Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 5.1.2021. - Četvrtak 7.1.2021. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Otvaram novu temu uz prijedlog koji sam upravo podijelio i u dnevnoj temi za srijedu. Mislim da se radi o valuebetu. 

@popo64 pohvale za inicijativu od debeljka sa loptom :D 

On 28. 12. 2020. at 23:45, popo64 said:

Pravilo devet. Prvi koji ce biti u eliti, grupi koja ce imati privilegiju da predlaze u “poslednjoj sansi” u narednoj kockarskoj sezoni je najbolji medju nama, a to sam ja, i to vecinom glasova. Za drugog predlazem Goksim-a. je** ga, njegov je forum. Ako se secate, cesto se desavalo da sidjete medju zgrade u kvartu gde zivite na basket ili mali fudbal, skupi se vas deset-dvadeset, a po pravilu, niko nema loptu. Kao za qurac, uvek se tu negde u blizini nadje neki anti-talenat, neki debeljko, neki guzonjin sin, ali jedini koji ima loptu. Ako hocete da igrate basket ili mali fudbal, guzonjin sin mora da igra, zar ne, pa makar samo smetao ili mu niko ne bude dodavao loptu. Dakle, Goksim igra jer je njegov forum.

Ima li neki razlog da si grupirao dane utorak-četvrtak te petak-ponedjeljak, kako ti zvuči ideja da tjedan počnemo ponedjeljkom i imamo ponedjeljak-četvrtak, četiri dana kada je generalno slabija ponuda nekim tjednima te imamo utorak-četvrtak kada se igraju UEFA natjecanja zajedno, te petak-nedelja kada je vikend pa samim tim u toj grupi ipak jedan dan manje jer mislim da nitko neće imati problema izabrati jedan par iz vikend ponude... 

@IzudinB i @bjorn ako možete postaviti tip do utorka do 13:00.

On 04. 01. 2021. at 20:22, Goksim said:

Turneja četiri skakaonice - Skijaški skokovi

Oni koji su duže na forumu sjetit će se brojnih mojih tipova kako na skijanje (Kostelič, Vonn) tako i na skijaške skokove (Simon Ammann, Gregor Schlierenzauer...). Zadnjih godina slabije pratim zimske sportove pa logično i manje igram iste. 

Pred nama je završnica turneja četiri skakanice. Prve tri su završene sa sljedećim rezultatima:

2021-01-04-20-10-46-Vierschanzentournee-

2021-01-04-20-22-36-Vierschanzentournee.

Kamil Stock ima 15.2 poena prednost pred sunarodnjakom Kubackim te čak 20.6 bodova prednosti pred, prije početka turneje, prvim favoritom Granerudom koji je inaće uvjerljivo vodeći u ukupnom poretku. 

Koeficijenti na pobjedu u Bischofhofenu su sljedeći: 

2021-01-04-20-16-16-bet365-Online-Sports

(Koeficijenti 4.1. u 20:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Ipak, ono što je zanimljivo jest da bet365 online kladionica">bet365 daje čak 1,40 da će Kamil Stock osvojiti četiri skakonice. Drugi je favorit u Bischofhofenu za osvajanje i te skakaonice, međutim kako ima ogromnu prednost pred zadnju skakonicu i prosjećna izvedba te 5-6 mjesto trebalo bi biti dovoljno za osvajanje 4 skakonice. Radi se stvarno o velikoj prednosti koju može izgubiti samo ukoliko napravi ogroman kiks te ukoliko uz to Granerud ili Kubecki briljiraju. 

1,40 koliko daje bet365 online kladionica">bet365 ili 1,35 koliko daje unibet">unibet na to da Stock osvaja četiri skakonice mi se čine primamljiva oklada.

