Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 16.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 22 minute, Nihad26celebic said:

Ma ne ,pogresna procjena vezano za klub,meni je bitno obzirom da se kladim na jako velike uloge (naravno nikome nije bitna ta stvar) ali meni jeste.  Posjecujem ovu stranicu jer ima jako dobrih analiza I informacija koje ne stignem da prikupim.  Komlekse nemam niti sam fan bilo kojeg kluba na svijetu niti imam pristrasnost prema bilo kojem,jednostavno volim gledati lijep nogomet I dobro utakmicu ma ko god igrao. Juve I Atalanta me ne zanimaju taman da se istog momenta oba kluba ugase zajendo sa njihovim porodicama meni je bitno da prodje ono sto sam odigrao. Ljuti me kad mulci I neznalice poput tebe daju analize I bave se povrsnim procjenama a ovde ljudi ulazi cifre  kakve ti ne bi mogao da saberes ni uz pomoc kalkulatora.  Opet to ponavljam za taj isti Juventus. Klub koji je osudjen, procesuira ,proglq

Poglasen krivim za namjestanje izbacen. Vratio se kroz 2,3 godine I samo sto favoziranje tog kluba od strane sudija I cjelukupnog tima koji upravlja tim smece od lige je uredno nastavljenou .Tu statistiku koju spominjes da su oni odkako je Var uveden jedni od ostecenijih ,mislim da si zbunjen jer vjerovatno mislis da ono sto im se ne pokloni ili dosudi ocito nesto protiv njih- sama nepravda prema istim. Nemoj da se ljutis , ali nemoj vise nikada ali bas nikada nikakve analize da pises . U privatnom zivotu sve najbolje. 

Ulozi, analize. Ja ovo ja ono. Znaci opet kompleksi :) 

Procitaj malo o Farsopoliju a posto si sveznalica ocito i znas kako Savez duguje Juventusu pola milijarde za naknadu stete, ali je stavljeno sve na cekanje jer je liga mogla doslovce vec banktrotirat.

Ja osobno ne mislim nista oko VAR-a, imas statistiku tko je profitirao najvise od VAR-a (tko ima najvise dosudjenih penala, kome su golovi odluceni na taj nacin,...), a imas i podatke u koliko se kontroverznih slucajeva VAR uopce nije ni provjeravao i na stetu koga u serie A. Ajde eto ti domaci rad da vidimo jesi li u stanju to iskopati. Ako nisi, pametuj i dalje.

I lijepo je procitati kako savjetujes ljudima da ne pisu analize, pogotovo na ovom Forumu. Motivirajuce skroz.

Inter-Napoli azijski over 10 kornera 1.9 bet365

Na brzo jer će utakmica skoro početi: oba kluba super korneraša, puno kornera dobivaju i puno dozvoliju zbog paničnih reakcija u obrani, a očekuje se dosta golova i šuteva i obrana golmana, puno ubačaja sa krila i mislim da možemo vidjet više nego 10 kornera, ako ih bude baš 10 imamo storno.

Sretno!!! ?:D

prije sat vremena, splicho83 said:

Ulozi, analize. Ja ovo ja ono. Znaci opet kompleksi :) 

Procitaj malo o Farsopoliju a posto si sveznalica ocito i znas kako Savez duguje Juventusu pola milijarde za naknadu stete, ali je stavljeno sve na cekanje jer je liga mogla doslovce vec banktrotirat.

Ja osobno ne mislim nista oko VAR-a, imas statistiku tko je profitirao najvise od VAR-a (tko ima najvise dosudjenih penala, kome su golovi odluceni na taj nacin,...), a imas i podatke u koliko se kontroverznih slucajeva VAR uopce nije ni provjeravao i na stetu koga u serie A. Ajde eto ti domaci rad da vidimo jesi li u stanju to iskopati. Ako nisi, pametuj i dalje.

I lijepo je procitati kako savjetujes ljudima da ne pisu analize, pogotovo na ovom Forumu. Motivirajuce skroz.

