šansi u ovom susretu, Roma je blagi favorit po koeficijentu 2.37 u bet365 kladionici.

Momčad Simonea Inzaghija u ovaj derbi ulazi sa osme pozicije sa 28 bodova osvojenih do sada, šest manje od gostiju. Lazio je odigrao tri nastupa u Seriji A u 2021. godini do sada - započeli su sa remijem protiv Genoe (1-1), nakon čega su uslijedile pobjede protiv Fiorentine i Parme sa ukupnom gol razlikom 5-2.

Ciro Immobile nastavlja biti učinkovit, postižući tri gola u posljednje četiri utakmice, tako da je on najveća opasnost za braniče Rome.

Jedan od glavnih razloga zašto Roma ima malu prednost, jeste i broj postignutih golova koji iznosi 37 u odnosu na Lazijevih 27. Njihova obrana je uspjela izdržati samo jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih osam, tako da je u ovom susretu po mom mišljenju najbolje igrati da oba tima postižu gol po koeficijentu 1.53 u bet365 kladionici.

Correa, Fares, Lulić, Proto i Strakosha su van terena za domaćine, dok na drugoj strani gosti ovdje dolaze bez Calafiorija, Mirantea, Pedra i Zanioloa. Sretno!

Screenshot_4.jpg

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Porto - Benfica 1 (2.15) bet365

Mnogi će reći da su dvoboji između Porta i Benfice najbolje što portugalska liga može ponuditi. Vrijeme je za još jedan O Classico večeras na stadionu Dragao. Obje momčadi su prilično u sličnom položaju, trebaju im tri boda u ovoj derbi utakmici kako bi ušli u korak sa liderom tabele Sportingom iz Lisabona. Ova dva tima definitivno imaju velike ambicije i zbog toga ovdje očekujem jedan vrlo zanimljiv meč.

Domaćini su označeni kao favoriti za pobjedu sa koficijentom 2.00, dok su šanse Benfice da postigne isto očito mnogo niže (koeficijent 3.40). Što se tiče forme, Porto je u posljednjih 30 dana prikupio više bodova od svog današnjeg protivnika.

Obje ekipe su se zagrijale pred ovaj susret sa uvjerljivim pobjedama. Benfica je na svom terenu savladala Tondelu (2-0) zahvaljujući golovima Seferovića i Waldschmidta. Ovo je ujedno i bila prva utakmica u kojoj su zadržali mrežu netaknutom nakon primljenih golova protiv Porta, Portimonensea i Sante Clare.

Što seitče njihovih protivnika u ovom susretu, Porto je prilično lako ostvario pobjedu protiv Famalicaoa (4-1) u gostima. Junak te večeri je bio Mehdi Taremi, koji je postigao dva gola.

Što se tiče učinkovitosti, domaćini su uspješniji postigavši 35 golova u odnosu na 28 koje je postigla Benfica. Trenutna statistika na Dragau je šest pobjeda, jedan poraz i gol razlika 18-8. Porto je već pokazao sposobnost da senosi sa Benficom, pa vjerujem da je pobjeda na domaćem terenu po koeficijentu 2.15 u ovom susretu najrealnija oklada.

Carraca, Manafa, Mbaye, Ramos i Vieira su van terena za Porto, dok gosti u ovaj susret ulaze bez Almeide.

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 15.1. u 10:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, bjorn said:

Odgledao jučer Slovenija - Južna Koreja, i već je od samog početka utakmice sve izgledalo da bi Koreanci mogli dobro nadrljati. 51 gol koliko je Slovenija postigla je malo, s obzirom koliko su zicera fulali, samo Janc je fulao 4-5 puta. Koreanci kao operisani od rukometa, odbrana nepostavljena u velikoj većini situacija, ono je za nepovjerovati. Imao sam na poluvremenu -15.5 na Slovence live, i došlo sa lakoćom, nadam se da ste i vi šta lovili live kada ste vidjeli da ono vodi kantanju. 

