Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 30.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

OPledcB.jpgPpJbjIT.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

w8xyqyT.jpgkaMI2HH.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 16:19 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Virtus Bologna vs Pesaro       Italianska Serie A basket (zaostala utakmica) jedinica kao kuca

Veoma prijatno sam iznenadjen ponudjenom kvotom za ovaj mec od 1,14 a koja je dosla iznenadjujuce kasno, da ne kazem da su kladionice u poslednji trenutak izbacile kvote. Cak sam morao da proveravam veliki broj kladionica, a morao sam i da citam informacije o ovom mecu, jer se ponudjena kvota na konacni ishod, kao i granica handicapa nije ni blizu poklopala sa mojim ocekivanjima. Dakle, veliki bet365 nudi za ovaj mec kvotu na konacni ishod 1,14 a granica handicapa je 11,5. Moja procena je bila da ce kladionice postaviti handicap na 15,5 a kvotu na konacni ishod 1,05. Posto ovaj mec, odnosno kvote za ovaj susret, cekam jos od nedelje uvece, a izasle su tek juce, mojoj sreci nije bilo kraja. Kvotu od 1,14 za ovaj mec i to na konacnog pobednika ne bih napisao cak ni kada bi mi veliki bet365 ponudio bonus i rekli da sam upisem kvotu koju zelim da igram na tiketu. Zamisljam tu situaciju. Sedim kod kuce i u neko gluvo doba noci me pozove bet365 na telefon.

Bet365: Dobro vece popo64

Ja: Ooooooo, dobro vece bet365, otkud vi?

Bet365: Dugo pratimo vas rad na forumu, i nemamo reci da izrazimo koliko vam se divimo.

Ja: Hvala na lepim recima, mogu li nesto da ucinim za vas? Da vam ocistim prostorije, odem u nabavku, otpusim wc solju, bilo sta?

Bet365: Hteli smo da izrazimo divljenje koliko ste pametni, tako sto cemo vam ponuditi Novogodisnji bonus, i to samo za vas.

Ja: Hvala, zaista nema potrebe. Dovoljno je sto postojite i sto nikada niste zatvoreni.

Bet365: Ne budite skromni. Mi kao kladionica smo ponosni sto se kladite kod nas, a i vas Forum bi trebao da bude ponosan kakvog clana imaju u svojim redovima.

Ja: Dobro, pustite sad nas Forum. Pred Novom Godinom smo, treba da budemo pristojni.

Bet365: Mi smo velika kuca, mi cenimo pamet, pa vam nudimo da sami upisete kvotu koju zelite za mec Virtus vs Pesaro. Vi sami upisite kvotu koju zelite, uplatite iznos koji zelite, a mi cemo vam sa velikim zadovoljstvom isplatiti jos juce dobitak koji je vec prosao.

Ja: Takvu ponudu zaista ne mogu da prihvatim, previse ste ljubazni prema meni.

Bet365: to je najmanje sto mozemo da ucinimo za vas popo64

Ja: (razmisljam u sebi): koji im je qurac??? Znam da su humani i plemeniti, ali zasto su toliko dobri prema meni? Nemoguce je da ovaj mec nude u ponudi kao konacni ishod. Mozda hoce samo da me procene, da vide kako razmisljam, da vide moj psiholoski profil.

Ja: (ovaj put naglas) Ako bas insistirate, uzeo bih kvotu 1,08 na konacni ishod.

Bet365: Ne budite skromni, mi vam nudimo 1,14 na konacni ishod, a imamo i molbu ako mozemo ponekad opet da vas pozovemo, ako vam ne smeta, pa da se jos jednom ovako lepo ispricamo.

Ja: ne samo da se ispricamo, nego i wc solju da vam otpusavam kada treba

Bet365: Dovidjenja

Ja: Dovidjenja.

