Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

w67pyTM.jpgPpJbjIT.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

8bea3Q1.jpgkaMI2HH.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 16:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Sevilja - Viljareal

Tri pobede u poslednjih pet kola izbacile su Sevilju na šesto mesto sa samo tri boda manje od trećeplasiranog Real Sosijedada, ali i tri utakmice manje od tog tima. Nakon poraza od Real Madrida, Lopetegijev tim je uspeo da osvoji sedam poena iz tri utakmice. Iako Jusef En Nasiri i njegovi saigrači iz napada imaju poteškoće u realizaciji svojih šansi jer su postigli samo 15 golova, odbrana Seviljle je druga najbolja u ligi. Sevilja takođe treba da poboljša svoje partije na domaćem terenu, pošto polovinu mečeva na Ramon Sančez Pishuanu nisu rešili u svoju korist. Domaći tim je propustio priliku da pobedi samo jednom u prethodnih pet utakmica u svim takmičenjima i želi da nastavi svoj niz nepobedivosti.

Viljareal je doživeo samo jedan poraz u aktuelnoj kampanji La Lige i trenutno su četvrti, sa tri boda više od svog narednog rivala. Tim Unai Emerija je kralj remija, pošto je osam mečeva gostiju završeno bez pobednika. Herard Moreno i momci su efikasni u poslednjih trećini terena, dok i odbrana sasvim solidno funkcioniše, iako nije uspela da sačuva svoju mrežu četiri puta u poslednjih pet navrata. Viljareal je neporažen na poslednjih pet gostovanja, a i sa ovog žele da se vrate barem sa bodom u džepu. Gledajući njihove mečeve u Ligi Evrope i Kupu Kralja, niz Viljarealove nepobedivosti se proteže na poslednjih 20 utakmica.

Šta mi igramo na golove?

Oba tima igraju poprilično oprezno ove sezone, a posebno Sevilja, čije su tri od poslednje četiri utakmice ostale u rasponu od 0 do 2. Očekujemo veoma tvrd meč koji nam neće doneti više od dva gola ukupno.

S tim u vezi, ne bi bilo iznenađujuće ni da barem jedna od ekipa sačuva svoju mrežu. Mi verujemo da će barem jedna ostati netaknuta na kraju ovog duela.

UG 0-2 @ 1.70

NG @ 1.85

Izvor: https://www.3plus.rs/sevilja-viljareal-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-la-liga/

Brighton vs Arsenal X2, (utorak), Fenerbahce vs Asvel 1 (sreda), Alba vs Zalgiris over 154,5 (utorak) ( MALI iznosi uplate, i sva tri para POJEDINACNO, kao double, vezani sa utakmicom u nedelju Inter vs Crotone )

Imam toliko toga da napisem, pa najbolje da pocnem odmah.

Pre svega, da vas obradujem, ja sam dobro, iako me niko nije pitao. Juce sam primio vakcinu protiv Covida. Veoma sam ponosan na sebe, jedan sam od prvih nekoliko hiljada u Evropi, na forumu sam sigurno jedini, na to sam jos vise ponosan. Medju prvim vakcinisanima su politicari, da bi se kurcili, medicinski radnici da bi ohrabrili gradjane, a medju njima sam i ja, obicni kockar. Nisam zarazen, nisam rizicna grupa, ali sam vakcinisan jer sam volonter pri jednoj rizicnoj grupi. Vakcina je americka, Pfizerova, pa ako se neko zabrinuo za mene na forumu, da napisem da sam ziv, zdrav i kao i uvek, ekstremno pametan. Nekoliko anti-vakcinasa koje poznajem van foruma, prelaze na drugu stranu ulice kada me vide. Sa distance su mi rekli, da su mesari koji su ubrizgali vakcinu, zajedno sa otrovom u moje telo ubrizgali i micro cipove koje je, naravno konstruisao Bill Gates. Anti-vakcinasi su mi porucili da jedino ljudsko pravo u koje ne treba dirati jeste pravo da se bude glup covek. Anti-vakcinasi kazu da osim sto sam smrtno otrovan, sada sam i pracen, a verovatno cekam i instrukcije od Bill Gatesa. Ako primetim da me Bill zaista prati ili prisluskuje putem micro cipova, samo za vas, kolege sa foruma, cu ga zamoliti da mi uz prisluskivanje ponudi i neku kladionicarsku dojavu iz Usa, naravno, neki NBA ili neki tenis ako moze.

Moja analiza za danas i sutra

Brighton vs Arsenal X2, ali ne kao dupla sansa, vec pojedinacno X i 2 vezano sa mecem od weekenda, jedinica na Inter vs Crotone

Retki su evropski klubovi koji imaju gluplju sportsku filosofiju od Arsenala. Retki su, ali ih svakako ima. Sto se tice poslovne filosofije, tu su svakako u Top 20 evropskih klubova. Kada je sportski aspekt u pitanju, oni su evropska kanalizacija, a svi znamo sta pliva u kanalizaciji. Period pod Wengerom bih opisao kao pucanje u sopstvene noge, ili opredeljenje kluba slicno nemackom Dortmundu. Dakle, postoji kakva takva vizija, e sad sto je idotska i bez smisla, boli nas qurac. Ukratko, nema velikih i skupih kupovina extra zvezda, veliko ulaganje u mlade i scoutsku mrezu, odlicna sopstvena skola mladih igraca, orijentacija na ofanzivni i napadacki fudbal, publika i navijaci su ljudi, a ne stoka kojoj treba uzeti novac, rezultati nisu presudni … itd itd. Trebalo je da prodje dvadeset godina da shvate kuda vodi takav put. Uzivao sam, kao nikada do tada, kada je dosao taj trenutak. Ponizavani su kod kuce, a pogotovo na strani, nisu uspevali da se dovuku cak ni do evropskih takmicenja, ili su uspevali retko, poslednji put su bili prvaci pre 18 godina. Secam se kada su upadali u serije poraza i kada nisu znali gde udaraju, kao recimo tokom 2018 kada su u roku od 25 dana izgubili pet utakmica i kada ih nisu pobedjivali samo oni koji su zurili na autobus. 0:1 protiv Tottenhama, pa 1:2 protiv Ostersundsa u Ligi Evrope, pa dva puta po 0:3 kod kuce od ManCity u roku od samo cetiri dana, u Cupu i prvenstvu, pa 1:2 od Brightona i to sve u roku od manje od mesec dana. Secam se kako su ih kidali Liverpool sa 1:5, ManCity, ManUtd, Rennes, Wolvs, Leicester svi sa po 1:3, Chelsea sa po 1:4 … ili serija u dvanaestom mesecu 2019-te godine od samo dve pobede, osam remija i sedam poraza … ccccc. Kada su nakon 22 godine pustili niz vodu Arsena Wengera, i kada su mislili da je najgore, nisu znali da uvek moze jos gore. Potrosili su Unai Emeriya, mislili su da su pametni sa Ljungbergom, kao sto je i ManUtd mislio da je pametan sa Solskjaerom. Sada je trener Mikel Arteta, ali su kao klub, dno dotakli kada su pomislili da je Kolasinac koristan igrac, kada su pomislili da su Ozil, Xhaka i Mustafi zdravi i pametni ljudi. Trenutno su 15-ti na tabeli, sa skoro duplo manje bodova od trenutnog prvaka. Ili samo 6 boda vise od zone ispadanja. U borbu za mesta koja vode u evropska takmicenja nikada nisu ni ulazili, ispali su iz Cupa ponizenjem od ManCity, a tek ce ispasti iz Lige Evrope. Cak su uspeli u ovoj sezoni da imaju negativnu gol razliku, sto se nikada nije desilo u istoriji kluba. Cak su uspeli da imaju i peti najgori napad u Ligi, sto je vise od sramote. Mislim da su oni najsrecniji na svetu sto je doslo do pandemije Covida, a siguran sam i da prizeljkuju da Covid nikada ne nestane sa ove planete i tako onemoguci povratak publike na stadione. Ako se publika jos dugo ne vrati na stadione, oni zaista imaju sanse da izbegnu ispadanje, a ako vakcine pokazu rezultate, i publika se vrati na njihov stadion, oni su sledece godine drugoligasi. Ako ne racunamo poslednju utakmicu protiv Chelsea, u poslednjih cetiri meseca uspeli su u prvenstvu da daju tek cetiri gola, a nisu uspeli da ga uguraju cak ni Burnley kod kuce ili Leedsu najofanzivnijoj ekipi u ligi. Sve u svemu, krs od ekipe, otpad, kanalizacija, da ih posalju u BiH Premier Ligu ne bi uspeli da se kvalifikuju u evropska takmicenja, ali svakako ne bi ni ispali. Pa, ipak ja cu im dati sansu danas, ne zato sto verujem u ta govna, vec zato sto mislim da mogu do sanse da ne izgube protiv Brightona. Posto mislim da ce se WBA na kraju nekako ipak dovuci do opstanka, verujem da ce bas Brighton i Burnley uz otpad od Scheffielda imati grcevitu borbu za opstanak. Osim toga, nakon Brightona, samo za tri dana gunnersi idu bas Wba u goste, pa ako misle da ne ispadnu, moraju negde traziti barem bod. I za kraj, naravno da igram za mali iznos, tek da ih probam, i to pojedinacno X sa jedinicom na Inter u nedelju, i pojedinacno 2 sa jedinicom na Inter.

