Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 15.12.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Utorak1.thumb.jpg.9fba4f27883421fc8d99cc59581791_Premierliga.thumb.jpg.d5710578e

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Utorak2.thumb.jpg.13627fc731e9d464c9f11dPrimera.thumb.jpg.38ffbff48e1ab1cd6ed3a8

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Utorak3.thumb.jpg.7d3f6ba0dc173ae5e780651551870752_SerieA.thumb.jpg.bcdbad0c6585

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Utorak4.thumb.jpg.5a9c2db793046c2f8e5a8aBundesliga.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.12. u 14:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Jedan triple koji bi trebalo uplatiti što prije jel će zasigurno koeficijent još padati.

Real se vratio u formu,prošli su u ligi prvaka,dobili derbi zadnje kolo protiv Atletica,drže 3. Mjesto gdje se pobjedom mogu izjednačiti sa vodećim Sociedadom i misliđ da sutra neće propustiti priliku protiv solidnog protivnika koji ipak bolje partije pruža pred domaćom publikom,od bitnijih izostanaka za Real neće nastupiti Hazard.

City zaostaje već dosta za vodećima u ligi,ligu prvaka su uspješno odradili i sad se mogu fokusirat na premiership,a protivnik za poželjet,ekipa koja je među glavnim kandidatima za ispadanje,loše igraju i na predzadnjem su mjestu,uspjeli pobjedit sheffield koji im je glavni konkurent za ispadanje,ne sumnjam u pobjedu citya a da bi trebali vidjeti i dosta golova govore njihovi medjusobni susreti,na zadnjih čak 14 bilo preko 2.5 gola.

Cska trenutno u odličnoj formi u nizu su od 9 pobjeda u svim natjecanjima,efes napokon kompletan,forma im dosta promjenjiva čak 2 poraza u zadnjih 5 tekmi,ali sad su svi na okupu i ne sumnjam da će se dizati iz utakmice u utakmicu.Obje ekipe se jako dobro poznaju godinama su među najboljim ekipama europe,u medjusobnim susretima puno uspješniji cska koji djeli prvo mjesto u europi.Znao je Efes i iznenaditi u moskvi ali mislim da sutra nećemo gledat takav scenarij,domačin kao ekipa koja ove godine vodi u postignutim poenima i u napadačkim skokovima gdje je baš efes najgori u skokovima.Može se očekivati sigurno odlične predstave Jamesa s jedne strane i Larkina i Micića s druge strane,ako ih cska zaustavi na nekih 80 ak poena pobjedjuju sigurno,a uvjeren sam da če sutra tako i biti.

IMG_20201214_211306.jpg

Link to comment
Share on other sites

Wolves - Chelsea 2 (1.66) bet365

Plavci su trenutno jedna od najboljih momčadi u Premier ligi. Oni su ove sezone formirali dominirajući trio zajedno sa Liverpoolom i Tottenham i čvrsto kontroliraju vrh tabele. Ove sezone su izgubili samo jednu utakmicu, dok Redsi su jedini postigli gol više od njih do sada. Imajte na umu da su u posljednja dva mjeseca također bili izvanredni na gostujućim terenima.

Što se tiče domaćina, Wolves prolazi kroz zabrinjavajuće razdoblje i nedosljednu formu. Oni su zapravo jedna od najboljih momčadi u ligi - ali zajedno sa njihovim nedavnim problemima te činejnicom da igraju protiv ekipe Franka Lamparda čini ih autsajderima u ovom susretu.

Pored toga, Chelsea ima sjajan rekord u međusobnim utakmicama protiv ovog rivala tijekom posljednjih godina. Zbog toga se na stadionu Molineaux očekuje dominacija Chelseaja po koeficijentu 1.66 u bet365 kladionici te je u padu. Lampardova ekipa je također u nizu od 17 utakmica bez poraza, dok su pobijedili osam od posljednjih deset utakmica. Trenutno su u nizu od pet pobjeda u gostima, a pritom su postigli 15 golova, te primili samo jedan u tom procesu.

Wolves u ovaj susret dolazi bez Jimeneza, Jonnyja i Moutinha. Chelsea je bez Hudson-Odoija i Ziyecha.

Wolves: Patricio; Semedo, Coady, Saiss, Marcal; Neves, Dendoncker; Traore, Podence, Neto; Silva

Chelsea: Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Kante, Jorginho, Mount; Havertz, Giroud, Werner

Screenshot_43.jpg

(Koeficijenti 15.12. u 09:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Athletic Bilbao 1 (1.45) bet365

Real Madrid se vratio na pobjedničke staze nakon što je u posljednja dva kola ostvario pobjede protiv Seville (0-1) i Atletico Madrida (2-0). Oni moraju nastaviti sa pozitivnim rezultatima ako žele zadržati naslov u La Ligi ove sezone. Ulazak u nokaut fazu Lige prvaka popravit će moral Ramosa i društva, s obzirom da su bili zaostali nakon uzastopnih utakmica bez pobjede.

