Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 13.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

jW08VWb.jpgd1OsCYc.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.1. u 23:54 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Brentford - Bristol City           1             1.57

Susret 23. kola champioshipa igraju Brentforda i Bristol Citya čim se skoro kompletira 1. krug natjecanja. Da sudjelujem u posljednoj šansi ovo bi definitivno bio moj prijedlog.

Brentford igra dobar nogomet i zadnjih 15 utakmica nemaju poraza u ligi, a van lige su izgubili od Tottenhama 2:0 (EFEL kup) koji je igrao sa prvom postavom. Čak su bili izjednačili, ali im je gol za 1:1 bio poništen. Posljednju utakmicu u champishipu su dobili protiv izravnog konkurenta Bourenmoutha 2:1 (najbolji napad lige). Moji su favoriti za osvajanje lige. Prošle sezone su nesretno ostali bez Premiershipa i ovu se moraju iskupiti. Od ostalih natjecanja igraju samo FA kup koji neće tako skoro. U svojim redovima imaju Ivana Toneya koji je sa 16 golova najbolji strijelac lige, posljednju utakmicu u FA kup odmarao. Nedostaju im dva igrača koja su već duže vremena ozlijeđena. Pobjedom skaču na 2. mjesto koje vodi u Premiership.

Sa druge strane je Bristol koji iako je na 10. poziciji u drugoj najgoroj formi lige. Imaju pobjedu protiv Wycombea 2:1 koji je zadnji, 4 poraza i omjer golova 3:8 u zadnjih 5 utakmica. 6-7 igrača im nedostaje od toga su dvojica bila standardna. Zadnju utakmicu su igrali protiv Portsmoutha u FA kupu koji je niželigaš. Iako su dobili 2:1 moglo je to i drugačije zavšiti.

Sve je na strani Brentforda – domaći teren, forma i važnost osvajanja bodova. Sve osim pobjede bi mi bilo veliko iznenađenje. Očekujem da će kvota padati. Sretno!!!

image.thumb.png.489773533a9d861c6d0ae8e8fd91a8fa.png

Odgođeno zbog korone

"Brentford informed the EFL they would be unable to fulfil the fixtures following recent positive COVID-19 tests and the requirement for players and staff to self-isolate as per EFL and Government guidance.

We wish those affected a full recovery. 

Bristol City can confirm all players and staff tested this morning (Tuesday) returned negative results.

A revised date for the rearranged fixture will be confirmed in due course."

https://www.bcfc.co.uk/news/brentford-fixture-postponed/

image.thumb.png.f3d9d9c1df6430eea03b7bcd095b5344.png

Pozdrav narode..

Evo po meni 2 odlicna picka.

1. Totnham je u odlicnoj formi. Mislim da jih je Mou bas fino poslozio tako da vidm u njima puno ozbiljniju ekipu nego prosle godine.

Ne razumem po cemu je ovde 1.50 jedino sto mi pada na um je to da nisu imali dovoljno vremena za pripremu jer su odigrali kup proslih dana...ali ipak mislim da mora ovo Totnham dobiti.

Screenshot_20210113-112055_Chrome.thumb.jpg.b69ef9041cef41ec6a83894d530c6a82.jpg

2. Sta reci o Bayernu...momcad koja melja ali momcad koja je izgubila cudesnu utakmicu protiv BM. Sve u svemu mislim da bas u inat toga i kvalitete ovo mislim da dobijaju.

Screenshot_20210113-112116_Chrome.thumb.jpg.916aef4fa1b127b66f53c82c3e080702.jpg

?

tek sad vidim da sam ušao u četvrtak :) na mobu sam pa ako može admin @IzudinB prebaciti na sredu.

hvala,

Tottenham - Fulham 1 (1.55) | Točan rezultat na poluvremenu 2-0 (8.00) bet365

U potpunost i se slažem sa kolegom @Clutch za Tottenham, veliki su favoriti za pobjedu. Tottenham koji je sjajno započeo sezone, imao je nedosljedan niz u prosincu, ali su uspjeli da se vrate i pronađu pobjednički put, nakon što su pobijedili Leedsa (3-0) prije nešto manje od dva tjedna. Od tada je momčad nizala pobjede u kupovima protiv manjih ekipa Brentforda (2-0) i Marinea (5-0).

