Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 6.12.2020.

IzudinB

Recommended Posts

prije 4 minute, rossonero7 said:

Slažem se, ne kazem da Atalanta neće dobiti i ja bi prije igrao oba daju ili x2 i oba daju. Atalanta nema ni priblizno adekvatnu zamijenu za Gosensa po toj lijevoj strani. Gomez je sigurno njihov najbitiniji igrač. Opet ponavaljam nije nemguće da Atalanta dobije samo proslijeđujem informacije. Sretno !

Vidi stvarno objavili na fejsu ... Hvala ti mislim da ću odigrati oba gol 

Screenshot_2020-12-06-13-33-18-374_com.facebook.katana.jpg

Borac Banja Luka - Sarajevo under 2.5 (1.70) bet365

Borac mi je godinama unazad bio omiljeni tim za ovu opkladu, sada je situacija nešto drugačija, pa su tim sa najvećim prosjekom golova u ligi na svojim utakmicama (3.2), te tim sa drugim najboljim napadom u ligi (34 postignuta gola na 17 utakmica), odmah iza Sarajeva (36 golova). Međutim, ovo je jako bitna utakmica i za jedne i za druge, derbi kola, Borac bi pobjedom uhvatio priključak za vodećima, dok će gosti, koji su trenutno na prvom mjestu, pokušati da održe bodovnu prednost nad rivalima.

Sarajevo je vjerovatno najneugodniji gost Borcu, pošto su neporaženi na posljednjih sedam utakmica u Banjaluci, a posljednju domaću pobjedu u bh. Premijer ligi Borac je ostvario sada već davne 2011. godine. Na prethodnih 12 utakmica u Banjaluci, samo jednom je postignuto više od 2 gola, i generalno sve te utakmice su poprilično tvrde i neatraktivne. I danas očekujem još jednu takvu, Sarajevo u posljednje vrijeme igra utakmice sa malo golova, a definitivno znaju recept za uspjeh u Banjaluci, pošto su na posljednjih pet utakmica slavili četiri puta.

Borac jeste nedavno protiv Željezničara na svom stadionu odigrao potpuno atipičnu utakmicu za ovdašnje uslove (4:3), ali mislim da ovdje neće biti ništa od takve goleade. Banjalučani objektivno nemaju kvalitet da se nadigravaju sa Sarajevom, ali s druge strane, ni od gostiju ne očekujem prevelik rizik i pretjerano ofanzivan pristup. Koeficijent na under je sasvim primamljiv, mislim da svakako vrijedi probati ovo.

prije 4 sati, Goksim said:

Slažem se. Napoli je odigrao prijateljskih 1:1 u Europskoj ligi u četvrtak. Igrali su sa mix sastavom te odigrali utakmicu izuzetno niskog tempa tako da mislim da su svi igrači odmorni za današnji, znatno bitniji susret. 

Uz Napoli ja sam odigrao i CSKA koji je podbacio više puta za redom. Jednostavno, mislim da je krajnje vrijeme da taj loš niz stane. Mogli su barem do X-a u nekim utakmicama Europske lige a u ruskoj ligi su sigurno favoriti. CSKA je u krizi i pobjeda im je itekako potrebna... Sve igrano kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

2020-12-06-10-13-12-bet365-Online-Sports

daj jbte imas nos za parove, stavljaj sve, a ne kad je gotovo...??

Roma - Sassuolo BTS+over 2.5 gola 1.53 bet365

Oba kluba igrata ofenzivni fudbal i puno zabijata i mislim da možemo vidjet tu barem 3 gola i bar jdnog u svakoj mreži jer su obrane prilično loše, ali mislim da možemo očekivat čak 4-5 gola. Prošlo kolo nisu zabili ni jedni ni drugi (roma protiv napolija, a sassulo protiv intera), ali danas mislim da čemo gledat utakmico s puno šansi i golova ko svaki međusobni susret ovih ekipa.

Sretno!!! :D?

prije 4 sati, jaki said:

Dinamo 1,70 ovo jednostavno moram uzeti za jači ulog,Slaven igra jako dobro pogotovo kod kuće ali sta reci za Dinamo igraju vrhunski nogomet makar su igrali prije 2 dana utakmicu,zadnja utakmica na maksimiru Slaven je uzeo bod sve prije toga Dinamove pobjede.

Laganih 0 2 u 15 minuti ?

prije sat vremena, marand5 said:

Roma - Sassuolo BTS+over 2.5 gola 1.53 bet365 online kladionica" rel="">bet365

Oba kluba igrata ofenzivni fudbal i puno zabijata i mislim da možemo vidjet tu barem 3 gola i bar jdnog u svakoj mreži jer su obrane prilično loše, ali mislim da možemo očekivat čak 4-5 gola. Prošlo kolo nisu zabili ni jedni ni drugi (roma protiv napolija, a sassulo protiv intera), ali danas mislim da čemo gledat utakmico s puno šansi i golova ko svaki međusobni susret ovih ekipa.

Sretno!!! :D?

Huh možda sasuolo odigrati sad jer Roma ima crveni

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use