Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 1.1. – Ponedeljak 4.1. (Posljednja šansa)

Recommended Posts

Weekend petak 01.01 – ponedeljak 04.01.

Izbor popo64 samo za “poslednju sansu”

Inter vs Crotone, Serije A 1 1,20

Inter u ovom trenutku nije najbolji klub u Italiji, skoro pa ni u cemu. Nisu najbolji organizaciono, infrastrukturalno, nisu najbogatiji, nisu kadrovski najbolji, nemaju najbolju vlasnicku strukturu, nemaju najbolje rukovodstvo kluba, a pogotovo nemaju najbolji roster u Italiji. Sve to ima, a i jos dugo ce imati, Juventus. Jedino u cemu su bolji od velikog Juvea jeste vizija. Vizija koja ih je prosle godine dovela do drugog mesta na tabeli, sa samo jednim bodom manje od Juventusa, a ove sezone (u ovom trenutku) do kvote na njih kao pobednika takmicenja od 2,40. Juventus nije vise cak ni drugi kandidat, trenutno je to Milan (4,00) dok su crno-beli, trenutno, treci po kvoti od 4,50, a sto se nikada nije desilo od kada u kladionicama postoji igra koja se zove Antepost. Vizija kluba koja je Inter dovela do najveceg kandidata za titulu, na prvi pogled se cini veoma jednostavnom. Kineski vlasnik je doveo najboljeg generalnog menadzera na svetu i u potpunosti je stao iza njega, a i ovaj je to isto ucinio. Doveo je jednog od tri najbolja trenera na svetu, i potpuno stao iza njega. I jedan i drugi, dakle i vlasnik kluba, a i generalni menadzer, su ostali cvrsto iza svojih odluka i kada nije bilo lako. A nije bilo lako nikada. Ni prosle sezone, a nista nije lakse ni ove. Prosle sezone su bili klub “zero tituli” dakle nista nisu osvojili, ispali su iz Kupa, bili drugi u Prvenstvu, bili su finalisti Lige Prvaka. Prosle sezone su bili najbolji medju gubitnicima, a to svakako nije bila vizija kluba. Vizija kluba svakako nije bila ni ne prolazak grupe Lige Prvaka, sto se desilo ove sezone. I to ne samo sto nisu prosli grupu, vec su bili poslednji, a u grupi su imali jedan od losijih Reala u svojoj istoriji, jedan prosecni, ali svakako dobri M'gladbach, i pogotovo Shakhtar. Vlasnik kluba je stao iza generalnog menadzera, cak i nakon cistog poslovnog gubitka (ispadanje iz Lige Prvaka), ili nakon bacenog novca (dovodjenje Eriksena, ostanak Sancheza i Naingolana, dovodjenje Kolarova.) Generalni menadzer je stao iza trenera cak i kada nisu bili u stanju da daju barem jedan gol u dve utakmice jednom Shakhtaru, kada su gubili od Milana kod kuce, kada nisu mogli da pobede cak ni Parmu, takodje kod kuce. Ostati dosledan svojoj ideji, kada gubis (veliki) novac, kada ne dolaze rezultati, kada se brukas, kada sve manje osoba veruje u ono sto radis, uopste nije lako, i to mogu samo najbolji.

Antonio Conte je jedan od najboljih trenera na svetu, ali i jedan od najtezih ljudi za saradnju kojeg mozete da izaberete. Nije lako vlasniku kluba koji ga placa, nije lako generalnom menadzeru koji ga dovede, nije lako igracima koje trenira. Pogotovo sve to nije lako, zapravo je najteze, kada ne dolaze rezultati. Conte ima jedan od najskupljih ugovora na svetu, 11 miliona eura po sezoni plus bonusi. Ima i najskuplji, a i najbrojniji strucni stab, cak dvanaest saradnika koji takodje ne rade sa stan i hranu. Nista nije lakse ni igracima na terenu. Conte je strog, zahtevan, dosadan, trener starog kova, iako po godinama pripada mladjoj ili srednjoj generaciji evropskih trenera. Na treninzima ima vise trcanja nego igre sa loptom, vise ponavljanja, nego igre “na dva gola”. Treninzi su dva puta dnevno, pod jakim intezitetom, pod jos jacim pritiskom, a igraci nista od toga ne vole. Igraci ne vole ni zahtevne trenere, trenere koji traze da se za vreme treninga, a pogotovo utakmice, ore po terenu, drzi noz u zubima, uklizava, pomaze u odbrani, puno trci, i puno zatvara prostor. Nista nije lakse ni navijacima. Navijacima nije lako da gledaju tim koji vole, a u kome ima igraca cak trinaest nacionalnosti. Nije im lako da gledaju legiju, ekstremno dobro placenih, stranaca, nije im lako da gledaju ne gledljiv fudbal, nije im lako da gledaju da njihov klub ne moze da prodje cak ni grupu Lige Prvaka. Retki su treneri koji su kapitensku traku dodelili golmanu. Jos redji su treneri koji bi oterali kapitena tima. Conte jos nije ni dosao u Inter, ali je prvi potez pre dolaska bio da se otera kapiten kluba Icardi, bez da odigra i jednu jedinu utakmicu. Svi znamo ko je kapiten Barcelone. Svi znamo na sta lici taj klub poslednjih sezona. Svi znamo ko je najveci krivac za to. Ali ne znamo svi da, na srecu, ipak postoji trener koji bi imao cojones da ocisti svlacionicu Barcelone od najveceg zla. Conte ne samo da ima cojones, vec ih ima toliko velike da mu se vuku po podu.

