Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Ponedjeljak 28.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Screenshot_64.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 15:44 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

MEM Grizzlies - BKN Nets - 1 @1,75 bet365

Both Irving and Kevin Durant (rest) will be watching from the sidelines tonight, so Caris LeVert should move into the starting lineup and he'll be asked to shoulder a heavy load on offense, making him an attractive DFS target. Guys like Timothe Luwawu-Cabarrot, Tyler Johnson and Taurean Prince should also have a ton of opportunity on offense today, so they too are on the DFS radar as potential punt targets.

Ja imam od danas ranije +4 na MEM, još kada je izašla vijest da Durant neće igrati.

screenshot-www-unibet-com-2020-12-28-23-08-16.png

prije 10 sati, bjorn said:

MEM Grizzlies - BKN Nets - 1 @1,75 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Both Irving and Kevin Durant (rest) will be watching from the sidelines tonight, so Caris LeVert should move into the starting lineup and he'll be asked to shoulder a heavy load on offense, making him an attractive DFS target. Guys like Timothe Luwawu-Cabarrot, Tyler Johnson and Taurean Prince should also have a ton of opportunity on offense today, so they too are on the DFS radar as potential punt targets.

Ja imam od danas ranije +4 na MEM, još kada je izašla vijest da Durant neće igrati.

screenshot-www-unibet-com-2020-12-28-23-08-16.png

Dobio Memphis :) Mislim da do sada na NBA imam 100% učinak od početka nove sezone. :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use