Domaćini, koji su ispustili mnogo bodova u prosincu se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji sa četiri boda iza lidera Liverpoola i čak sedam iza Manchester koji također imaju i utakmicu više. Mourinhova momčad pronašla je formu u napadu protiv Leedsa, a očekujem nešto slično i protiv Fulhama koji je bez pobjede u pet mečeva u Premier ligi.

Fulham se malo oporavio od lošeg početka sezone, ali im nedostaje završnica. Sada su remizirali četiri uzastopna meča u Premier ligi, a remiji protiv Liverpoola i Southamptona bili su masovni za jedan od najgorih timova u ligi. Čak i sa poboljšanim nastupima, ekipa Scotta Parkera nalazi se na 18. poziciji na tabeli. Osim toga, ovo je utakmica u kojoj domaćini dominiraju tijekom posljednjih godina.

Fulham se također mučio sa postizanjem golova ove sezone, dok su Spursi solidni u obrani, te mi se zbog toga točan rezultat na poluvremenu (2-0) čini prilično izglednim, što ću i pokušati sa manjim ulogom. Heung-Min Son je postigao 12 golova za Tottenham u Premier ligi ove sezone i nije loš izbor za strijelca u ovom susretu.

Lo Celso i Hojbjerg neće nastupiti za domaćine, Fulham nema prijavljenih izostanaka. Sretno!

Screenshot_36.jpg

Screenshot_37.jpg

(Koeficijenti 13.1. u 12:21 CET) 

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

PSG - Marseille | Oba tima daju gol (1.80) bet365

Vrijeme je da jedan od ova dva kluba osvoje svoj prvi trofej ove sezone. Finale francuskog Superkupa trebalo bi se igrati večeras na neutralnom terenu u Lensu, gdje očekujem jedan vrlo uzbudljiv susret. Marseille je uspio izazvati veliku uznemirenost nakon što su uspjeli pobijediti PSG-a u ligi ove sezone. Mogu li opet učiniti isto?

Kladionice misle da ne mogu i uveliko favorizuju PSG-a koji je upravo ostvario svoju prvu pod vodstvom novog menadžera Mauricija Pochettina protiv Bresta. Međutim, PSG ne izgleda baš sjajno ove sezone, a i pored toga Pochettino ponovo ima glavobolje sa ozljedama nakon što su van terena Rafinhha, Juan Bernat, Paredes i Kimpembe. Van terena su također Dagba, Kehrer i Letellier.

Nakon što su osigurali šest pobjeda u ligi od sredine listopada do početka prosinca, forma Marseillea je brzo pala. Uspjeli su uzeti samo pet bodova u posljednjih pet utakmica i pali su na šesto mjesto na tabeli. Njihova borba za titulu još uvijek nije završena, ali bi situacija bila poptuno drugačija da posljednji dvoboji protiv Angersa i Rennesa nisu završili porazom. Najveća prijetnja za PSG dolazi od 27-godišnjeg napadača Floriana Thauvina koji je postigao šest golova u Ligue 1. Marseilleu nedostaju Amavi i De Lima.

Svakako mislim da PSG ima dosta veće šanse za osvajanje trofeja, ali vjerujem da se Marseille neće predati tako lako. Očekujem golove na obje strane terena po koeficijentu 1.80. U četiri od posljednjih pet susreta Marseillea oba tima su postigla gol. Sretno!

Screenshot_38.jpg

(Koeficijenti 13.1. u 13:01 CET) 

Napoli - Empoli 1 + više od 1.5 gola (1.41) bet365

Napoli bi trebao imati najlakši zadatak od svih momčadi iz Serie A u Coppa Italiji, barem na papiru. Oni će ugostiti Empoli iz drugog nivoa talijanskog nogometa, a sve osim lagane pobjede domaćina smatrat će se velikim iznenađenjem. Koeficijenti na pobjedu Napolija su vrlo mali 1.25 u bet365 kladionici, ali kada se kombinira sa više od 1.5 gola na utakmici mislim da vrijedi odigrati.

Na putu do osmine finala momčad Empolija uspjela je eliminirati Renate (2-1), Benevento (4-2) i Bresciju (3-0), pa bi bila greška podcijeniti ovu ekipu. Ova momčad je također na prvoj poziciji u Seriji B i imaju velike ambicije za promociju u viši rang natjecanja. Sve u svemu očekujem jedan zanimljiv susret u kojem će vjerujem pobijediti domaća momčad.

