Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 9.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda1.jpgSkupina A.jpg

Srijeda2.jpgSrijeda3.jpgSkupina B.jpg

Srijeda4.jpgSkupina C.jpg

Srijeda5.jpgSkupina D.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 7.12. u 15:56 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

18:55 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - Atalanta BC (ITA) | Group D
Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP)

18:55 CET - Herning (Arena Herning)
FC Midtjylland (DEN) - Liverpool FC (ENG) | Group D
Referee: Francois Letexier (FRA) 

21:00 CET - Munich (Fußball Arena)
FC Bayern München (GER) - FC Lokomotiv Moskva (RUS) | Group A
Referee: Sandro Scharer (SUI)

21:00 CET - Zenit (Stadion Salzburg)
FC Salzburg (AUT) - Club Atlético de Madrid (ESP) | Group A
Referee: Anthony Taylor (ENG)

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)
FC Internazionale Milano (ITA) - FC Shakhtar Donetsk (UKR) | Group B
Referee: Slavko Vincic (SVN)

21:00 CET - Madrid (Estadio Alfredo Di Stéfano)
Real Madrid CF (ESP) - VfL Borussia Mönchengladbach (GER) | Group B
Referee: Bjorn Kuipers (NED)

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium)
Manchester City FC (ENG) - Olympique de Marseille (FRA) | Group C
Referee: Halil Umut Meler (TUR)

21:00 CET - Piraeus (Stadio Georgios Karaiskakis)
Olympiacos FC (GRE) - FC Porto (POR) | Group C
Referee: Felix Brych (GER)

PSG - BASAKSEHIR | Pobjeda PSG-a u prvom poluvremenu (1.40) bet365

PSG je započeo sezonu u Ligi prvaka sa porazom od Manchester Uniteda. Ipak, francuska ekipa u posljednjem krugu dolazi u vrlo dobroj poziciji. PSG je prošli tjedan pobijedio Uniteda u gostima, tako da sada samo trebaju pobijediti Basaksehira za napredak u nokaut fazu. Imaju nekoliko ozljeda (Draxler, Bernat, Icardi, Kimpembe i Sarabia), ali unatoč tome, mnogo su bolja ekipa. Domaćini ne bi trebali imati problema protiv turskog prvaka.

Basaksehir je izvučen u vrlo teškoj skupini i smatrani su velikim autsajderima od početka. Oni su to doista i opravdali, jer sada zauzimaju posljednje mjesto u skupini H, ali nisu razočarali. Uspjeli su pobijediti Manchester Uniteda, a prošlog tjedna su skoro izvukli remi protiv Leipziga u toj ludoj utakmici (3-4). Gosti će vjerojatno pokušati napraviti probleme PSG-u, ali pitanje je posjeduju li dovoljno kvalitete. Gostima nedostaju Bolingoli-Mbombo, Caicara i Škrtel. PSG je jedna od najjačih ekipa u Europi. Ovdje trebaju pobjedu i dobit će je već u prvom poluvremenu po koeficijentu 1.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_5.jpg

(Koeficijenti 7.12. u 20:39 CET) 

Inter vs Shakhtar Liga Prvaka jedinica kao kuca, Inter prvi daje gol, Inter daje vise od gola, Inter pobedjuje u igri “vise kornera”, Inter pobedjuje u igri “vise kornera” u prvom poluvremenu, Inter pobedjuje u igri “vise kornera” u drugom poluvremenu, Inter pobedjuje u bilo kom poluvremenu, Inter prolazi grupu (mozda), Lukaku daje gol na utakmici (mozda) …..

Znam da se ova utakmica igra u sredu. Ali zasto sam onda analizu postavio danas? Pa to je bar jasno. Hteo sam da vam dam sansu da imate dovoljno vremena da sve sto imate rasprodate i ulozite na Inter. Imate ceo utorak i gotovo celu sredu za rasprodaju imovine. Kuca, stan, imanje, vinograd, vikendica na moru/selu, automobil, devojka, supruga …. valjda imate nesto od toga, da prodate i da se obogatite preko noci. Ako nemate bas nista od toga, a i verovatno ste sa juga vase zemlje, valjda imate rodbinu koja ima nesto od toga. Ubedite rodbinu da proda nesto od imovine, pa ulozite tudji novac na Inter. Ako i rodbina vodi poreklo sa juga, valjda imate nekoga u emigraciji. Pa ceo Balkan je pobegao iz ovoga blata, valjda imate barem nekoga vani. Ako emigracija nema novaca da vam pozajmi za Inter, sto je nemoguce, ostaje vam pljacka. Banka, Posta, zlatara, najbolji prijatelj, zenini roditelji …. ako imate decu, valjda imaju negde kasicu gde majka vaseg deteta skuplja pare za svoje/vase dete …. uvek ima nesto da se opljacka. Ako ste puno toga prodali, pozajmili, opljackali … ne zaboravite da ( i dalje) ulazete da Inter osvaja scudetto ove sezone po kvoti od 3,25. Nikada ne zaboravite da sam, samo za vas, ja prvi predlozio i to jos pre nekoliko meseci da igrate na Inter da osvaja scudetto ove sezone. Ne verujem da se bilo ko na forumu seca da je kvota na Juventus da osvaja prvenstvo bila 3,60 koliko je sada, a ne verujem ni da se bilo ko seca da je bilo moguce da Juventus bude drugi kandidat za titulu, kao sto je sada. Dakle, da ponovim, popo64, zaista, ti ili si vidovit, pa uspevas da predvidis stvari koje ce se tek dogoditi, ili imas nadprirodne moci, ili si jednostavno suvi genije koji hoda ovim svetom.

Osim analize, iskoristicu svoju dobrotu i podeliti sa vama veooooooma vaznu informaciju. Danas je 08.12. dakle do Nove Godine ostaje nesto vise od dvadesetak dana. Moj savet je da u toku utorka i dela srede, sve dok ne pocne utakmica Intera, razmislite i o sopstvenoj slobodi. Pazite, danas, sutra i prekosutra su utakmice Liga Prvaka i Liga Europe, utakmice Euroleague i Eurocupa, pa ako pomislite da cete poludeti od kladjenja, sacekajte da procitate sta vas tek ceka u narednih vise od dvadesetak dana.

Euroleague 08. 10. 11. 15. 16. 17. 18. 22. 23. 29. 30 naravno sve to ovoga meseca

Eurocup 08. 09. 10. 11. 14. 15. 16. 18. 22. 29. 30 naravno sve to ovoga meseca

Aba league 09. 11. 12. 13. 14. 18. 19. 20. 21. 23. 25. 26. 27. 28. 30 naravno sve to ovoga meseca

Premier 12. 13. 15.16. 17. 19. 20. 21. 26. 27.28.29.30 naravno sve to ovoga meseca

Serie A 11, 12. 13. 15. 16. 17. 19. 20. 22. 23. naravno sve to ovoga meseca

Bundesliga 11. 12. 13. 15. 16. 18. 19. 20 naravno sve to ovoga meseca

La Liga 11. 12. 13. 14. 15. 16. 18. 19. 20. 22. 23. 29. 30. 31.

Ja sam se vec umorio razmisljajuci sta nas sve ceka u toku ovoga meseca, a ako mislite da cete se barem malo odmoriti od kladjenja u prvom mesecu Nove Godine, vi ste u velikom problemu. Vecina liga odmah nastavlja svoja takmicenja, o novoj sezoni u tenisu i Nba bolje i da ne pisem. Dakle, ako rasprodajete imovinu, pozajmljujete ili pljackate, radite to brzo i mnogo. Da se vratim na slobodu. Ljudska sloboda je najveca vrednost koju mozete da imate. Kako da se (dovoljno) kladite ako nemate slobodu, ako niste slobodan covek? Kako da se (dovoljno) kladite ovoga meseca ako ste zaposleni, ako idete u skolu, ako ste student, ako ste, ne daj Boze, ozenjeni ili u ozbiljnoj vezi???? Kao prvo, srecne ljubavne veze ne postoje. Postoje samo dve vrste ljubavnih veza. Postoje rastavljene ljubavne veze i one koje ce tek biti rastavljene. Prema tome, pre nego sto pocne utakmica Inter vs Shaktar, a to je celi utorak i veci deo srede, imate dovoljno vremena da napustite posao, napustite skolovanje, a pretpostavljam da su utorkom i sredom sudske kancelarije koje se bave razvodom otvorene.