Kasnije sam gledao Švedsku i Makedoniju, i stvarno mi je bilo iznenađujuće kako su Makedonci loše odigrati, za čitav meč nisu imali dvije smišljenje akcije, ali dobro dan prije turnira su saznali da učestvuju tako da ok. 

Hrvatska - Japan -8 (AH) @1.92 

Ovo mi se čini da bi moglo biti slična utakmica kao Slovenija i J. Koreja. Prvo, sviđa mi se kakva je atmosfera u reprezentaciji Hrvatske, djeluje da su svi motivisani na max. i da je medalja za najmanje očekivati. Suditi po izjavama prije meča, Hrvatska će se oslanjati na fizičku dominaciju, a Japanci pokušati nešto iz kontre, što im je u principu i jedina šansa. Čitava reprezentacija je iz japanske lige. Mislim da nas očekuje lagana pobjeda Hrvatske sa minimalno 10 golova razlike.

Ako smijem samo malo skrenuti pažnju.
Koreanci su poslali B tim na turnir i to sam otkrio tek tokom utakmice, A tim se ostao pripremati za kvalifikacije za OI tako da me ne čudi uopće pobjeda Slovenije nad juniorima Koreancima sa tolikom razlikom.
Treba pratiti hendikepe protiv njih u ostalim utakmicama.

Što se tiče HR reprezentacije rijetko kada igram hendikep na njih jer ne igraju punim gasom cijelo vrijeme kao recimo Španjolci ili Sovenci jučer koji trpaju do iznemoglosti, a i vjerujem da će se ozbiljnije igrati u 1.poluvremenu a onda dati prilika ostalima da se rastrče i raspucaju, tako da možda vagnuti hendi 1poluvrijeme ili neki drugi tip.
Da se razumijemo ne kažem da neće doći samo upozoravam.

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, hrki13 said:

Ako smijem samo malo skrenuti pažnju.
Koreanci su poslali B tim na turnir i to sam otkrio tek tokom utakmice, A tim se ostao pripremati za kvalifikacije za OI tako da me ne čudi uopće pobjeda Slovenije nad juniorima Koreancima sa tolikom razlikom.
Treba pratiti hendikepe protiv njih u ostalim utakmicama.

Što se tiče HR reprezentacije rijetko kada igram hendikep na njih jer ne igraju punim gasom cijelo vrijeme kao recimo Španjolci ili Sovenci jučer koji trpaju do iznemoglosti, a i vjerujem da će se ozbiljnije igrati u 1.poluvremenu a onda dati prilika ostalima da se rastrče i raspucaju, tako da možda vagnuti hendi 1poluvrijeme ili neki drugi tip.
Da se razumijemo ne kažem da neće doći samo upozoravam.

Baš i ja razmatram hendi 1.pol zbog navedenog razloga... Nije rijetkost da Hrvati uspore protiv slabijih momčadi !

Link to comment
Share on other sites

Sada sam u malenoj gužvi pa ću samo napisati nekoliko parova koje ću danas probati odigrati, a kasnije ako stignem ću napisati objašnjenja.

Qatar - Angola h-5,5 tip 2 @ 2  za manji ulog 
a za još manji ulog Qatar - Angola tip 2 @ 8
Quatar - Angola 54,5 tip under @ 1,9 ovo ću za mani srednji ulog odigrati

Quatar igra spori rukomet, em što su vremešni sa nekim vodećim facama em im je takav način rukometa,
s druge strane Angola jednostavno mora svesti utakmicu na mali broj golova jer im je to jedina šansa da izvuku nešto iz ove utakmice. Znamo da se školuju u Francuskoj a Francuzi i njihov rukomet su sinonim za obranu.
Jedina opasnost ovdje je da se raspadnu tj da Qatar rano napravi neku ozbiljniju razliku i da se Angolci onda prepuste i misle samo na Japan jer im je to biti ili ne biti za prolazak u drugu fazu.




