Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

15.10.2009. Četvrtak (Listić dana)

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo ja ću danas probat sa 50kn na dva para da malo zaradim love za vikend jer očekujem berbu...

Storhamar - Manglerud  1  1,40

- Storhamar je 3. u norveškoj ligi i ima dosta dobru seriju, kod kuce još uvjek nemaju poraza nisam siguran ali mislim da su prije dvije godien bili i prvaci zemlje i mislim da su puno jači od svojih protivnika, Manglerud je trenutno predzadnji na tablici nanizao je tri poraza uzastopno (sva tri kod kuće) i sad ide u goste jednom od najboljih domaćina zaista ne vidim kako mogu nešto napraviti u ovoj tekmi (ove sezone su vec uzeli jednu pobjedu u gostima ali su izgubili 3 tekeme i mislim da su ispucali zalihu pobjeda u gostima sad za neko vrijeme), jednostavno moram odigrat ovaj par (valjd neću požalit)...

HV 71 - Sodertalje   1  1,40

-domaćini po običaju na vrhu tablice u švedskoj ligi (ili pri vrhu tablice) sad igraju sa zadnjim na tablici koji je na prošlom gostovanju iznenadio Frolundu jer su odigrali 2:2 no mislim da to neće moći napraviti protiv po mom mišljenju puno puno kvalitetnijoj momčadi HV-a, uostalom HV ove sezone još nije izgubio utakmicu kod kuće i zaista mi je teško povjerovat da će upravo sad izgubit od zadnjeg na tablici...stoga i ovdje moram odighrat 1 na domaćina...

Nadam se da ću dobit ovaj listić dobro bi mi došao, da imam za vikend s čime igrat :D

Evo ja ću danas probat sa 50kn na dva para da malo zaradim love za vikend jer očekujem berbu...

Storhamar - Manglerud   1   1,40

- Storhamar je 3. u norveškoj ligi i ima dosta dobru seriju, kod kuce još uvjek nemaju poraza nisam siguran ali mislim da su prije dvije godien bili i prvaci zemlje i mislim da su puno jači od svojih protivnika, Manglerud je trenutno predzadnji na tablici nanizao je tri poraza uzastopno (sva tri kod kuće) i sad ide u goste jednom od najboljih domaćina zaista ne vidim kako mogu nešto napraviti u ovoj tekmi (ove sezone su vec uzeli jednu pobjedu u gostima ali su izgubili 3 tekeme i mislim da su ispucali zalihu pobjeda u gostima sad za neko vrijeme), jednostavno moram odigrat ovaj par (valjd neću požalit)...

HV 71 - Sodertalje   1   1,40

-domaćini po običaju na vrhu tablice u švedskoj ligi (ili pri vrhu tablice) sad igraju sa zadnjim na tablici koji je na prošlom gostovanju iznenadio Frolundu jer su odigrali 2:2 no mislim da to neće moći napraviti protiv po mom mišljenju puno puno kvalitetnijoj momčadi HV-a, uostalom HV ove sezone još nije izgubio utakmicu kod kuće i zaista mi je teško povjerovat da će upravo sad izgubit od zadnjeg na tablici...stoga i ovdje moram odighrat 1 na domaćina...

Nadam se da ću dobit ovaj listić dobro bi mi došao, da imam za vikend s čime igrat :D

A šta sam se bezveze nado...storhamar gubi 0:1...ako nisu gol zabili u 40minuta igre u prve dvije trećine kak onda da zabiju dva u zadnjoj za preokret....naravno da će izgubit  >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use