Znaci kada bi meni bet365 dozvolio da sam upisem kvotu koju zelim na mec Virtus Bologna vs Pesaro, mene bi bilo sramota da napisem 1,10 jer bi humanisti iz bet365 pomislili da preterujem i da sam pohlepan. Jos od nedelje uvece, kada nije bilo cak ni najave ovoga meca, ja sam odlucio da cu igrati “jedinicu” preko handicapa ali samo ako mi ponude kvoticu koja bi me zadovoljila na handicap 12,5 i ni 0,5 vise. Dakle, ako bi mi ponudili preko handicapa +13 neka igraju sami, do 12,5 prihvatam. Kad ono, veeeeeeelikih 1,14 na konacan ishod, cccccccccccc.

Kada bih trebao da napisem analizu za ovaj mec, trebalo bi mi 15 stranica gusto pisanog teksta. Trenutno, dok pisem ovaj post, je 02.20 casova i ako bih sada zapoceo sa analizom, zavrsio bih je taman negde u petak u ranim jutarnjim casovima. Posto se mec igra veceras u 18.15 a trebam i da spavam barem pola sata u toku noci, za ovaj put samo nekoliko recenica.

Virtus je jako zanimljiv klub za pracenje, ne samo kladionicarski. Uporedio bih ih sa Interom. Odlican roster, klub u stalnom napredovanju, trener; onako, nije los, ali moze to i mnogo bolje. Imaju veeeeoma stabilnu finansijsku situaciju, i vec trecu godinu su najozbiljniji kandidat da dobiju stalnu licencu za Euroleague. Mediji vec drugu godinu tvrde, da je to sa licencom vec gotova stvar. Prosle sezone (ove godine do pojave Covida) su dosli do same zavrsnice Eurocupa gde su bili najozbiljniji kandidati za titulu, a u prvenstvu su bili ono sto je danas Inter za Juventus sa onim klovnom na klupi. I onda ih je potopio Covid, prekinuo sva takmicenja, prvenstvo naravno nije nastavljeno, prvak ne postoji i sve je otislo u qurac. I ove sezone su veoma jaki, zadrzali su okosnicu ekipe, u Eurocupu su bez poraza, ponavljam preslikana su slika Intera. Jedina razlika u odnosu na proslu sezonu jeste sto glavni konkurent za titulu Armani, a koji je prosle sezone licio na Juventus iz ove, je ove sezone mnogo jaci. Pre mesec dana Virtus je doveo najvece pojacanje u Italiji u zadnjih 40 godina Marca Belinellija ex Nba i to cak trinaest godina, ex Golden State, Toronto Raptors, New Orleans, Chicago Bulls, San Antonio (titula), Sacramento Kings, Atlanta Hawks, Philadelphia. Jeste, ima 34 godine, ali je ne igrac, vec igracina. Osim po rosteru, Virtus je usao u zizu medija po skandalu koji se dogodio pre nesto vise od mesec dana. Nakon potpisivanja Belinellija, sto je bilo ravno dolasku Ronalda u Juventus, a pred prvu pèrvenstvenu utakmicu gde bi on trebao da zaigra, vlasnik kluba je pozvao preko dvestotina ljudi na utakmicu, iako se igralo pred praznim tribinama. To su bili predstavnici medija, sponzora, Euroleague, kosarkaskog saveza, Vip osobe, nekoliko eskort dama koje su trebale da se potrude da se sponzori opustenije osecaju … ali je to vece sve krenulo po qurcu. Najpre Djordjevic nije uvrstio Belinellija u startu petorku, pa ga nije ni uvodio u igru, pa je bio iskljucen, pa su na kraju i izgubili, a Belinelli nije stigao cak ni da mase peskirima sa klupe. Bodovi su izgubljeni, vlasnik kluba se obrukao pred dvestotina ljudi, a eskort dame nisu stigle ni da otkopcaju panatalone sponzorima to vece. Djordjevic je otpusten jos to vece, da bi ga nakon skandala u medijima, vratili nakon samo tri dana.