Fenerbahce vs Asvel Euroleague 1

Ako hocete analizu za ovaj mec, dovoljno je da procitate analizu za Arsenal. Fener je isti qurac, samo drugo pakovanje. “Jedinicu” na Fener kao single ne bih igrao ni sa tudjim novcem. Cak mislim da ce pravi kladionicari ovaj mec igrati dvojku sa handicapom koji je kod bet365 cak +6, a u kliznom sistemu kod nekih kladionica ide i do +8,5 sto je poklon. Fener je imao tesku proslu sezonu, a jos gore leto, kada su zbog finansijskih problema rasprodali pola ekipe i prepolovili budzet. Ove sezone igraju jos gore nego prosle sezone, a prosle su igrali kao qurci. Arsenal je prava napadacka furija sa cetiri postignuta gola u cetiri meseca, naspram ovih ludaka u Feneru. 10.12 su izgubili od Albe u gostima sa 26 razlike, pa kod kuce od Milana sa 8, pa u gostima od Zalgirisa sa TRIDESETIOSAM razlike, pa su iscupali pobedu kod kuce protiv Olympiacosa. Trenutno su kao i Arsenal peti od nazad, mogu samo da sanjaju ulazak u Top 8. Za hrabre, ovo je dvojka na handicap +8,5 kao vrata, ali ja cu pokusati sa jedinicom samo iz razloga sto sam ubedjen da kao i Arsenal imaju sve bolje od protivnika. Imaju bolji roster, za tri klase boljeg trenera, ali dzabe kada igraju kao qurci. Mislim da po kvalitetu ekipe, a narocito trenera, zasluzuju mnogo bolje mesto na tabeli, ali isto tako, mislim i da po igri koju prikazuju zasluzuju samo dno.I da ponovim, isti slucaj kao i za Arsenal, mali iznos uplate, vezan sa jedinicom na Inter u nedelju.

Alba vs Zalgiris Euroleague over po kliznoj kvoti od 154,5

Ovaj mec je ono sto najvise ne podnosim kada je u pitanju kladjenje. Teoretski receno, ili kada bi se kosarka igrala na papiru, ovo je over kao kuca. Na zalost, utakmica se igra na parketu. Ono sto ne podnosim jesu granice koje kladionice postave, pa tako i bet365 misli da je moguce da bude vatrometa, pa je granicu postavio na dosta visokih 158,5. Problem u mojoj glavi nastaje sto verujem da ce utakmica biti otvorena, ali je granica bezobrazno visoka. Ali ako je bezobrazna, zasto ne igram under ? Pa zato sto ne smem, a ne smem jer sam #**icka. Jedva sam nasao kladionicu sa kliznom, najnizom granicom od 154,5 i ako je zadrze do pocetka utakmice, odigracu taj jeb*** over. Ako ga podignu, makar samo na jedan i bude 155,5 odustajem, neka se jebu, neka igraju sami. Inace, Alba jeste napadacka ekipa, ali je potrebno da budes vidovit, ili da imas nadprirodne moci, pa da pogodis kako ce igrati. Valenciji, na primer, u gostima su dali 100 poena, pa Milanu, takodje u gostima samo 55, pa Feneru kod kuce, kao i Zvezdi u gostima po 90, pa Panathinaikosu u gostima 70, pa Realu u gostima 60. Kao Arsenal i Fener, mali iznos uplate, vezano sa Interom kao double i to samo do 154,5 ako moze, ako ne moze, boli me qurac.

Ova tri predloga nisu ono najbolje od mene. Ni u jedan predlog ne verujem toliko da bih bilo koji singlovao. Cak postoji velika verovatnoca da sva tri znaka zajedno dodju u kontrarezultatu. Zato i svaki mec vezujem sa Interom u nedelju. U sredu bi trebalo da se igra zaostala utakmica italijanskog prvenstva u basketu izmedju Virtusa Bologna i Pesara. To je jedinica kao vrata, u rangu Inter vs Crotone, ali posto u trenutku dok pisem ovaj post jos nisu izasle kvote i handicapi, ovaj mec ostavljam otvorenim za analizu, barem za sada. Po meni, ovo je par za singlovanje, naravno preko razumnog handicapa, ali sve zavisi od razbojnika iz kladionica i njihove granice koju smisle za handicap.

Na kraju smo jos jedne kalendarske godine. Za nas kockare, kraj kalendarske godine nista ne znaci, nama se godina zavrsava tamo negde u petom-sestom mesecu. Po nekom glupom obicaju, prosti ljudi na kraju godine najcesce proglasavaju najbolje u prethodnoj. Hajde da se i mi kockari pretvaramo da nismo visa klasa, hajde da se pretvaramo da smo obicni ljudi, pa predlazem da i mi, na forumu predlozimo najbolje medju nama. Kao najboljeg clana fruma, vecinom glasova predlazem sebe. Dakle, popo64 zvanicno te proglasavam najboljim kladionicarem na forumu, nadam se da ces i dalje biti ekstremno pametan kao sto si bio svih ovih godina. Osim izbora najboljeg kockara na forumu, bilo bi lepo da na kraju kalendarske godine proglasimo i najbolju analizu tj najbolju prognozu. Vecinom glasova, za najbolju prognozu proglasavam analizu koju je napisao nas najbolji kolega popo64 i to dana 13.12. a izgledala je ovako

Cagliari vs Inter (danas), Inter vs Napoli (16.12.), Inter vs Spezia (20.12.), Verona vs Inter (23.12.), Inter vs Crotone (03.01), Sampdoria vs Inter (06.01) sve dvojke i jedinice, sve do 06.01.2021 RAZUME SE NA INTER

Nakon ove svecane cerimonije, a posto smo pred samim krajem godine, da vam pozelim sve najbolje u kladjenju, da vam pozelim da se obogatite preko noci i preko tiketa, kao i da zatvorite sve kladionice na svetu, posto ne budu u stanju da vas isplate. Zelim vam sve najbolje u kockanju u Novoj Godini, cestitam vam Bozice koji su prosli, kao i one koji ce tek doci. Posto je kraj godine ujedno i vreme darivanja, samo za vas, kolege sa foruma, spremio sam i poklon za vas. Veeeeeeeliki i veooooooooma vredan poklon. Moj poklon, specijalno za vas jeste otvaranje novog topica. Topica koji ce vam promeniti zivot. Predlazem da se topic nazove “poslednja sansa”, a evo i objasnjenja.

