Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 26.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 2 sati, Ivan98 said:

Arsenal - Chelsea 2(2.0)

Trenutno stanje ovih dviju momčadi je  neusporedivo.. ovo mi je  jednostavno predobar koeficijent i moram ispratiti

Fulham - Southampton 2 (2.45)

Ista stvar Southampton najugodnije iznenađenje , sigurnija opcija mi je x2 

A odigrati ću opet i Southamptona over 1.5 (2.37)

Ja igram Arsenal 1X, a probat cu i Arsenal over 1.5 kv.3.25.

Sta da ti kazem ipak je Boxing Day :)

Sheffield United - Everton 2 (2.15) bet365

Sheffield je bio možda i hit prethodne sezone u PL, ali po svemu sudeći 'one season wonder' jer ove sezone su najblaže rečeno katastrofalni, zakucani za dno tabele nakon 14 kola (0 2 12), već 10 bodova ispod crte. U prošlom kolu su osvojili tek drugi bod u sezoni, remijem u gostima protiv Brightona, čime su prekinuli niz od osam uzastopnih poraza. Everton je u prošlom kolu poražen protiv Uniteda na Goodisonu, ali su prije toga vezali tri značajne pobjede protiv Chelseaja, Leicestera i Arsenala, i u dosadašnjem toku sezone ostvaruju poprilično zapažene rezultate. Everton je slavio ljetos u posljednjem međusobnom duelu na Bramall Laneu (0:1), a i večeras očekujem isti ishod.

Manchester City - Newcastle HT/FT Man City (1.50) bet365

'Građani' su ostvarili samo jednu pobjedu u prethodna tri PL susreta, generalno se poprilično muče ove sezone, što je malo ko očekivao, s obzirom na kvalitet i širinu rostera, te motiv da vrate titulu na Etihad. Mislim da bi Newcastle vrlo lako mogao biti protivnik na kojem će se City iskaliti i ovdje očekujem njihovu ubjedljivu pobjedu. 'Svrake' su u padu forme, u liga kupu su ispali od drugoligaša Brentforda, a prije toga su remizirali protiv Fulhama na svom terenu, te su ubjedljivo poraženi na gostovanju Leedsu (5:2). Poraženi su na 11 gostovanja zaredom na Etihadu u PL, a ljetos su doživjeli debakl (5:0).

prije 5 sati, pippen33 said:

Nba, Trea Young over 31,5, ko od šale. Dečko je željan dokazivanja i mislim ,da če ove godine razturati.

A ni Memphis nije neka jaka ekipa. 

Zašto bi ove godine bio željan dokazivanja a svih prethodnih ne,granica je dosta visoka a zadnju tekmu je dao 37 uz jako visok postotak šuta čak 83 %,teško da će ponoviti tako odličan šut,ove sezone u uvodnoj utakmici i i predsezoni ispali od 12 do 15 šuteva iz igre,dok je prošle sezone bacao 20 do 25 lopti iz igre u utakmici

prije 58 minute, tihi372 said:

Zašto bi ove godine bio željan dokazivanja a svih prethodnih ne,granica je dosta visoka a zadnju tekmu je dao 37 uz jako visok postotak šuta čak 83 %,teško da će ponoviti tako odličan šut,ove sezone u uvodnoj utakmici i i predsezoni ispali od 12 do 15 šuteva iz igre,dok je prošle sezone bacao 20 do 25 lopti iz igre u utakmici

Sta mislis za Terry Roziera over 17,5 protiv OKC?

Lik proslu utakmicu ubacio 42 poena, 10 od 16 trica, uz ukupono 23 suteva. Gledao sam utakmicu i imao je jedan nevjerovatan run, ako se ne varam 4 ili 5 trica za redom je ubacio sta ce tesko ponovit, ali neka uzme 15 suteva i ova granica bi morala proci? Sad samo ne znam kako OKC suteve sa vanjskih pozicija brani...

prije sat vremena, trottel1950 said:

Sta mislis za Terry Roziera over 17,5 protiv OKC?

Lik proslu utakmicu ubacio 42 poena, 10 od 16 trica, uz ukupono 23 suteva. Gledao sam utakmicu i imao je jedan nevjerovatan run, ako se ne varam 4 ili 5 trica za redom je ubacio sta ce tesko ponovit, ali neka uzme 15 suteva i ova granica bi morala proci? Sad samo ne znam kako OKC suteve sa vanjskih pozicija brani...

Pa granica je malo nisko postavljena i trrbao bi svakako je prebaciti,ide na hilla koji nije tako loš defenzivno,al ima potpunu slobodu tako da mislim da će preć granicu,ne vjerujem fa će ponovit opet onakvu šuteraku večer ali ovu granicu bi trebo preći

prije 3 sati, tihi372 said:

Evo,dečko zabijo 36 poena,  slobodna bacanja 15-17. 

prije 18 sati, ante16 said:

Nazalost nije proslo 

Da, baš šteta. Utakmica sa 4 gola a svega 7 udaraca u okvir je prava rijetkost. U dosta situacija nije bilo sreće i lako je moglo da ne kažem i trebalo biti više od svega 7 udaraca. 

Do 30'minute je bilo 4 udarca ali onda od 1:1 pa do skoro 70'minute nije bilo udarca u okvir a bilo je situacija pa i slobodni udarac sa 20 metara. U više polukontri su umjesto šuteva igrači išli neuspješno asistirati. 

prije 8 sati, pippen33 said:

Evo,dečko zabijo 36 poena,  slobodna bacanja 15-17. 

Je,od toga 10 u zadnje dvije minute,poluvrijeme završio na 12 koševa,collins nakupio vrlo brzo osobne pa pola utakmice prosjedio na klupi,dok je huertera išlo nije šuteve uopče uzimo,kad je ovaj stao onda je on preuzeo sve u svoje ruke,i uz to bogdanović šut iz igre 20%,nadam se da si uzeo pare,i ja nisam reko da neće nego su ti argumenti bili bezveze i ništa drugo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use