Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 3.1.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

qVuIw3U.jpgPpJbjIT.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

5F3hGI3.jpgkaMI2HH.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

N9hwN0C.jpgy0EQh2l.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 16:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

prije 2 sati, Nikson012 said:

Chelsea - Man City 1   2,9

U Sitiju hara korona, ukoliko utakmica bude odigrana, Siti ce morati igrati sa omladinskim timom. Ako se utakmica odgodi uglavnom se racuna kvota 1, tako da nista ne gubimo. Treba odigrati sto ranije dok je utakmica jos u ponudi.

Sretno!

Pa već bi bila ukinuta da je to baš tako. Ono što sam pročitao jeste da su Cancelo i Walker u izolaciji i još 2 zaposlena iz kluba, a za ostalo nisam pronašao informacije ...

prije 22 sati, Goksim said:

Chelsea - Manchester City over 3,5 kartona (bet365 online kladionica" rel="">bet365) - 1,66

bet365 daje primamljivih 1,66 da će na utakmici Chelsea i Manchester Cityja koja se igra u nedjelju u 17:30 biti 4 i više kartona. Utakmicu sudi Antony Taylor koji je jedan od boljih engleskih sudaca kada su kartoni u pitanju. 

Chelsea ove sezone igra iznad svih očekivanja i pobjedom nad Cityjem definitivno bi se prometnuli u izuzetno ozbiljnog kandidata za naslov. Chelsea i City imaju 26 bodova (City ima dvije utakmice manje) dok je Liverpool na lijepih 33.

Ovo je derbi ali i utakmica od velike važnosti za obje momčadi i očekujem da ćemo vidjeti izuzetno zanimljivu utakmicu u kojoj će City dominirati posjedom a Chelsea prilike tražiti iz kontranapada. Baš tu vidim situacije za kartone jer Cityjevi braniči se neće libiti raditi prekršaje u kontrama koje bi mirisale na opasnu priliku. 

Za derbi utakmicu velike važnosti granica od 3,5 kartona mi se čini premalom. 

prije 18 sati, IzudinB said:

Juventus - Udinese 1 (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Posljednja dva mjeseca bila su vrlo turbulentna za Juventus i Andrea Pirla, koji bi vrlo brzo mogao ostati bez posla ako rezultati ne budu bolji. Aktualni prvaci Serije A u posljednjih deset godina nisu izgledali ovako nemoćno, pa bi svaki sljedeći meč mogao biti presudan za njihove ambicije ove sezone. Oni već imaju deset bodova zaostatka za Milanom, tako da je prva utakmica 2021. godine u nedelju protiv Udinesea od velike važnosti.

Prvi i najvažniji zadatak je pobijediti u ovom susretu i povratiti samopouzdanje nakon ponižavajućeg poraza protiv Fiorentine (0-3). 

Udinese nije bio dosljedan tijekom cijele ove sezone, ali su još uvijek daleko od zone ispadanja što je konačni cilj. Očekivano je Juve veliki favorit za pobjedu u ovom susretu po koeficijentu 1.40.

Također je navodno Cristiano Ronaldo pobijesnio nakon poraza od Fiorentine, održavši govor pred svim igračima u svlačionici i podsjetivši sve koliko je ovaj klub velik. Da li će to imati učinka, vidjet ćemo upravo u ovom susretu. Udinese ove sezone jeste imao više uspjeha u gostima (dvije pobjede, dva remija i dva poraza), ali mislim da oni trenutno nisu u stanju zaustaviti ovu momčad Juventusa. Gosti su poraženi prošlog vikenda kod kuće od Beneventa, što me tjera da pomislim da uopšte neće uspjeti postići gol Juventusu u ovom suretu. Svakako igram na pobjedu, pogotovo što se u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici pobjeda računa kada tim povede sa dva gola razlike, što je velika prednost.

Udinese je također u problemima sa ozljedama i žutim kartonima. Becao je suspendiran za ovaj susret, dok su Deulofeu, Jajalo, Nuytinck, Okaka, Ouwejan i Prodl van terena. Za domaćine neće nastupiti samo Cuadrado. Sretno!

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 31.12. u 16:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

On 29. 12. 2020. at 11:40, Nikson012 said:

Chelsea - Man City 1   2,9

U Sitiju hara korona, ukoliko utakmica bude odigrana, Siti ce morati igrati sa omladinskim timom. Ako se utakmica odgodi uglavnom se racuna kvota 1, tako da nista ne gubimo. Treba odigrati sto ranije dok je utakmica jos u ponudi.

