Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 22.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Elverum - Arendal over 54 goals

Holstebro - Fredericia over 57 goals

Juventus - Fiore  1

Što se tiče rukometa od ove 4 ekipe 3 igraju jako brz rukomet da dosta posjeda izuzevsi Arendal , ali u ovom slučaju Elverum je bolji tim kojo ce diktirati tempo u ovoj utakmicu.  Uzeo sam nesto manje margine koje bi trebale bez problema proci. 

Kada je u pitanju meč izmedju Juventusa I Fiorentine nema se šta opsirno pisati.  Ako hoće borbu za titulu ovakve utakmice moraju pobjeđivati kući.  Protivnik je ocajan,prosto ono sto sam gledao do sada ne vidim kako bod mogu da otkinu u ovom meču a njihova pobjeda graniči sa naučnom fantastikom. 

prije 2 sati, Nihad26celebic said:

Elverum - Arendal over 54 goals

Holstebro - Fredericia over 57 goals

Juventus - Fiore  1

Što se tiče rukometa od ove 4 ekipe 3 igraju jako brz rukomet da dosta posjeda izuzevsi Arendal , ali u ovom slučaju Elverum je bolji tim kojo ce diktirati tempo u ovoj utakmicu.  Uzeo sam nesto manje margine koje bi trebale bez problema proci. 

Kada je u pitanju meč izmedju Juventusa I Fiorentine nema se šta opsirno pisati.  Ako hoće borbu za titulu ovakve utakmice moraju pobjeđivati kući.  Protivnik je ocajan,prosto ono sto sam gledao do sada ne vidim kako bod mogu da otkinu u ovom meču a njihova pobjeda graniči sa naučnom fantastikom. 

Izgleda da  je Juve popusio ,a nije ni pocelo

prije sat vremena, Ivan98 said:

Izgleda da  je Juve popusio ,a nije ni pocelo

Da,prosto na neke stvari covjek ne računa a itekako se mogu desiti ne u našu korist. Ne želim da pravdam svoju prognozu ali to da li će neki pametnjakovic dobiti crveni (pogotovu neko ko ima more utakmica ,još kad znaš da nije drugi žuti nego direktan crveni onda još vise moraš biti bijesan o kakvom se bezobrazluku radi). Ili npr. Penali koji mogu da se dosude opet ne u našu korist to su neke stvari koje ne mozes predviditi + bruka prečki,stativa i veliki broj zicera koji neće biti iskoristeni.  Čudo bi bilo da ove male kvote glat prodju.

prije 20 minute, Nihad26celebic said:

Da,prosto na neke stvari covjek ne računa a itekako se mogu desiti ne u našu korist. Ne želim da pravdam svoju prognozu ali to da li će neki pametnjakovic dobiti crveni (pogotovu neko ko ima more utakmica ,još kad znaš da nije drugi žuti nego direktan crveni onda još vise moraš biti bijesan o kakvom se bezobrazluku radi). Ili npr. Penali koji mogu da se dosude opet ne u našu korist to su neke stvari koje ne mozes predviditi + bruka prečki,stativa i veliki broj zicera koji neće biti iskoristeni.  Čudo bi bilo da ove male kvote glat prodju.

Uzas 0:3 srušili su mi 2 lijepa listica...

prije 16 minute, Ivan98 said:

Uzas 0:3 srušili su mi 2 lijepa listica...

Sry , znaš i sam da se ovo dogadja jednom u 70 utakmica. 

Dvoumio sam se izmedju Juventusa I Barce, kontam juve domaći  Fiore ocajna,Barca losa forma i veliki nemar igrača koji hoće otjerati trenera usljed loših rezultata plus igraju u gostima , sve je ukazivalo da je Juve bolji odabir alo eto,izgleda da nije. 

prije 4 minute, Nihad26celebic said:

Sry , znaš i sam da se ovo dogadja jednom u 70 utakmica. 

Dvoumio sam se izmedju Juventusa I Barce, kontam juve domaći  Fiore ocajna,Barca losa forma i veliki nemar igrača koji hoće otjerati trenera usljed loših rezultata plus igraju u gostima , sve je ukazivalo da je Juve bolji odabir alo eto,izgleda da nije. 

Haha ma nista , pa nisi mi ti kriv haha ..??sve pet

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use