Protivnik Virtusu je Pesaro, potpuna suprotnost. Pre dve godine su na kraju sezone takmicarski ispali, ali se desilo da je Caserta bankrotirala, pa su se administrativno spasili. Prosle sezone (ove do Covida) su bili poslednji na tabeli sa samom jednom pobedom i prakticno su ispali vec nakon tri meseca prvenstva, ali ih je pojava Covida i prekid takmicenja i ove sezone spasilo ispadanja. Jedina smesnija i apsurdnija stvar od njihovog opstanka, jeste namestena, nezasluzena, kriminalna ,sramna, smesna, ukradena, korumpirana, nevazeca, poklonjena ...titula crvenih liverpoolovih govana. Trener Pesara je Jasko Fijasko, Jasmin Repesa, a cak je i on, takav kakav je, uspeo da malo poslozi ekipu. Ekipa je onako, neki prosek, ali su se malo poslozili, i iznenadjujuce su trenutno na osmom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje.

Ovaj mec je u rangu Inter vs Crotone, i kvota na Virtus od 1,14 na konacnog pobednika je dar sa neba. Ekipa domacina je kompletna, a to znaci Marco Belinelli, Milos Teodosic, Stefan Markovic, Josh Adams, Vince Hunter, Kyle Weems, Julian Gamble, a ako nekoga interesuje u rosteru je i Amar Alibegovic.

Kvota je 1,14 a ne 1,05 zato sto Virtus u Eurocupu nema poraz, a u prvenstvu igra katastrofalno i uspeo je da nagura cak pet poraza, i TO SVIH PET KOD KUCE, dok u gostima ima sest pobeda, sto ih uz jedinu pobedu kod kuce u prvom kolu, trenutno drzi na cetvrtom mestu. Posto post pisem spavajuci, nemam vise snage da vam objasnjavam kako su gubili kuci od otpada, a pobedjivali u gostima Lokomotivu Kuban, Monaco ili Andoru.

Kao i uvek, tokom ove sezone sa Interom, pre nego sto uplatite double Virtus i Inter ide rasprodaja imovine i vitalnih organa, pa tek onda uplata za sav novac koji posedujete, to uvek imajte na umu.

Umalo da zaboravim …

Obracam se administratorima,

moj predlog je, kao sto vidite jednoglasno prosao. Danas je 30.12 a sutra je docek Nove Godine. Dakle, pusticu vas dva dana na miru. Ali, vec 02.01.2021 ocekujem od vas da otvorite novi topic pod nazivom “poslednja sansa”. Ja sam smislio ideju, jer sam pametan i uredeno registrovan, a vi treba da ga otvorite, tehnicki osmislite i stavite tamo gde bi trebalo da mu bude mesto na nasem forumu. Za alkohol, jake droge, zabavu, prostitutke, cigarete i ostale lekove imate jedan i po dan, 31.01. i pola dana 01.01, a od subote 02.01 vec morate da radite. Dakle, vec 02.01 i to do 13.00 ocekujem novi topic sa nazivom “poslednja sansa” koji ce biti postavljen tamo gde mislite da treba, a ocekujem i vase analize, odnosno jedan fix vaseg zivota za period subota 02.01-ponedeljak 04.01

Moj fix zivota vec mozete da upisete, a to je Inter vs Crotone, a analizu cu postaviti nakon sto otvorite topic.

Ako nema pitanja, svim administratorima i kolegama sa foruma zelim sretnu Novu Godinu i naravno, divljanje po tiketima

Tottenham - Fulham 1 (1.44) bet365

Tottenham je bio lider Premier lige vrlo kratko vrijeme. Mourinhova momčad je započela sa lošom formom odmahh nakon pobjede protiv Arsenala na domaćem terenu početkom prosinca.