Neka pisu analize oni sto znaju.  Opet si zavalio ljude sa svojem procjenom I savjetima da tipuju na Juventus, jos su dobro prosli sa remijem onakvi penali se ne dosudjujuu BH ligi nti i u Čadu niti u Nigeru.Nadam se samo da te vecina nije ispostovala,trazio bih od administratora da te banuje ? . Da citao sam da savez duguje Juventusu. to je jedna od onih nepravdi sto cijeli svijet jede,gdije si kriv,sklon svemu protiv zakonitom ali ipak tebi duguje. Dosta jebo Juve Nek se ugase sto se tice mene. Ti ostani na ovom sajtu,raskomoti se,pojedi cevape samo nemoj nikakve prognoze analize,da Danes, cisto moses pisati nesto ne vezano za sport.  Prati vremensku prognozu da imam to u vidu pred utakmicu hoce li se lopta kako treba kretati ili pak otezano. Bez obzira na sve volim te. Ne mogu ja istrazivati to koliko kome cega je dosudjeno,znas i sam koliko ima dezinformacija na portalima,ne moze se nikome vjerovati ...

prije 14 minute, Nihad26celebic said:

Neka pisu analize oni sto znaju.  Opet si zavalio ljude sa svojem procjenom I savjetima da tipuju na Juventus, jos su dobro prosli sa remijem onakvi penali se ne dosudjujuu BH ligi nti i u Čadu niti u Nigeru.Nadam se samo da te vecina nije ispostovala,trazio bih od administratora da te banuje ? . Da citao sam da savez duguje Juventusu. to je jedna od onih nepravdi sto cijeli svijet jede,gdije si kriv,sklon svemu protiv zakonitom ali ipak tebi duguje. Dosta jebo Juve Nek se ugase sto se tice mene. Ti ostani na ovom sajtu,raskomoti se,pojedi cevape samo nemoj nikakve prognoze analize,da Danes, cisto moses pisati nesto ne vezano za sport.  Prati vremensku prognozu da imam to u vidu pred utakmicu hoce li se lopta kako treba kretati ili pak otezano. Bez obzira na sve volim te. Ne mogu ja istrazivati to koliko kome cega je dosudjeno,znas i sam koliko ima dezinformacija na portalima,ne moze se nikome vjerovati ...

Kad god sam napisa sta za Juventus proslo je, brat bratu mozda je bija 1 pad. Bice si me zaminija s onim malerom sta tipuje na Intera, a dapace podsjeca me malo na tebe s ovim losim smislom za humor. Manje bit negativan i uzivaj mi ;)

to je to od mene na duze vrijeme. nema ovo smisla nikakvog. svaki dan mora netko bit, jel zbog covida, masona, oluja nad jupiterom, mirjane...nemam pojma, ali vidim da nema smisla. jucer hull dobije golu '93, danas zaobidem lyon, jer se to uredno dogada, da kad proslo kolo srusis favorita, u iducem ti padnes, ali jebga, zaobidem to, ali naletim na juve ovaj slinavi, a da ga nisam igrao, onda bi kristina sama zabila 3 gola ? i tako iz dana u dan...samo nize i samo u minus, tj. jedan dan plus, iduca 3 dana 5x vise u minus, tako da ne vidim nacina kak bi zaobisao sve te plutajuce mine...

nista, decki drzte se, zelim vam svu srecu, zaradite za kuce, aute, stanove, opeljesite kladionice, a ako padnete, padnite muski, samo da ne bude na jednom paru ?

On 15. 12. 2020. at 18:46, IzudinB said:

Barcelona - Real Sociedad | Oba tima daju gol (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Barcelona je uspjela prikupiti 17 bodova i nalaze se na osmoj poziciji na tabeli nakon 11 odigranih utakmica u ligi. Katastrofalan početak sezone. Izgubili su dvije od posljednjih pet utakmica i u ovaj susret ulaze nakon pobjede protiv Levantea (1-0) na domaćem terenu. Pobijedili su pet utakmica do sada ove sezone, dok imaju još dva remija i četiri poraza. Uprkos tome, Barcelona je još uvijek jedan od glavnih kandidata za naslov. Oni imaju zaista snažnu momčad, postigli su 21 gol, ali je problem u obrani, primili su čak 11 golova do sada. Barcelona je primila barem jedan gol u tri od posljednjih pet susreta. Primili su po dva od Betisa i Cadiza u tom periodu. Pored toga im nedostaju Ansu Fati, Dembele, Roberto i Pique. 

Sada domaćini igraju protiv prvoplasiranog i trenutno najboljeg tima u ligi. Nakon 13 odigranih kola ove sezone, Real Sociedad je uspio prikupiti 26 bodova iz sedam pobjeda i pet remija. Gosti imaju čak šest uzastopnih remija na svim natjecanjima. U četiri od tih šest susreta oba tima su postigla gol. Svakako u ovom smjeru vode i njihovi prethodni međusobni dueli gdje je u tri od posljednjih pet bilo golova na obje strane terena. Real Sociedad je također u problemima sa ozljedama, gdje im nedostaju Guridi, Illarramendi, Moya, Sangalli i Sola, te nemojmo zaboraviti Davida Silvu, koji je bio vrlo značajan za tim ove sezone. Bivši igrač Manchester Cityja se oporavio i ušao je sa klupe u prošlom susretu, međutim, još uvijek nije spreman za prvu postavu. Možda ga trener uvede u toku igre. U svakom slučaju ovdje mi se oklada na to da oba tima daju gol čini najrealnijom. Sretno!