2021-01-04-20-20-43-bet365-Online-Sports

(Koeficijenti 4.1. u 20:08 CET) 

Tip - bet365 - 1,40 Kamil Stoch osvaja turneju četiri skakaonice 

Medjuweekend utorak 05.01 – petak 08.01

izbor popo64 za “poslednju sansu”

Sampdorija vs Inter         Serije A        dvojka

Uzi izbor za “poslednju sansu” za ovaj medjuweekend sam napravio za dvadesetak minuta. Za konacni izbor mi je trebalo skoro dva dana. Poceo sam jos u nedelju poslepodne, a tek u ponedeljak kasno sam odlucio. Najuzi izbor za “poslednju sansu” jesu tri meca. Polufinale League Cupa Tottenham vs Brentford (jedinica), prvenstveni mec Serije A Napoli vs Spezia (jedinica), i takodje prvenstveni mec Sampdoria vs Inter (dvojka kao kuca). Dva dana i jednu noc sam izgubio (sto samo govori koliko sam posvecen “poslednjoj sansi”), i konacno odlucio.

U sirem sistemu cu odigrati sva tri meca, ali za “poslednju sansu” biram (opet) Inter, ovoga puta dvojku u gostima protiv Sampdorije. Pravilo broj tri naseg topica kaze “da predlozeni par jeste izbor koji najbolji medju nama stavljaju u “poslednjoj sansi” kao fix weekenda ili medjuweekenda, sto se kaze, predlog za koji bi, najbolji medju nama, rasprodali vitalne organe i ulozili na tiket, eto koliko je fix siguran:”

Analizu za ovaj mec necu napisati, ali cu izgubiti vreme da pokusam da objasnim zasto sam dao prednost ovome mecu u odnosu na druga dva. Moja preporuka je da, za trenutak, zaboravite na sva ostala prvenstva, i svoje vreme posvetite Seriji A. Ne mislim da se pitanje pobednika odlucuje u ovome mesecu, ali procenjujem da ce ohohooho mnogo toga biti jasnije tokom ovoga meseca.

Inter u sredu igra sa Sampdorijom u gostima, pa vec u nedelju ide Romi, pa vec u sledecu sredu igra Cup utakmicu sa Fiorentinom opet u gostima, pa u sledecu nedelju IGRA KOD KUCE SA JUVENTUSOM. Dakle u DESET dana igraju CETIRI utakmice, tri u gostima, pa sa Juventusom kod kuce. Ostavljam vama da procenite koja je od ovih utakmica koje igraju u gostima (Sampdorija, Roma, Fiorentina) na papiru najlaksa, dok o vaznosti utakmice sa Juventusom necu ni da gubim vreme.

Milan na prvi pogled ima nesto laksi raspored u narednih 12 dana, iako i oni igraju cetiri utakmice u 12 dana. Najlaksa utakmica za njih je ona prva, sa Juventusom, koja se igra sutra, jer kakva bi inace bila utakmica sa ekipom koju trenira onaj klovn na klupi crno-belih nego laka. Posle Juventusa igraju dve utakmice sa Torinom u razmaku od tri dana. Najpre u prvenstvu, pa u Cupu, da bi na kraju isli Cagliariju u goste.

Pre nego sto napisem raspored Juventusa, dozvolite mi da se pomolim za njih. Nakon molitvi, napisacu vam da mongoloid koji je uspeo nakon samo tri meseca prvenstva da bude u zaostatku cak deset bodova, SUTRA IDE U GOSTE MILANU, pa igraju kod kuce sa Sassuolom, pa igraju Cup kod kuce sa Genovom, pa IDU U GOSTE INTERU. Teoretski receno, veliki Juve sa mongoloidom na klupi bi mogao za desetak dana da ima laganih 16 bodova zaostatka za vodecim na tabeli.

Da se vratim na Inter. Conte je sa Crotoneom igrao u punom sastavu. Bez problema su 0:1, i 2:2 preokrenuli u 6:2. Ako misle da vec u prvom mesecu ove godine izbace mongoloida iz trke za titulu i pobegnu im 13, a moguce i 16 bodova, ne verujem da im pada na pamet da ne pobede Sampdoriju.