Od tada Spursi imaju dva remija i dva poraza, zbog čega su pali na peto mjesto. Ništa se još nije izgubilo, jer imaju dovoljno vremena za povratak. Posljednju utakmicu u 2020. godini igraju kod kuće protiv velikog autsajdera Fulhama.

Fulham se muči u zoni ispadanja otkako je započela ova sezona, a kladionice ne vjeruju da ova momčad može napraviti bilo kakve probleme za domaćina večeras. Fulham je također jedna od najslabijih gostujućih momčadi u ligi.

Koeficijent na pobjedu domaćina iznosi 1.44 u bet365 kladionici. Dobra stvar je i ta što bet365 računa okladu dobitnom ako Tottenham povede sa dva gola razlike.

ŠTo se tiče izostanaka Bale i Lo Celso neće nastupiti za Tottenham, dok su im Carlos Vinicius i Lucas pod upitnikom. Na drugoj strani samo je Kongolo upitan.

Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Rodon, Reguilon; Hojbjerg, Ndombele; Bergwijn, Alli, Son; Kane

Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Cordova-Reid, Lemina, Anguissa, Loftus-Cheek, Robinson; Lookman, Mitrovic

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 30.12. u 10:22 CET) 

Celtic - Dundee 1 (1.20) bet365

Iako je Celtic proslavio mnogo pobjeda u posljednjih mjesec dana, još uvijek su male vjerojatnoće da će sustići Glasgow Rangers na vrhu škotskog Premiershipa. Mnogi odbijaju vjerovati da je utrka za naslov završena ovako rano, a vjerojatno će presudna utakmica biti 2. siječnja u prvom Old Firm Derbyju 2021. godine.

U međuvremenu će se Neil Lennon i njegovi dečki u srijedu popodne susresti sa petoplasiranim Dundee Unitedom. Sve osim pobjede u ovoj utakmici bila bi velika katastrofa. Trenutni koeficijent na pobjedu domaćina 1.20 u bet365 kladionici. Podsjećam da bet365 računa okladu dobitnom ako Celtic povede sa dva gola razlike.

Sudjelovanje u svakom pojedinačnom natjecanju ove sezone osim FA kpa pretvorilo se u katastrofu za Celtic. Prošlo je jako dugo vremena otkako su izgledali ovako nemoćno kao danas. Vrlo su rano eliminirani iz LIge prvaka, dok također nisu uspjeli osigurati ni mjesto u nokaut fazi Europske lige. Pored toga, Ross County ih je eliminirao iz Liga kupa.

U Preimershipu imaju 12 pobjeda, četiri remija i jedan poraz, ali njihovi najveći rivali jednostavno ne griješše. Dundee Utd u ovaj susret ulazi sa dva remija i jednom pobjedom u posljednja dva tjedna.

Celtic u ovaj susret ulazi bez Forresta, koji je ozlijeđen, dok je Abd Elhamed pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Chalmersa.

Celtic: Hazard; Frimpong, Bitton, Ajer, Laxalt; Soro; Christie, McGregor, Elyounoussi; Griffiths, Edouard

Dundee United: Siegrist; Smith, Connolly, Reynolds, Robson; McMullan, Butcher, Fuchs, Bolton; Shankland, Clark

Screenshot_1.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 30.12. u 10:27 CET) 

Newcastle - Liverpool 2 (1.28) bet365

WBA je šokirao Jurgena Kloppa i njegove igrače u nedelju navečer oduzevši im bod na Anfieldu. Redsi su u tom meču trebali postići barem tri ili četiri gola, ali umjesto toga, WBA ih je kaznio u posljednjim minutama utakmice. Mohamed Salah i Sadio Mane su izgubili zaista veliki broj sjajnih prilika, posebno u prvom poluvremenu.

Ipak, nije bilo značajnijeg utjecaja na poredak u Premier ligi - aktualni prvaci su i dalje na prvoj poziciji i imaju bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Everton. Posljednja utakmica u 2020. godini za Liverpool se igra večeras na St. Jamesu protiv Newcastlea.