 

Link to comment
Share on other sites

Tunis - Poljska

Tunis - Poljska zbroj golova 52,5 tip under @ 1,80
Tunis - Poljska 1 pol. tip X @ 6,75
Tunis - Poljska tip 1 @ 3,00

mali ulozi samo srednji na under


Probat ću na Tunis na mali broj golova, Poljaci bez najboljeg igrača pivota i teško će se nositi sa čvrstim Tunižanima
Manji ulog na pobjedu Tunisa
a srednji na under
čak ću probati neki x na 1. poluvrijeme

Možda ako negdje ima over broja isključenja uhvatit na Tunis ne bi se začudio da prebace to lagano i samo da pronađem tko sudi
Ali za to ima vremena do navečer
 

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, IzudinB said:

Union Berlin - Leverkusen BTTS (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Union Berlin je u nizu od pet utakmica bez poraza u ligi sa tri remija u tom periodu. Domaćin je do sada izgubio samo dvije utakmice ove sezone i u svojih 15 utakmica prikupili su 25 bodova, sa šest pobjeda i sredam remija. U svom posljednjem ligaškom susretu podijelili su bodove sa Wolfsburgom (2-2).

 

Bayer Leverkusen je prekinuo niz od 13 utakmica bez poraza u Bundesligi ove sezone. Gosti su izgubili također samo dvije utakmice, a oba poraza su došla u posljednja tri susreta u njihovom rasporedu. Oni su u 15 ligaških nastupa ove sezone prikupili 29 bodova iz osam pobjeda i pet remija. U ovaj susret ulaze nakon remija (1-1) na domaćem terneu protiv Werdera.

 

Nema sumnje da se očekuje jedan uzbudljiv meč sa dosta akcije. Union Berlin u utakmicu ulazi sa nizom bez poraza, dok također uživaju u prednosti domaćeg terena. Treba napomenuti da su remizirali tri od posljednjih pet susreta, što nam govori da imaju klimavu obranu koja će vjerojatno primiti golove. Za momčad poput Leverkusena to ne bi trebao biti problem.

 

Međutim, Leverkusen je naišao na pad forme u ovoj fazi natjecanja. Izgubivši dva meča zaredom, gosti će definitivno imati problema u obrani. Zbog toga vjerujem da bi mogli vidjeti golove na obje strane terena u ovom susretu po koeficijentu 1.80 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

 

Domaćini će u ovaj suret ući bez Gentnera, Krusea, Pohjanpaloa, Schlotterbecka i Ujaha. Aranguiz, Arias, Bellarabi, Bender, Palacios, Paulinho i Weiser su van terena za goste.

Screenshot_3.jpg

 

 

prije 5 sati, IzudinB said:

Lazio - Roma | Oba tima daju gol (1.53) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovotjedna akcija u talijanskoj Seriji A započinje u petak navečer sa velikim derbijem. Lazio će ugostiti Romu u Derby della Capitaleu i trebali bismo gledati jedan odličan meč s obzirom na nedavnu formu ova dva tima. Lazio je postigao značajan napredak na tabeli nakon što su skupili deset bodova u posljednjih pet ligaških utakmica.

 

Teško da će se vratiti u utrku za naslov, pa su plasman u prva četiri mjesta najveći prioritet.

 

Roma je upravo odigrala iscrpljujuću utakmicu protiv milanskog Intera, gdje su se jedva izvukli sa jednim bodom i zadržali trećem jesto. Što se tiče šansi u ovom susretu, Roma je blagi favorit po koeficijentu 2.37 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

 

Momčad Simonea Inzaghija u ovaj derbi ulazi sa osme pozicije sa 28 bodova osvojenih do sada, šest manje od gostiju. Lazio je odigrao tri nastupa u Seriji A u 2021. godini do sada - započeli su sa remijem protiv Genoe (1-1), nakon čega su uslijedile pobjede protiv Fiorentine i Parme sa ukupnom gol razlikom 5-2.

 

Ciro Immobile nastavlja biti učinkovit, postižući tri gola u posljednje četiri utakmice, tako da je on najveća opasnost za braniče Rome.

