Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 13.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 3 minute, Ivan98 said:

Ali vjerujem da će Inter to okrenuti , sad mislim tek uplatit na Inter kad je kvota nešto bolja ?,svako tko gleda složit će se da je rezultat lako mogao biti 2,3:0..

Možda su smuljali neki prijelaz Žabari ? su to...

Garant je neciji rodjak uplatio milijuncic na prijelaz :D Da, kvota je sad primamljiva i sam bi stavio sad na Inter da mogu. Meni je krivo sto su ovdje kod mene sjebali live kladjenje. 

prije 4 sati, thescaaar said:

Moj snowball stao prije nego je poceo remijem na Bayernovom mecu :( srecom Manchester United korneri + kartoni su malo popravili stvar.

Tri singla danas:

Southampton pobjeda @1.75 unibet" rel="">unibet (1.66 bet365 online kladionica" rel="">bet365)

Leicester pobjeda @2 unibet" rel="">unibet (1.95 kod bet365 online kladionica" rel="">bet365) /manji ulog, Brighton je zajeban/

Napoli - Sampdoria 3+ golova @2.38 unibet" rel="">unibet (2.37 bet365 online kladionica" rel="">bet365)

I novi $10 snowball - Espanyol pobjeda @1.7 bet365 online kladionica" rel="">bet365

prije 3 sati, fran said:

Southampton - Sheffield  to win either half  bet365 online kladionica" rel="">bet365  kv 1,40

Southampton - Sheffield  Southampton over 1,5 goals  bet365 online kladionica" rel="">bet365  kv1,85

Southampton - Sheffield  hendi -1  bet365 online kladionica" rel="">bet365 kv 2,20

Mislim da netreba za ovo analiza

Southampton je poklon kvota danas, odnosno sve tri koje si naveo :D 

Nadam se da ce Espanyol izdrzati do kraja a golijadi kod Napolia

Lille - Bordeaux  to win either half bet365  kv 1,40

Lille igra doma u izvrsnoj formi. U zadnjih 6 utakmica doma imaju 5 pobjeda i jedan egal. U tih 6 utakmica dali su 14, a primili samo 2 gola. Doma imaju 71% pobjeda.

Bordeaux u zadnjih 6 utakmica u gostima ima 3 poraza, 2 pobjede i 1 egal. U tih 6 utakmica u gostima zabili su 7, a primili 11 golova. U gostima imaju 33% pobjeda.

Lille doma daje 2,14 golova po utakmici a prima samo 0,43

Bordeaux u gostima daje 1,17 golova po utakmici a prima 1,83

prije 6 sati, Ivan98 said:

Evo još jedan za dlaku ...

Hahahaha 0:1 ?prosto nevjerojatno ,ali ovo nije realno pa Inter ih treba zgaziti neznam kolko još dugo mogu promasivati pa da Hajduk igra već bi nešto realizirao 

ma ne, to kad ti treba za listic, nece pa nece. valjda treba 1500 udaraca u okvir da bi jedan usao u gol.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use