Sretno!

Vjerojatno ce se odgoditi

Necu trošiti previše riječi - cetvrtoplasirani Bešiktaš ide u goste Kayserisporu koji je zadnji. Bešiktaš ima utakmicu manje i ovom bi pobjedom (1.72 bet365) preuzeo vrh. X2 1.22 

image.thumb.png.5eb61aed4a37b257bb9e17a681e29094.png

Edit: Iako je završilo 2:0 ovo nikako nije bila lagana pobjeda. Bešiktaš je falia penal, a i Kayserisporu je mogao nešto napravit. Prvi gol je pao u 89. min. 

Pozz ljudi i od mene..

Za danas mi se čini odličan tip kao što je več izudin napisao Juve. Pored Juveta bi stavio još jedan solidan koef na Barcu.

Barca ne igra dobro u poslednje vreme kao što verovatno svi znamo. Ali mislim, da kako god okrenem bi morala ovde kvaliteta prevladati. Još čito sam, da se Messi vrača ovu utakmicu tako ,da sa njim je to sasvim druga Barca.

Sve u svemu 1.40 koef moram uzeti protiv posldnje ekipe u La ligi.

sretno svima danas!

svet.PNG.26097116c079d5af666980cfab413462.PNG

?

prije 46 minute, Goksim said:

Kako ne? Za koju utakmicu gledaš kartone kod bet365 online kladionica">bet365

Ako su kartoni u ponudi onda su dostupni i u betbuilderu

2021-01-03-11-04-49-bet365-Online-Sports

2021-01-03-11-04-58-bet365-Online-Sports

2021-01-03-11-05-05-EVIDENCIJA-PRIHODA-E

Evo ista utakmica.. jel ima to kakve veze s time da sam u njemackoj? znam da sam kod William Hill de imao drugaciju ponudu nego kod William Hill uk ? al u ovom slucaju su ponude iste

Bildschirmfoto 2021-01-03 um 11.51.47.png

Juventus vs Udinese      Serie A     dupla sansa X2 ( mali iznos, samo da se igramo sa kladionicama)

Odmah da napisem da razum uopste nije povod za ovu analizu. Uopste nemam nameru da ove sezone igram Juventus. Kada je trener Bayerna bio Niko Kovac, uopste me nije zanimalo sa kim bavarci igraju. Pogledam listu i jednostavno ih preskocim. Tako je i sa Juventusom ove sezone. Najveci razlog je naravno neznalica na klupi. Pirlo nije samo neznalica, on je najveca neznalica koja je sela na bilo koju klupu u istoriji svih sportova, ukljucujuci i individualne. Po karakteru, Pirlo je poslednja osoba na svetu za koju bi se moglo reci da bi mogao da bude jednoga dana trener pa makar i Tekstilca iz Dervente, Dizdaruse ili Mladost Zdralova.

Jedini razlog koji me je motivisao za IGRU sa kladionicama jeste kretanje kvota. Pre dve sedmice kada su izasle kvote za ovo kolo Serije A, kvota na Juve je bila 1,40. Potom su kladionice pozelele da se igraju sa nama. bet365 je polako podizao kvotu prvo na 1,45, zatim na 1,47, potom na 1,50, dok je trenutno 1,55. U isto vreme, neke kladionice su stigle cak do 1,57. Sa druge strane, kvota na Inter je krenula sa 1,25 pre dve sedmice, da bi propala na cak 1,14 neposredno pred pocetak utakmice. I za jedno i za drugo postoje razlozi. Mislim da je ceo svet stavljao Inter na tikete, a bilo je i kladionicama jasno da ce to biti jedna setnja za interiste pa su morali da obaraju kvotu. Sa druge strane, i kladionice znaju kakva neznalica sedi na klupi Juventusa, a i uopste nisu sigurni da je Juventus u ovakvom stanju sposoban da nekoga pobedi. Mislim da kladionice barem nisu sigurne u pobedu, ili misle da je mozda moguce neko iznenadjenje pa podizanjem kvote zele da rizikuju i navuku kladionicare. Secam se mojih davnih ranih dana u zemaljskim kladionicama. Da mogu da se vratim u proslost, a da je danasnji dan, ova nedelja bi izgledala ovako. U zemaljsku kladionicu bi usao neki seljak, i to pravo sa njive, sa nekog oranja. Uzeo bi listu, ovlas pogledao kvote, primetio kvotu na Juve i lagano sastavio dvadesetak narodnih ili seljackih tiketa od trideset parova na kome bi u svakom bio Juventus. Kao prvo, cuo je za Juventus, kao drugo privukla ga je kvota od 1,55. Mislim da kladionice dizu kvotu izmedju ostalog i zbog takvih kladionicara.