Dakle, zivelo kladjenje, zivele ljudske slobode, ziveli razvodi, ziveo Covid virus koji je naterao nacionalne saveze da u ovolikoj meri zgusnu rasporede takmicenja i nateraju nas da poludimo od kladjenja. I ne zaboravite, ponavljacu vam dok ne poludite, kladjenje nije bolest.

Pre nego sto napisem analizu, da kazem i ja nesto o Maradoni. Kad su vec mnogi mediji dozvoljavali sebi da lupetaju, zasto ne bi i ja, natprosecno pametan, nesto pametno napisao?

Kao prvo, prosecni ljudi kazu da “o pokojniku sve najbolje”. Ja nisam prosek. Ja mislim da o pokojniku treba govoriti ono sto ste govorili i kada je bio ziv. Prosecni ljudi, a to su radnici, seljaci, sluzbenici, vodoinstalateri, elektricari, drvosece, varioci, ljudi iz fudbala … kazu da je Maradona bio Bog. Na srecu, naukom se ne bave prosecni ljudi, vec naucnici. A nauka kaze da Bog ne postoji. Nauka kaze i da je zemlja okrugla, da vakcine i 5G mreza nisu stetne i da su ameri bili na Mesecu. Neobrazovani, siromasni, prostaci, radnici, seljaci i ostali sportisti lupetaju da nema dokaza da je zemlja okrugla, da su vakcine i 5G mreze stetne, da su Maradona i seljak iz Rosarija najbolji fudbaleri na svetu ikada, a pogotovo lupetaju da ameri nisu bili na Mesecu.

Da pocnem od najrazvijeije i najbogatije zemlje na svetu, USA. U tom raju na zemlji ne postoji pojam “najbolji igrac na svetu”. Razvijene zemlje i pametni ljudi ne dozvoljavaju rulji, narodu, stoki da iznosi svoje emocije. Razvijene zemlje ne dozvoljavaju da emocije i strast budu merila za kvalitet. U tom raju na zemlji, USA, ne postoji pojam najbolji igrac, vec samo najkorisniji igrac, ili MVP igrac. Postoji najbolji kradljivac lopti, najbolji asistent, najbolji odbranbeni igrac, najbolji sesti igrac, najbolji bloker i onda sve to saberete i dodjete do najkorisnijeg igraca. Dakle, samo najkorisni, nikako najbolji igrac. Na drugoj strani imate prljave juznoamericke zemlje, a ni zli Balkan nije daleko, gde stoka rasudjuje emocijama. Nije najgora stvar na svetu sto juznjaci misle da su Maradona i seljak iz Rosarija najbolji igraci na svetu ikada. Najgore je sto ti primitivci tetoviraju njihova imena na svom telu, daju njihova imena svojoj deci, nazivaju stadione, ulice po njima... u primitivnoj Argentini je zivot stao na cak tri dana, a jedna budala iz fudbalskog kluba Napoli je cak javno, u direktnom prenosu predlozio da se u celom svetu za sva vremena povuce broj 10, cccccccc.... to je izjavio, naravno fudbaler, naravno juznjak. Gora stvar od glupog fudbalera jeste fudbaler koji pokusava da misli, ili sto kaze veliki Einstein, i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena. Da se vratim na Maradonu i seljaka iz Rosarija. Pokusajte da zamislite Maradonu i seljaka iz Rosarija u NBA. Dobro, znam da je smesno, ali pokusajte, molim vas. Zamislite tih celih 160 i nesto cm medju onim NBA kolosima. Zamislite njihove konstitucije cobana, medju NBA centrima. Zamislite da se o njihovom kvalitetu procenjuje na osnovu cinjenica, a ne emocija. Zamislite da se sve broji, a da se driblinzi ne broje, kao sto se i ne broje u NBA. Sta mislite koliko bi Maradona i seljak iz Rosarija imali nakon NBA utakmice ukradenih lopti ili lupljenih blokada? Koliko bi puta bili proglaseni na kraju NBA sezone za najboljeg odbranbenog igraca kada na utakmici pretce manje od golmana? Koliko bi puta ta dva juznjaka bila proglasena barem za korisne, a kamoli najkorisnije igrace u ligi kakva je NBA.

Dakle, ako je tacno da Bog postoji kao sto kaze rulja, i da je Maradona Bog, onda imam i ja prava da nesto napisem protiv religije. A napisacu samo istinu. Maradona je bio nacionalni prvak sa Boca Juniorsom, dva puta sa Napolijem, jednom je osvojio tadasnji Cup Uefa (danasnja Liga Europe), takodje sa Napolijem, a bio je i prvak sveta sa Argentinom, kao i prvak sveta Under 20 takodje sa Argentinom. Istina je i da je bio juznoamerikanac, juznjak kao i seljak iz Rosarija. Istina je i da je bio visok cak 1,60 cm, 7cm nizi od kolosa iz Rosarija. Istina je i da je bio trener i to cak petnaest godina, a ja cu vas podsetiti kakve velikane je vodio. Al-Wasl, Fujairan, Dorados, Gimnasia La Plata, Textil Mandiju, a o karijeri trenera nacionalne selekcije Argentine bolje i da ne pisem. U kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Juznoj Africi uspeo je da izgubi sa 1:6 od Bolivije, pretposlednje selekcije u grupi, da bi u namestenoj utakmici protiv Urugvaja jedva izborio odlazak na Mondial. Ovi sto danas predlazu da se zauvek povuce broj 10, tada su ga razapinjali i pretili lincom. I da zavrsim sa istinom. Da zavrsim sa privatnim zivotom. Nauka, za razliku od rulje kaze da alkohol, droga, duvan i prostitucija nisu bolest, pa nauci treba verovati. Nauka, takodje kaze i da zene sluze samo za jednu stvar, a svi dobro znamo koju. Maradona je zvanicno priznao pet deteta sa cetiri zene. Ono sto nije priznao je da se prica da ima, ne manje od 17 naslednika po Cubi, Argentini i Italiji. Do smrti, tek 9 osoba su zatrazile istragu tvrdeci da su bioloski naslednici, a nakon smrti ocekujte barem cetiri puta vise takvih slucajeva. Lecio se od svih vrsta zavisnosti, alkohola, cigareta, cocaina, kockanja, gojaznosti. Od 2005 pa do 2015-te godine, svugde gde je to bilo moguce, od zeludca, preko pluca, pa do srca, lekari su mu ugradili bypass. Ako ovako izgleda i zivi Bog, onda ja pristajem da i u narednom zivotu budem religiozan.

I za kraj, valjda i ja imam pravo za moje misljenje. A misljenje je kao i guza, svi ga imamo, zar ne? Po meni, zameram mu sto je bio juznjak, zameram mu sto je bio juznoamerikanac, zameram mu sto je bio prostak, neobrazovan, polupismen. Ako je, kako kazu, kao igrac bio Bog, sta je onda Thomas Muller?????? Maradona je bio nacionalni prvak tri puta, a Muller devet. Juznoamerikanc je osvojio tadasnji Cup Uefe, a Thomas Muller dva puta Ligu Prvaka, a bio je i prvak sveta sa Nemackom. Maradona je mogao samo da sanja ponizenja u kojima je Muller uzivao poput 7:1 protiv Brasila i 8:2 protiv seljaka iz Rosarija.

Sto se tice privatnog zivota, eeeeeeee to se zove Bog, tu ima svo moje postovanje, i tu mu nista ne zameram. Ono sto je on ziveo za 60 godina zivota, mi svi na forumu necemo za nekoliko narednih. Cocain, alkohol, kockanje, cubanske cigare, lake zene …. hajde, budite iskreni, sta vam se od ovoga ne svidja?

