Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 28.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

ZKQeuct.jpg1Gasdqd.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 09:46 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Everton - Mančester Siti

Nakon četiri vezane pobede u prvenstvu, Everton se probio na drugo mesto na tabeli. Tim Karla Anćelotija je sada samo tri boda ispod svog gradskog rivala, Liverpula. Iako su imali veoma težak raspored, Karamele su ostvarile trijumfe protiv Čelzija, Lester Sitija, Arsenala i Šefild Junajteda. U tom pohodu, Džordan Pikford je vadio loptu iz svoje mreže samo jednom. Sa druge strane, napad domaćeg tima funkcioniše dovoljno dobro da donosi bodove koji ih i dalje drže u vrhu tabele. Nakon dva vezana poraza na Gudisonu, Everton je slavio dva puta zaredom. Međutim, povreda Ričarlisona će predstavljati veliki udarac za domaćina u ovom veoma bitnom meču.

Posle sporog starta sezone, Mančester Siti polako ali sigurno popravlja svoju poziciju na tabeli. Građani su prosipali bodove protiv objektivno mnogo slabijih timova, ali su uspeli da vežu dve pobede koje su ih dovele na poziciju broj pet. Eventualnim trijumfom na ovoj utakmici, Siti bi se aktivno uključio u borbu za titulu, pošto bi svoj zaostatak za Liverpulom smanjili na samo tri boda. Iako gosti nisu bili toliko efikasni u aktuelnoj sezoni kao što su nas navikli, njihova odbrana je najčvršća u ligi. Na poslednja tri gostovanja Siti je zatresao mrežu samo jednom, a taj gol je bio dovoljan za tri boda protiv Sautemptona. Sa druge strane, Siti je primio samo jedan gol u poslednjih pet kola, a taj ih je koštao tri boda protiv Vest Bromviča. Na ovom meču, moraju ići na pobedu kako bi učinili šampionsku trku zanimljivijom.

Šta mi igramo na golove?

Iako su gosti poprilično čvrsti u odbrani, ovaj duel bi mogao da nam donese golove na obe strane. Na poslednjih šest međusobnih susreta ova dva tima, neka od ekipa je uspela da sačuva svoju mrežu samo jednom.

Sa druge strane, ne očekujemo ni preveliku goleadu, već više umeren broj golova. Ovaj meč bi trebalo da ostane u rasponu od dva do tri gola.

GG @ 1.70

UG 2-3 @ 2.10

Izvor: https://www.3plus.rs/everton-mancester-siti-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-premijer-liga/

Crystal Palace - Leicester City 2 (1.95) bet365

Leicester City, koji je u solidnoj formi, želi ostati u utrci za naslov Premier lige, a to mogu sa pobjedom nad Crystal Palaceom. Gosti u ovaj susret ulaze nakon prvog remija ove sezone i to protiv Uniteda (2-2), rezultat sa kojim definitivno neće biti razočarani. Taj rezultat je također pomogao Lisicama da ostanu treći na tabeli u Premier ligi, ali bi mogli pasti i do 9. mjesta ako ispuste bodove na Selhurst Parku danas. Šest momčadi iza njih imaju samo tri boda manje.

Crystal Palace je poražen od Liverpoola (7-0) prije Božića, a za Boxing day su ponovo posrnuli sa još jednim teškim porazom, ovog puta u gostima kod Aston Ville, momčadi koja ima samo tri boda manje od Leicestera.

U svakom slučaju je forma u kojoj se nalazi Crystal Palace katastrofalna, te su uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih šest kola. Tu pobjedu su ostvarili protiv West Broma, dok su također remizirali dvije i izgubili četiri u tom periodu. Iako postoji razlika u formi i samopouzdanju između ove dvije momčadi, kladionice nam daju visokih 2.00 na pobjedu Leicestera u ovom susretu. Iznenađenja su svakako moguća, stoga budite oprezni sa ulozima. Nogomet je čudan ove sezone. 

Crystal Palace također ima šest igrača koji neće nastupiti: Cahill, Ferguson, Hennessey, Kelly, Sakho i Wickham su van terena. Pereira je definitivno van za Leicester, dok su Soyuncu i Under pod znakom sumnje. Sretno!

P.S: Dok sam pisao ovu analizu koeficijent na pobjedu Leicestera je pao na 1.95.

Screenshot_62.jpg

(Koeficijenti 28.12. u 12:11 CET) 

Današnji prijedlozi za odigrati.