Naravno da je Juventus u stanju da pokida Udinese i to iz “prvog poluvremena”. Naravno da mogu da ih masakriraju sa 5:0. Naravno da Juve ima roster za klasu jacu od svih drugih timova u Seriji A. Da Juventus ima normalnog trenera a ne klovna, ova kvota ne bi presla 1,20. Kladionice, po meni, znaju kakvu snagu imaju crno-beli, ali sam siguran da znaju i kakvog pajaca imaju na klupi. Mislim da su pre svega primetili da dosta kladionicara ne igra na Juve, jer “im smrdi”, a mislim i da su procenili da ima prostora da se rizikuje, pa podizanjem kvote navlace kladionicare.

Ja podizanje kvote na pobedu Juventusa shvatam kao igru. Poziv bet365 da se igra sa mnom. Prihvatam igru, pa cu igrati protiv onoga sto bi veliki bet365 zeleo. Igram duplu sansu, X2. Naravno da znam sta je sve u stanju “onaj stari” Juventus da uradi. Ali znam i ko sedi na klupi, kao i kako stoje na tabeli. Dakle, ja cu se igrati sa kladionicama, a vama nista ne preporucujem.

Kvota na duplu sansu je 2,50. Ako ulozite 1 euro na igru X2, iznenadjenje vam moze doneti besplatno pivo. Ako ulozite 10 eura, nakon iznenadjenja mozete izaci sa svojom lepsom polovinom na pizzu. Ako ulozite 100 eura, zaboravite na stalnog partnera, nakon iznenadjenja mozete iznajmiti prostitutku, ne bas elitnu, ali koja ispunjava sve zelje, svakako. Ako ulozite 1000 eura na iznenadjenje, po prostitutku mozete da odete sami i to cak do Tajlanda. Ako ulozite milion, e onda vec mozete da otvorite kladionicu. Ako ulozite deset miliona, promenili ste sebi zivot za 90 minuta.

Sve u svemu, ako verujete Juventusu, odigrajte jedinicu. Ako vam ne ulivaju poverenje SLOBODNO IH ZAOBIDJITE, ima mnogo drugih utakmica, i to mnogo privlacnijih. Ako volite IGRU, onda samo simbolican iznos.

Atalanta - Sassuolo BTS+over 2.5 gola 1.75 bet365 betbuilder

Svaki međusobni susret puno golova i na obje strane. Ofenzivna igra i loša obrana svakog tima + super napadi; Zapata-Iličić, Caputo-Berardi-Locatelli daje nam garanciju za golove.

Sretno!!! :D?

EDIT: Sassuolo jedva gol, a bitno je da je prošlo. Opet super golijada atalante :D

prije 1 sat, marand5 said:

Atalanta - Sassuolo BTS+over 2.5 gola 1.75 bet365 online kladionica" rel="">bet365 betbuilder

Svaki međusobni susret puno golova i na obje strane. Ofenzivna igra i loša obrana svakog tima + super napadi; Zapata-Iličić, Caputo-Berardi-Locatelli daje nam garanciju za golove.

Sretno!!! :D?

Prosao je :) 

prije 6 sati, gabi said:

Evo ista utakmica.. jel ima to kakve veze s time da sam u njemackoj? znam da sam kod William Hill online kladionica" rel="">William Hill de imao drugaciju ponudu nego kod William Hill online kladionica" rel="">William Hill uk ? al u ovom slucaju su ponude iste

Bildschirmfoto 2021-01-03 um 11.51.47.png

Nedavno sam i ja uočio isti problem , čak sam i pisao na forumu...

Nažalost da ista stvar kod mene,pitao sam ih na live chatu zašto to i kako, ugl nema konkretnog odgovora, zadržava pravo da odlučuju ..

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use