Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

07.10.2009. (Listić dana)

d_eye.dee

Recommended Posts

Evo s obzirom da ponuda i nije neka super ja sam složio neki više dnevni lsitić pa bi volio čuti i vaša razmišljanja o ovim parovima da vidim šta da izbacim...

Danas:

20Brazil - 20Urugvaj  1  1,80

20Njemačka - 20Nigerija  1  1,80

Pittsburgh Penguins - Phoenix Coyotes  1  1,70

Sao Paulo - Coritiba  1  1,45

Gonzalez - Safin  1  1,30

Nadal - Blake  1  1,30

-Ovo prvenstvo mladih do sada u osmini finala je bilo puno iznenađenja i mislim da je tome došao kraj i zato očekujem pobjede favorita...što se tiče tenisa Gonzaleza se bori za ulazak u top 8 pa će vjerojatno grebst i protiv Safina, a Nadal je Nadal i jednostavno je bolji od Blakea...Sao Paulo zaostaje za Palmeriasom 5 bodova i ovu tekmu bi trebali dobit još k tome igraju kod kuće, a u brazilskoj ligi se večina bodova osvaja kod kuće tako da 15.plasiranoj Coritibi ne dajem nikakve šanse u ovoj tekmi koja ujedno u gostima ima skor 2-3-8 te 12:23 gol razliku...u NHL-u je jako bitna forma, još se ne vidi ko je u kakvoj formi no smatram da je Phoenix najslabija momčad u NHL-u ove sezone i sad idu u goste kod branitelja naslova koji je u prvoj tekmi pobjedio Rangerse (iako sam ja tu prognozirao drugačije), a u drugoj tekmi pobjedio i drugu momčad iz NY, Islanderse, Crosby ipak igra kao da nije imao nikakvu ozljedu i opet na krilima Malkina i njega osvajaju bodove, ne ostvariti pobjedu u svojoj dvorani protiv slabog Phoenixa bi bilo ravno pobjedi Katara u sutrašnjoj utakmici :)...

Četvrtak:

Hrvatska - Katar  (0:1)  1  1,55

Palmeiras - Avai  1  1,50

-Vjerujem da je naša reprezentacija jača od Katara za pobjedu sa hendikepom, mora se podići samopouzdanje pred ključnu tekmu sa Kazahstanom, uostalom ja mislim da je zato i napravljena ova tekma da ih zgazimo i onda da idemo igrat u Kazahstan (hrv i katar su u prijateljskim odnosima ;D )...što se tiče Palmeirasa ista priča kao i sa Sao Paulom samo što bi Palmeiras trebao održati prednost od 5 bodova i u ovom trenutku nebi trebao ispuštati takvu bodovnu prednost, no i forma Avaia govori u prilog Palmeirasu (po mom mišljenju je ovo i sigurniji par nego Sao Paulo)...

Petak:

Dordrecht - Emmen  1  1,45

-domaćini 5. na tablici, a gosti zadnji (20.) kao prvo mislim da će taj koeficjent još pasti do petka barem na 1,40 kao drugo Emmen ove sezone igrao 4 utakmice u gostima i ima skor 0-1-3 sa gol razlikom 2:10, ok Dordrecht kod kuće nije baš briljantan ima 4 tekme i od toga 2-0-2 sa 6:5 gol razlikom i vrlo nestabilnom formom ali mislim da mogu dobiti kod kuće fenjeraša lige koji svoje bodove osvaja na domaćem terenu...

Subota:

Estonija - BiH  2  1,50

Ukrajina - Engleska  x2  1,45

-Bosna pobjedom osigurava dodatne kvalifikacije i mislim da tu nema puno mudrovanja evidentno su bolji od Estonije i mislim kako će Ćiro sve lijepo posložit za pobjedu tako da sljedeća tekma protiv ŠPA na domaćem terenu bude pravi spektakl (po mogućnosti bez ubijanja)...što se tiče ove druge utakmice sva ona nagađanja i priče da će Englezi pustit Ukrajni samo da bi se nama osvetili mislim da ne drži vodu, kao prvo oni su se nama osvetili u prošloj utakmici gdje su nas pregazili ko tenk onog crvenog fiću u Osijeku ;D kao drugo Capello si sigurno neće dozvoliti poraz i siguran sam da će iz te utakmice izači ne poražen (ni malo navijački, zaista mi je teško zamislit da Ukrajina pobjedi Englesku bez obzira što se igra u Ukrajni) pa zato igram X2 i mislim da je dobar koeficjent na to...

Evo s obzirom da ponuda i nije neka super ja sam složio neki više dnevni lsitić pa bi volio čuti i vaša razmišljanja o ovim parovima da vidim šta da izbacim...