Svaki grad na nasem Balkanu ima svoju zeleznicku ili autobusku stanicu, a poneki na moru i svoju luku. To su najgora mesta na svetu. Osim putnika, po tim vukojebinama se vuku svakakvi likovi. Skitnice, sitni prestupnici, prevaranti, beskucnici, neizleceni alkoholicari i ostali juznjaci. Na svakoj zeleznickoj ili autobuskoj stanici se nalaze i nekakvi svinjci, neke kafancine, gde sav taj polusvet moze na miru da pije alkohol. Ti svinjci rade svaki dan, sto znaci i nedeljom, praznicima, a veoma cesto i nocu, a najcesce svih 24 casa. Ti svinjci nemaju nista osim alkohola. Enterijer je na nivou srednjeg veka, toaleti da ne poverujes da su namenjeni ljudima, nema osvetljenja ili je neki polumrak, nema zelenila, nema baste, jedva da se cuje neka jeftina muzika. Konobarice su, po pravilu, neke nadrkane, brkate zene, a samo u vecim gradovima mozete u tom svinjcu videti i neki sto za bilijar. Pa ipak, takve rupetine se nikada ne zatvaraju, nikada ne propadaju. Ti svinjci uvek imaju svoje klijente. Danju, nocu, praznicima, nedeljom, Bozicima ... tamo uvek ima nekoga. Ti klozeti bolje posluju od svajcarske banke. Polusvet koji tamo dolazi zeli samo jedno, alkohol. Neko zeli tisinu, neko dolazi da barem sa nekim porazgovara, ali svi zele samo alkohol. U tim klozetima nema skupih i prestiznih pica, samo ostri alkohol, pivo i eventualno kafa pred kasni odlazak kuci. Stoka koja ulazi u te svinjce nikome ne smeta. Udju, sednu za sto i piju, puno i dugo piju. Ako nemas devojku, ako nemas zenu, ako nemas prijatelje, odes tamo. Ako imas nekog stakora u kuci(zenu), opet odes u svinjac, da pobegnes od budale. Ako vise ne vidis smisao zivota, opet odes u taj svinjac.Ako se ne kladis, ako ne studiras, ako ne radis, sta drugo da radis nego da odes u kafancinu. Ako zelis da ti niko ne smeta, brkata konobarica cuti. Ako zelis sa nekim da pricas, brkata zena ce da prica sa tobom. Alkohol nije skup, uvek ga ima, a cesto mozes da pijes i “na crtu”, dakle platis kada budes imao. Takve rupetine se najcesce zovu “poslednja sansa”, jer tamo uvek dobijes ono sto nigde ne mozes. Kada je sve zatvoreno, svinjac je uvek otvoren. Kada nemas novaca kod sebe, u svinjcu mozes da pijes “na crtu”. Kada ne mozes da gledas vise stakora u kuci (zenu) u svinjcu uvek mozes da ostanes, ako ti treba, cak i dva dana i dve noci.

Moj poklon za Novu Godinu, svima nama kolegama, jeste “poslednja sansa” na nasem forumu. Novi topic “poslednja sansa” je namenjana svima nama. Svi padamo na tiketima, zar ne? Padaju administratori, padaju novi clanovi, padaju stari, padam cak i ja, iako sam najbolji medju nama. Sto se kaze, nije pitanje da li cete pasti, vec kada i koliko puta. Novi topic, “poslednja sansa” sluzi da odemo tamo, kada ne znamo gde drugo da odemo. Da odemo na taj topic kada padnemo ili padamo u serijama. Topik “poslednja sansa” je namenja i kolegama koji na forumu traze samo predloge za igranje i nista vise. Primetio sam da na forumu ima dosta kolega koji traze samo predloge za kladjenje i nista vise. Ako predlog prodje, boli vas qurac, ako ne prodje, daj da pojebemo sve po spisku majmunu koji je nesto napisao. Topic “poslednja sansa” je namenjen i takvima. Kolege koje padaju u serijama, i koji su u dilemi da li da napuste kladjenje za sva vremena ili da potraze najblizi most i skoce na glavu, mogu resenje da potraze u “poslednjoj sansi” Ako ste za, ako vam se svidja moj poklon za Novu Godinu, evo i pravila.

Pravilo broj jedan. U “poslednjoj sansi” ce biti samo cetiri predloga. Sa ili bez analize, sa kratkom ili opsirnijom analizom. Predlozi ce biti samo dva puta sedmicno, u utorak (za period od utorka do cetvrtka) i petak (za period od petka do ponedeljka). Dakle, cetiri predloga se postavljaju u utorak najkasnije do 13.00 i petak najkasnije do 13.00. U “poslednjoj sansi” nisu dnevni tipovi, vec jedan predlog, i to najsigurniji, jednom za period od utorka do cetvrtka, drugi put za period od petka do ponedeljka. Jedan, jedini, po osobi, najsigurniji fix sedmice, ili medjusedmice.

Pravilo broj dva. Predloge postavljaju najbolji na forumu. Samo najbolji i niko vise. Ostali prepisuju, ako hoce. I tako do kraja kockarske sezone, dakle do sestog meseca. Najbolje na forumu odredjujem ja, jer sam, em najbolji, em ekstremno pametan.

Pravilo broj tri. Kvota predlozenog para je najmanje bitna. Predlozeni par jeste izbor koji najbolji medju nama stavljaju u “poslednjoj sansi” kao fix weekenda ili medjuweekenda. Sto se kaze, predlog za koji bi, najbolji medju nama, rasprodali vitalne organe i ulozili na tiket, eto koliko je fix siguran. Pretpostavlja se da od nekoliko hiljada utakmica koje se igraju svake sedmice, najbolji medju nama mogu pronaci SAMO JEDAN fix koji ce promeniti zivot nekom kolegi sa foruma. Da ponovim, nije bitna kvota, vec da predlog PRODJE, i ne samo da prodje, vec sto lakse da prodje.

Pravilo broj cetiri. U “poslednjoj sansi” ce dva puta sedmicno biti cetiri fixa, ali je preporuka da kolege sa foruma izaberu samo tri po svom izboru. I tri para je mnogo, ali se dozvoljava clanovima foruma da izbace predlog kome najmanje veruju. Imajte uvek na umu da su cetiri para na tiketu vise od 80 kombinacija, od kojih je samo jedna dobitna. Ostalih osamdeset i nesto kombinacija su dobitne za kladionicu. Svako uplacuje za sebe u svojoj kladionici, u svom gradu, u svojoj drzavi, koliko misli da je pametno, koliko ima poverenja u nas, ili koliko mu je potrebno da ipak ne skoci na glavu sa najblizeg mosta, kada je u krizi.