I ne zaboravite, o pokojniku nikada “sve najbolje”, uvek ono sto ste govorili za zivota.

I za kraj, pre nego sto zaista predjem na analizu, nekoliko saveta svima na forumu. Do kraja meseca vas ceka ludilo. Ne divljajte sa tiketima, osim kada igra Inter. A igra sa Shakhtarom, pa ide Cagliariju, pa mu dolaze primitivni juznjaci Napoli, pa igra kod kuce sa Spezijom, pa ide Veroni i to sve do Nove Godine. A u Novoj Godini, kada mislite da cete se malo odmoriti od kladjenja, u samo sest dana igraju cak tri utakmice, 03.01 sa Crotoneom, 06.01 sa Sampdorijom, i 09.01 sa Romom. Cuvajte novac, budite strpljivi, pazljivi i oprezni. Osim kada igrate na Inter, a na njih igrajte i sa tudjim novcem. Ako padnete koji put, bice prilike da se vadite. Budite sigurni da vam u narednih dvadesetak dana nece biti dovoljan novac jedne prosecne svajcarske banke.

Inter vs Shakhtar

Ako svi zaposleni u Bet 365 i jos nekim kladionicama rade na procenat, tokom desetog meseca su se sigurno obogatili. Najveci deo dodatne zarade za deseti mesec zaposlenima u bet365 sam verovatno ja isplatio. Da je bet365 zaista ozbiljna kladionica, dozvolili bi mi da do kraja zivota igram besplatno, odnosno da sam upisem iznos na tiketu, iako nemam novac na racunu. Sve neocekivane remije i poraze sam uspeo da pohvatam na tiketima. Inter vs Milan 1:2, Inter vs M'gladbach 2:2, Shakhtar vs Inter 0;0, Inter vs Parma 2:2, Real Madrid vs Inter 3.2, Atalanta vs Inter 1:1 Inter vs Real Madrid 0:2 … osim kladionica, mislim i da bi Inter morao nekako da mi se zahvali. Neki dres, neka godisnja propusnica, neka elitna prostitutka koja radi orgije za klub... barem nesto od toga sam zasluzio koliko verujem u taj klub. Za razliku od onih majmuna na terenu, samo ja, Conte, generalni menadzer i bet365 verujemo da ovaj tim nema limita. Po svemogucem Bett365, a i po meni, Inter je jos uvek glavni favorit za titulu, a ja sam veoma ponosan sto sam u ovakvom drustvu kakav je bet365. Da se posluzim seljackim, odnosno poljoprivrednim recnikom. Inter jos uvek ne skuplja ono sto je posejao. A posejao je puno. Imaju jednog od tri najboljih i najskupljih trenera na svetu, treniraju kao mazge i preko granice bola, i vec sada su jedna od najspremnijih ekipa na svetu. Ne igraju lepo za oko, vec oru po terenu, sto im je zapravo najveci kvalitet. Prosuli su previse bodova, na cak sedam utakmica je protivnicka ekipa povela, cak i takvi otpadi od ekipa poput Torina, Parme, Fiorentine … Osim sto primaju golove kao pioniri, u gotovo svaku utakmicu ulaze nakon rezultatskog zaostatka, na sta se nadovezuje nervoza, pritisak i greske majmuna na terenu. Na svakoj utakmici gde sam pao na tiketu, pao sam nakon rezultatskog zaostatka, a pogotovo nakon individualnih gresaka. Jednom je to Kolarov, jednom Vidal koji je iskljucen, jednom je greska de Vrij-a, jednom Handanovic … i kako onda da se cudim sto tiketi odose u qurac? Pa ipak, ono sto ja vidim, zajedno sa bet365, jeste da je to sampionska ekipa. Jako me raduje sto igraci slede Contea, iako na terenu grese kao pocetnici. Raduje me i sto ih Conte tretira kao stoku. Iako grese, vracaju se nakon vodjstva protivnika, sto cine samo velike ekipe. Zadovoljan sam i rosterom, mada mi Sanchez ide na qurac. Zadovoljan sam i sto u rosteru imaju samo dva i po crnca, jer ako ih imate puno, mozete sebi, samo da pucate u glavu. Pogledajte na sta lici ManUtd koji ima crnaca na lopate. Hej, je'l se secate da su ovi majmuni iz ManUtd-a smenili Mourihna, jer nije igrao lepo za oko ????? Smenili Mourihna, koji je bio drugi iza ManCity, osvojio FaCup i Europa Ligu i doveli norveskog pajaca, cccccccccc....

Inter je i dalje po kladionicama glavni kandidat za titulu, iako je Milan prvi sa pet, odnosno sest bodova prednosti u odnosu na Inter i Juventus. Samo majmuni u Milanu misle da je bitno i pametno sada uci u formu, a ne u trecem ili cetvrtom mesecu. Nesto slicno sto sada gledate kada je Milan u pitanju je prosle godine bilo sa Lazijem. Sve do sest-sedam kola pre kraja proslog prvenstva su bili glavni kandidat za titulu uz Juventus, a onda je usledio pad od koga i mene cak i danas sve boli, a mogu misliti kako je tek njima bilo.

Inter je u grupi poslednji, situacija u grupi je veoma komplikovana, ali isto tako bet365 za prolaz grupe kvotira Inter kvotom 1,70 sto svakako i nije neka kvota imajuci u vidu situaciju u kojoj su se nasli. Kad vec toliko verujem u Inter, bila bi velika steta da ne pokusam da se sa njima nekako dovucem do prolaska grupe po kvoti od 1,70. Padao sam na tiketima i na Interu protiv Milana, Parme, M'gladbacha, Shakhtara, Real Madrida, bio tuzan, razocaran i bez nerava, ali sam i docekao potapanje Sassuola, M'gladbacha i Bologne, a tek cu docekati pobede nad Shakhtarom, Cagliarijem, Napolijem, Spezijom, Veronom, Crotoneom i Sampdorijom … i sve to u narednih mesec dana. Zelite li sa mnom? Volite li adrenalin? Da li vam se svidja uzbudjenje? Volite li lako i brzo zaradjen novac? Ako je odgovor na sve ovo “...da, sve ovo volim i zelim...” onda kolege sa foruma budite uz meneeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ja sam za vas vec dovoljno pao na Interu, na vama je da pokupite novac sa poda koji su kladionice ostavile, ili ce tek ostaviti.

Naravno da i Shaktar igra za prolaz, ali me to ne zanima. Na zlikovce koji dolaze sa bilo kakvog istoka Evrope necu da gubim vreme.

Osim Intera, veliki single (za mene) koji cu odigrati jeste prolaz grupe Lazija po kvoti od 1,25 ali to vam necu napisati u ovom postu. Igraju kod kuce, protiv belgijanaca i za prolaz, prvi u istoriji kluba, im je dovoljan i remi.

Tokom sedmice igracu i jedinicu na PSG protiv turaka, pobedu Arsenala protiv Dundalka (Liga Europe), neke overe poput Ajaxa vs Atalante, Real Madrida vs M'gladbacha, neke overe Euroleague, ali sve to sa utakmicama tokom narednog vikenda ( Cagliari vs Inter), i to u sirokom sistemu.

I ne zaboravite, napustajte posao, porodice, skolovanje, studije, svoje lepse polovine …. ludilo pocinje.

Ajaks - Atalanta

Posle šest vezanih pbeda, domaći tim je izgubio dvaput zaredom. Prvo su poklekli u Liverpulu na Enfildu prošlog utorka, dok je Tvente odneo sva tri boda sa ovog stadiona posle iznenađujućih 1:2. Kopljanici su i dalje prvoplasirani tim Eredivizije, ali zaostaju jedan bod za narednim rivalom u Ligi šampiona. Ekipa Erika Ten Haga se mora vratiti na pobednički kolosek ukoliko želi da dočeka proleće u ovom takmičenju. Ajaks je osvojio očekivanih 6 poena protiv Mitjilanda, dok su se iz Bergama vratili sa bodom. Ipak, mogli su osvojiti i ceo plen, ali uprkos vođstvu Kopljanika od 2:0, Boginja provincije je uspela da ostane neporažena. Dušan Tadić i momci rešetaju redom u domaćem prvenstvu, dok su u Ligi šampiona postigli sedam golova do sada. Pred njima je još jedan ozbiljan izazov koji moraju da savladaju kako bi se plasirali dalje.