Svrake u posljednje vrijeme prolaze kroz tešku krizu, tako da koeficijent od 1.28 na pobjedu Liverpoola u ovoj utakmici nije iznenađenje.

Menadžer domaćina Steve Bruce i dalje ima problema sa ozlijeđenim igračima. Jedan od najopasnijih igrača Allan Saint-Maximin još se oporavlja i neće igrati protiv prvaka, baš kao Dubravka i Lascelles. Oni će također biti bez Frasera, dok su Dummett, Hendrick i Shelvey pod znakom sumnje.

Svrake su izgubile veliku većinu utakmica na svim natjecanjima u posljednjih nekoliko tjedana. Eliminacija iz Liga kupa od Brentforda i poraz od Leedsa (2-5) bili su posebno bolni. Andy Carroll je do sada imao osam nastupa u Premier ligi, a još uvijek nije postigao nijedan gol.

Osim gore spomenutog remija protiv WBA, Liverpool se na gostovanju provukao protiv Fulhama na sličan način. Pobjeda protiv Crystal Palacea od 7-0 bio je uvjerljivo najbolji nastup ove sezone.

Klopp također ima puno problema s ozlijeđenim igračima. U osnovi je velika većina braniča van terena. Osim Gomeza, Van Dijka i Matipa, na popisu ozljeda su i Thiago Alcantara, Diogo Jota, Naby Keita i Konstantinos Tsimikas.

Newcastle United: Darlow; Manquillo, Fernandez, Schar, Clark, Lewis; Ritchie, Longstaff, Hayden, Joelinton; Wilson

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane

Screenshot_3.jpg

DIREKTNI LINK!

(Koeficijenti 30.12. u 10:48 CET) 

pozdrav ljudovi... ?

Atletico Madrid - Getafe  1    1.60

ne znam jeste li vidjeli statistiku njihovih posljednjih 20 međusobnih utakmica... u nijednoj od 20 posljednjih Getafe NIJE ZABIO NI GOL... 

statistika stvarno impresivna u korist Atletica... no ja ne bih ovdje igrao Getafe ne daje gol samo zbog toga što je koeficijent manji od koeficijenta pobjeda Atletica... 

SRETNO...!!! 

Screenshot_20201230_133335.jpg

prije 34 minute, moneyhunter said:

pozdrav ljudovi... ?

Atletico Madrid - Getafe  1    1.60

ne znam jeste li vidjeli statistiku njihovih posljednjih 20 međusobnih utakmica... u nijednoj od 20 posljednjih Getafe NIJE ZABIO NI GOL... 

statistika stvarno impresivna u korist Atletica... no ja ne bih ovdje igrao Getafe ne daje gol samo zbog toga što je koeficijent manji od koeficijenta pobjeda Atletica... 

SRETNO...!!! 

Screenshot_20201230_133335.jpg

Zakon velikih brojeva.. 

Tottenham - Fulham 1 (1.45) bet365

Utakmica je i dalje pod upitnikom zbog prijavljenih slučajeva zaraze u ekipi Fulhama, ne zna se koji igrači su u pitanju, ali gosti bi u svakom slučaju bili oslabljeni. Spursi su nekoliko kola bili na čelu tabele. ali su u prethodne četiri utakmice u Premier ligi bez pobjede, i očajnički im trebaju tri boda kako bi uhvatili priključak za vodećima. Fulham je nanizao četiri remija, nalaze se u zoni ispadanja, gledao sam ih nekoliko puta ove sezone, i po mom mišljenju kvalitetom definitivno nisu za PL. Tandem Son - Kane, koji ove sezone pruža fantastične partije je zatajio u posljednje dvije utakmice, te od njih očekujem da prorade u ovom duelu, djeluje mi nerealno da vežu tri utakmice bez učinka, s obzirom na dosadašnje igre.

prije 5 sati, IzudinB said:

Tottenham - Fulham 1 (1.44) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Tottenham je bio lider Premier lige vrlo kratko vrijeme. Mourinhova momčad je započela sa lošom formom odmahh nakon pobjede protiv Arsenala na domaćem terenu početkom prosinca.