CHELSEA - ASTON VILA -1

Domaćin ako želi ostati u utrci za prvaka mora pobjeđivati ovakve utakmice ,pogotovu na domaćem terenu. Često čujem kako se sad priča kako je danas svejedno igrati na domaćem ili gostujućem terenu jer nema navijača, ja sam misljenja da ipak nije tako,svakako ima prednosti domaći teren ali ne u onoj mjeri koje bi imao sa publikom. CHELSEA em što je domaćin em što su bolji tim od Vile.

KIEL - Vesprem  

KIEL over 29 GOALS

Ovde sam razmišljao da li odigrati ukupno preko 59 golova ili domaćin daje preko 29 golova ipak sam se odlučio za ovu drugu opciju. Čak mislim da bi KIEL trebao pobjediti ruku na srce u nisu favoriti po kvotama ali momčadski su tu negdje.  Vesprem je slavio kao domaćin protiv kiela.  Kao što sam pisao o celsiju,igraju kući obe ekipe preferiraju ove sezone ultra brz rukomet . Teško će otići ispod golova jedino golmani na obe strane imaju nevjerojatne prosjeke odbrane što je teško za očekivati.  Oba tima imaju pi vrsne igrače na svim pozicijama  . U ostalom pričamo u 2 kluba koja su možda medju 4 k najbolja na svijetu uz Barcelonu i PSG. 

Everton - City  over 8,5 kornera.

Misljenja sam da bi i ovaj par trebao proci cak mislim da ce proci margin prekp 9,5 cak i 10,5 kornera,ali opredjelio sam se za ziherasku over 8,5 kornera jer nije losa kvota na veci ulog 1.5.

Sretno ko se opredijeli za ova 3 para ili bar 1 od gore predloženih.

prije 27 minute, Nihad26celebic said:

Današnji prijedlozi za odigrati.

CHELSEA - ASTON VILA -1

Domaćin ako želi ostati u utrci za prvaka mora pobjeđivati ovakve utakmice ,pogotovu na domaćem terenu. Često čujem kako se sad priča kako je danas svejedno igrati na domaćem ili gostujućem terenu jer nema navijača, ja sam misljenja da ipak nije tako,svakako ima prednosti domaći teren ali ne u onoj mjeri koje bi imao sa publikom. CHELSEA em što je domaćin em što su bolji tim od Vile.

KIEL - Vesprem  

KIEL over 29 GOALS

Ovde sam razmišljao da li odigrati ukupno preko 59 golova ili domaćin daje preko 29 golova ipak sam se odlučio za ovu drugu opciju. Čak mislim da bi KIEL trebao pobjediti ruku na srce u nisu favoriti po kvotama ali momčadski su tu negdje.  Vesprem je slavio kao domaćin protiv kiela.  Kao što sam pisao o celsiju,igraju kući obe ekipe preferiraju ove sezone ultra brz rukomet . Teško će otići ispod golova jedino golmani na obe strane imaju nevjerojatne prosjeke odbrane što je teško za očekivati.  Oba tima imaju pi vrsne igrače na svim pozicijama  . U ostalom pričamo u 2 kluba koja su možda medju 4 k najbolja na svijetu uz Barcelonu i PSG. 

Everton - City  over 8,5 kornera.

Misljenja sam da bi i ovaj par trebao proci cak mislim da ce proci margin prekp 9,5 cak i 10,5 kornera,ali opredjelio sam se za ziherasku over 8,5 kornera jer nije losa kvota na veci ulog 1.5.

Sretno ko se opredijeli za ova 3 para ili bar 1 od gore predloženih.

Svidja mi se ovo za kornere. Kod mene na listicu su dvije margine, 9+ kod Man City i 10+ kod Chelsea. Za golove i pobjede vise nisam siguran, cini se da su ove "praznicne" utakmice cudne i nepredvidive

Boavista - Braga 2 (1.72) bet365

Gosti su bili u dobroj formi nakon što su ostvarili sedam pobjeda u deset kola do sada, dok su izgubili tri susreta u tom periodu. Dva od ta tri poraza su doživjeli u prvim utakmicama ove sezone. U ovo kolo ulaze nakon što su ostvarili pobjedu protiv Rio Avea (3-0) što im je pomoglo da ostanu na četvrtoj poziciji na tabeli.