Bilbao je na drugoj strani olako gubio bodove ove sezone, te imaju šest poraza u dosadašnjih 11 nastupa u ligi. Uz klimavu obranu i lošu formu u gostima, Athletic Bilbao vjerojatno neće napraviti velike probleme za Real Madrid u ovom susretu.

Los Blancosi će u ovaj susret ući kao favoriti za pobjedu po koeficijentu 1.45 u bet365 kladionici. Napominjem da bet365 računa okladu dobitnom ako Real Madrid povede sa dva gola razlike.

Real će biti bez Hazarda, Jovića i Odegaarda, dok je Diaz pod znakom sumnje. Na drugoj strani nema samo Nolaskoaina.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Modric, Valverde, Kroos; Vazquez, Benzema, Vinicius Jr.

Athletic Bilbao: Simon; Capa, Nunez, Martinez, Berchiche; Dani Garcia, Lopez; Williams, Muniain Berenguer; Villalibre

Screenshot_44.jpg

(Koeficijenti 15.12. u 09:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Benevento - Lazio 2 (1.75) bet365

Benevento je imao nešto bolju sezonu u Seriji A nakon promocije ove sezone u odnosu na ostale kolege. Prvak Serije B pokupio je 11 bodova u deset nastupa ove sezone, što ih je gurnulo na 15. mjesto na tabeli u ovom trenutku.

Lazio je jedna od tri momčadi koja se iz Italije plasirala u osminu finala Lige prvaka. Gosti su izgubili samo jednu od posljednjih pet utakmica, dok su ostali neporaženi u sedam od deset susreta do sada ove sezone. Nalaze se na devetoj poziciji sa četiri boda manje od šestoplasirane Rome, a pobjeda bi ih ovdje približa na samo jedan bod. Preskočili bi čak Atalantu i Veronu koje se nalaze iznad.

Lazio je favorit za pobjedu u ovom susretu po koeficijentu 1.75 i mislim da će je i ostvariti nakon što su pobijedili četiri od pet utakmica u gostima do sada ove sezone. Benevento katastrofalan na domaćem terenu, gdje su osvojili samo četiri boda u prvih pet utakmica, te imaju samo jednu pobjedu na ovom stadionu i to protiv Bologne (1-0).

Što se tiče izostanaka, Caldirola, Maggio i Viola neće nastupiti za domaćina, dok na drugoj strani nema Lulića, Muriqija i Prota. Acerbi i Patrić su pod upitnikom.

Benevento: Montipo; Letizia, Tuia, Glik, Barba; Hetemaj, Schiattarella, Improta; Ionita, Caprari; Lapadula

Lazio: Reina; Radu, Hoedt, Parolo; Lazzari, Akpro, Lucas, Milinkovic-Savic, Marusic; Immobile, Correa

Screenshot_45.jpg

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

(Koeficijenti 15.12. u 09:51 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Bet builder

Real - Athletic Bilbao 1,  Over 3 corners in the match for Athletic Bilbao  kvota 2,40  bet365

Real se polako diže i ovo mu je idealna prilika da se izjednaci na vrhu sa Sociedadom. Ali ono što mi je upalo u oko su korneri.

Real ih doma protivnicima dozvoljava jako puno dok s druge strane Athletic ih u gostima jako puno izbori.

Real - Valladolid  4  -   7

Real - Cadiz         4  -  11

Real - Huesca     6  -  3

Real - Deportivo  12  -  9

Real - Athletico  3  -  6

 

Granada - Bilbao  1  -  2

Eibar - Bilbao  5  -  4

Deportivo - Bilbao  0  -  6

Osasuna - Bilbao 2  -  5

Valladolid - Bilbao  2  -  11

Getafe - Bilbao  3  -  2

Valencia - Bilbao  0  -  10

Link to comment
Share on other sites

prije 4 sati, IzudinB said:

Wolves - Chelsea 2 (1.66) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Plavci su trenutno jedna od najboljih momčadi u Premier ligi. Oni su ove sezone formirali dominirajući trio zajedno sa Liverpoolom i Tottenham i čvrsto kontroliraju vrh tabele. Ove sezone su izgubili samo jednu utakmicu, dok Redsi su jedini postigli gol više od njih do sada. Imajte na umu da su u posljednja dva mjeseca također bili izvanredni na gostujućim terenima.

Što se tiče domaćina, Wolves prolazi kroz zabrinjavajuće razdoblje i nedosljednu formu. Oni su zapravo jedna od najboljih momčadi u ligi - ali zajedno sa njihovim nedavnim problemima te činejnicom da igraju protiv ekipe Franka Lamparda čini ih autsajderima u ovom susretu.

Pored toga, Chelsea ima sjajan rekord u međusobnim utakmicama protiv ovog rivala tijekom posljednjih godina. Zbog toga se na stadionu Molineaux očekuje dominacija Chelseaja po koeficijentu 1.66 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici te je u padu. Lampardova ekipa je također u nizu od 17 utakmica bez poraza, dok su pobijedili osam od posljednjih deset utakmica. Trenutno su u nizu od pet pobjeda u gostima, a pritom su postigli 15 golova, te primili samo jedan u tom procesu.

Wolves u ovaj susret dolazi bez Jimeneza, Jonnyja i Moutinha. Chelsea je bez Hudson-Odoija i Ziyecha.