Barcelona: Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong; Griezmann, Pedri, Coutinho; Messi

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Le Normand, Sagnan, Monreal; Merino, Zubimendi; Portu, Lopez, Janzuaj; Jose

Screenshot_49.jpg

(Koeficijenti 14.12. u 18:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 21 sati, IzudinB said:

Liverpool - Tottenham više od 2.5 gola (1.61) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovo će biti utakmica sezone, gdje će se timovi boriti za prvu poziciju. Ove dvije momčadi se nalaze na vrhu tabele i imaju isti broj bodova. Pored toga, obje momčadi su ispustile bodove u prethodnom kolu i pokušat će iskoristiti šansu u ovoj utakmici kako bi prešli u vodstvo. Redsi su aktualni prvaci i do sada su pokazali da njihova prethodna sezona nije slučajnost. Međutim, oni jednostavno nisu pokazali dominaciju kao u 2019/20 godini i glavni razlog tome su bile njihove ozljede. Ipak se uspijevaju održati na vrhu, ali ove srijede će ih Tottenham testirati do krajnjih granica.

Ekipa Josea Mourinha smještena je na vrhu tabele, a iskreno, portugalski Special One je nadmašio svakog drugog menadžera u ligi do sada. Uz to su momčad koja je pokazala afinitet prema postizanju golova, a sa napadom koji posjeduju to nije slučajnost. Pored toga, prethodni međusobni susreti između ova dva tima su uvijek obilovali golovima. Tri od posljednjih pet međusobnih susreta ova dva tima završili su sa više od 2.5 gola. Ova dva tima su ukupno do sada postigli 51 gol u 24 utakmice. 

Za Liverpool nema Alcantare, Gomeza, Joete, Milnera, Shaqirija, Tsimikasa, Van Dijka, Keita i Matipa. Na drugoj strani nema Lamele, Tangange i Balea. Sretno!

Screenshot_52.jpg

DIREKTNI LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 15.12. u 12:25 CET) 

prije 21 sati, IzudinB said:

Arsenal - Southampton | Oba tima daju gol (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Arsenal je razočarao sa početkom ove sezone, oni su trenutno jedna od najgorih momčadi u natjecanju, dok je Southampton jedan od najboljih. Gosti se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli, gdjeimaju samo dva boda manje u odnosu na Tottenham i Liverpool koji su na vrhu. Pored toga Liverpool igra protiv Tottenhama ovog tjedna, a trećeplasirani Leicester protiv Evertona. Petoplasirani Chelsea je već izgubio od Wolvesa, što daje Southamptonu šansu da ovdje sa pobjedom pređu na sami vrh tabele.

U međuvremenu se ekipa Mikela Artete nalazi u katastrofalnoj formi. Trenutno su na 15. poziciji na tabeli, a samo su tri ekipe u cijelom natjecanju postigle manje golova od Arsenala. Od ove tri ekipe, dvije su tek promovirane u Premier ligu prošle sezone. Zapravo Topnici prolaze kroz jednu od svojih najgorih sezona ikada. Kako stvari stoje, Southampton će ove srijede zabilježiti bolji nastup na Emiratesu, a iskreno očekujem da gosti postignu barem jedan gol na ovom susretu. Arsenal je izgubio četiri od prethodnih pet utakmica u ligi, dok su u četiri od pet tih utakmica primili golove. Samo su protiv Leedsa u tom periodu odigrali remi bez golova.

Pored toga Arsenal ima i značajnih igrača koji su van terena zbog ozljeda i suspenzija. Prije svega Xhaka i Bellerin su van terena zbog crvenih i žutih kartona. Ozila već dugo nema, dok je Thomas ozlijeđen. Kolašinac, Luiz, Martinelli i Nelson su pod upitnikom. Imaju vrijednost i koeficijenti na pobjedu Southamptona u ovom susretu (3.40 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici), s obzirom da je Arsenal zaista u lošem raspoloženju i vjerojatno će i Arteta dobiti otkaz uskoro.

Screenshot_54.jpg

(Koeficijenti 15.12. u 13:19 CET) 

3/4 jučer. Solidan dan. Samo da je Napoli još postigao gol i bio bi savršen. Nadam se da ste ispratili :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use