Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 59 minute, Ivan98 said:

Offtopic 

Ne mogu razumjeti neke ljude(generale)tipa ovaj ursusc tipa koki22 , nikad nista ne pisu,a redovno se  rugaju vecini postova ,da stvar bude gora isti taj lik je još prošle godine rekao sa odlazi sa foruma ( Prolaznost 20%,padamo na 1.15 itd..) n erazumijem što još dan danas radi tu ...ne vidim poantu 

Ako nisu stanju jednu konstruktivnu rečenicu (kritiku) napisat ,zamoli bi da također ne reagiraju sa ovim glupim emojima ,jer ne znam što dobijaju time...

Bilo bi im bolje da napišu neku kritiku ili neko svoje mišljenje zašto taj tip ne bi trebao proći, nego što se podsmijavaju ljudima koji svakodnevno pišu i trude se pomoći drugima sa informacijama i svojim mišljenjima. Uvijek će biti onih koji se javljaju nakon što je tip promašen ili nešto slično, ali to ne treba da nas zaustavi, jer to samo pokazuje njihove osobine. Tebi kolega Ivane hvala što pišeš svakodnevno i hvala ti što si aktivan, ispratim često tvoje prijedloge i ima nas sigurno još takvih, ne daj da te pokolebaju ove provokacije. Sretno nam danas! Evo i Sevilleee :D

prije 10 sati, Clutch said:

Pozdrav narode,

Odlični poslednji dani tako, da samo neka traje :)

Danas mi nije nešto simpatična ponudba iako je kiše utakmica. 

Prva pick ide iz Francuske... Lille ekipa koja igra odlično poslednje vreme... Zaostaju samo 3 poena za prvom pozicijom. Mislim, da dugo nije bila Fra liga ovako iznednjačena zato mislim, da če svaka ekipa koja napada vrh igrati svaku utakmicu kao finale.. 

Dakle Lille u poslednjih 10 utakmica 2 poraza od toga jedan u LŠ. Sa druge strane Nimes baš katastrofalan. U poslednjih 10 utakmica samo 1 pobjeda. Mislim, da moraju Lille ovo uzet.

Lille.PNG.dfbcc2721c163059bcac21d986e7204d.PNG

Drugi pick sam se dugo predomišljo.. Imo sam Real i Barcu u vidu ali nikako mi ne miriše španjolska ovaj vikend :) Tako, da sam se odlučio iči u Italiju na basket. Virtus u poslednjih 10 utakmica 2 poraza od toga jedan od Milana. Mislim, da su kvalitetnija momčad i da moraju ovo uzet.

virtus.PNG.88ba7432712b7d729b8b29ed65614083.PNG

?

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin idemoooo :) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use