Od tada Spursi imaju dva remija i dva poraza, zbog čega su pali na peto mjesto. Ništa se još nije izgubilo, jer imaju dovoljno vremena za povratak. Posljednju utakmicu u 2020. godini igraju kod kuće protiv velikog autsajdera Fulhama.

Fulham se muči u zoni ispadanja otkako je započela ova sezona, a kladionice ne vjeruju da ova momčad može napraviti bilo kakve probleme za domaćina večeras. Fulham je također jedna od najslabijih gostujućih momčadi u ligi.

Koeficijent na pobjedu domaćina iznosi 1.44 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici. Dobra stvar je i ta što bet365 online kladionica" rel="">bet365 računa okladu dobitnom ako Tottenham povede sa dva gola razlike.

ŠTo se tiče izostanaka Bale i Lo Celso neće nastupiti za Tottenham, dok su im Carlos Vinicius i Lucas pod upitnikom. Na drugoj strani samo je Kongolo upitan.

Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Rodon, Reguilon; Hojbjerg, Ndombele; Bergwijn, Alli, Son; Kane

Fulham: Areola; Aina, Andersen, Adarabioyo; Cordova-Reid, Lemina, Anguissa, Loftus-Cheek, Robinson; Lookman, Mitrovic

Screenshot_2.jpg

(Koeficijenti 30.12. u 10:22 CET) 

prije sat vremena, bjorn said:

Tottenham - Fulham 1 (1.45) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Utakmica je i dalje pod upitnikom zbog prijavljenih slučajeva zaraze u ekipi Fulhama, ne zna se koji igrači su u pitanju, ali gosti bi u svakom slučaju bili oslabljeni. Spursi su nekoliko kola bili na čelu tabele. ali su u prethodne četiri utakmice u Premier ligi bez pobjede, i očajnički im trebaju tri boda kako bi uhvatili priključak za vodećima. Fulham je nanizao četiri remija, nalaze se u zoni ispadanja, gledao sam ih nekoliko puta ove sezone, i po mom mišljenju kvalitetom definitivno nisu za PL. Tandem Son - Kane, koji ove sezone pruža fantastične partije je zatajio u posljednje dvije utakmice, te od njih očekujem da prorade u ovom duelu, djeluje mi nerealno da vežu tri utakmice bez učinka, s obzirom na dosadašnje igre.

Utakmica između Tottenhama i Fulhama zvanično je otkazana zbog COVID-19....

prije 4 minute, tome1993 said:

Fenerbache - ASVEL Lyon - 1 1.35 Super Sport

Fener nakon užasnoga perioda se je malo digao,prvo su potpisali Gudurića te nakon toga pobjeda kontra Olympiacosa.

Asvel dolazi bez ponajboljeg igrača centra Falla te sam mišljenja da turci večeras pobjeđuju jer imaju sjajne pojedince u ekipi.

I sam mislim isto, pored toga danas fali Lyonu i Yabusuele, koji je poslednjih par utakmica bio i najbolji scorer ekipe, i več od prije falita Howard i Lomazs. Yabusele (undisclosed) will not play Wednesday against Fenerbahce, according to ASVEL's official Twitter accountKot Fenera danas fali samo Ali, a to nije nekakav henikep za Fener. 

prije 20 sati, moneyhunter said:

da... ali zakon velikih brojeva je vrijedio već i nakon 13 utakmica npr... pa opet je još 7 utakmica prošlo bez gola...

prema tome, ne vidim razlog zašto Atletico danas ne bi odnio pobjedu ponovno, pogotovo što su svi igrači na okupu... 

Nevjerojatno da opet gola nisu dali. 

Svaka cast.. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use