Nakon šokantnog poraza od Spezcije 6. siječnja, momčad Gennara Gattusa brzo se vratila na pobjedničke staze prošlog vikenda. Imali su težak zadatak na Dacia Areni protiv Udinesea, ali su uspjeli uzeti sva tri boda. Rezutlat je bio 2-1, a pobjednički gol je postigao Bakayoko u doslovno posljednim sekundama utakmice.

Momčad Napolija nije baš sjajna u Seriji A nakon što su prikupili 31 bod u 16 odigranih utakmica, međutim, oni su prošlogodišnji pobjednici u ovom kupu i dat će sve od sebe da ga obrane. Ovo će biti njihova prva utakmica u ovom natjeacanju ove sezone.

Što se tiče Empolija, oni su neporaženi u svim natjecanima već 12 utakmica zaredom. Tijekom posljednjeg vikenda lako su pobijedili Cosenzu (2-0). Bili su dosljedni što se tiče postizanja golova, tako da ne bi bilo iznenađenje da ga i ovdje postignu, ali svakako su velika očekivanja za pobjedu na strani domaćina. Sretno!

Screenshot_39.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 13.1. u 13:13 CET) 

PSV - AZ btts 1,53  bet365

PSV doma igra u odlicnoj formi kao i AZ u gostima. PSV ima u 7 odigranih utakmica sve pobjede uz zabijenih 14 golova ( 2,57 po utakmici ) dok AZ u gostima isto igra jako dobro. U 8 odigranih utakmica doma nemaju niti jedan poraz ( 5 neriješenih i 3 pobjede  uz zabijenih impresivnih 20 golova i prosjek 2,50 po utakmici.

prije 4 sati, Clutch said:

Pozdrav narode..

Evo po meni 2 odlicna picka.

1. Totnham je u odlicnoj formi. Mislim da jih je Mou bas fino poslozio tako da vidm u njima puno ozbiljniju ekipu nego prosle godine.

Ne razumem po cemu je ovde 1.50 jedino sto mi pada na um je to da nisu imali dovoljno vremena za pripremu jer su odigrali kup proslih dana...ali ipak mislim da mora ovo Totnham dobiti.

Screenshot_20210113-112055_Chrome.thumb.jpg.b69ef9041cef41ec6a83894d530c6a82.jpg

2. Sta reci o Bayernu...momcad koja melja ali momcad koja je izgubila cudesnu utakmicu protiv BM. Sve u svemu mislim da bas u inat toga i kvalitete ovo mislim da dobijaju.

Screenshot_20210113-112116_Chrome.thumb.jpg.916aef4fa1b127b66f53c82c3e080702.jpg

?

tek sad vidim da sam ušao u četvrtak :) na mobu sam pa ako može admin @IzudinB prebaciti na sredu.

hvala,

Sviđa mi se Bayern 

Od košarke večeras partizan 1 i panathinaikos 1

Partizan bi trebo dobit nakon užasne predstave protiv borca,već su dobivali trento,imaju jaču momčad i u malo boljoj su formi

Pao šta reć,na kraju samog poretka su,još imaju neke šanse za proć dalje,da bi zadržali kakvu takvu nadu ovakve mečeve kod kuće moraju dobivat,gosti bez howarda i noua,nisu ključni igrači ali se koriste u rotaciji

prije 6 sati, fran said:

PSV - AZ btts 1,53  bet365 online kladionica" rel="">bet365

PSV doma igra u odlicnoj formi kao i AZ u gostima. PSV ima u 7 odigranih utakmica sve pobjede uz zabijenih 14 golova ( 2,57 po utakmici ) dok AZ u gostima isto igra jako dobro. U 8 odigranih utakmica doma nemaju niti jedan poraz ( 5 neriješenih i 3 pobjede  uz zabijenih impresivnih 20 golova i prosjek 2,50 po utakmici.

Win

prije 9 sati, IzudinB said:

Napoli - Empoli 1 + više od 1.5 gola (1.41) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Napoli bi trebao imati najlakši zadatak od svih momčadi iz Serie A u Coppa Italiji, barem na papiru. Oni će ugostiti Empoli iz drugog nivoa talijanskog nogometa, a sve osim lagane pobjede domaćina smatrat će se velikim iznenađenjem. Koeficijenti na pobjedu Napolija su vrlo mali 1.25 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, ali kada se kombinira sa više od 1.5 gola na utakmici mislim da vrijedi odigrati.