Ni Atalanta ne može da se pohvali dobrim partijama u poslednje vreme pošto je četa Đan Pjera Gasperinija slavila samo dva puta na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima. Zanimljivo je ipak da su obe pobede ostvarili na gostovanjima. Atalanta je imala malo više vremena za pripremu ove utakmice pošto je njihova obaveza u Seriji A prošlog vikenda odložena. Koliko je Atalanta nepredvidiv tim pokazuje i činjenica da su na svom terenu doživeli ubedljiv poraz od Liverpula od 5:0, ali su već u sledećem kolu uzvratili na Enfildu, i pobedili sa 2:0. Kada su svi očekivali da će rešiti danskog predstavnika, Boginja je odigrala samo 1:1 kod kuće. Iako im je na ovom susretu dovoljan i bod, Luis Murijel i momci neće biti orjentisani samo na odbranu.

Šta mi igramo na golove?

Atalanta je tim koji je pobrao mnoge simpatije prethodnih sezona zbog atraktivnog i napadačkog stila igre. Jednostavno, ne znaju samo da se brane, dok Ajaks mora ići na sve ili ništa. Kako su obe ekipe veoma efikasne, očekujemo da vidimo barem po gol u obe mreže.

Veliki broj golova je nešto što se očekuje od ovakva dva rivala. Pošto kvota na 3+ nije toliko primamljiva, odlučili smo se za kombinaciju od jednog do tri gola u oba poluvremena.

GG @1.40

I1-3 & II1-3 @ 1.85

Izvor: https://www.3plus.rs/ajaks-atalanta-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze-uefa-liga-sampiona/

Real Madrid - M'gladbach BTTS (1.53) bet365

Skupina B je trenutno najkomplikovanija u cijeloj Ligi prvaka,  sve četiri momčadi su odvojene sa samo tri boda. Treba napomenuti da su dva favorita trenutno smještena na posljednja dva mjesta u ovoj skupini. Real Madrid ovdje jednostavno ne smije izgubiti bodove. Pobjeda im je prijeko potrebna večeras kako bi osigurali osminu finala.

U međuvremenu, gosti su trenutno na prvoj poziciji na tabeli i imaju rijetku priliku završiti kao prvoplasirana ekipa u vrlo teškoj skupini. Međutim, da bi to učinili, trebaju prevladati Reala na stadionu Alfredo Stefano. S obzirom na uloge i očaj oba tima da osiguraju prolazak u nokaut fazu, večeras možemo očekivati golove na obje strane terena.

Real je u posljednjoj utakmici izgubio u gostima protiv Shakhtara (2-0), dok su u međuvremenu gosti izgubili od Intera (2-3) na domaćem terenu. Zidaneova momčad se očajnički želi kvalificirati za nokaut fazu i sigurno će pokušati da se vrate u formu nakon katastrofalnih rezultata u posljednje vrijeme. Oni su ujedno i najuspješnija momčad u ovom natjecanju, dok također igraju na domaćem terenu, što im definitivno daje prednost.

Oni samo jednom nisu uspjeli postići gl na domaćme terenu u 2020. godini, dok su postigli dva ili više u 13 od 14 utakmica protiv njemačkih rivala.

S druge strane, njihove kolege gosti dolaze na vrhu tabele, nakon što su postigli i najveći broj golova (16 u pet utakmica). Također su bez poraza u 13 od prethodnih 15, dok su u devet od 11 utakmica postigli dva ili više golova. Zbog toga očekujem utakmicu sa golovima na obje strane terena.

Za Real nema Diaza, Hazarda, Jovića, Odegaarda i Valverdea. Na drugoj strani nema Bansebainija, Hofmanna i Jantschkea, dok je Elvedi pod znakom sumnje. Sretno!

Screenshot_11.jpg

(Koeficijenti 9.12. u 11:41 CET) 

prije 1 sat, thescaaar said:

Sta je ovo, samo cvrčci se cuju danas :D 

singles: 

FC Porto @4.50

Ajax @2.20

Borussia @5.0 

U normalnim okolnostima kvote bi bile obrnute za sve tri utakmice. I dalje mislim da ce neki od njih biti nepopustljivi iako imaju osigurano mjesto.

Jel netko pogledao sta je zanimljivo za kartone i kornere?

Evo gledam Ajax - Atalanta u prvoj tekmi je Skomina podijelio čak 6žk. Ali sad Del Cerro mi je malo kora od banane ... granica dosta visoka , overi  na 5.5 (1.75 )i 6.5 (2.55 ) zna i on ponekad 6 podijelit ,a utakmica rjesava pitanje prolaza ,Unibet 

Real strahuje od ispadanja, Inter mora pobijediti. Evo tko se bori za nokaut-fazu LP

VEČERAS se igraju posljednje utakmice u skupinama Lige prvaka za ovu sezonu, a nastupat će klubovi iz skupina A, B, C i D.

Plasman u osminu finala natjecanja iz ovih skupina izborili su Bayern, Manchester City, Porto i Liverpool, a velika je borba za popunjavanje preostalih mjesta koja osiguravaju ostanak u Ligi prvaka.

Kriterij određivanja poretka u skupinama: 

1. Broj osvojenih bodova u međusobnim susretima 

2. Gol-razlika u međusobnim susretima 

3. Broj postignutih golova u međusobnim susretima 

4. Broj golova u gostima u međusobnim susretima 

5. Gol-razlika u svim utakmicama u skupini 

6. Broj postignutih golova u svim utakmicama u skupini 

7. Broj postignutih golova u gostima u svim utakmicama u skupini 

8. Broj pobjeda u svim utakmicama u skupini 

9. Broj pobjeda u gostima u svim utakmicama u skupini 

10. Fair-play 

11. Ždrijeb

Skupina A

21:00 Bayern - Lokomotiv

21:00 Salzburg - Atletico

Bayern je u skupini A već osigurao prvo mjesto na tablici, a za drugo mjesto bore se Atletico Madrid i Salzburg.

Ova dva kluba sastaju se večeras od 21 sati u Salzburgu. Španjolcima je za plasman u osminu finala dovoljan remi, dok Austrijancima igra samo pobjeda.

Lokomotiv Moskva je posljednji klub u skupini, ali može osvojiti treće mjesto ako pobijedi protiv Bayerna i ako Salzburg ne pobijedi protiv Atletica.

Skupina B

21:00 Real Madrid - Borussia M.

21:00 Inter - Shakhtar

Ovo je najneizvjesnija skupina Lige prvaka. Svi klubovi imaju šansu za plasman u osminu finala natjecanja.

U najboljem položaju je Borussia M'Gladbach kojoj je za prolazak skupine dovoljan remi protiv Reala u gostima. Nijemci do osmine finala mogu i uz poraz ako Shakhtar i Inter remiziraju.

Shakhtar će igrati osminu finala ako pobijedi protiv Intera, a dovoljan mu je i remi ako Real ne pobijedi protiv Borussije.

Real je siguran putnik u osminu finala u slučaju pobjede, dok će mu remi pomoći samo ako Shakhtar izgubi od Intera. U slučaju poraza Real nema šanse za nastup u nokaut-fazi.

Madriđani su u modernoj eri Lige prvaka svaki put u 24 navrata prošli skupinu.

Interu za osminu finala treba pobjeda protiv Shakhtara te pobjeda ili poraz Reala u susretu protiv Borussije. Ako Real i Borussia remiziraju, Inter ne može u osminu finala Lige prvaka.