Igraci Intera najvise treniraju u Evropi, i kvalitativno, a i po obimu. Ekipno, oni su tim koji najvise pretrci u toku utakmice, gledajuci sve Top evropske lige. Verovatno zbog toga i imaju unutar tima veliki broj igraca koji nisu zadovoljni, jer ne vole takav ritam rada ( Kolarov, Eriksen, Sanchez Naingolan ). Razlika izmedju Barcelone koja ima nezadovoljnog igraca u timu, i Intera koji ima barem sedam nezadovoljnih ili poluzadovoljnih igraca u rosteru jeste u treneru, a pogotovo onima koji veruju u njega. Inter kao klub ni blizu ne naplacuje rezultate svoje vizije. Conte kao trener, ni blizu ne naplacuje rezultate svoga rada, ili tacnije novcano ohohooooo naplacuje, ali sportski i po rezultatima gledano, mora da ceka kraj sezone. Rezultatski gledano, ni igraci ne vide rezultate svoga rada, i to rada preko granice bola. Rezultate rada trenera Intera vidi samo bet365 koji je oborio kvotu na pobednika takmicenja od pocetnih 4,80 na trenutnih 2,40 sto je duplo od procene pre samo nekoliko meseci. Pri tome, tek smo na polovini Serije A, a Inter (jos uvek) nije cak ni prvi na tabeli. Ako je za analizu uopste bitno, Inter nakon poraza kod kuce od Milana 17.10. nema poraz, ima osam pobeda i dva remija, kod kuce sa Parmom i u gostima protiv Atalante. Imaju sedam uzastopnih pobeda, i najbolji napad, kao i najbolju gol razliku (+17) u Seriji A

Danasnji protivnik je Crotone, ekipa koja je u Seriju A usla kao drugoligas, a tako ce i da izadje, ali oni nisu ono sto je analiza za ovaj mec. Analiza je sto ce Inter protiv njih igrati kao sto bi igrali protiv Juventusa, jer drugacije nisu ni utrenirani.

Dozvolite mi deset recenica licnog karaktera. Otvaranje ovoga topica je najbolje sto mi se desilo u prosloj godini, najverovatnije u poslednjih nekoliko godina. Veliko hvala administratorima na tome. Osecam se kao da imam nesto svoje veliko. Sve me boli koliko mi je lepo. Ako se vlasnik portala ovako oseca kada vidi svoj portal, onda ga u potpunosti razumem. U ovom topicu vidim sve sto mi je potrebno u zivotu. Igru, adrenalin, neizvesnost, uzbudjenje, strast, emocije …

Post sam napisao 01.01. u 09.35 i ne secam se prvoga dana bilo koje Nove Godine u mome zivotu da sam bilo kada nesto napisao. Ovoga puta je bolelo koliko mi je bilo lepo. Hvala meni koji sam smislio topic, hvala administratorima koji su ga prihvatili, hvala kolegama sa foruma koji su ga podrzali.

Chelsea - Manchester City over 3,5 kartona (bet365) - 1,66

bet365 daje primamljivih 1,66 da će na utakmici Chelsea i Manchester Cityja koja se igra u nedjelju u 17:30 biti 4 i više kartona. Utakmicu sudi Antony Taylor koji je jedan od boljih engleskih sudaca kada su kartoni u pitanju. 