Pravilo broj pet. Naravno, ja vodim evidenciju uspesnosti najboljih medju nama. Na kraju kockarske sezone najgori ispada, i na njegovo mesto dolazi drugi kolega. Dakle, cetvorica najboljih medju nama predlaze cele kockarske sezone. Na kraju sezone, kolegu koji je imao najvise promasaja saljemo u qurac, izbacujemo ga iz elite, izbacujemo ga iz “najboljih cetiri” i ubacujemo drugog kolegu. Motivi su brojni. Nismo NBA, jedina liga na svetu u kojoj nema ispadanja. Ko je najgori, tera se u qurac. Kolega koji nije u stanju da nadje jedan jedini par za weekend i treba da ide u qurac.Nije vazna kvota, vazno je samo da predlog prodje. Igramo “za poslednju sansu” igramo da nekom kolegi promenimo zivot, igramo da sprecimo nekog kolegu sa foruma da skoci na glavu sa dovoljnio visokog mosta. Igramo jer smo ozbiljni i odgovorni. Igramo jer volimo forum. Igramo zbog novca, a ko hoce da se zabavlja neka ide u cirkus

Pravilo broj sest. Sve ostalo ostaje na forumu. Ovo je jedan obican novi topic namenjen svima. “Poslednja sansa” koja je uvek tu, dva puta sedmicno, kada nemate gde da odete, kada mislite da ovaj zivot vise nema smisla. Kao sto u onim gore svinjcima, alkoholicari ne traze otmena i prestizna pica, vec samo alkohol, tako i u “poslednjoj sansi” niko ne bi trebao da trazi visoke kvote, vec samo da tiket prodje, to je u “poslednjoj sansi” najvaznije.

Pravilo sedam. “Poslednja sansa” ce biti svakoga utorka i petka posle 13.00 na nasem forumu. Dodjete, pogledate i dovidjenja. Uzmi ili ostavi. Ako vam se svidja, uzmite, ako vam se ne svidja, pogledajte sta ima neko drugi da kaze na nekom drugom topicu, ili jednostavno odigrajte svoje predloge. Niko vas nista ne tera, zivot je lep, a vi ste slobodan covek.

Pravilo osam. “Poslednju sansu” sam smislio i predlozio iz vise razloga. Prvi je sto sam najbolji medju nama. Drugi razlog je sto sam dobar, plemenit i sto zelim dobro ovome forumu. Treci razlog jeste moj poklon za Novu Godinu. Cetvrti razlog jeste KONKRETAN doprinos mene kao jednog clana foruma. Peti razlog jeste sto mi je pun qurac citanja topica “Strategija kladjenja”. Ovo je moja strategija kladjenja. Ako zelite da pobedite kladionice, imate samo dve strategije. Da otvorite svoju kladionicu, ili udjete u “poslednju sansu”. Moja strategija je jednostavna. Udjete u topic “poslednja sansa”, procitate sta imaju da kazu najbolji medju nama, uplatite milion necega i spavate kao beba. Ako tiket prodje, podignite novac jos juce. Ako tiket padne, sledeci put opet udjete u “poslednju sansu”, procitate sta ko ima da kaze i uplatite dva miliona necega i cekate. Ako padnete i drugi put, sledeci put uplacujete cetiri miliona i tako sve dok ne pogodite. Teoretski receno, najvise bi vam odgovaralo da sto kasnije pogodite tiket, jer je dobitak mnogo veci ako ulozite deset miliona nego samo jedan, to je bar jasno.

Pravilo devet. Prvi koji ce biti u eliti, grupi koja ce imati privilegiju da predlaze u “poslednjoj sansi” u narednoj kockarskoj sezoni je najbolji medju nama, a to sam ja, i to vecinom glasova. Za drugog predlazem Goksim-a. je** ga, njegov je forum. Ako se secate, cesto se desavalo da sidjete medju zgrade u kvartu gde zivite na basket ili mali fudbal, skupi se vas deset-dvadeset, a po pravilu, niko nema loptu. Kao za qurac, uvek se tu negde u blizini nadje neki anti-talenat, neki debeljko, neki guzonjin sin, ali jedini koji ima loptu. Ako hocete da igrate basket ili mali fudbal, guzonjin sin mora da igra, zar ne, pa makar samo smetao ili mu niko ne bude dodavao loptu. Dakle, Goksim igra jer je njegov forum. Najvise problema sam imao za izbor treceg medju najboljima, jer sam cvrsto zeleo samo tri para sedmicno, dakle samo tri najbolja medju najboljima. Prvi kandidat za treceg najboljeg medju najboljima, jeste svakako Izudin, ali mi se ne svidja veliki broj liga koji prati, ne vidim ga kao specijalca koji uliva poverenje za jednu, dve ili tri lige. Sto se prati veci broj liga, to su vece sanse da padnemo, zar ne? I cetvrti moj kandidat za elitu ima manu, najvecu i neprihvatljivu. Cetvrti kandidat za elitu je svakako Bjorn, svidja mi se to, sto mi se vise cini specijalcem za pojedine lige od Izudina, ali ima manu, najvecu i neprihvatljivu. Svidja mu se Crvena Zvezda, a to je neoprostivo. Posto je vreme darivanja, posto smo pred Novu Godinu svi bolji nego sto jesmo, pretvaracu se da sam dobar, pretvaracu se da ne znam koja to kanalizacija od kluba se svidja Bjornu i predlazem obojicu. Dakle, kolege sa foruma, sa zadovoljstvom vam predstavljam najbolje medju nama, dozvolite da vas upoznam sa elitom ovoga foruma, najboljeg na svetu; popo64, Goksim, Izudin, Bjorn. Razumeva se, ko bude najgori na kraju sezone, ispada, i na njegovo mesto dolazi drugi kolega, nadamo se, uspesniji.

Pravilo deset. “Bjorn”-u je zabranjeno da stavlja utakmice Crvene Zvezde u topicu “poslednja sansa”. Ako je stavi samo jednom, automatski se izbacuje. Dozivotno.

Da li ste za ? Dovoljno je da kliknete na ikonicu “svidja mi se”

Barcelona - Eibar 1 + više od 1.5 gola (1.57) bet365

Barcelona se pokušava vratiti na vrh La Lige, a nedavni niz od četiri utakmice bez poraza dobar je znak za Koemana i njegovu momčad. Ne samo da su ostali neporažni u posljednja četiri susreta, nego su u tom periodu ostvarili tri pobjede. Katalonci u ovaj susret ulaze nakon pobjede protiv Valladolida (0-3) na gostovanju. Barcelona ima dva boda manje od Real Sociedada i Villarreala na trećoj i četvrtoj poziciji uz utakmicu manje, tako da bi ih pobjeda mogla odvesti odmah ispod dva madridska rivala.

Eibar je produžio svoj niz bez pobjede na četiri uzastopne utakmice. Gosti su u 15 nastupa uspjeli prikupiti samo 15 bodova i jedan su bod iznad zone ispadanja. Trenutno su u nizu od dva poraza, te u ovaj susret ulaze nakon što su izgubili na gostovanju protiv Alavesa (2-1).

Barcelona će u posljednju utakmicu za 2020. godinu ući bez nekih od glavnih igrača, uključujući argentinsku zvijezdu Lionela Messija. Ronald Koeman je odlučio odmoriti napadača, dok će Pique, Dembele, Ansu Fati i Alba propustiti utakmicu zbog ozljede.

Sa mladim talentiranim timom, Barcelona je prilično opasna za momčad koja se nalazi devet bodova iza njih. Pored toga Eibaru u ovom susretu nedostaje čak sedam igrača; Correa, Cubero, Enrich, Kadzior, Muto, Oliveira i Valdes Diaz.

Braithwaite će biti ključni igrač Barce, a napadač Eibara Kike Garcia bi mogao sa svojom trenutnom formom ugroziti obranu domaćina. Nema sumnje da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica u kojoj očekujem golove, čak i ako neće biti Lionela Messija. Pored toga vjerujem da ova talentirana momčad može ostvariti pobjedu protiv Eibara po koeficijentu 1.36. Betbuilder kombinacija pobjede domaćina uz to da će na utakmici biti više od 1.5 gola povećava koeficijent na 1.57 u bet365 kladionici.