Skupina C

21:00 Manchester City - Marseille

21:00 Olympiakos - Porto

U ovoj skupini Manchester City je osigurao prvo mjesto, dok će Porto s drugog mjesta putovati u osminu finala.

Za treće mjesto bore se Olympiakos i Marseille. U boljoj situaciji je grčki klub koji ima bolji međusobni omjer i njemu je dovoljno da osvoji barem jednako bodova kao i Marseilleu u posljednjem kolu.

Skupina D

18:55 Midtjylland - Liverpool

18:55 Ajax - Atalanta

Liverpool je u skupini D osigurao prvo mjesto, a za drugo se bore Ajax i Atalanta u direktnom okršaju u Nizozemskoj. 

Talijanima je dovoljan remi, dok Ajax mora slaviti ako želi završiti na drugom mjestu.

Midtjylland će ostati na posljednjem mjestu skupine.

Izvor: index.hr

Ajax - Atalanta | Oba tima daju gol + više od 2.5 (1.53) bet365

Direktna borba za drugu poziciju. Ajax zaostaje za Atalantom u skupini za samo jedan bod. Njihov prethodni susret je bio poraz protiv Liverpoola (1-0) na Anfieldu. Atalanta je bez poraza u posljednja dva meča u Ligi prvaka. Oni u ovaj susret ulaze nakon remija na domaćem terenu protiv Midtjyllanda (1-1). Gosti su na drugoj poziciji i moraju je zadržati ukoliko žele dalje, a to mogu sa remijem ili pobjedom u ovom susretu.

Očekuje se jedan vrlo zanimljiv meč, s obzirom da se i prva utakmica koja se igrala u Italiji između ova dva tima završila sa 2-2. Očekujem ponovo golove na obje strane terena. Ajax ovdje nema što čekati i oni moraju od prve minute krenuti u napad, jer ih samo može izvući pobjeda, dok Atalanta sigurno neće srljati, jer će joj biti dovoljan i remi. Sve u svemu, mislim da će ova dva tima večeras ispuniti očekivanja i vjerujem da ćemo gledati jedan uzbudljiv i efikasan meč. Zbog toga vjerujem da oba tima mogu dati gol te da na utakmici može biti više od 2.5 gola. Sretno!

Screenshot_12.jpg

(Koeficijenti 9.12. u 14:15 CET) 

Vraća se Šime Vrsaljko

HRVATSKI reprezentativni branič Šime Vrsaljko (28) oporavio se od operacije koljena pa ga je Atlético Madrid uvrstio na popis igrača za gostujuću utakmicu kod Salzburga u Ligi prvaka. 

Vrsaljko je u ponedjeljak trenirao zajedno sa suigračima, pokazuju fotografije koje je objavio Atlético. Vodeća momčad španjolskog prvenstva u srijedu gostuje u Salzburgu u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka i dovoljan joj je remi za prolazak u nokaut fazu.

Posljednju utakmicu za Atletico je odigrao 11. ožujka

Vrsaljko bi trebao biti na klupi za pričuve, jer je prvotimac na poziciji desnog braniča engleski reprezentativac Kieran Trippier. Na popisu 21 nogometaša crveno-bijelih nalazi se i hrvatski rezervni vratar Ivo Grbić, koji još uvijek čeka na debi.

Vrsaljko je posljednji nastup za Atlético imao 11. ožujka protiv Liverpoola u Ligi prvaka, a prije dva mjeseca obavio je u Madridu lakši operacijski zahvat na lijevom koljenu, zbog čije ozljede nije igrao gotovo cijelu 2019. godinu. Iz Atlética su poručili kako je odstranio ožiljke na lijevom koljenu, što je rutinska intervencija u sklopu oporavka tog koljena. Nakon nje se oporavljao te je individualno vježbao.

Tek ovaj tjedan je počeo normalno trenirati sa suigračima

Zbog problema s koljenom zadnji put je igrao za Hrvatsku u studenome 2018. godine, kada je morao napustiti travnjak u Londonu tijekom utakmice s Engleskom. U veljači 2019. operirao je koljeno u Belgiji, a početkom ove godine se priključio Atléticu.

U Madridu je 21. svibnja obavio također lakši operacijski zahvat kojim mu je odstranjen dio materijala nastalog operacijom u Belgiji. Premda je taj zahvat također trebao biti rutinski, oporavak se zakomplicirao pa Vrsaljko u lipnju i srpnju nije trenirao s momčadi, a u kolovozu je bio zaražen koronavirusom, pa je Atlético završio sezonu bez njega. Ubrzo nakon što je počela tekuća sezona, početkom listopada, bio je na operaciji uklanjanja nastalih ožiljaka, pa je tek ovaj tjedan počeo normalno vježbati sa suigračima.

Izvor: index.hr

Salzburg - Atletico Madrid | Manje od 3.5 gola (1.53) bet365

Salzburg ima rijetku priliku izbaciti Atletico Madrid iz skupine ako uspiju ostvariti pobjedu na Red Bull Areni protiv jedne od najjačih momčadi iz Španjolske. Njihov prethodni susret bio je u gostima, gdje su pobijedili Lokomotivu Moskvu (1-2).

Atletico Madrid će imati određene sumnje u svoju formu nakon što su odigrali tri remija zaredom u Ligi prvaka. Uprkos nizu bez poraza u prethodna četiri susreta, gosti su uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu u tom periodu. Oni u ovaj susret dolaze nakon remija protiv Bayerna (1-1) na domaćem terenu.

Čak i remi bi odgovorao Atletico Madridu u ovom susretu, dok Salzburgu ništa drugo osim pobjede neće pomoći da ostanu u natjecanju. Njihova budućnost ove sezone također ovisi o drugoj utakmici u skupini, s obzirom da bi Lokomotiva sa pobjedom protiv Bayerna, eventualnim porazom Salzburga skočila na treću poziciju, te bi tako Salzburg ostao i bez Europske lige. Napominjem da je Bayern već osigurao plasman sa 13 bodova osvojenih u 4 pobjede i remijem do sada.

Generalno gledajući, Atletico Madrid je mnogo jači i kvalitetniji tim, dok u ovaj susret ulaze mnogo raspoloženiji nakon pobjede u La ligi protiv Valladolida u prošlom kolu. Oni su prije toga u gostima pobijedili Valeniciju i Barcelonu na domaćem terenu u španjolskom prvenstvu. Dobro su raspoloženi i vjerujem da ovdje mogu do pobjede, ali mnogo bolja oklada mi se čini na manje golova. U posljednjih pet susreta Atletico Madrida u svim natjecanjima nije bilo više od dva gola. U Ligi prvaka posljednja tri susreta igraju sa jednim ili dva gola na svojim utakmicama, tako da mi se oklada na to da će ovdje biti manje od 3.5 gola najviše sviđa. Atleticu nije prijeko potrebna pobjeda, a znamo kako se znaju braniti kada je to potrebno. Nema Coste, Gimeneza, Kondogbije i Sancheza, dok za Salzburg neće biti Bernedea i Camare. Sretno!

Screenshot_13.jpg

(Koeficijenti 9.12. u 14:38 CET) 

Za danas bi kartone uzeo Ajax - Atalanta over 5,5 i Salzburg - Atletico over 5,5.

Prvu sudi Del Cerro Grande, sudac koji se zna raspojasati i podjeliti dosta kartona, ocekujemo do kraja nezvjesnost veliki je ulog 1/8 finala.

Drugu sudi Antony Taylor, meni licno najdrazi engleski sudija za overa. Ovdje ce materijala sigurno biti i ako bi morao birati ova druga mi je sigurnija.

Ps. Danas sam na aparatima ostao mi je PSG od jucer poluvrijeme kraj pobjedjuje i 4+ gola bas su me sjebali sa prekidom mislim da ih danas PSG nece nagrditi 2-3 komada miroljubivo zbog svega sto se jucer desavalo ?

20201209_150654.jpg

20201209_151112.jpg

prije 23 minute, Izmailov said:

Za danas bi kartone uzeo Ajax - Atalanta over 5,5 i Salzburg - Atletico over 5,5.

