Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 8.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 5 sati, Goksim said:

Zadnje kolo Lige Prvaka i Europske lig omiljeno je kod svih koji se vole kladiti na više kartona a nadam se da nas ni ovog puta ovaj stil igre neće razočarati. Danas su u fokusu utakmice Club Brugge - Lazio koje me strah zbog suca te Manchester United - Leipzig koja mi se više sviđa i gdje sam igrao over 4,5 kartona.

Uz to, igra se žensko rukomento prvnestvo u kojem je Hrvatska ostvarila dvije senzacionalne pobjede. Danas igraju protiv Srbije. Na rasporedu su četiri utakmice, a u suvakoj od njih se očekuje pobjeda jedne momčadi na koju je koeficijent na pobjedu oko 1,50-1,70. bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje koefiicijente oko 10,00 na prijelaze što je daleko previše. 

Očekuje se pobjeda favorita sa 1-2 gola razlike, bit će egal utakmica i lako je moguće da barem u jednoj od četiri današnje utakmice jedna momčad vodi na poluvremenu a da favorit na kraju slavi. 2-3 lopte često odlučuju u pobjedniku na poluvremenu, 1-2 isključenja...

Primjera radi zemaljske kladionice na ove prijelaze daju koeficijent oko 5,00 tako da ću ispratiti ovih par prijelaza na koje bet365 online kladionica" rel="">bet365 daje lijepih 10,00

steta za dansku, zadnjih 6-7 min prvog pol nekoliko napada za vodstvo, ali nisu uspjele nazalost

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use