Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 17.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Četvrtak1.jpgPremier liga.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Četvrtak2.jpg1551870752_SerieA.thumb.jpg.bcdbad0c6585

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.12. u 14:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Dabl za danas..

Mechelen-Brugge 2  1.7

Obradoiro-Juventut 1  2.6

Brugge ušao u top formu i preuzeo vrh tablice.Mechelen pri dnu tablice,prima malo više od 2 gola kući.

Obradoiro je jako odigrao prošlu kući protiv Barse i jedva izgubio 75-78..imali šut za izjednačenje.

Juventut mislim da će imati malo teške noge poslije iscrpljujuće bitke s Unicsom koju su tijesno dobili u utorak.

prije 12 sati, aron50 said:

Dabl za danas..

Mechelen-Brugge 2  1.7

Obradoiro-Juventut 1  2.6

Brugge ušao u top formu i preuzeo vrh tablice.Mechelen pri dnu tablice,prima malo više od 2 gola kući.

Obradoiro je jako odigrao prošlu kući protiv Barse i jedva izgubio 75-78..imali šut za izjednačenje.

Juventut mislim da će imati malo teške noge poslije iscrpljujuće bitke s Unicsom koju su tijesno dobili u utorak.

Slozio bi se s tobom sto se tice Mechelen - Brugge, mozda takoder probat i 2&3+ kvota 2,15. Mechelen kao sto si naglasio prima vise od 2 gola kuci odnosno na 8 domacih utakmica ove sezone imaju 14:17 gol razliku dok Brugge samo 1 poraz u 8 gostujucih utakmica i gol razlika 19:5 u gostima. Zadnjih 5 medusobnih susreta: 2:2, 0:3, 0:5, 0:3, 0:2

Sheffield Utd. - Manchester Utd. 2 1.50 Manchester igra toplo hladno ove sezone ali u gostima u premier ligi 5 utakmica 5 pobjeda uz gol razliku 16:7 znaci vise od 4 pogodaka po utakmici i vjerujem da i danas uzimaju sva 3 boda kod Sheffielda koji ove sezone nakon 11 utakmica ima samo jedan jedini bod. Zadnje dvije medusobne utakmice 0:3, 3:3. 2&3+ po kvoti 2 bi takoder vrijedilo probat, ali napomena Sheffield je ove sezone na 6 domacih utakmica samo 2 puta primio vise od 1 gola, to je bilo zadnje kolo protiv Leicestera i u prvom kolu protiv Wolvsa.

Sretno! ;)

Roma - Torino 1 + više od 1 gola (1.47) bet365

Roma se prošle nedelje u velikom stilu vratila u Seriju A. Oni su na gostovanju srušili Bolognu sa 5-1! Momčad Paula Fonsece postigla je sve golova u prvom poluvremenu i to sa pet različitih strijelaca. Ta im je pobjeda pomogla da zadrže šesto mjesto, a dodatni napredak na tabeli se može postići i večeras na domaćem terenu gdje će dočekati Torino koji se muči ove sezone.

Prvoplasirani Milan je samo šest bodova udaljen od Rome, tako da je utrka još uvijek prilično otvorena. Gosti su jedno od najvećih razočarenja ove sezone, sakupivši samo šest bodova do sada, nakon čega su zauzeli pozicije u zoni ispadanja. 

Ako niste pratili Roma je izgubila od CSKA Sofije u Bugarskoj u posljednjoj utakmici grupne faze Europske lige. Fonseca je u tom susretu izašao sa rotiranim sastavom, gdje je izostavio sve ključne igrače i pustio ih da se odmore. To se pokazalo dobrim potezom, nakon što su postigli pet golova Bologni.

Torino ima katastrofalnu statistiku u gostima, ali su bili prilično konstantni u postizanju golova. Tako da nije loše možda probati ni to da oba tima daju gol uz pobjedu Rome, gdje je koeficijent 2.50 što ima vrijednost, ali evo nešto realniji i sigurniji tip od mene na ovu utakmicu za danas. Sretno!

Screenshot_61.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 17.12. u 12:57 CET) 

pozdrav ljudovi... ?

Sheffield United - Manchester United  2

ova ovdje utakmica mi smrdi na daleko, po svim statistikama sheffield nema ovdje što tražiti, ništa nije u njegovu korist, ni golovi, ni bodovi, ni izostanci, publike nema, man utd ima za klasu bolhe igrače i očajnički treba bodove za priključak ostalim velikanima, no nešto me ipak kopka... hoće li ovdje kladionice umiješati svoje prste... koef također ok, čak 1.50 na man utd.... 

usprkos svim sumnjama moram odigrat ovo jer je value... 