 

Jedan od glavnih razloga zašto Roma ima malu prednost, jeste i broj postignutih golova koji iznosi 37 u odnosu na Lazijevih 27. Njihova obrana je uspjela izdržati samo jednu utakmicu bez primljenog gola u posljednjih osam, tako da je u ovom susretu po mom mišljenju najbolje igrati da oba tima postižu gol po koeficijentu 1.53 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Correa, Fares, Lulić, Proto i Strakosha su van terena za domaćine, dok na drugoj strani gosti ovdje dolaze bez Calafiorija, Mirantea, Pedra i Zanioloa. Sretno!

Screenshot_4.jpg

DIREKTNI LINK!

 

 

prije 4 sati, IzudinB said:

Porto - Benfica 1 (2.15) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Mnogi će reći da su dvoboji između Porta i Benfice najbolje što portugalska liga može ponuditi. Vrijeme je za još jedan O Classico večeras na stadionu Dragao. Obje momčadi su prilično u sličnom položaju, trebaju im tri boda u ovoj derbi utakmici kako bi ušli u korak sa liderom tabele Sportingom iz Lisabona. Ova dva tima definitivno imaju velike ambicije i zbog toga ovdje očekujem jedan vrlo zanimljiv meč.

 

Domaćini su označeni kao favoriti za pobjedu sa koficijentom 2.00, dok su šanse Benfice da postigne isto očito mnogo niže (koeficijent 3.40). Što se tiče forme, Porto je u posljednjih 30 dana prikupio više bodova od svog današnjeg protivnika.

 

Obje ekipe su se zagrijale pred ovaj susret sa uvjerljivim pobjedama. Benfica je na svom terenu savladala Tondelu (2-0) zahvaljujući golovima Seferovića i Waldschmidta. Ovo je ujedno i bila prva utakmica u kojoj su zadržali mrežu netaknutom nakon primljenih golova protiv Porta, Portimonensea i Sante Clare.

 

Što seitče njihovih protivnika u ovom susretu, Porto je prilično lako ostvario pobjedu protiv Famalicaoa (4-1) u gostima. Junak te večeri je bio Mehdi Taremi, koji je postigao dva gola.

 

Što se tiče učinkovitosti, domaćini su uspješniji postigavši 35 golova u odnosu na 28 koje je postigla Benfica. Trenutna statistika na Dragau je šest pobjeda, jedan poraz i gol razlika 18-8. Porto je već pokazao sposobnost da senosi sa Benficom, pa vjerujem da je pobjeda na domaćem terenu po koeficijentu 2.15 u ovom susretu najrealnija oklada.

 

Carraca, Manafa, Mbaye, Ramos i Vieira su van terena za Porto, dok gosti u ovaj susret ulaze bez Almeide.

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 15.1. u 10:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Dok sam stigo uplatit, kvota pala na Leverkusen oba daju, ali i dalje dobra. Sretno!

Screenshot_8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Od košarke danas jedan triple

Cska:Barca 1

Stari znanci u euroleague,derbi ovoga kola ihraju prvi protiv drugog,domaćin trenutno u boljoj formi,vode u međusobnim susretima iako zadnje dvije je dobila barca,gosti bez mirotiča,daviesa,huertela i clavera,domaći bez hacketta i clayburna

Fener Pao

Domaćin diže formu polako,imaju jači roster od večerašnjeg protivnika,moraju nizati pobjede kako bi osigurali  doigravanje,za sad im dobro ide nanizali su 4 pobjede zaredom a večeras će i petu

Zenit Žalgiris 1

I jedni i drugi su dobro igrali u dosadašnjem djelu natjecanja,svi njihovi susreti do sada su bili u egalu,vjerujem da će tako biti i večeras,prednost dajem domaćinu zbog domaćeg terena,i boljeg rostera

Za sva tri picka je koeficijent u blagom padu

 

 

Link to comment
Share on other sites

prije 10 sati, Goksim said:

Samo bi skrenuo pažnju na utakmicu Lazio - Roma, jedan od najvećih gradskih derbija te sudar momčadi koji se iz temelja mrze. Naravno publike nema pa će ambijent biti malo drugačiji ali svejedno mislim da se ove 4,5 i over 5,5 kartona kod bet365 online kladionica" rel="">bet365 ovdje mogu uzeti u razmatranje. Uz to, pametno je pogledati utakmicu te loviti overe kartona ako granice padnu zbog sporog start na početku ili ako se vidi da ekipe idu "na nož". 