U međuvmreenu se Boavista muči na dnu tabele, nakon što su uspjeli prikipiti samo jednu pobjedu tijekom cijele ove sezone. Ali su izgubili samo tri utakmice do sada, uz čak šest remija. U ovaj susret ulaze nakon tri uzastopna remija, a pobjeda u ovom susretu bi značila izlazak iz zone ispadanja., jer dva tima iznad imaju isti broj bodova.

Braga je jedan od glavnih kandidata za naslov u Portugalu ove sezone i ovdje od njih očekujem da osvoje sva tri boda, samo budite oprezni s obzirom da im nedostaje nekoliko igrača. Fonte i Moura su van zbog ozljeda, dok je Carmo suspendiran zbog crvenog kartona. Gaitan i Galeno su pod znakom sumnje. Za domaćine neće biti samo Reisinha. Sretno!

Screenshot_63.jpg

(Koeficijenti 28.12. u 13:37 CET) 

Crystal Palace - Leicester 

Palace je u nekom lošem razdoblju, jalovo prema naprijed, bezidejno i dosta izostanaka a zgusnut raspored.
Leicester je ekipa koja se može povuči i čekati priliku iz kontre, može vršiti pritisak.
Pogledavši sastave odlučio sam odigrati da će lisice dobiti drugo poluvrijeme.

C.Palace - Leicester 2.poluvrijeme tip 2 @ @ 2,60 unibet

Chelsea - A.Villa tip x2 @ 2,25 SS

Chelsea sam gledao u nekoliko navrata i ne oduševljavaju me svojom igrom niti su me uvjerili da bi ovoliki koeficjent trebao biti na goste.
Igra im se svodi na bokove i centaršut u sredinu pa što naprave naprave.
A.Villa tvrda ekipa, čvrsta obrana malo golova primaju a znaju odigrati kontru i tko je gledao Chelsea vidio je da teško brane kontru.
Ja ovdje moram uz ovaj tip odigrati i čistu pobjedu A.Ville po koef @ 5

prije 44 minute, hrki13 said:

Chelsea sam gledao u nekoliko navrata i ne oduševljavaju me svojom igrom niti su me uvjerili da bi ovoliki koeficjent trebao biti na goste.
A.Villa tvrda ekipa, čvrsta obrana malo golova primaju a znaju odigrati kontru i tko je gledao Chelsea vidio je da teško brane kontru.

Dodao bi da je Aston Villa ugl gubila od losijih timova ,a vecim klubovima konstantno skida bodove( manU , Liverpool, Leicester , Wolverhampton)

A Gubili od Brightona,Leedsa,West hama , Southamptoana...

Zadnje dvije pobjedili 3:0 , mislim da nece Celziju  biti nimalo lako 

Chelsea  Clean Sheet - NO (1.40)

Ako nije isplativo odigrati danas na čelsi gdije nam je ponuđena kvota 2 u super ponudi ne znam što jeste. Igraju protiv Vile nema se šta pisati o tom klubu. Prosjecan engleski klub a ove godine imaju nesto bolji rezultat bodovni naspram zadnjih nekoliko. Jedini igrac sa mozgom je grije ostali su tracki konji. 

Mislim da je došlo vrijeme da im celsi večeras spuca fudbalsku samarcinu Vili i jednostavno prizemlji i vrati taj tim na fabricke postavke.

prije 2 sati, Nihad26celebic said:

Ako nije isplativo odigrati danas na čelsi gdije nam je ponuđena kvota 2 u super ponudi ne znam što jeste. Igraju protiv Vile nema se šta pisati o tom klubu. Prosjecan engleski klub a ove godine imaju nesto bolji rezultat bodovni naspram zadnjih nekoliko. Jedini igrac sa mozgom je grije ostali su tracki konji. 

Mislim da je došlo vrijeme da im celsi večeras spuca fudbalsku samarcinu Vili i jednostavno prizemlji i vrati taj tim na fabricke postavke.

Cekaj da se Chelsea resetira nakon Arsenala

prije 3 sati, Ivan98 said:

Dodao bi da je Aston Villa ugl gubila od losijih timova ,a vecim klubovima konstantno skida bodove( manU , Liverpool, Leicester , Wolverhampton)

A Gubili od Brightona,Leedsa,West hama , Southamptoana...

Zadnje dvije pobjedili 3:0 , mislim da nece Celziju  biti nimalo lako 

Chelsea  Clean Sheet - NO (1.40)

prije 4 sati, hrki13 said:

Lijepih 2,25, Bravo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use