Danas:

20Brazil - 20Urugvaj   1   1,80

20Njemačka - 20Nigerija   1   1,80

Pittsburgh Penguins - Phoenix Coyotes   1   1,70

Sao Paulo - Coritiba   1   1,45

Gonzalez - Safin   1   1,30

Nadal - Blake   1   1,30

-Ovo prvenstvo mladih do sada u osmini finala je bilo puno iznenađenja i mislim da je tome došao kraj i zato očekujem pobjede favorita...što se tiče tenisa Gonzaleza se bori za ulazak u top 8 pa će vjerojatno grebst i protiv Safina, a Nadal je Nadal i jednostavno je bolji od Blakea...Sao Paulo zaostaje za Palmeriasom 5 bodova i ovu tekmu bi trebali dobit još k tome igraju kod kuće, a u brazilskoj ligi se večina bodova osvaja kod kuće tako da 15.plasiranoj Coritibi ne dajem nikakve šanse u ovoj tekmi koja ujedno u gostima ima skor 2-3-8 te 12:23 gol razliku...u NHL-u je jako bitna forma, još se ne vidi ko je u kakvoj formi no smatram da je Phoenix najslabija momčad u NHL-u ove sezone i sad idu u goste kod branitelja naslova koji je u prvoj tekmi pobjedio Rangerse (iako sam ja tu prognozirao drugačije), a u drugoj tekmi pobjedio i drugu momčad iz NY, Islanderse, Crosby ipak igra kao da nije imao nikakvu ozljedu i opet na krilima Malkina i njega osvajaju bodove, ne ostvariti pobjedu u svojoj dvorani protiv slabog Phoenixa bi bilo ravno pobjedi Katara u sutrašnjoj utakmici :)...

Četvrtak:

Hrvatska - Katar   (0:1)   1   1,55

Palmeiras - Avai   1   1,50

-Vjerujem da je naša reprezentacija jača od Katara za pobjedu sa hendikepom, mora se podići samopouzdanje pred ključnu tekmu sa Kazahstanom, uostalom ja mislim da je zato i napravljena ova tekma da ih zgazimo i onda da idemo igrat u Kazahstan (hrv i katar su u prijateljskim odnosima ;D )...što se tiče Palmeirasa ista priča kao i sa Sao Paulom samo što bi Palmeiras trebao održati prednost od 5 bodova i u ovom trenutku nebi trebao ispuštati takvu bodovnu prednost, no i forma Avaia govori u prilog Palmeirasu (po mom mišljenju je ovo i sigurniji par nego Sao Paulo)...

Petak:

Dordrecht - Emmen   1   1,45

-domaćini 5. na tablici, a gosti zadnji (20.) kao prvo mislim da će taj koeficjent još pasti do petka barem na 1,40 kao drugo Emmen ove sezone igrao 4 utakmice u gostima i ima skor 0-1-3 sa gol razlikom 2:10, ok Dordrecht kod kuće nije baš briljantan ima 4 tekme i od toga 2-0-2 sa 6:5 gol razlikom i vrlo nestabilnom formom ali mislim da mogu dobiti kod kuće fenjeraša lige koji svoje bodove osvaja na domaćem terenu...

Subota:

Estonija - BiH   2   1,50

Ukrajina - Engleska   x2   1,45

-Bosna pobjedom osigurava dodatne kvalifikacije i mislim da tu nema puno mudrovanja evidentno su bolji od Estonije i mislim kako će Ćiro sve lijepo posložit za pobjedu tako da sljedeća tekma protiv ŠPA na domaćem terenu bude pravi spektakl (po mogućnosti bez ubijanja)...što se tiče ove druge utakmice sva ona nagađanja i priče da će Englezi pustit Ukrajni samo da bi se nama osvetili mislim da ne drži vodu, kao prvo oni su se nama osvetili u prošloj utakmici gdje su nas pregazili ko tenk onog crvenog fiću u Osijeku ;D kao drugo Capello si sigurno neće dozvoliti poraz i siguran sam da će iz te utakmice izači ne poražen (ni malo navijački, zaista mi je teško zamislit da Ukrajina pobjedi Englesku bez obzira što se igra u Ukrajni) pa zato igram X2 i mislim da je dobar koeficjent na to...

N ačemu temeljiš ovu jedinicu na pingvinse

evo ponovit ću što sam rekao, a mogu i nešto još dodati...

"u NHL-u je jako bitna forma, još se ne vidi ko je u kakvoj formi no smatram da je Phoenix najslabija momčad u NHL-u ove sezone i sad idu u goste kod branitelja naslova koji je u prvoj tekmi pobjedio Rangerse (iako sam ja tu prognozirao drugačije), a u drugoj tekmi pobjedio i drugu momčad iz NY, Islanderse, Crosby ipak igra kao da nije imao nikakvu ozljedu i opet na krilima Malkina i njega osvajaju bodove"

Prošle sezone su upravo Malkin i Crosby bili ključni igrači pittsburgha i kad oni igraju igra i pittsburgh (njih dvojica zajedno u dvije utakmice imaju 3 gola i 2 asistencije), Phoenix Coyotes su imali financijskih problema prije početka sezone no na kraju je tim ipak ostao u Phoenixu...nisu se baš pojačali u odnosu na prošlu godinu, došao je robert lang koji je bio otpadak i uspio je naći anganžman upravo u Phoenixu (za mene to baš i nije pojačanje) izgubili su trenera prije početka sezone (Gretzky je otišao po mom mišljenju kao štakor sa broda koji tone)

A i jednostavno je PITT bolji, na čemu temeljiti pobjedu Man Utd-a nad recimo Hull City-em??

Ja ne mogu vjerovat do sada sam igrao tri tekme ovih mladig reprezentacija u osmini finala i svaka od njih je imala igrača manje i izgubila utakmicu....... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Imam osjećaj da se nisam potužio da opet nebi pogodio ovaj par no njemci su ipak sa igračem manje preokrenuli rez i pobjedili sa 3:2

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use