Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10.10.2009. Subota (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo iako ne preferiram igrati reprezentativna natjecanja, sa manjim ulozima se nešto može odigrati...

Na prvi pogled:

Ukrajina-Engleska  X2

Ovo će biti najzanimljivija utakmica za nas, a uvjeren sam i najtipovanija utakmica budući da će svi navijacki odigrati X2 na engleze jer je to ishod koji nam otvara šansu da se plasiramo. Ukrajinci će biti maksimalno motivirani te će pred svojom publikom jurisati na tri boda, međutim kvaliteta i iskustvo je na strani engleza, te vjerujem da će to biti dovoljno da napuste Ukrajinu neporaženi. Uvjeren sam da neće biti puštanja i svecenja za "Wembley" jer je to sasvim drugi način razmišljanja, te englezi ovu utakmicu idu odigrati sportski, te, kao i svaku utakmicu žele pobjediti.

Treba vidjeti u kojem će sastavu istrcati jer je navodno pozvano par novih igraca, međutim okosnica momčadi je tu...

Estonija-BiH  2   (1,45)

BIH bi trebala u ovoj utakmici slaviti i tako osigurati plasaman dalje. Kvalitetnija su i motiviranija ekipa koja je u naletu i imaju par stvarno izuzetno kvalitetnih ofanzivnih igraca. Jedino je pitanje kako su se ovi navijacki neredi u BIH odrazili na atmosferu u reprezentaciji...

NeuchYS-HC Chaux de F.  2    (1,40)

Hokej - Švicarska 2.liga.

Fenjeraš i uvjerljivo najlošija ekipa ugošcuje jednu od najboljih momčadi lige koja je u prošlem kolu iznenađujuće kiksala na gostovanju. Vjerujem da mjesta iznenađenju ovdje neće biti jer je razlika u kvaliteti prevelika...

Pozivam i druge da napišu svoja mišljenja...

Udinese-Rijeka 

Oprez kod ovog para budući da Udineseu fali čak 9 prvotimaca zbog reprezentativnih obveza...

mene je danas malo strah BiH.....mislim da cu ja igrati Čehe......vuce me i srbija.....

onako od oka....srbija, česka,eng x2, rusija 1x...e sad cu tokom dana nešto iskombinirati....

Uvjeren sam da njemci nemogu dobiti Ruse koji nisu izgubili 11 godina domacu utakmicu....

Njemci u krizi pogotovo napadači, gomes i kloze....mislim da u rusi jaci

nema te sta biti strah igrati na BiH.....gore ti je to engleska x2.....(to ja malo navijacki.... :) )

estoncima fali njihov najbolji igrac i kapiten Raio Piiroja....BiH je u punom sastavu...zbog kartona nece igrati pjanic (koji i nije medju prvih jedanaest - nazalost) i supic umjesto kojeg ce na golu biti hasagic (moguce i begovic)...ja sam uvjeren u pobjedu bosne...

nema te sta biti strah igrati na BiH.....gore ti je to engleska x2.....(to ja malo navijacki.... :) )

zasto je engleska navijački? igraju u najjačem sastavu , a mi smo ukrajince razbili u djnipru, ali nismo imali srece...

Nevidim zasto ih nebi i englezi, jer su barem za tri klase jaci.....cak sam uvjern da ce to biti glatka pobjeda engleza.....

Uvjeren sam da njemci nemogu dobiti Ruse koji nisu izgubili 11 godina domacu utakmicu....

Jel nisu Rusi nedavno izgubili doma od Argentine  ???

To je bila prijateljska utakmica i mi smo se do prije hvalili kak nismo kod kuće poraženi a prije engleza su nas nizozemci razbili 3:0 u splitu, no očito se prijateljske ne broje :)

kaj kažete na ovaj tiket?

Portugal-Mađarska   1

Bjelorusija-Kazahstan   1

Ukrajina-Engleska   x2

Srbija-Rumunjska   1

Estonija-BiH    2

Armenija-Španjolska   2

Ja nebi odigro Bjelorusiju jer oni ništa ne dobivaju pobjedom... sigurno su 4. u našoj grupi (još ne matematički ali kazahstan mora dobit i njih i nas da bi oni bili 4.) a sad su favoriti i sigurno će igrat drugačije nego što su igrali s nama i sa ukrajincima

A ni srbe nebi igrao jer ako i ne uspiju osigurati nastup u africi u ovoj tekmi još uvjek to mogu napravit u sljedecoj tekmi protiv litve, a rumunji igraju daleko bolje otakako su promjenili trenera...

no kako mi u zadnje vrijeme baš i ne ide kladionica i nisam dobio evo sad ima vec 2 tjedna moguće i da bi opet pogriješio ;D

Jel nisu Rusi nedavno izgubili doma od Argentine  ???

rijec je o sluzbenim utakmicama......

Svoje uvjerenje temeljim na tome da rusija ima boljeg trenera za 2 klase.

Ekipe su im al pari tu negdje, mada bih se usudio reci da mi rusi djeluju impresivnije.

Njemački napadači su totalno out, klose i gomes nikad nisu bili lošiji, i mislim da će ih

uigrana ruska obrana lakočom zaustaviti.

treča i svakako najveća prednost je domaći teren gdje su padale i največe svijetske

momčadi kako u klubskom, tako i na reprezentativnom planu.....Poznato je

da niti jedna momčad nevoli igrati u rusiji, klimatski razlozi su također na strani rusa..

Da se mi razumijemo i Njemačka ima svoje adute, imaju 7 pobjeda u nizu, ali mislim da

ima niti jedan protivnik nije bio na nivou kao rusija danas......

U ovome trenutku mislim da su rusi u prednosti i igram 1x......

kaj kažete na ovaj tiket?

Portugal-Mađarska   1

Bjelorusija-Kazahstan   1

Ukrajina-Engleska   x2

Srbija-Rumunjska   1

Estonija-BiH    2

Armenija-Španjolska   2

Ja nebi odigro Bjelorusiju jer oni ništa ne dobivaju pobjedom... sigurno su 4. u našoj grupi (još ne matematički ali kazahstan mora dobit i njih i nas da bi oni bili 4.) a sad su favoriti i sigurno će igrat drugačije nego što su igrali s nama i sa ukrajincima

A ni srbe nebi igrao jer ako i ne uspiju osigurati nastup u africi u ovoj tekmi još uvjek to mogu napravit u sljedecoj tekmi protiv litve, a rumunji igraju daleko bolje otakako su promjenili trenera...

no kako mi u zadnje vrijeme baš i ne ide kladionica i nisam dobio evo sad ima vec 2 tjedna moguće i da bi opet pogriješio ;D

Žigić, Jovanović i Krasić bi trebalo da čine napadački trio, dok će im iz sredine pomagati fenomenalni Gojko Kačar.

Mislim da Srbija ovo dobija...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use