Barcelona: Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Junior; Busquets, De Jong; Pedri, Coutinho, Griezmann; Braithwaite

Eibar: Dmitrovic; Pozo, Burgos, Bigas, Arbilla; Leon, Edu, Diop, Gil; Kike, Quique

Screenshot_65.jpg

(Koeficijenti 29.12. u 01:10 CET) 

Benfica - Portimonense | Pobjeda Benfice (1.20) bet365

Posljednje kolo portugalske Primeira lige 2020. godine održat će se u utorak. Jedna od najzanimljivijih utakmica odvija se u glavnom gradu, gdje Benfica dočekuje Portimonense. Domaćini se nadaju da će uzeti sva tri boda i smanjiti razliku na dva boda do lidera lige Sportinga. Pobjedom bi definitivno preskočili Bragu na drugoj poziciji.

Sve u svemu, Benfica je bila uspješna na domaćoj sceni, kao i u Europskoj ligi, gdje su se plasirali u nokaut fazu. Sve osim pobjede protiv 18. plasiranog Portimonensea u ovom susretu bi bilo veliko iznenađenje. Koeficijent na pobjedu domaćina iznosi 1.20 u bet365 kladionici. Napominjem da bet365 računa okladu dobitnom ako Porto povede sa dva gola razlike.

Domaćin bi se sigurno volio vratiti na pobjedničke staze nakon što su izgubili duel u Super kupu protiv Porta (0-2) 23. prosinca. Benfica također ima tri pobjede u posljednja četiri susreta protiv Maritima, Pacosa de Ferreire i Gila Vicentea. Do sada su ispustili šest bodova, a to se dogodilo u rasponu od pet dana početkom studenog. Poraženi su u gostima od Boaviste, a nakon toga na domaćem terenu protiv Brage.

Trener Jorge Jesus je sigurno zadovoljan efikasnošću svog napadačkog dvojca. Waldschmidt i Seferović postigli su ukupno 11 golova do sada, što je gotovo polovica svih Benficinih golova. Igranje na to da će neki od ova dva igrača postići gol (kvota 1.90) bio bi razuman potez, jedino što Seferović neće nastupiti. Uprkos tome, teško je očekivati bilo što od posljednjeplasirane momčadi na Da Luzu. Portimonense je do sada postigao samo šest golova ove sezone, tako da ovdje ne bi bilo loše odigrati da će Benfica ostvariti pobjedu bez primljenog gola po koeficijentu 1.83 u bet365 kladionici. Ali oprezno!

Benfica će u ovom susretu biti bez Almeide, Todiba i Gabriela. Pizzi, Seferović , Goncalo, Ramos i Jardel su zarežni koronavirusom. Gosti su bez Lucasa Fernandesa.

Benfica: Vlachodimos; Grimaldo, Vertonghen, Otamendi, Gilberto; Everton, Weigl, Chiquinho, Pedrinho; Nunez, Waldschmidt

Portimonense: Samuel; Moufi, Possignolo, Antonio, Anzai; Clemente, Rocha; Boa Morte, Luquinha, Da Silva; Fabricio

Screenshot_66.jpg

(Koeficijenti 29.12. u 01:40 CET) 

Guimaraes - Porto | Više od 1.5 gola (1.28) bet365

Porto je nastavio sa fenomenalnim nastupima prošlog vikenda i osvojio je Super kup protiv Benfice. Zmajevi su tu utakmicu pobijedili sa rezultatom 2-0 zahvaljujući golovima Sergija Oliveire i Luisa Diaza. Vjerujem da mogu nastaviti u istom ritmu i protiv Guimaraesa, ali to neće biti nimalo lagan zadatak.

Guimaraes u ovaj susret ulazi sa petog mjesta nakon što su u devet utakmica skupili 19 bodova, tri manje od Porta. Zbog toga očekujem jedan vrlo uzbudljiv susret, gdje mi se najsigurnijom čini oklada na više od 1.5 gola po koeficijentu 1.28 u bet365 kladionici. Nije loše kombinirati sa pobjedom Porta (1.65), ali su domaćini u posljednjih nekoliko sezona mnogo puta stvarali probleme najboljim momčadima u ligi, te to ako želite pokušajte na svoju ruku.

Domaćini su se zagrijali pred ovu veliku utakmicu sa sjajnim učinkom i neobično visokom pobjedom na gostovanju protiv sedmoplasirane Sante Clare (4-0). Oscar Estupinan je bio igrač utakmice sa dva gola i jednom asistencijom za Ricarda Quaresmu. Momčad iz Vitorije ima četiri pobjede i jedan poraz (protiv Sportinga) u posljednjih pet domaćih nastupa, tako da ih Porto definitivno ne bi trebao podcjenjivati. Ipak su izgubili svaki pojedinačni susret protiv velike četvorke.

Ako uzmemo u obzir sva natjecanja, Porto ima 11 pobjeda u posljednjih 12 susreta. Početak nove sezone je bio spor, ali njihovi nedavni rezultati bili su zapanjujući. Menadžer Sergio Conceicao pohvalio je uspjeh svog sastava u LIgi prvaka, gdje su se plasirali u nokaut fazu. Moussa Marega je u posljednje vrijeme planuo, postigavši četiri gola u posljednjih šest susreta.

Ouattara i Wakaso su van terena za domaćine, dok su Agu, Amoah i Mascarenhas upitni. Na drugoj strani nema samo Mbayea, dok je Marcano upitan zbog ozljede koljena.

Guimaraes: Varela; Mensah, Mumin, Fernandes, Sacko; Andre, Pepelu, Almeida; Rochinha, Estupinan, Quaresma

Porto: Marchesin; Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi; Corona, Oliveira, Uribe, Otavio; Taremi, Marega

Screenshot_68.jpg

DIREKTNI LINK!

(Koeficijenti 29.12. u 02:07 CET) 

prije 12 sati, IzudinB said:

Barcelona - Eibar 1 + više od 1.5 gola (1.57) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Barcelona se pokušava vratiti na vrh La Lige, a nedavni niz od četiri utakmice bez poraza dobar je znak za Koemana i njegovu momčad. Ne samo da su ostali neporažni u posljednja četiri susreta, nego su u tom periodu ostvarili tri pobjede. Katalonci u ovaj susret ulaze nakon pobjede protiv Valladolida (0-3) na gostovanju. Barcelona ima dva boda manje od Real Sociedada i Villarreala na trećoj i četvrtoj poziciji uz utakmicu manje, tako da bi ih pobjeda mogla odvesti odmah ispod dva madridska rivala.

Eibar je produžio svoj niz bez pobjede na četiri uzastopne utakmice. Gosti su u 15 nastupa uspjeli prikupiti samo 15 bodova i jedan su bod iznad zone ispadanja. Trenutno su u nizu od dva poraza, te u ovaj susret ulaze nakon što su izgubili na gostovanju protiv Alavesa (2-1).

Barcelona će u posljednju utakmicu za 2020. godinu ući bez nekih od glavnih igrača, uključujući argentinsku zvijezdu Lionela Messija. Ronald Koeman je odlučio odmoriti napadača, dok će Pique, Dembele, Ansu Fati i Alba propustiti utakmicu zbog ozljede.

Sa mladim talentiranim timom, Barcelona je prilično opasna za momčad koja se nalazi devet bodova iza njih. Pored toga Eibaru u ovom susretu nedostaje čak sedam igrača; Correa, Cubero, Enrich, Kadzior, Muto, Oliveira i Valdes Diaz.

Braithwaite će biti ključni igrač Barce, a napadač Eibara Kike Garcia bi mogao sa svojom trenutnom formom ugroziti obranu domaćina. Nema sumnje da će ovo biti jedna zanimljiva utakmica u kojoj očekujem golove, čak i ako neće biti Lionela Messija. Pored toga vjerujem da ova talentirana momčad može ostvariti pobjedu protiv Eibara po koeficijentu 1.36. Betbuilder kombinacija pobjede domaćina uz to da će na utakmici biti više od 1.5 gola povećava koeficijent na 1.57 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Barcelona: Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Junior; Busquets, De Jong; Pedri, Coutinho, Griezmann; Braithwaite

Eibar: Dmitrovic; Pozo, Burgos, Bigas, Arbilla; Leon, Edu, Diop, Gil; Kike, Quique

Screenshot_65.jpg

(Koeficijenti 29.12. u 01:10 CET) 

Odlican!! To mi je za napast vec ozbiljnije !