Na putu do osmine finala momčad Empolija uspjela je eliminirati Renate (2-1), Benevento (4-2) i Bresciju (3-0), pa bi bila greška podcijeniti ovu ekipu. Ova momčad je također na prvoj poziciji u Seriji B i imaju velike ambicije za promociju u viši rang natjecanja. Sve u svemu očekujem jedan zanimljiv susret u kojem će vjerujem pobijediti domaća momčad.

Nakon šokantnog poraza od Spezcije 6. siječnja, momčad Gennara Gattusa brzo se vratila na pobjedničke staze prošlog vikenda. Imali su težak zadatak na Dacia Areni protiv Udinesea, ali su uspjeli uzeti sva tri boda. Rezutlat je bio 2-1, a pobjednički gol je postigao Bakayoko u doslovno posljednim sekundama utakmice.

Momčad Napolija nije baš sjajna u Seriji A nakon što su prikupili 31 bod u 16 odigranih utakmica, međutim, oni su prošlogodišnji pobjednici u ovom kupu i dat će sve od sebe da ga obrane. Ovo će biti njihova prva utakmica u ovom natjeacanju ove sezone.

Što se tiče Empolija, oni su neporaženi u svim natjecanima već 12 utakmica zaredom. Tijekom posljednjeg vikenda lako su pobijedili Cosenzu (2-0). Bili su dosljedni što se tiče postizanja golova, tako da ne bi bilo iznenađenje da ga i ovdje postignu, ali svakako su velika očekivanja za pobjedu na strani domaćina. Sretno!

Screenshot_39.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 13.1. u 13:13 CET) 

prije 10 sati, IzudinB said:

PSG - Marseille | Oba tima daju gol (1.80) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Vrijeme je da jedan od ova dva kluba osvoje svoj prvi trofej ove sezone. Finale francuskog Superkupa trebalo bi se igrati večeras na neutralnom terenu u Lensu, gdje očekujem jedan vrlo uzbudljiv susret. Marseille je uspio izazvati veliku uznemirenost nakon što su uspjeli pobijediti PSG-a u ligi ove sezone. Mogu li opet učiniti isto?

Kladionice misle da ne mogu i uveliko favorizuju PSG-a koji je upravo ostvario svoju prvu pod vodstvom novog menadžera Mauricija Pochettina protiv Bresta. Međutim, PSG ne izgleda baš sjajno ove sezone, a i pored toga Pochettino ponovo ima glavobolje sa ozljedama nakon što su van terena Rafinhha, Juan Bernat, Paredes i Kimpembe. Van terena su također Dagba, Kehrer i Letellier.

Nakon što su osigurali šest pobjeda u ligi od sredine listopada do početka prosinca, forma Marseillea je brzo pala. Uspjeli su uzeti samo pet bodova u posljednjih pet utakmica i pali su na šesto mjesto na tabeli. Njihova borba za titulu još uvijek nije završena, ali bi situacija bila poptuno drugačija da posljednji dvoboji protiv Angersa i Rennesa nisu završili porazom. Najveća prijetnja za PSG dolazi od 27-godišnjeg napadača Floriana Thauvina koji je postigao šest golova u Ligue 1. Marseilleu nedostaju Amavi i De Lima.

Svakako mislim da PSG ima dosta veće šanse za osvajanje trofeja, ali vjerujem da se Marseille neće predati tako lako. Očekujem golove na obje strane terena po koeficijentu 1.80. U četiri od posljednjih pet susreta Marseillea oba tima su postigla gol. Sretno!

Screenshot_38.jpg

(Koeficijenti 13.1. u 13:01 CET) 

2/3 šteta za Tottenham. Imao sam Sona i Kanea na Fantasyju :D

prije 39 minute, Kiks77 said:

Koja je tocno shema sa early payout-om? Zar Juventus ne bi trebao bit registriran kao dobiven?

https://extra.bet365.com/promotions/soccer/early-payout-offer

This offer is available on the following competitions:
  • English Premier League
  • English Championship
  • English League 1
  • English League 2
  • English FA Cup (from First Round onwards)
  • English EFL Cup
  • Scottish Premiership
  • Spanish Primera Liga
  • German Bundesliga I
  • Italian Serie A
  • French Ligue 1
  • UEFA Champions League (from Group Stage onwards)
  • UEFA Europa League (from Group Stage onwards)
  • AFC Champions League (from Group Stage onwards)
  • Copa Libertadores (from Group Stage onwards)
  • Copa Sudamericana

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use