Wolves: Patricio; Semedo, Coady, Saiss, Marcal; Neves, Dendoncker; Traore, Podence, Neto; Silva

Chelsea: Mendy; James, Zouma, Silva, Chilwell; Kante, Jorginho, Mount; Havertz, Giroud, Werner

Screenshot_43.jpg

(Koeficijenti 15.12. u 09:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Ja se dvoumim celzi igra stv  dobro , ali fact celzi nije pobjedio nijednu momčad iznad 13og mjesta... Sve su bili outsajder Burnley, Newcastle, Sheffield itd, sad su čudom izgubili od Evertona(koji je po mom mišljenju teško sr**** od momčadi,pun propalih zvijezda i debilom Ancelottijem),a da bude veća tragedija gube od 20. minute i do kraja su zapucali 4 puta svekupa u okvir ,što je malo premalo kad gubiš 70min..

A s druge strane opet Wolverhampton je ove sezone očajan u usporedbi s prošlom(trenutno su 13.), Nekako mislim(strahujem)da bi i ćorava kokos mogla šta nabosti 

Link to comment
Share on other sites

Nottingham Forest - Sheffield Wed | Više od 1 gola (1.44) ili više od 2.5 (2.50) bet365

Domaćini se nalaze na 21. poziciji od 24 tima u ligi, te imaju samo četiri boda više od dna tabele. Nottingham je trenutno u nizu od sedam utakmica bez pobjede sa tim porazom protiv Brentforda za vikend. Šest od tih sedam utakmica je završilo porazom.

U međuvremenu su gosti poraženi od Barnsleya što je produžilo njihov niz bez pobjede na osam utakmica, iako su oni remizirali četiri u tom periodu.Shefield Wed je dominantniji u međusobnim omjerima protiv Nottinghama nakon što su pobijedili devet od posljednjih 11 utakmica sa jednim remijem i porazom. Uprkos tome, kladionice daju prednost Nottingham Forestu, ali ne bi vam predlagao da igrate na pobjedu bilo kojeg od ova dva tima.

Oba tima su u katastrofalnim formama ove sezone i zbog toga preporučujem da igrate na golove. Da će biti više od jednog gola na utakmici bet365 kladionica daje koeficijent od 1.44, što mi se čini vrlo primamljivo za one koji žele sigurniji tip. Možete pokušati i na više od 2.5 gdje nam daju koeficijent od 2.50. Inače kada ova dva tima igraju uvijek bude golova, a više od 2.5 je bilo u četiri od posljednjih pet međusobnih susreta. Svakako koeficijent ima vrijednost.

Screenshot_47.jpg

Screenshot_48.jpg

(Koeficijenti 15.12. u 15:45 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Athletic Bilbao 1 (1.50) bet365

Real je vezao tri pobjede u tri teške utakmice - Sevilla u gostima, M'gladbach (LP) i za vikend u derbiju protiv prvoplasiranog Atletico Madrida, nakon poprilično turbulentnog perioda prošlog mjeseca, u kojem su ostvarili samo jednu pobjedu u pet utakmica. Athletic je jedna od ekipa sa najgorim učinkom na gostovanjima u La Ligi, sa samo jednom pobjedom i pet osvojenih bodova u sedam osvojenih utakmica. Iako su remizirali na dva od posljednja tri gostovanja na Santiago Bernabu, iz Madrida su rijetko nosili bodove, a gubitnički niz trajao je čak 13 godina (2005-2018).

Link to comment
Share on other sites

prije 41 minute, Matan21 said:

Znaci nezz vise sto da kazem...cekam benevento-lazio 5 kartona...3 kartona u 54min i lik tek u 90+ da jedan karton i padne mi listic po nezz koji puta...materijala je bilo itekako a ovaj sve prasta...sta se to dogadja sa sudackom ekipom...????

Pa bilo je 4žuta i direktni crveni..7

Danas korneri 8,5+ sve utakmice liga petica prošle, jedino stuttgart Union nije, normalno sta sam igrao,na drugom bas Ben Lazio preko 2,5gola.

Link to comment
Share on other sites

prije 13 sati, fran said:

Bet builder

Real - Athletic Bilbao 1,  Over 3 corners in the match for Athletic Bilbao  kvota 2,40  bet365 online kladionica">bet365

Real se polako diže i ovo mu je idealna prilika da se izjednaci na vrhu sa Sociedadom. Ali ono što mi je upalo u oko su korneri.

Real ih doma protivnicima dozvoljava jako puno dok s druge strane Athletic ih u gostima jako puno izbori.

Real - Valladolid  4  -   7

Real - Cadiz         4  -  11

Real - Huesca     6  -  3

Real - Deportivo  12  -  9

Real - Athletico  3  -  6

 

Granada - Bilbao  1  -  2

Eibar - Bilbao  5  -  4

Deportivo - Bilbao  0  -  6

Osasuna - Bilbao 2  -  5

Valladolid - Bilbao  2  -  11

Getafe - Bilbao  3  -  2

Valencia - Bilbao  0  -  10

6 kornera Bilbao

win

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use