Prvu sudi Del Cerro Grande, sudac koji se zna raspojasati i podjeliti dosta kartona, ocekujemo do kraja nezvjesnost veliki je ulog 1/8 finala.

Drugu sudi Antony Taylor, meni licno najdrazi engleski sudija za overa. Ovdje ce materijala sigurno biti i ako bi morao birati ova druga mi je sigurnija.

Ps. Danas sam na aparatima ostao mi je PSG od jucer poluvrijeme kraj pobjedjuje i 4+ gola bas su me sjebali sa prekidom mislim da ih danas PSG nece nagrditi 2-3 komada miroljubivo zbog svega sto se jucer desavalo ?

20201209_150654.jpg

20201209_151112.jpg

Ove dve imam i jas, dodao bi i Inter na kartone 4.5..Vincic isto zna pokazati dosta kartona.

prije 19 minute, deestock said:

Sta je sad sa Pariza, jel igraju dns?

i jel jos nekom bet smanjio dobitak na listicima gdje psg

meni su na svim listicima smanjili, tip nije void stoji kao da se i dalje ceka rez, a na sve ijednom tiketu smanjen dobitak.. i to nekako posve nelogicno, nije podijeljena kvota od dobitka

eo primjera

Screenshot_20201209-172521_Gallery.jpg

Screenshot_20201209-172513_Gallery.jpg

Ja sam imao 2-0 poluvrijeme i "to Return" je isti iznos kao i ulog .. ugl javi im se na chat voidat Ce ti ,ili cekaj Parisa ako os

Inter - Shakhtar 1 + više od 2.5 gola (1.57) bet365

Inter mora pobijediti po svaku cijenu ukoliko žele bilo kakve šanse barem za Europsku ligu. Podsjećam da su oni bili jedni od favorita u ovoj skupini za prve dvije pozicije, ali evo kakva je sada situacija. Pored toga su bili finalisti prethodne godine u Europskoj ligi.

On 07. 12. 2020. at 16:01, IzudinB said:

Skupina B.jpg

Inter se nalazi na posljednjem mjestu na tabeli i imaju ukupno 5 osvojenih bodova u prvih pet utakmica. Oni nemaju što izgubiti moraju krenuti naprijed i igrati otvoreno na svom stadionu večeras.

U međuvremenu je Shakhtar na iznenađujućoj drugoj poziciji, nakon što su uspjeli pobijediti Real Madrida na domaćem terenu u prošloj utakmici. Oni su na korak do nokaut faze u jednoj od najtežih skupina u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Nitko to od njih nije očekivao i sada će definitivno juriti bodove protiv Intera. Zbog toga očekujem golove u ovom susretu, gdje će Conteova ekipa vjerujem biti bolja. Mnogo su bolji u domaćoj ligi, dok igraju i na svom terenu. Oni su također u nizu od tri pobjede, dok su ostvarili pet pobjeda u posljednjih šest utakmica. Na vrhu sveg atoga, imaju savršen međusobni omjer protiv ukrajinskih timova. Shakhtara su porazili sa 5-0 u polufinalu prošlogodišnjeg natjecanja. Sretno!

Screenshot_15.jpg

(Koeficijenti 9.12. u 17:47 CET) 

On 08. 12. 2020. at 8:42, popo64 said:

Inter vs Shakhtar Liga Prvaka jedinica kao kuca, Inter prvi daje gol, Inter daje vise od gola, Inter pobedjuje u igri “vise kornera”, Inter pobedjuje u igri “vise kornera” u prvom poluvremenu, Inter pobedjuje u igri “vise kornera” u drugom poluvremenu, Inter pobedjuje u bilo kom poluvremenu, Inter prolazi grupu (mozda), Lukaku daje gol na utakmici (mozda) …..

Znam da se ova utakmica igra u sredu. Ali zasto sam onda analizu postavio danas? Pa to je bar jasno. Hteo sam da vam dam sansu da imate dovoljno vremena da sve sto imate rasprodate i ulozite na Inter. Imate ceo utorak i gotovo celu sredu za rasprodaju imovine. Kuca, stan, imanje, vinograd, vikendica na moru/selu, automobil, devojka, supruga …. valjda imate nesto od toga, da prodate i da se obogatite preko noci. Ako nemate bas nista od toga, a i verovatno ste sa juga vase zemlje, valjda imate rodbinu koja ima nesto od toga. Ubedite rodbinu da proda nesto od imovine, pa ulozite tudji novac na Inter. Ako i rodbina vodi poreklo sa juga, valjda imate nekoga u emigraciji. Pa ceo Balkan je pobegao iz ovoga blata, valjda imate barem nekoga vani. Ako emigracija nema novaca da vam pozajmi za Inter, sto je nemoguce, ostaje vam pljacka. Banka, Posta, zlatara, najbolji prijatelj, zenini roditelji …. ako imate decu, valjda imaju negde kasicu gde majka vaseg deteta skuplja pare za svoje/vase dete …. uvek ima nesto da se opljacka. Ako ste puno toga prodali, pozajmili, opljackali … ne zaboravite da ( i dalje) ulazete da Inter osvaja scudetto ove sezone po kvoti od 3,25. Nikada ne zaboravite da sam, samo za vas, ja prvi predlozio i to jos pre nekoliko meseci da igrate na Inter da osvaja scudetto ove sezone. Ne verujem da se bilo ko na forumu seca da je kvota na Juventus da osvaja prvenstvo bila 3,60 koliko je sada, a ne verujem ni da se bilo ko seca da je bilo moguce da Juventus bude drugi kandidat za titulu, kao sto je sada. Dakle, da ponovim, popo64, zaista, ti ili si vidovit, pa uspevas da predvidis stvari koje ce se tek dogoditi, ili imas nadprirodne moci, ili si jednostavno suvi genije koji hoda ovim svetom.

Osim analize, iskoristicu svoju dobrotu i podeliti sa vama veooooooma vaznu informaciju. Danas je 08.12. dakle do Nove Godine ostaje nesto vise od dvadesetak dana. Moj savet je da u toku utorka i dela srede, sve dok ne pocne utakmica Intera, razmislite i o sopstvenoj slobodi. Pazite, danas, sutra i prekosutra su utakmice Liga Prvaka i Liga Europe, utakmice Euroleague i Eurocupa, pa ako pomislite da cete poludeti od kladjenja, sacekajte da procitate sta vas tek ceka u narednih vise od dvadesetak dana.

Euroleague 08. 10. 11. 15. 16. 17. 18. 22. 23. 29. 30 naravno sve to ovoga meseca

Eurocup 08. 09. 10. 11. 14. 15. 16. 18. 22. 29. 30 naravno sve to ovoga meseca

Aba league 09. 11. 12. 13. 14. 18. 19. 20. 21. 23. 25. 26. 27. 28. 30 naravno sve to ovoga meseca

Premier 12. 13. 15.16. 17. 19. 20. 21. 26. 27.28.29.30 naravno sve to ovoga meseca

Serie A 11, 12. 13. 15. 16. 17. 19. 20. 22. 23. naravno sve to ovoga meseca

Bundesliga 11. 12. 13. 15. 16. 18. 19. 20 naravno sve to ovoga meseca

La Liga 11. 12. 13. 14. 15. 16. 18. 19. 20. 22. 23. 29. 30. 31.

Ja sam se vec umorio razmisljajuci sta nas sve ceka u toku ovoga meseca, a ako mislite da cete se barem malo odmoriti od kladjenja u prvom mesecu Nove Godine, vi ste u velikom problemu. Vecina liga odmah nastavlja svoja takmicenja, o novoj sezoni u tenisu i Nba bolje i da ne pisem. Dakle, ako rasprodajete imovinu, pozajmljujete ili pljackate, radite to brzo i mnogo. Da se vratim na slobodu. Ljudska sloboda je najveca vrednost koju mozete da imate. Kako da se (dovoljno) kladite ako nemate slobodu, ako niste slobodan covek? Kako da se (dovoljno) kladite ovoga meseca ako ste zaposleni, ako idete u skolu, ako ste student, ako ste, ne daj Boze, ozenjeni ili u ozbiljnoj vezi???? Kao prvo, srecne ljubavne veze ne postoje. Postoje samo dve vrste ljubavnih veza. Postoje rastavljene ljubavne veze i one koje ce tek biti rastavljene. Prema tome, pre nego sto pocne utakmica Inter vs Shaktar, a to je celi utorak i veci deo srede, imate dovoljno vremena da napustite posao, napustite skolovanje, a pretpostavljam da su utorkom i sredom sudske kancelarije koje se bave razvodom otvorene.