Cak i hendikep jer Barca njih redovno cak u  100%tnom ucinku gazi kuci , postali su stalne mušterije..IMG_20201229_134026.thumb.jpg.b6101a03e39561887a40d7ada92a6123.jpg

Od2014 do danas svaki put je bilo f2 (Barcelona domaćin)

Steta sto su već srušili na 1.28 ,a kombinaciju na 1.47...

prije 22 minute, Ivan98 said:

I svida mi se sto je  Rojas sudac jer je teski underas probati cu under 2.5 i 3.5 jer ako Barca povede 2-3 0 sto je lako moguće i sto svi prizeljkujemo,mislim da nebi trebalo biti nekih grubljih poteza IMG_20201229_135718.thumb.jpg.a6a0b0ebc782df897c449d943047b394.jpg

Budi oprezan, jer vidim da nekada u ovim utakmicama između njih bude i crvenih kartona.

Finale lige prvaka rukomet

Barcelona - Kiel  under 62.5 (1.90)

Barcelona jucer s PSGom  vec po obicaju skoro 70 golova ,Kiel prosao u produžecima protiv Vesprema 29:29 regularno , Barcelona je veliki favorit (1.25) ,no finale je pa nikad ne znas , ugl. Mislim da bi utakmica trebala ostati unutar 60 golova , ocekujem laganiji tempo danas jer su igrali Jučer polufinale ,a danas vec finale , malo taktiziranja , malo umora ,a i oba ovo sezonska duela su ostali na 54 i 58 golova. 

Mislim da su ih bookiji mozda malo precijenili

Pozdrav ekipo!Novi sam na forumu,pratim vec odavno ali prvi put pisem ,pa cemo se nadam se druziti od sada.Inace ne praktikujem igranje preko 4 para,ali posto sam danas iz analiza izvukao neke malo blaze,da ne kazem sigurnije varijante,izdvojio sam danas 6 parova...Benfika-Portimonense TIP: Tim1 2+...Benfika ce danas ici svakako na sva tri boda jer bi pobjedom prestigla Bragu i dosla na drugu poziciju,sa 2 boda manje od Sportinga.Portimonense se trenutno prije ovog meca nalazi na poslednjem mjestu i sve osim lagane pobjede domaceg tima bi bilo veliko iznenadjenje.Benfika ce htjeti da se vrati na pobjednicke staze nakon sto su u poslednjem mecu u Super Kupu porazeni od ekipe Porta ,rezultatom 2-0.Benfikin napadacki duo Weldsmit i Seferovic su do sada postigli 11 pogodaka,sto je skoro polovina Benfikinih golova.Opet kazem,sve osim lagane pobjede Benfike bi bilo veliko iznenadjenje.Wilsterman-Bolivar TIP: p1+&2+...Dva kola prije kola Bolivar je lider na tabeli ali su mu za petama cak 3 tima tako da ne bi smio sebi dozvoliti taj luksuz da ovde ne osvoji 3 boda.Prosjek golova na utakmicama Bolivara ove sezone je 3.4 gola po mecu.Ovu ligu manje vise svi znamo po golovima,makar je uvijek jurimo ,tako da ovaj tip ocekujem da prodje bez problema.Sledeca dva meca izbacujem bez pisane analize jer jednostavno ocekujem otvorenu igru ....Plyomuth-Oxford TIP:2+...Grimsby-Oldham TIP:2+....Guimaraes-Porto TIP:2+....Porto u ovaj mec ulazi na krilima pobjede u Super Kupu protiv Benfike,rezultatom 2-0.Gimarajes je u 9 kola skupio 19 bodova sto je samo 3 manje od ekipe Porta.Porto je svakako ovde favorit ali je Gimarajes ranije znao da napravi probleme jacim klubovima te mi se kao realna opklada cini da budu minimum 2 gola.Hearts-Arbroath TIP:Tim1 2+...Harts je lider na tabeli  i daleko najefikasnija ekipa u Ligi.Ovde necu vam puno duziti ,mozda je dovoljno reci da se sastaju dvije ekipe totalno razlicite forme i da je domaci tim u 8 kola stekao gol razliku 26:9,dok su gosti sa cak jednim mecem vise upisali gol razliku 4:12... 

Norwich City - Queens Park Rangers 1 1.65

Pobednička serija Noriča prekinuta je u prošlom kolu kada su poraženi od Watforda 1:0. Pre toga poraza, "kanarinci" su pet puta slavili tako da su i dalje na prvoj poziciji. Na poslednjih sedam duela sa QPR, Norič je čak pet puta uspeo da sačuva svoju mrežu.

QPR čak osam kola ne zna za pobedu, tako da ne čudi što se nalazi na 19. mestu. Ipak, reč je o čvrstoj ekipi koja prima malo golova, ali ima problem i da zatrese mrežu protivnika. Na poslednjih šest mečeva QPR došlo je 0-2 gola.

Očekujem pobedu Noriča, a za hrabrije i pobedu bez primljenog gola.

Just now, KoiSaran said:

Pozdrav ekipo!Novi sam na forumu,pratim vec odavno ali prvi put pisem ,pa cemo se nadam se druziti od sada.Inace ne praktikujem igranje preko 4 para,ali posto sam danas iz analiza izvukao neke malo blaze,da ne kazem sigurnije varijante,izdvojio sam danas 6 parova...Benfika-Portimonense TIP: Tim1 2+...Benfika ce danas ici svakako na sva tri boda jer bi pobjedom prestigla Bragu i dosla na drugu poziciju,sa 2 boda manje od Sportinga.Portimonense se trenutno prije ovog meca nalazi na poslednjem mjestu i sve osim lagane pobjede domaceg tima bi bilo veliko iznenadjenje.Benfika ce htjeti da se vrati na pobjednicke staze nakon sto su u poslednjem mecu u Super Kupu porazeni od ekipe Porta ,rezultatom 2-0.Benfikin napadacki duo Weldsmit i Seferovic su do sada postigli 11 pogodaka,sto je skoro polovina Benfikinih golova.Opet kazem,sve osim lagane pobjede Benfike bi bilo veliko iznenadjenje.Wilsterman-Bolivar TIP: p1+&2+...Dva kola prije kola Bolivar je lider na tabeli ali su mu za petama cak 3 tima tako da ne bi smio sebi dozvoliti taj luksuz da ovde ne osvoji 3 boda.Prosjek golova na utakmicama Bolivara ove sezone je 3.4 gola po mecu.Ovu ligu manje vise svi znamo po golovima,makar je uvijek jurimo ,tako da ovaj tip ocekujem da prodje bez problema.Sledeca dva meca izbacujem bez pisane analize jer jednostavno ocekujem otvorenu igru ....Plyomuth-Oxford TIP:2+...Grimsby-Oldham TIP:2+....Guimaraes-Porto TIP:2+....Porto u ovaj mec ulazi na krilima pobjede u Super Kupu protiv Benfike,rezultatom 2-0.Gimarajes je u 9 kola skupio 19 bodova sto je samo 3 manje od ekipe Porta.Porto je svakako ovde favorit ali je Gimarajes ranije znao da napravi probleme jacim klubovima te mi se kao realna opklada cini da budu minimum 2 gola.Hearts-Arbroath TIP:Tim1 2+...Harts je lider na tabeli  i daleko najefikasnija ekipa u Ligi.Ovde necu vam puno duziti ,mozda je dovoljno reci da se sastaju dvije ekipe totalno razlicite forme i da je domaci tim u 8 kola stekao gol razliku 26:9,dok su gosti sa cak jednim mecem vise upisali gol razliku 4:12... 