Osim toga, Inter je u naletu, u velikoj su formi, u prvenstvu imaju osam vezanih pobeda, raspored takmicenja je na njihovoj strani, spremni su fizicki kao da idu u pustinjski rat, gotovo na svakoj utakmici se vracaju iz rezultatskog zaostatka.

Kako stvari stoje u momentu dok pisem ovaj post, Lukaku je nesto povredjen i trenutno je na 50% da ce igrati,a 50% da ce poceti na klupi. Crnca svakako ne smatram medju dvadeset najboljih napadaca u Evropi, ali mislim da retko postoji ekipa u Evropi koja toliko zavisi od jednog igraca, kao sto je to u slucaju Intera i crnca. U svakom slucaju, u sredu cu se moliti za njegovo zdravlje.

Za analizu mislim da su najvaznije cetiri recenice. U naletu su. Igrali su sa Crotoneom u punom sastavu. Duplo su bolji od Sampdorije. Juventus u deset dana igra sa Milanom i Interom u gostima i ima deset boda manje.

Goksim:

"Ima li neki razlog da si grupirao dane utorak-četvrtak te petak-ponedjeljak, kako ti zvuči ideja da tjedan počnemo ponedjeljkom i imamo ponedjeljak-četvrtak, četiri dana kada je generalno slabija ponuda nekim tjednima te imamo utorak-četvrtak kada se igraju UEFA natjecanja zajedno, te petak-nedelja kada je vikend pa samim tim u toj grupi ipak jedan dan manje jer mislim da nitko neće imati problema izabrati jedan par iz vikend ponude..."

popo64: 

Pocetna ideja je bila da se tipovi grupisu kao weekend i medjuweekend. Uobicajeno je da weekend pocne utakmicama petkom, i ponekad zavrsi u ponedeljak. Utorkom, sredom i cetvrtkom su teoretski Euroleague, EuroCup, Liga Prvaka, Liga Evrope, nacionalni kupovi.... Dakle, ideja je bila da razdvojim weekend i medjuweekend.

Ako ti nesto znaci, ili mislis da je pametnije/bolje/korisnije  razdvoji kako si predlozio ponedeljak-cetvrtak te petak-nedelja. Gledaj da ubuduce ne menjas moje ideje. Ovaj topic sam ja smislio, pravila su moja, bilo bi lepo da tako i ostane. Imas ostale topice da menjas, ako ti se ne svidjaju. Inace, prihvatam tvoj predlog, ako potvrdis da na kraju sezone, najgori ispada.

prije 3 sati, Goksim said:

Otvaram novu temu uz prijedlog koji sam upravo podijelio i u dnevnoj temi za srijedu. Mislim da se radi o valuebetu. 

@popo64 pohvale za inicijativu od debeljka sa loptom :D 

Ima li neki razlog da si grupirao dane utorak-četvrtak te petak-ponedjeljak, kako ti zvuči ideja da tjedan počnemo ponedjeljkom i imamo ponedjeljak-četvrtak, četiri dana kada je generalno slabija ponuda nekim tjednima te imamo utorak-četvrtak kada se igraju UEFA natjecanja zajedno, te petak-nedelja kada je vikend pa samim tim u toj grupi ipak jedan dan manje jer mislim da nitko neće imati problema izabrati jedan par iz vikend ponude... 

@IzudinB i @bjorn ako možete postaviti tip do utorka do 13:00.

Tip - bet365 online kladionica" rel="">bet365 - 1,40 Kamil Stoch osvaja turneju četiri skakaonice 

Mislim da je najveci favorit, u formi je a i Nemci su slabi..Anze je kiksao na Garmis na doskok, a je u veoma dobri formi.