Dakle, zivelo kladjenje, zivele ljudske slobode, ziveli razvodi, ziveo Covid virus koji je naterao nacionalne saveze da u ovolikoj meri zgusnu rasporede takmicenja i nateraju nas da poludimo od kladjenja. I ne zaboravite, ponavljacu vam dok ne poludite, kladjenje nije bolest.

Pre nego sto napisem analizu, da kazem i ja nesto o Maradoni. Kad su vec mnogi mediji dozvoljavali sebi da lupetaju, zasto ne bi i ja, natprosecno pametan, nesto pametno napisao?

Kao prvo, prosecni ljudi kazu da “o pokojniku sve najbolje”. Ja nisam prosek. Ja mislim da o pokojniku treba govoriti ono sto ste govorili i kada je bio ziv. Prosecni ljudi, a to su radnici, seljaci, sluzbenici, vodoinstalateri, elektricari, drvosece, varioci, ljudi iz fudbala … kazu da je Maradona bio Bog. Na srecu, naukom se ne bave prosecni ljudi, vec naucnici. A nauka kaze da Bog ne postoji. Nauka kaze i da je zemlja okrugla, da vakcine i 5G mreza nisu stetne i da su ameri bili na Mesecu. Neobrazovani, siromasni, prostaci, radnici, seljaci i ostali sportisti lupetaju da nema dokaza da je zemlja okrugla, da su vakcine i 5G mreze stetne, da su Maradona i seljak iz Rosarija najbolji fudbaleri na svetu ikada, a pogotovo lupetaju da ameri nisu bili na Mesecu.

Da pocnem od najrazvijeije i najbogatije zemlje na svetu, USA. U tom raju na zemlji ne postoji pojam “najbolji igrac na svetu”. Razvijene zemlje i pametni ljudi ne dozvoljavaju rulji, narodu, stoki da iznosi svoje emocije. Razvijene zemlje ne dozvoljavaju da emocije i strast budu merila za kvalitet. U tom raju na zemlji, USA, ne postoji pojam najbolji igrac, vec samo najkorisniji igrac, ili MVP igrac. Postoji najbolji kradljivac lopti, najbolji asistent, najbolji odbranbeni igrac, najbolji sesti igrac, najbolji bloker i onda sve to saberete i dodjete do najkorisnijeg igraca. Dakle, samo najkorisni, nikako najbolji igrac. Na drugoj strani imate prljave juznoamericke zemlje, a ni zli Balkan nije daleko, gde stoka rasudjuje emocijama. Nije najgora stvar na svetu sto juznjaci misle da su Maradona i seljak iz Rosarija najbolji igraci na svetu ikada. Najgore je sto ti primitivci tetoviraju njihova imena na svom telu, daju njihova imena svojoj deci, nazivaju stadione, ulice po njima... u primitivnoj Argentini je zivot stao na cak tri dana, a jedna budala iz fudbalskog kluba Napoli je cak javno, u direktnom prenosu predlozio da se u celom svetu za sva vremena povuce broj 10, cccccccc.... to je izjavio, naravno fudbaler, naravno juznjak. Gora stvar od glupog fudbalera jeste fudbaler koji pokusava da misli, ili sto kaze veliki Einstein, i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena. Da se vratim na Maradonu i seljaka iz Rosarija. Pokusajte da zamislite Maradonu i seljaka iz Rosarija u NBA. Dobro, znam da je smesno, ali pokusajte, molim vas. Zamislite tih celih 160 i nesto cm medju onim NBA kolosima. Zamislite njihove konstitucije cobana, medju NBA centrima. Zamislite da se o njihovom kvalitetu procenjuje na osnovu cinjenica, a ne emocija. Zamislite da se sve broji, a da se driblinzi ne broje, kao sto se i ne broje u NBA. Sta mislite koliko bi Maradona i seljak iz Rosarija imali nakon NBA utakmice ukradenih lopti ili lupljenih blokada? Koliko bi puta bili proglaseni na kraju NBA sezone za najboljeg odbranbenog igraca kada na utakmici pretce manje od golmana? Koliko bi puta ta dva juznjaka bila proglasena barem za korisne, a kamoli najkorisnije igrace u ligi kakva je NBA.

Dakle, ako je tacno da Bog postoji kao sto kaze rulja, i da je Maradona Bog, onda imam i ja prava da nesto napisem protiv religije. A napisacu samo istinu. Maradona je bio nacionalni prvak sa Boca Juniorsom, dva puta sa Napolijem, jednom je osvojio tadasnji Cup Uefa (danasnja Liga Europe), takodje sa Napolijem, a bio je i prvak sveta sa Argentinom, kao i prvak sveta Under 20 takodje sa Argentinom. Istina je i da je bio juznoamerikanac, juznjak kao i seljak iz Rosarija. Istina je i da je bio visok cak 1,60 cm, 7cm nizi od kolosa iz Rosarija. Istina je i da je bio trener i to cak petnaest godina, a ja cu vas podsetiti kakve velikane je vodio. Al-Wasl, Fujairan, Dorados, Gimnasia La Plata, Textil Mandiju, a o karijeri trenera nacionalne selekcije Argentine bolje i da ne pisem. U kvalifikacijama za svetsko prvenstvo u Juznoj Africi uspeo je da izgubi sa 1:6 od Bolivije, pretposlednje selekcije u grupi, da bi u namestenoj utakmici protiv Urugvaja jedva izborio odlazak na Mondial. Ovi sto danas predlazu da se zauvek povuce broj 10, tada su ga razapinjali i pretili lincom. I da zavrsim sa istinom. Da zavrsim sa privatnim zivotom. Nauka, za razliku od rulje kaze da alkohol, droga, duvan i prostitucija nisu bolest, pa nauci treba verovati. Nauka, takodje kaze i da zene sluze samo za jednu stvar, a svi dobro znamo koju. Maradona je zvanicno priznao pet deteta sa cetiri zene. Ono sto nije priznao je da se prica da ima, ne manje od 17 naslednika po Cubi, Argentini i Italiji. Do smrti, tek 9 osoba su zatrazile istragu tvrdeci da su bioloski naslednici, a nakon smrti ocekujte barem cetiri puta vise takvih slucajeva. Lecio se od svih vrsta zavisnosti, alkohola, cigareta, cocaina, kockanja, gojaznosti. Od 2005 pa do 2015-te godine, svugde gde je to bilo moguce, od zeludca, preko pluca, pa do srca, lekari su mu ugradili bypass. Ako ovako izgleda i zivi Bog, onda ja pristajem da i u narednom zivotu budem religiozan.

I za kraj, valjda i ja imam pravo za moje misljenje. A misljenje je kao i guza, svi ga imamo, zar ne? Po meni, zameram mu sto je bio juznjak, zameram mu sto je bio juznoamerikanac, zameram mu sto je bio prostak, neobrazovan, polupismen. Ako je, kako kazu, kao igrac bio Bog, sta je onda Thomas Muller?????? Maradona je bio nacionalni prvak tri puta, a Muller devet. Juznoamerikanc je osvojio tadasnji Cup Uefe, a Thomas Muller dva puta Ligu Prvaka, a bio je i prvak sveta sa Nemackom. Maradona je mogao samo da sanja ponizenja u kojima je Muller uzivao poput 7:1 protiv Brasila i 8:2 protiv seljaka iz Rosarija.