SRETNO...!!! 

prije 39 minute, fran said:

Namještalo se uvijek bila samo jedna ili 50 utakmica dnevno

Glupost notorna...pa da se utakmice tek tako namještaju nebi postojala ni jedna kladionica,evo zamisli da ti neko pokusava uplatit vecu sumu novaca na neku xy kvotu , i prode 1,2 puta ,da li bi ga i dalje pustio da igra ?dali bi kontaktirao sluzbe? 

I nesto iz osobnog iskustva.

Jesi se kada bavio kakvim sportom,natjecao ? 

Ja sam igrao rukomet 11 godina , nikad se nije utakmice namjestila , a rezultata cudnih i neočekivanih more uvijek bilo ..to se zove sport ,sreca ...los dan (gdje iz kontre 2 3 puta gadas precku...)

Pogledaj koliko razrada ima svaka utakmica, mislis da je to sve moguće usteliti ?

Neznam meni je to sf...imas ideju kako to izgleda tocno kad se namjesti utakmica?

Btw  kladara je u plusu na banalnoj stvari 

Stavi ti over/under 2.5 1.83/1.83

I sta god odigras oni su u plusu tih 0.17 

Cista matematika , kad imas hrpu koja igra nebitno je kakav je rezultat bitno da ljudi igraju ,jer tebe kvota krade cim si odigrao..

Aston Villa - Burnley 1 (1.72) bet365

Aston Villa ima dvije-tri utakmice manje od ekipa koje su iznad njih na tabeli, a dijeli ih samo šest bodova od top četiri ekipe. Sezonu su započeli pozitivno da su u jednom trenutku bili i na vrhu tabele. Trenutno prolaze kroz neke teške trenutke nakon što su doživjeli tri poraza u psljednjih pet susreta i ovdje im treba pobjeda kako bi se vratili u pobjednički niz od dva susreta. U prošlom kolu su ostvarili pobjedu  protiv Wolvesa u gostima (0-1). Dobre vijesti za njih su da ovdje igraju protiv jedne od najgorih momčadi u ligi - Burnleya koji se trneutno bori u zoni ispadanja.

Što se tiče gostiju, postigli su drugi najmanji broj golova u cijeoj ligi (samo šest u 11 utkamica), a bili su i beznadno grozni na gostovanjima. Prema trenutnoj formi i satistici ova dva tima, Aston VIlla bi ovdje trebala ostvariti pobjedu.

Burnley jeste ostvario pobjedu protiv Arsenala na gostovanju u prošloj utakmici (0-1), ali su bez pobjede u 15 od prethodnih 19 odigranih utakmica. Također u sedma od 11 odigranih mečeva nisu uspjeli postići gol. Imajte na umu da je njihova pobjeda protiv Arsenala bila jedina u gostima u posljednjih pet mjeseci.

Na drugoj strani, domaćini su pobijedili devet od posljednjih 14 utakmica, kao i pet od prethodnih devet na domaćem terenu. Ne bi trebali propustiti priliku da ovdje ostvare sva tri boda. Jedino budite oprezni sa ulozima na ovu utakmicu,s obzirom da domaćinima nedostaju Cash, Luiz, Trezeguez i Wesley, dok su Barkley, Daivs i Engels pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema Gudmundssona. Sretno!

Screenshot_62.jpg

(Koeficijenti 17.12. u 13:22 CET) 

prije 5 minute, Ivan98 said:

Glupost notorna...pa da se utakmice tek tako namještaju nebi postojala ni jedna kladionica,evo zamisli da ti neko pokusava uplatit vecu sumu novaca na neku xy kvotu , i prode 1,2 puta ,da li bi ga i dalje pustio da igra ?dali bi kontaktirao sluzbe? 

Ja sam igrao rukomet 11 godina , nikad se nije utakmice namjestila , a rezultata cudnih i neočekivanih more uvijek bilo ..to se zove sport ,sreca ...los dan (gdje iz kontre 2 3 puta gadas precku...)

Pogledaj koliko razrada ima svaka utakmica, mislis da je to sve moguće usteliti ?

Neznam meni je to sf...imas ideju kako to izgleda tocno kad se namjesti utakmica?

Otkako je kladiona na globalnoj razini sport vise nikada nije bio, niti ce biti isti...

prije 8 minute, Ivan98 said:

Naravno da imam ideju, a to je i dokazano. Pa ne potkupiš cijeli tim nego jednog igraca, recimo defanzivca koji ce napraviti penal il golmana koji ce primiti neki pacerski gol. Ili neki igrac koji ce namjerno dobiti crveni.