jako je tesko ovako citati. Ajde molin te razdvoji recenice

prije 17 sati, popo64 said:

Alba vs Zalgiris Euroleague over po kliznoj kvoti od

Alba bez 4 igrača,od toga prvog i drugog strijelca,i još su za večeras bez trenera,kad je alba bila domačin išlo se svaki put ispod ove granice,prosjek albe u međusobnim susretima je 71 koš a žalgirisa 77,

I zanimljivo je da je u međusobnim susretima svaki put domaćin slavio,zato oprez

IMG_20201229_173255.jpg

prije 18 sati, popo64 said:

Brighton vs Arsenal X2, (utorak), Fenerbahce vs Asvel 1 (sreda), Alba vs Zalgiris over 154,5 (utorak) ( MALI iznosi uplate, i sva tri para POJEDINACNO, kao double, vezani sa utakmicom u nedelju Inter vs Crotone )

Imam toliko toga da napisem, pa najbolje da pocnem odmah.

Pre svega, da vas obradujem, ja sam dobro, iako me niko nije pitao. Juce sam primio vakcinu protiv Covida. Veoma sam ponosan na sebe, jedan sam od prvih nekoliko hiljada u Evropi, na forumu sam sigurno jedini, na to sam jos vise ponosan. Medju prvim vakcinisanima su politicari, da bi se kurcili, medicinski radnici da bi ohrabrili gradjane, a medju njima sam i ja, obicni kockar. Nisam zarazen, nisam rizicna grupa, ali sam vakcinisan jer sam volonter pri jednoj rizicnoj grupi. Vakcina je americka, Pfizerova, pa ako se neko zabrinuo za mene na forumu, da napisem da sam z na ikonicu “svidja mi se”

Veliku grešku si napravio..to ti ja kažem kao liječnik..druga doza će ti puno štete napravit i kratkoročno i dugoročno nažalost.Za tebe kao mladjeg čovjeka covid nije opasan praktički.

Inače je cjepivo beskorisno za zaštitu jer virus mutira kao i kod gripe.

prije 8 sati, Ivan98 said:

Odlican!! To mi je za napast vec ozbiljnije !

Cak i hendikep jer Barca njih redovno cak u  100%tnom ucinku gazi kuci , postali su stalne mušterije..IMG_20201229_134026.thumb.jpg.b6101a03e39561887a40d7ada92a6123.jpg

Od2014 do danas svaki put je bilo f2 (Barcelona domaćin)

Steta sto su već srušili na 1.28 ,a kombinaciju na 1.47...

prije 8 sati, Ivan98 said:

I svida mi se sto je  Rojas sudac jer je teski underas probati cu under 2.5 i 3.5 jer ako Barca povede 2-3 0 sto je lako moguće i sto svi prizeljkujemo,mislim da nebi trebalo biti nekih grubljih poteza IMG_20201229_135718.thumb.jpg.a6a0b0ebc782df897c449d943047b394.jpg

prije 6 sati, Ivan98 said:

Finale lige prvaka rukomet

Barcelona - Kiel  under 62.5 (1.90)

Barcelona jucer s PSGom  vec po obicaju skoro 70 golova ,Kiel prosao u produžecima protiv Vesprema 29:29 regularno , Barcelona je veliki favorit (1.25) ,no finale je pa nikad ne znas , ugl. Mislim da bi utakmica trebala ostati unutar 60 golova , ocekujem laganiji tempo danas jer su igrali Jučer polufinale ,a danas vec finale , malo taktiziranja , malo umora ,a i oba ovo sezonska duela su ostali na 54 i 58 golova. 

Mislim da su ih bookiji mozda malo precijenili

1.47/1.9 ?

1.86/3.2

1.9

Što reći za Barcelonu više.. odvratni stvarno ..