Utakmica se igra u 20:45 što također ide na ruku, znali su ih stavljati i 15:00 kada je bilo publike kako bi se izbjeglo nerede nakon utakmice... 

Sudi Orsato

Manji ulog penal i crveni karton takodjer.

Link to comment
Share on other sites

On 15. 01. 2021. at 13:50, hrki13 said:

Sada sam u malenoj gužvi pa ću samo napisati nekoliko parova koje ću danas probati odigrati, a kasnije ako stignem ću napisati objašnjenja.

Qatar - Angola h-5,5 tip 2 @ 2  za manji ulog 
a za još manji ulog Qatar - Angola tip 2 @ 8
Quatar - Angola 54,5 tip under @ 1,9 ovo ću za mani srednji ulog odigrati

Quatar igra spori rukomet, em što su vremešni sa nekim vodećim facama em im je takav način rukometa,
s druge strane Angola jednostavno mora svesti utakmicu na mali broj golova jer im je to jedina šansa da izvuku nešto iz ove utakmice. Znamo da se školuju u Francuskoj a Francuzi i njihov rukomet su sinonim za obranu.
Jedina opasnost ovdje je da se raspadnu tj da Qatar rano napravi neku ozbiljniju razliku i da se Angolci onda prepuste i misle samo na Japan jer im je to biti ili ne biti za prolazak u drugu fazu.




 

Prvo poluvrijeme podnošljivo Angola igrala sasvim ok jedno vrijeme i onda u drugom kao da je izašla druga momčad.
Platili danak neiskustvu kada su u minusu.

Link to comment
Share on other sites

On 15. 01. 2021. at 13:51, hrki13 said:

Hrvatska - Japan 32,5 over Hrvatske @ 1,70
 

Teško Japanci mogu parirati i sve ovisi od pristupa Hrvata, nadam se dobrom pristup i laganom prebacivanju ove granice, jer i ako naprave razliku širina klupe je dobra i kvalitetna da bi lagano mogla prebaciti ovu granicu
Ulog srednji

Kakav debakl, kakav je klaun Lino Červar.
Izbornik jedne od najmoćnijih rukometnih reprezentacija a čovjek nema plan B.
Slušam izjave poslije utakmice veze s vezom nema.

Očekivao sam tešku utakmicu ali izbornik Japana je održao lekciju klaunu Červaru kako se priprema, vodi jedan reprezentacija ili tim.
Nemam riječi.

Igranje konstantno 5 1 obrane sa ovim koji kao da su na drogama,
Forsiranje Cindrića koji je ozlijeđen i umjesto da njega i Duvnjaka odmori jer su igrali u F4 lige prvaka on ih potroši protiv jednog Japana.
Sve zato jer je dupelizac Gobcu.
Jaganjac na tribini a talent kojeg uništavaju, a klaun forsira igru sa dva centralna tj srednja vanjska i to jedan ozlijeđen, drugom kronično treba odmora.

Link to comment
Share on other sites

On 15. 01. 2021. at 14:13, hrki13 said:

Tunis - Poljska

Tunis - Poljska zbroj golova 52,5 tip under @ 1,80
Tunis - Poljska 1 pol. tip X @ 6,75
Tunis - Poljska tip 1 @ 3,00

mali ulozi samo srednji na under

Probat ću na Tunis na mali broj golova, Poljaci bez najboljeg igrača pivota i teško će se nositi sa čvrstim Tunižanima
Manji ulog na pobjedu Tunisa
a srednji na under
čak ću probati neki x na 1. poluvrijeme

Možda ako negdje ima over broja isključenja uhvatit na Tunis ne bi se začudio da prebace to lagano i samo da pronađem tko sudi
Ali za to ima vremena do navečer
 

Ovu utakmicu nisam ni pogledao jer me Červar izbacio iz takta, pogledat ću u toku dana da vidim šta se dešavalo.

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use