Niko nije rekao da su sve utakmice namještene, ali ako se sjecas da je cak i LP bio pod istragom tocnije Liverpool koji je namjestio da bude više golova ( prije nekih petnaestak godina )

Šta je Juve bio u drugoj ligi jer nije namještao. Pa svi znaju da su mu promijenili ime iz Stare dame u Staru kradljivicu.

Znam kad je zadnje kolo Milan gostovao u Parmi i Parmi je trebala pobjeda i zamisli... Milan koji je bio treci, a Parma zadnja na pobjedu Parme je bila kvota 1,20.... covjece 1,20.

Niko nije rekao da je svaka utakmica namještena, ali da ih ima i previše ima.

Šta misliš da je normalno da su kladare sponzori klubova?? Misliš da to nije na obostrano zadovoljstvo???

prije 4 minute, splicho83 said:

Otkako je kladiona na globalnoj razini sport vise nikada nije bio, niti ce biti isti...

Da imas sistem gdje ti neko uplati 100kn a ti mu vracas 83 kako god da završi neka utakmica , mislim da te nebi to nesto interesiralo jer tebi para kapa svakako .. uzmi neki papir i veci uzorak ljudi , i izračunaj karikiram da 5000 igra under 1.83 ,a 5000 over po 1.83 ,kako god da završi ,izračunaj kolko je kladara tu namlatila

prije 5 minute, Ivan98 said:

Da imas sistem gdje ti neko uplati 100kn a ti mu vracas 83 kako god da završi neka utakmica , mislim da te nebi to nesto interesiralo jer tebi para kapa svakako .. uzmi neki papir i veci uzorak ljudi , i izračunaj karikiram da 5000 igra under 1.83 ,a 5000 over po 1.83 ,kako god da završi ,izračunaj kolko je kladara tu namlatila

A klubovi ne namještaju nevezano za kladaru. Kolko se igraca kladi da ce mu klub izgubiti?? 

Prije nekih desetak godina Partizan ( košarka ) je svaku drugu tekmu na poluvremenu gubio da bi na kraju dobio utakmicu. Kakva je bila kvota na prelaz** Pa logicno mi je da su se sami igraci kladili jer nisu dobivali placu mjesecima.

Ima 100 varijacija i razloga za namještanje

Slask - Warta 1 (1.80) bet365

Poljska liga u 18:30. U prošloj utakmici je Slask poražen u gostima protiv Zaglebieja (2-1). To je bio nesretan poraz, s obzirom da je Slask u toj utakmici bio bolja ekipa. Sada igraju na domaćem terenu, gdje su jedna od najboljih momčadi u zemlji. Oni su u šest susreta na domaćem terenu ostvarili četiri pobjede i dva remija. Nalaze se na šestoj poziciji sa 20 osvojenih bodova do sada, što je dva i tri manje od dvije ekipe iznad njih. Slask će u ovom susretu biti samo bez braniča Golle koji je već odavno van terena.

Što se tiče Warte, oni su uoči ovog susreta doživjeli tri uzastopna poraza. Nakon poraza od Rakowa i Jagiellonije u prošlom kolu su izgubili od Pogona. Warta se trenutno nalazi na 12. poziciji, te ima samo četiri boda više od dna tabele. Njima će nedostajati Rodriguez i Rybicki koji su van terena već duže vrijeme. Veznjak Kupczak se trenutno također oporavlja od ozljede, dok će također biti be Fiedosewicza i Kopczynskog. Kao što vidimo situacija gostiju sa izostancima nije baš idealna.

Iskreno sam mislio da će ovdje biti mnogo manji koeficijenti na Slask. Realno gledajući gosti dolaze najboljoj domaćoj ekipi, gosti koji će se vjerojatno ove sezone boriti za opstanak. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_63.jpg

(Koeficijenti 17.12. u 13:55 CET) 

prije 45 minute, Ivan98 said:

Pa kladionice namještaju najviše..što misliš koliko će milijuna eura zaradit danas ako M.United kiksa?

Pa tko je klubovima najveći sponzor nego kladare..najbogatije su engleske bet365,William Hill,Ladsbroke zato treba izbjegavat Premiership.

prije 2 minute, Ivan98 said:

Pa kladara Ce zaraditi odredeni novac neovisno oce li united kiksat ili ne , pa kvote su ti tako postavljene ,i kvote se sitno mijenjaju ovisno o uplatama ,kladara ima sure bet svaki mec ... Jer diktira kvotama 

Nisi u pravu..kladare će izgubit ako favoriti prolaze jer je većina love na njima.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use