Chelsea ove sezone igra iznad svih očekivanja i pobjedom nad Cityjem definitivno bi se prometnuli u izuzetno ozbiljnog kandidata za naslov. Chelsea i City imaju 26 bodova (City ima dvije utakmice manje) dok je Liverpool na lijepih 33.

Ovo je derbi ali i utakmica od velike važnosti za obje momčadi i očekujem da ćemo vidjeti izuzetno zanimljivu utakmicu u kojoj će City dominirati posjedom a Chelsea prilike tražiti iz kontranapada. Baš tu vidim situacije za kartone jer Cityjevi braniči se neće libiti raditi prekršaje u kontrama koje bi mirisale na opasnu priliku. 

Za derbi utakmicu velike važnosti granica od 3,5 kartona mi se čini premalom. 

Juventus - Udinese 1 (1.40) bet365

Posljednja dva mjeseca bila su vrlo turbulentna za Juventus i Andrea Pirla, koji bi vrlo brzo mogao ostati bez posla ako rezultati ne budu bolji. Aktualni prvaci Serije A u posljednjih deset godina nisu izgledali ovako nemoćno, pa bi svaki sljedeći meč mogao biti presudan za njihove ambicije ove sezone. Oni već imaju deset bodova zaostatka za Milanom, tako da je prva utakmica 2021. godine u nedelju protiv Udinesea od velike važnosti.

Prvi i najvažniji zadatak je pobijediti u ovom susretu i povratiti samopouzdanje nakon ponižavajućeg poraza protiv Fiorentine (0-3). 

Udinese nije bio dosljedan tijekom cijele ove sezone, ali su još uvijek daleko od zone ispadanja što je konačni cilj. Očekivano je Juve veliki favorit za pobjedu u ovom susretu po koeficijentu 1.40.

Također je navodno Cristiano Ronaldo pobijesnio nakon poraza od Fiorentine, održavši govor pred svim igračima u svlačionici i podsjetivši sve koliko je ovaj klub velik. Da li će to imati učinka, vidjet ćemo upravo u ovom susretu. Udinese ove sezone jeste imao više uspjeha u gostima (dvije pobjede, dva remija i dva poraza), ali mislim da oni trenutno nisu u stanju zaustaviti ovu momčad Juventusa. Gosti su poraženi prošlog vikenda kod kuće od Beneventa, što me tjera da pomislim da uopšte neće uspjeti postići gol Juventusu u ovom suretu. Svakako igram na pobjedu, pogotovo što se u bet365 kladionici pobjeda računa kada tim povede sa dva gola razlike, što je velika prednost.

Udinese je također u problemima sa ozljedama i žutim kartonima. Becao je suspendiran za ovaj susret, dok su Deulofeu, Jajalo, Nuytinck, Okaka, Ouwejan i Prodl van terena. Za domaćine neće nastupiti samo Cuadrado. Sretno!

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 31.12. u 16:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

On 01. 01. 2021. at 12:50, Goksim said:

Chelsea - Manchester City over 3,5 kartona (bet365 online kladionica">bet365) - 1,66

bet365 daje primamljivih 1,66 da će na utakmici Chelsea i Manchester Cityja koja se igra u nedjelju u 17:30 biti 4 i više kartona. Utakmicu sudi Antony Taylor koji je jedan od boljih engleskih sudaca kada su kartoni u pitanju. 

Chelsea ove sezone igra iznad svih očekivanja i pobjedom nad Cityjem definitivno bi se prometnuli u izuzetno ozbiljnog kandidata za naslov. Chelsea i City imaju 26 bodova (City ima dvije utakmice manje) dok je Liverpool na lijepih 33.

Ovo je derbi ali i utakmica od velike važnosti za obje momčadi i očekujem da ćemo vidjeti izuzetno zanimljivu utakmicu u kojoj će City dominirati posjedom a Chelsea prilike tražiti iz kontranapada. Baš tu vidim situacije za kartone jer Cityjevi braniči se neće libiti raditi prekršaje u kontrama koje bi mirisale na opasnu priliku. 

Za derbi utakmicu velike važnosti granica od 3,5 kartona mi se čini premalom. 

Ispratio sam i pri rezultatu 0:3 i 44. minuti govorim sam sebi ako nitko do kraja poluvremena ne dobije karton napravit cu Cash out i naravno Pulusic u 46. dobije žuti. Četvrti žuti prođe u 91. od strane Man. Citya. 

Edit: Tia san objavit u Listić dana, ali sam zabunom objavio ovdje, a ne mogu nać opciju za izbrisat

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use