Sto se tice privatnog zivota, eeeeeeee to se zove Bog, tu ima svo moje postovanje, i tu mu nista ne zameram. Ono sto je on ziveo za 60 godina zivota, mi svi na forumu necemo za nekoliko narednih. Cocain, alkohol, kockanje, cubanske cigare, lake zene …. hajde, budite iskreni, sta vam se od ovoga ne svidja?

I ne zaboravite, o pokojniku nikada “sve najbolje”, uvek ono sto ste govorili za zivota.

I za kraj, pre nego sto zaista predjem na analizu, nekoliko saveta svima na forumu. Do kraja meseca vas ceka ludilo. Ne divljajte sa tiketima, osim kada igra Inter. A igra sa Shakhtarom, pa ide Cagliariju, pa mu dolaze primitivni juznjaci Napoli, pa igra kod kuce sa Spezijom, pa ide Veroni i to sve do Nove Godine. A u Novoj Godini, kada mislite da cete se malo odmoriti od kladjenja, u samo sest dana igraju cak tri utakmice, 03.01 sa Crotoneom, 06.01 sa Sampdorijom, i 09.01 sa Romom. Cuvajte novac, budite strpljivi, pazljivi i oprezni. Osim kada igrate na Inter, a na njih igrajte i sa tudjim novcem. Ako padnete koji put, bice prilike da se vadite. Budite sigurni da vam u narednih dvadesetak dana nece biti dovoljan novac jedne prosecne svajcarske banke.

Inter vs Shakhtar

Ako svi zaposleni u Bet 365 i jos nekim kladionicama rade na procenat, tokom desetog meseca su se sigurno obogatili. Najveci deo dodatne zarade za deseti mesec zaposlenima u bet365 online kladionica" rel="">bet365 sam verovatno ja isplatio. Da je bet365 online kladionica" rel="">bet365 zaista ozbiljna kladionica, dozvolili bi mi da do kraja zivota igram besplatno, odnosno da sam upisem iznos na tiketu, iako nemam novac na racunu. Sve neocekivane remije i poraze sam uspeo da pohvatam na tiketima. Inter vs Milan 1:2, Inter vs M'gladbach 2:2, Shakhtar vs Inter 0;0, Inter vs Parma 2:2, Real Madrid vs Inter 3.2, Atalanta vs Inter 1:1 Inter vs Real Madrid 0:2 … osim kladionica, mislim i da bi Inter morao nekako da mi se zahvali. Neki dres, neka godisnja propusnica, neka elitna prostitutka koja radi orgije za klub... barem nesto od toga sam zasluzio koliko verujem u taj klub. Za razliku od onih majmuna na terenu, samo ja, Conte, generalni menadzer i bet365 online kladionica" rel="">bet365 verujemo da ovaj tim nema limita. Po svemogucem Bett365, a i po meni, Inter je jos uvek glavni favorit za titulu, a ja sam veoma ponosan sto sam u ovakvom drustvu kakav je bet365 online kladionica" rel="">bet365. Da se posluzim seljackim, odnosno poljoprivrednim recnikom. Inter jos uvek ne skuplja ono sto je posejao. A posejao je puno. Imaju jednog od tri najboljih i najskupljih trenera na svetu, treniraju kao mazge i preko granice bola, i vec sada su jedna od najspremnijih ekipa na svetu. Ne igraju lepo za oko, vec oru po terenu, sto im je zapravo najveci kvalitet. Prosuli su previse bodova, na cak sedam utakmica je protivnicka ekipa povela, cak i takvi otpadi od ekipa poput Torina, Parme, Fiorentine … Osim sto primaju golove kao pioniri, u gotovo svaku utakmicu ulaze nakon rezultatskog zaostatka, na sta se nadovezuje nervoza, pritisak i greske majmuna na terenu. Na svakoj utakmici gde sam pao na tiketu, pao sam nakon rezultatskog zaostatka, a pogotovo nakon individualnih gresaka. Jednom je to Kolarov, jednom Vidal koji je iskljucen, jednom je greska de Vrij-a, jednom Handanovic … i kako onda da se cudim sto tiketi odose u qurac? Pa ipak, ono sto ja vidim, zajedno sa bet365 online kladionica" rel="">bet365, jeste da je to sampionska ekipa. Jako me raduje sto igraci slede Contea, iako na terenu grese kao pocetnici. Raduje me i sto ih Conte tretira kao stoku. Iako grese, vracaju se nakon vodjstva protivnika, sto cine samo velike ekipe. Zadovoljan sam i rosterom, mada mi Sanchez ide na qurac. Zadovoljan sam i sto u rosteru imaju samo dva i po crnca, jer ako ih imate puno, mozete sebi, samo da pucate u glavu. Pogledajte na sta lici ManUtd koji ima crnaca na lopate. Hej, je'l se secate da su ovi majmuni iz ManUtd-a smenili Mourihna, jer nije igrao lepo za oko ????? Smenili Mourihna, koji je bio drugi iza ManCity, osvojio FaCup i Europa Ligu i doveli norveskog pajaca, cccccccccc....

Inter je i dalje po kladionicama glavni kandidat za titulu, iako je Milan prvi sa pet, odnosno sest bodova prednosti u odnosu na Inter i Juventus. Samo majmuni u Milanu misle da je bitno i pametno sada uci u formu, a ne u trecem ili cetvrtom mesecu. Nesto slicno sto sada gledate kada je Milan u pitanju je prosle godine bilo sa Lazijem. Sve do sest-sedam kola pre kraja proslog prvenstva su bili glavni kandidat za titulu uz Juventus, a onda je usledio pad od koga i mene cak i danas sve boli, a mogu misliti kako je tek njima bilo.

Inter je u grupi poslednji, situacija u grupi je veoma komplikovana, ali isto tako bet365 online kladionica" rel="">bet365 za prolaz grupe kvotira Inter kvotom 1,70 sto svakako i nije neka kvota imajuci u vidu situaciju u kojoj su se nasli. Kad vec toliko verujem u Inter, bila bi velika steta da ne pokusam da se sa njima nekako dovucem do prolaska grupe po kvoti od 1,70. Padao sam na tiketima i na Interu protiv Milana, Parme, M'gladbacha, Shakhtara, Real Madrida, bio tuzan, razocaran i bez nerava, ali sam i docekao potapanje Sassuola, M'gladbacha i Bologne, a tek cu docekati pobede nad Shakhtarom, Cagliarijem, Napolijem, Spezijom, Veronom, Crotoneom i Sampdorijom … i sve to u narednih mesec dana. Zelite li sa mnom? Volite li adrenalin? Da li vam se svidja uzbudjenje? Volite li lako i brzo zaradjen novac? Ako je odgovor na sve ovo “...da, sve ovo volim i zelim...” onda kolege sa foruma budite uz meneeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ja sam za vas vec dovoljno pao na Interu, na vama je da pokupite novac sa poda koji su kladionice ostavile, ili ce tek ostaviti.

Naravno da i Shaktar igra za prolaz, ali me to ne zanima. Na zlikovce koji dolaze sa bilo kakvog istoka Evrope necu da gubim vreme.

Osim Intera, veliki single (za mene) koji cu odigrati jeste prolaz grupe Lazija po kvoti od 1,25 ali to vam necu napisati u ovom postu. Igraju kod kuce, protiv belgijanaca i za prolaz, prvi u istoriji kluba, im je dovoljan i remi.

Tokom sedmice igracu i jedinicu na PSG protiv turaka, pobedu Arsenala protiv Dundalka (Liga Europe), neke overe poput Ajaxa vs Atalante, Real Madrida vs M'gladbacha, neke overe Euroleague, ali sve to sa utakmicama tokom narednog vikenda ( Cagliari vs Inter), i to u sirokom sistemu.

I ne zaboravite, napustajte posao, porodice, skolovanje, studije, svoje lepse polovine …. ludilo pocinje.

Prodao sam kuću, auto, vikendicu, sve što sam imao. Gdje ćemo spavati večeras, kakvi su planovi?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use