Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 1 minutu, aron50 said:

Nisi u pravu..kladare će izgubit ako favoriti prolaze jer je većina love na njima.

Upravo to. Ako se 99% posto ljudi kladi da ce Man Utd dobiti kladara gubi ogroman novac.

Ali opet kažem bez obzira na kladare mnogi klubovi imaju suradnju 3 za 3 i to je isto neka vrsta namještanja.

Šta sad Dinamo i Lokomotiva nisu namještali utakmice?? Smiješno

prije 4 minute, aron50 said:

Nisi u pravu..kladare će izgubit ako favoriti prolaze jer je većina love na njima.

Otisli smo predaleko u krivoj temi ,spamamo ljudima bezveze , nez svako ima svoje stajalište ,ali vjeruj mi da je to ugl. Sve  matematika 

prije 1 minutu, SKImperator said:

Kladionice da gube ne bi poslovale, to su jedne od najprofitabilnijih tvrtki u svijetu. Koliko god da izgube uvijek ce imati duplo veci profit.

To ja pokussavam objasniti

prije 3 minute, fran said:

Upravo to. Ako se 99% posto ljudi kladi da ce Man Utd dobiti kladara gubi ogroman novac.

Ali opet kažem bez obzira na kladare mnogi klubovi imaju suradnju 3 za 3 i to je isto neka vrsta namještanja.

Šta sad Dinamo i Lokomotiva nisu namještali utakmice?? Smiješno

Zasto se nisi obogatio? Kad je bilo toliko očito ,pa da sam bio u takvo sto sigurnan proda bi i bubreg 

Just now, Ivan98 said:

Zasto se nisi obogatio? Kad je bilo toliko očito ,pa da sam bio u takvo sto sigurnan proda bi i bubreg 

Nisam se obogatio jer nemožeš uplatit veliki iznos na pobjedu Dinama protiv lokomotive,  a i mala je kvota ali da sam digo u desetak utakmica nekih 1000 eura jesam. Jbg covjeka veseli.

Ajde pogledaj arhivu utakmica Dinamo -Lokomotiva pa mi reci kolko dobivenih ima Lokomotiva 

Osim toga bio sam siguran da ce Southampton ubiti Sheffield pa se nisam obogatio ni na toj utakmici, ali da sam zaradio jesam.

prije 2 minute, fran said:

Nisam se obogatio jer nemožeš uplatit veliki iznos na pobjedu Dinama protiv lokomotive,  a i mala je kvota ali da sam digo u desetak utakmica nekih 1000 eura jesam. Jbg covjeka veseli.

Ajde pogledaj arhivu utakmica Dinamo -Lokomotiva pa mi reci kolko dobivenih ima Lokomotiva 

Osim toga bio sam siguran da ce Southampton ubiti Sheffield pa se nisam obogatio ni na toj utakmici, ali da sam zaradio jesam.

"Jer nemozes uplatiti veliki iznos na pobjedu Dinama "...mislim da si sam sebi sad odgovorio

prije 16 minute, fran said:

Pa naravno zato štoi vrapci na grani znaju da Dinamo muti s Lokomotivom

pa da isto tako shefilld muti sa man utd-om,citao sam u 24 sata da je man utd jako jako fixatorski team,tacnije da je sve namjesteno,zemlja je ravna ploca,svaki tiket koji padne je namjesten,a kada prode nije hahahah

Drug moj naravno da se namjesta u dosta sportova pa i u najvecim ligama,timovima,od sudija do igraca pa trenera i cijelog tima,ali de ti meni namjesti kada igraju real madrid i barcelona,hocu da 2/1 ?? jel bi mogao to,jer na takvu tekmu mozes staviti bruku para,a de mi namjesti 2 tima iz 3 rumunjske i vidi kkoliko ces moci staviti para...

Fixaju se lokalne lige gdje su limiti ladni k....stavis mozda ali mzoda 1500-2000 eura na tekmu gubis 2 3 racuna ali platis tim igracima igracima par stotina eura..jedini nacin fixanja za nas smrtnike..naravno ako ubace te meceve u ponudu

prije 3 minute, bexon said:

pa da isto tako shefilld muti sa man utd-om,citao sam u 24 sata da je man utd jako jako fixatorski team,tacnije da je sve namjesteno,zemlja je ravna ploca,svaki tiket koji padne je namjesten,a kada prode nije hahahah

Drug moj naravno da se namjesta u dosta sportova pa i u najvecim ligama,timovima,od sudija do igraca pa trenera i cijelog tima,ali de ti meni namjesti kada igraju real madrid i barcelona,hocu da 2/1 ?? jel bi mogao to,jer na takvu tekmu mozes staviti bruku para,a de mi namjesti 2 tima iz 3 rumunjske i vidi kkoliko ces moci staviti para...

Fixaju se lokalne lige gdje su limiti ladni k....stavis mozda ali mzoda 1500-2000 eura na tekmu gubis 2 3 racuna ali platis tim igracima igracima par stotina eura..jedini nacin fixanja za nas smrtnike..naravno ako ubace te meceve u ponudu

Procitaj sve moje postove s razumijevanjem pa mi se ponovo javi. Niko nije spominjao Real i Barcu nego opcenito namještanje utakmica,

A sad polako citaj s razumijevanjem

Grenoble-Briancon |Hokej na ledu| Francuska prva liga| over 7.5 1.75 bet365

Grenoble je ekipa koja najvise zabija u francuskoj ligi, a Briancon ekipa koja najvise prima. Zbroj golova na prethodnim medusobnim utakmicama je:9, 12, 13, 9, 13, 12.... Mislim da over na 7.5 sigurno ima value. Sretno svima koji prate. :)

prije 21 sati, gabi said:

Slozio bi se s tobom sto se tice Mechelen - Brugge, mozda takoder probat i 2&3+ kvota 2,15. Mechelen kao sto si naglasio prima vise od 2 gola kuci odnosno na 8 domacih utakmica ove sezone imaju 14:17 gol razliku dok Brugge samo 1 poraz u 8 gostujucih utakmica i gol razlika 19:5 u gostima. Zadnjih 5 medusobnih susreta: 2:2, 0:3, 0:5, 0:3, 0:2

Sheffield Utd. - Manchester Utd. 2 1.50 Manchester igra toplo hladno ove sezone ali u gostima u premier ligi 5 utakmica 5 pobjeda uz gol razliku 16:7 znaci vise od 4 pogodaka po utakmici i vjerujem da i danas uzimaju sva 3 boda kod Sheffielda koji ove sezone nakon 11 utakmica ima samo jedan jedini bod. Zadnje dvije medusobne utakmice 0:3, 3:3. 2&3+ po kvoti 2 bi takoder vrijedilo probat, ali napomena Sheffield je ove sezone na 6 domacih utakmica samo 2 puta primio vise od 1 gola, to je bilo zadnje kolo protiv Leicestera i u prvom kolu protiv Wolvsa.

Sretno! ;)

Double win, nadam se da ste ispratili ?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use