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • "... Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se ..." Nije nam jasno od cega se odjavljujes, ali zameramo ti. Od cega se odjavljujes? Od Foruma ili od realnog kladjenja? Nismo najbolje razumeli ovaj tvoj deo "...vrijeme je maknuti se od ovoga ..." pa ne znamo da li se odnosi na realno kladjenje, ili na nas Forum, ili nasu Poslednju Sansu? U svakom slucaju, ja ti svakako necu dozvoliti da "se odjavis" tek tako, odnosno ucinicu sve sto je do mene, da pokusam da kazem da ne mozes tek tako da "se odjavis". Trenutno je subota, zora je, 04.40 casova i upravo me je probudio alarm za budjenje, i to kada sam najlepse spavao. Podesio sam alarm bas iz razloga kada sam najlapse spavao, jer treba da napisem predlog za kladjenje za utakmicu Nemacka vs BiH, iako bih imao sto pametnijih stvari da radim u ovo doba jutra. I onda sam naisao na ovaj tvoj post kako nas sve "odjavljujes". Ako se tvoja "odjava" odnosi na Forum, i ako mislis da smo zasluzili ove tri reci "...ali odjavljujem se...", na to svakako imas pravo. Ali ja cu pocev od danas, sve sto je do mene, uciniti da promenis ovaj stav, barem ako smo u pitanju mi, tvoje kolege sa Foruma. Od danas cu ti slati postove, samo za tebe, i to svakoga dana sve dok ne poludis. Ti imas prava da "odjavljujes" koga hoces i kada hoces, ali i ja imam prava da kazem sta hocu, jer svaki Forum za to i sluzi. Danas pocinjem sa pricom o Dzenanu Musi, i to u 04.45. ujutro, nemoj to da izgubis iz vida. Kome sa Foruma nije jasno kako je nekada bilo moguce da Bosna, zenska ekipa Jedinstva iz Tuzle, Cibona, Split ili Partizan budu prvaci Evrope u kosarci, i to uglavnom bez stranaca, treba da vidi Dzenana Musu. On je klasican primer kakvi su nekada bili igraci sa nasih prostora, on je jedan od retkih primera kako "je nekada bilo", kako se nekada radilo sa kosarkasima, i "kakvi su nekada bili igraci". Dzenan Musa je stvarno bio nestvaran talenat, bas kao da je rodjen da bude kosarkas, tipican, skolski primer "yugo" mladog kosarkasa. Rodjen u Bihacu, ali je odmah prepoznat kao talenat, pa se veoma rano preselio u Sarajevo, i to vec sa 12 godina. Sa 12 godina se preselio u Sarajevo, sa 15 godina potpisao za Cedevitu, a sa 16 odigrao svoju prvu utakmicu u Aba League, a u medjuvremenu vec sa 16 godina bio kadetski prvak Evrope sa reprezentacijom BiH. U onom istorijskom Finalu je ubacio 33 poena, bio najbolji igrac, najbolji strelac i najkorisniji igrac turnira. Sada me mrzi da se secam da li je imao 16 ili 17 godina, kada mu je grad Bihac dodelio stan. Sada me mrzi i da pisem kakva je sve osobne rekorde oborio, jer si mi podigao pritisak nacinom kako si nas "odjavio", ali se odlicno secam da je Svetskom prvenstvu za kosarkase do 17 godina, na jednoj utakmici postigao 50 poena i takodje bio najbolji strelac turnira. Dzenana Musu obozavam samo zato sto je on poslednji primerak, toliko tipican za ove prostore, pravi foto-robot kako su se nekada stvarali igraci na ovim prostorima. Kao prvo, nema gotovo nikakvo formalno obrazovanje, kao drugo nije odlucio da se bavi naukom, vec sportom. Kao trece, kada ga vidite, kakvu ima tehniku, ili vidite njegove estetske komponente tehnike igre, odmah vas zabole oci. Prosto stipa za oci, koliko sve to ruzno izgleda. U njegovoj tehnici, sve je nepravilno, neporavilno drzanje lopte, nepravilna tehnika suta, upitna inteligencija, kada bih u jednoj recenici trebalo da napisem sta mislim o njegovim estetskim komponentama igre, to bi bilo samo jedno; sklonite decu, i ne dozvolite da ga gledaju kako igra. Ali zato, talenat ... majko moja, cist dar od Boga, iako ne Bog ne postoji. Suvi, kristalni, nestvarni i Bozji talenat i tacka. Drcan, bezobrazan, lud, motivisan, spreman da ide sam protiv desetorice, ulazi, probija, spreman da prima udarce, spreman da se pobije i sa publikom, i sa protivnikom ... milina ga je gledati, a stipa za oci koliko je to ruzno. Dzenan Musa je poslednji primerak balkancine, koji ce se pobiti u sred recimo Atine, gde razjarena rulja hoce da te rastrgne, ili te vredja, a on ide u prodor jedan protiv deset, majko moja. Sa 19 godina je i zvanicno proglasen evropskom zvezdom u usponu, a onda je na red doslo vreme da se naplati ostecenje zvano balkanski prostor gde je Musa odrastao. Musa je vec sa 19 godina pomislio da mu u Evropi niko nista ne moze, i da je Nba pravo mesto za njega. Brooklyn Nets ga je izabrao na draftu, a vec u prvoj godini mu dao 1.7 miliona dolara.  Da je mene neko nesto pitao, kao sto me niko nikada nista ne pita, ja bih Musu uhapsio jos na aerodromu, a onoga ko mu je uvalio pricu da on moze da uspe u Nba, bih poslao u bolnicu, ili ludnicu. Po konstituciji, tehnici igre, nacinu igre, mentalitetu, poziciji na kojoj igra, sklopu u glavi .... Musa u Nba ne bi mogao ni ovce da cuva, to je jasno svima koji su barem nekada culi za kosarku. I onda classik. U prvoj utakmici, a nije ni morao da je igra, jer je sve bilo jasno, sest minuta igre, dva poena, pa razvojna liga, pa ga zamenili sa Detroit Pistonsima, pa ga ovi odmah otpustili, pa mars u tri pic*#*#ke materine, pravac nazad u Evropu. Kao i svi polupismeni crnci, i Musa je mislio da povratkom u Evropu, i to jos u Efes, prvaku Evrope, nekome cini uslugu. Mislio je da se u Efesu nece igrati kosarka ako on ne dodje. Kad ono ... qurac ...cetiri nastupa u Euroleague, ukupno dvanaest minuta igre i opet otkaz, opet mars u tri pic*#*#ke materine. To je karijera Dzenana Muse dok ju je on vodio, to je karijera kada je on razmisljao, to su rezultati kada se radilo kako je on mislio da treba. A onda je njegovu karijeru poceo da vodi menadzer, posto se videlo kuda vodi put kada polupismeni balkanac razmislja. Njegov menadzer je procenio da je za njega najbolje da ode u drugoligasa Breogan, koji je tek izborio promociju u spansku Acb Ligu, dakle njegov menadzer je procenio da treba da ode na selo, u seoski klub, a ako ima malo mozga u toj balkanskoj glavi, posle cemo videti rezultate takve procene. Sve ostalo je istorija. Hej @fic Evo, vec je svanulo, trenutno je 06.55 a ja nisam niti napisao analizu za sve ostale kolege sa Foruma, niti sam se umio, niti oprao zube, a pogotovo se nisam naspavao. Nisam ni masturbirao, a vreme je. I to sve zbog tebe, jer mi je dan poceo tako sto si mi odmah ujutro podigao pritisak. Za danas bi mogao, za pocetak samo da procitas ovu moju pricu o Dzenanu Musi, toliko valjda mozes da ucinis za nas, tvoje kolege sa Foruma. Slobodno koristi Google da vidis sta je sve Musa uradio u Breoganu, i gde je otisao posle. Hteo sam da ti kazem, ako si pao nekoliko puta u realnom kladjenju, ili ako "od leta ne ide", to je za tebe, kao sto je  Dzenan Musa nakon Nba otisao na selo. Otisao jeste, ali se zatvorio u dvoranu, trenirao preko granice bola, posvetio se sebi i radu na sebi, slusao druge, a ne sebe, pao na kolena, ali se i podigao i obrisao prasinu sa sebe. Ako si padao u realnom kladjenju, samo da ti kazem da sam ja pao prvo tako, sto sto Bayern nije dao vise od jednog gola St.Pauliju, pa sam pao na Dinamu iz Zagreba, iako ga nikada u zivotu nisam igrao, jer sam slusao gore od sebe, slusao sam ceo Forum, pa sam pao na francuzima, iako nikada ne igram reprezentacije, a opet sam slusao gore od sebe, opet kolege sa Foruma, pa ko me yebe. Ako "nas odjavljujes" jer si padao u realnom kladjenju, onda to znaci da nisi pravio dobre izbore. Pao si na kolena, pa treba da se podignes. Ti svakako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali sam siguran da imas vise mozga od Dzenana Muse. Mogao bih malo da naucis nesto i iz njegovog primera kako se podigao sa kolena i gde je sada. Nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma, ali ako nas "odjavis", prva liga nece biti ista sa ili bez tebe. Ako "nas odjavljujes sa Foruma", onda treba da te je sramota. Na to svakako imas prava, ali pre nego sto "nas odjavis", seti se da je sve ove godine neko ubacivao tvoje predloge i tvoje koeficijente u tabele, a da nije morao. Seti se da je neko citao tvoje predloge, a takodje nije morao. Seti se, da je neki kolega uplacivo svoj realan novac na tvojim predlozima, jer ti je verovao. Seti se da je neki kolega sa Foruma predlozio specijalne pozivnice, da bi se eventualno ispravile neke nepravde na konacnim tabelama. Seti se da je neki administrator sa ovog smesnog Foruma, bas tebi dodelio specijalnu pozivnicu, a ti "nas odjavljujes". Seti se da ti nisi "od juce" na Forumu, vec si starosedelac. Seti se da je zbog tebe neko kidao nerve kada su ti predlozi prolazili u stotim minutima utakmice. Seti se da si bio deo jedne regionalne zajednice, u kome se niko ne poznaje, u kome ne govorimo istim jezicima, ali se odlicno razumemo. I na kraju, pre "nego sto nas odjavis", seti se da ce sada ovaj @Fitoz, najgori pobednik u istoriji svete Poslednje sanse, preuzeti prvu poziciju na tabeli prve, elitne. Da ne govorim o nivou koliko je gospodski da nas bas sada "odjavis" kada si zaredjao dva uzastopna pada u svetoj Poslednjoj Sansi, a to ti nije padalo na pamet u prethodnih sedamnaest kola. Samo jos da kazem, da je tvoj predlog iz ovog kola Poslednje sanse bio odlican i sa rezonom, iako ga nisam igrao u realnom kladjenju. Nastavice se  Leonardo Drugi, subota 07.20 casova  
    • Nogomet, liga nacija, nedjelja Norveška - Kazahstan, domaćin daje bar 2 gola, 1.20, supersport  
    • To je to od mene. Vrijeme je maknuti se od ovoga, a ova PŠ me još držala. Od ljeta ne ide nikako ova kladionica. Treba jedna pauza opet. Nemojte zamjeriti, ali odjavljujem se. Pozdrav i sretno s klađenjem.
    • Tenis - Billie Jean King Kup - Billie Jean King Kup, Parovi
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use