Stoch uzima ovo

prije 10 sati, popo64 said:

popo64: 

Pocetna ideja je bila da se tipovi grupisu kao weekend i medjuweekend. Uobicajeno je da weekend pocne utakmicama petkom, i ponekad zavrsi u ponedeljak. Utorkom, sredom i cetvrtkom su teoretski Euroleague, EuroCup, Liga Prvaka, Liga Evrope, nacionalni kupovi.... Dakle, ideja je bila da razdvojim weekend i medjuweekend.

Ako ti nesto znaci, ili mislis da je pametnije/bolje/korisnije  razdvoji kako si predlozio ponedeljak-cetvrtak te petak-nedelja. Gledaj da ubuduce ne menjas moje ideje. Ovaj topic sam ja smislio, pravila su moja, bilo bi lepo da tako i ostane. Imas ostale topice da menjas, ako ti se ne svidjaju. Inace, prihvatam tvoj predlog, ako potvrdis da na kraju sezone, najgori ispada.

Nema problema @popo64, onda ostajemo po grupiranju dana kako je inicijalno i predloženo. Samo su me zanimali razlozi, ima smisla. 

Po pitanju toga da najgori ispada na kraju sezone, slažem se, tako je i definirano pravilima :)

Ako se slažeš u pravila bi mogli dodati i da se onaj tko četiri kruga (dakle dva tjedna što je razuman rok) za redom ne objavi niti jedan prijedlog automatski izbacuje, kako bi osigurali da ako netko ne stavlja tipove, drugi član i prije kraja sezone dobije priliku. Iako, sumnjam da ćemo i imati ovu situaciju. 

Atalanta - Parma 1 + više od 1.5 gola (1.40) bet365

Atalanta je nastavila sa fenomenalnim rezultatima kod kuće u Seriji A. Sastav iz Bergama je demolirao Sassuoloa u prošlom kolu na stadionu Gewiss u nedelju kada su ih pobijedili sa 5-1. I dalje podižu standard na svom stadionu, nakon što su ovdje pobijedili Fiorentinu (3-0) i Romu (4-1), te mislim da će ovdje produžiti tu seriju i protiv Parme. Spomenute pobjede su pomogle Atalanti da ostane u aktivnoj pozjeri za prva četiri mjesta. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji na tabeli sa 25 bodova, pet manje od trećeplasirane Rome, ali je Atalanta također odigrala jednu utakmicu manje od većine ekipa koje se nalaze u top 6.

Forma Atalante se drastično poboljšala u odnosu na listopad i studeni. Atalanta je trenutno neporažena u posljednjih pet susreta. Situacija je bila drugačija prije 30 dana kada su na domaćem terenu izgubili od Verone i prethodno od Sampdorije. Njihov Zapata je također u dobroj formi u posljednje vrijeme, gdje je postigao tri pogotka u posljednja tri meča.

Protivnici sigurno nisu baš raspoloženi nakon što su prošlog vikenda izgubili domaću utakmicu protiv Torina (0-3) koji se također muči na donjem dijelu tabele. Parma nastavlja tonuti nakon što je izgubila treći meč u Seriji A zaredom na domaćem terenu, a njihova gol razlika je u posljednja tri tjedna 1-9. U sedam dana su primili 17 golova, pa očekujem da Atalanta ovdje ostvari laganu pobjedu po koeficijentu 1.25 koji je u padu. Pored pobjede domaćina, ovdje očekujem barem dva gola na utakmici, tako da nam to povećava koeficijent na 1.40. Po meni vrlo realna oklada i mislim da bi trebala lagano proći.

Atalanta, zajedno sa Milanom i Interom ove sezone ima najbolji napad u ligi. Postigli su čak 33 gola u 14 utakmica do sada. Više od 1.5 gola je bilo u četiri od posljednjih pet susreta sa Paromom, a tako je bilo u posljednjih pet susreta Atalante u ligi.

Što se tiče izostanaka, Atalanti fali samo Pašalić, dok na drugoj strani nema Caviglije. Sretno!

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 5.1. u 11:06 CET) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use